| Ronaldo_Ronaldo_1997 a întrebat:

Am o mare problema, am reinstalat azi windowsul pentru ca aveam lag la cs go adica aveam vreo 50 de fps si acum in loc sa am vreo 60 70 am 30 de fps cel mult 35 in comp sad. Oare de ce inainte cand reinstalam aveam vreo 60, ce s-a intamplat? Am instalat si driver pentru placa video e buna nVIDIA 920mx 2gb si procesor Intel pentium 1.60 ghz 8 gb ram, ajutor dau funda.Btw am windows 10 home.

4 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Dacă e laptop s-ar putea să-ţi fi scăzut FPS-urile pentru că se supraîncinge când te joci, de asta trebuie folosit un cooler care costă cel puţin 50 lei ( Pentru CS GO ), dacă nu ai unu, du-te şi ia din Media Galaxy, Altex, eMag, după ce ai luat cooler du-te cu laptopul la curăţat de praf, şi asta se poate să fie o problemă.

| Ronaldo_Ronaldo_1997 explică (pentru Alexuţ02):

Da mersi o sa cumpar dar nu am lag decat pe el pe net nu am sau pe alte jocuri si inainte nu aveam si era mai fierbinte ti-am zis ca aveam 60 dar brusc 30 habar n-am de la ce o fi s-o fi dus placa video?

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Ronaldo_Ronaldo_1997):

Atunci e din setările CS-ului cred eu, setează tot pe Low că nu prea e bun procesorul, descarcă Razer Cortex, e un booster PC care te ajută şi-ţi mai dă câteva FPS în +

Vezi setările CS-ului ce ai în + şi scoate ce e nefolositor

| CM7YRE a răspuns (pentru Ronaldo_Ronaldo_1997):

Gandeste-te ca apar update-uri la jocuri, nu mai ai cs-ul de acum ceva timp, nu mai ai exact aceleasi conditii, aceeasi versiune de driver video. Nu inseamna ca laptopul tau "e pe moarte"; usor usor jocurile o sa se imbunatateasca si o sa te forteze sa te actualizezi la componente, sa-ti iei altul. E vorba de marketing. Poti totodata sa te gandesti ca e si ceva in neregula cu laptopul in caz de se incinge, ai erori de la drivere, n-ai mai instalat windows de foarte mult timp etc. Daca ai bani, te poti gandi la un upgrade.