| 1997true a întrebat:

Buna la toti! Noaptea trecuta am avut un vis destul de ciudat și înfricoșător. Eram pe lângă bicicleta și doi serpi albi încolăciti cu gurile căscate voiau sa ma atace, nu m-au muscat. Știți cumva ce reprezintă visul? Va mulțumesc din suflet!

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| UnDiavol a răspuns:

E doar un vis stai liniștita nu inseamna nimic și eu vises numai oceane și sunt și eu acolo dar e doar un vis

| Harfagre a răspuns:

Dacă erai pe bicicletă, înseamnă că erai în echilibru, dar totuși un echilibru instabil, care se poate pierde foarte ușor. În subconștientul omului, șerpii reprezintă pericolul, haosul, situațiile pe care nu le poate controla. Faptul că nu te-au mușcat e un semn bun, înseamnă că în subconștient ai destulă încredere că poți ieși "neșifonat" din situația dificilă prin care treci.

La nivel conștient, ar trebui să identifici situația din viața reală care reprezintă un pericol pentru tine. Visele de genul ăsta apar atunci când subconștientul încearcă să te avertizeze în privința unei situații de pericol, dar uneori ele apar chiar dacă știi despre situația respectivă. E posibil să mai existe implicații la care nu te-ai gândit încă într-un mod rațional, de aceea subconștientul se agită să te avertizeze prin vise.

| 1997true explică:

Sa-ti dea Dumnezeu înzecit, dacă asta crezi despre mine.