Parerea mea: unii sunt manipulati fiind foarte naivi si lipsiti de informatii corecte, altii sunt recompensati iar alta categorie sunt cei care.....participa ca sa fie cool.
Acum mi-am schimbat atitudinea. Ba să fie invers. Să le dea primarul voie în fiecare sâmbătă. O să fie cucurbeu pe stradă, ei fac plimbare, asta face bine la sănătate. Îmi era groază ce o să le spun la nepoate.
Acum nu mai am asta. Este chiar bine, o să am ocazia să le fac educație sexuală. O să le arăt fetelor și o să le explic că ei nu e ca noi, să se uite bine la ei, să știe să facă diferența.
Religia este religie, sunt și catolicii, și greco catolicii, și neoprotestanții.
Ok, stiu ca nu este normal, stiu ca este natural, asa cum in natura exista si scatofilie. Pot fi si urme ale unor traume, ceva pe plan psihologic. Pe scurt, este o boala pentru ca blocheaza o functie biologica, esentiala supravietuirii, zic eu, aceea de reproducere.
Dar daca este o boala, atunci are nevoie de un leac, desi nimeni nu misca un deget pentru asta pentru ca este mai simplu sa ii accepti in nebunia lor. Totusi, daca este sa gasim un leac, mai ramane o intrebare: putem sa ii vindecam impotriva vointei lor?
Cred ca ne ramane sa ii acceptam, dar nu imbratisam ideea de normalitate.
"Dar daca ma intreaba copilul meu de ce se tin doi barbati de mana, ce ii raspund?" Simplu, adevarul, este boala.
Parerea mea cu privire la articol este ca Il invoca prea mult pe Dumnezeu, asta i-ar face pe unii sa se indoiasca de opinia ei si sa i-o refuze imediat. Pare un articol scris de un crestin-nationalist, iar asta ii face pe multi sa puna cat mai repede eticheta de extremista.
"Dar daca ma intreaba copilul meu de ce se tin doi barbati de mana, ce ii raspund?" Simplu, adevarul, este boala.
Nu, nu acesta este adevărul. Îi spunn așa sunt ei șu nu știm de ce. Dar îi explic în acelaș timp de ce se țin un bărbat și o femeie de mână la nivelul de înțelegere al vârstei lui. Ca să continui cu schimbarea mea de atitudine, la care, recunosc, disputele de pe TPU la care am participat, au contribuit în mod substanțial.
Să zicem că sunt eu primarul orașului și ei cer defilareș să se
țină de mână în public, dar se zicem că cer să facă în fiecare sâmbătă asta. Eu aprob. De ce să nu fie și ei fericiți? Iar dacă mă plimb atunci cu nepoatele prin centru, le explic că așa sunt ei, și care este diferența când se plimbă un băiat și o fată de mână pe bulevard.
Sa nu uitam ca mari filosofi s-au opus cartilor, de teama ca oamenii n-or sa isi mai foloseasca memoria. Nu ma mira deci cand vad alde Jordan Peterson cu pareri atat de frumos exprimate sustinand... traditionalismul. E acolo o frica de schimbare, de a nu se adapta la o noua societate, la un nou normal. Dar lumea se schimba indiferent ca ne place sau nu. Culmea este ca studiile au aratat ca homofobii sunt de fapt homosexuali reprimati. Cu cat cineva e mai agresiv impotriva homosexualilor, cu atat inseamna ca are tendinte mai mari spre homosexualitate. Cei siguri pe sexualitatea lor nu au nicio problema cu ce fac altii nici in privat nici in public, indiferent cat de mare e parada
Cu poza de profil cum o scoatem cumetre. asa aratati si acum sau a crescut parul, tinere bastan
CUM//ẮTRU ~ătră (~étri, ~étre) m. şi f. 1) Naşul (naşă) în raport cu părinţii copilului botezat. 2) Termen de adresare la ţară între femei şi bărbaţi de aceeaşi vârstă. /
E vorba de una din multele masuri de reducere a populatiei(pe langa razboi, modificarea genetica a hranei, si industria medicinei). Maxim 500 de milioane de oameni pe Pamant e tinta de indeplinit. Totul e premeditat de la nivel inalt, conducatorii lumii (nu ai Romaniei, ca ei sunt doar niste executanti ). Generatiile pe care le vedem acum demonstrand au fost dresate din scoala, prin "educatie", prin filme, jocuri, etc. Roseste un adult ce li se citeste copiilor din scolile primare despre sexualitate. S-au bagat miliarde spre miscarile "minoritatilor" sexuale spre atragerea copiilor in primul rand. Fiind invatati de mici li se va parea ceva normal.
E vorba. Cine vorbește? Maxim 500 de milioane de oameni pe Pamant e tinta de indeplinit. De unde ai această info?
Https://unbelievable-facts.com/2017/05/georgia-guidestones.html
Și dacă scrie pe acea piatră, asta este pentru tine criteriu de realitate? Poate să scrie orice acolo, că nimeni nu poate interzice să scrii orice, oriunde.