| Rux2000 a întrebat:

Urmează sa călătoresc cu Wizzair (bilet non prioritar), am o un bagaj de 40×20×25 care cântărește mai puțin de 10kg. As vrea pe lângă el sa-mi iau un rucsac tip gentuta de damă, unde să-mi țin telefonul, produsele cosmetice, portofelul etc. Am voie sau trebuie sa bag tot doar în bagajul de mână?
Menționez ca am mai călătorit cu alte companii aeriene și am luat și rucsacul dar din câte am înțeles Wizzair are alta politica. Am cautat răspunsuri pe internet dar nu m-am lămurit, multe sunt de acum 4 ani și nu știu dacă sunt informații corecte

Răspuns Câştigător
| SomethingInTheWay a răspuns:

Salut!
Din cate stiu eu, pentru gentuta de care ai tu nevoie, e nevie de priority.

| Rux2000 explică (pentru SomethingInTheWay):

Exact asta bănuiam însă nu eram sigura. Sunt multe site-uri care explica dar toate diferit. Pentru ca s-a schimbat politica bagajelor de mana Wizzair. Eu deja am cumpărat biletul. Trebuie sa ma duc sa fac checkin, scrie la rezervare ca, costa 17 euro priority, oare 17 euro dus-întors? (asa am luat biletul)

| SomethingInTheWay a răspuns (pentru Rux2000):

Da, stiu ce zici. Ultima data cand am calatorit cu Wizz a fost acum doi ani, in Spania, tot cu priority, si doar asa m-au lasat sa mai am inca un mic rucsac.
Hmm, nu e precizat si altceva? Scrie doar de cei 17 euro?

| Rux2000 explică (pentru SomethingInTheWay):

Pai am dat la bilete care sunt deja rezervate de aproximativ o săptămână și am dat pe opțiunea de a adăuga bagaj. Mi-a apărut 2 opțiuni, bagajul de cala sau de mana, la cala 3 variante de la 10kg la 32 și la bagajul de mână 2 variante, ceea pe care o am deja gratis și priority cu 17 euro. Nu specifica mai nimic infara de în ce consta varianta Wizzair priority. În susul pagini scrie, dus și dus-întors. Indiferent pe care apăs costul la priority nu se schimba.

| SomethingInTheWay a răspuns (pentru Rux2000):

Daca ai deja un bilet dus-intors, cred ca doar cei 17 euro sunt pentru priority, pentru ambele zboruri. happy Sper sa nu gresesc.

| Rux2000 explică (pentru SomethingInTheWay):

Pe data de 25 am să-mi fac checkin ul la agenție, o sa ma interesez înainte. Mulțumesc frumos, m-ai lămurit?

12 răspunsuri:
| vmalex21 a răspuns:

Raspunsul e vag:depinde.Eu am zburat cu Wizz dus-intors pe relatia Franta-Romania.In Franta nu a fost nicio problema, m-au lasat atat cu bagaj de 10 kg cat si cu gentuta de piele unde aveam ce imi trebuie.In Romania insa la plecare am avut discutii, am fost rugat sa bag gentuta aia in bagaj.Am mai zburat cu Blueair si nu am avut nicio problema. Wizz e o companie low cost care te arde pentru orice.

| Pati2500c a răspuns:

Nu e nicio problema. Calatoresc in fiecare an cu cei de la wizz. Daca in bagaj incape gentuta ta, nu i nicio problema. Daca ti se spune sa o bagi in bagaj, o bagi, daca nu, nu. Cand am mers ultima data am avut pe langa rucsac o gentuta mica si la control am bagat o in rucsac, iar apoi am luat o. Nu a fost nicio problema

| Rux2000 explică (pentru Pati2500c):

Pai atunci ce rost mai are sa o iau dacă îmi încape tot în unul nu? Logic ca eu zic asta pentru ca economisi spațiu și pentru a putea pune în geanta DOAR haine și în rucsac/gentuta actele, portofelul și o carte de ex

| Pati2500c a răspuns (pentru Rux2000):

Deci : eu ti am spus ca daca e vreo problema la control o sa te puna sa pui gentuta in rucsac, depinde de cei de la wizz si de gentuta ta. Ca sa fii sigura ca nu te pune sa o lasi pe acolo cum mi au facut mie cand a depasit dimensiunea bagajului acum 6/7 ani cu 3 cm e bine sa iti incapa gentuta in bagaj ( daca tii tu neaparat sa ai separat actele si portofelul ) cat de mare da fie gentuta sa nu te lase cu ea. Daca spun ca nu ai voie cu ea suplimentar o bagi in rucsac, ca nu i mare. Apoi o scoti

| FaraNume2544 a răspuns:

Nu stiu!

| Rux2000 explică (pentru FaraNume2544):

Treci peste când nu știi

| FaraNume2544 a răspuns (pentru Rux2000):

Ba da stiu răspunsul la întrebarea ta, vrei sa iti zic?