Ajutați mă și pe mine. Vreau și eu un citat care sa rimeze făcut de voi. Și o poezie făcută tot de voi. Va rog. Urgent.
Unde pot gasi Instrumente Mortale orasul focului ceresc in format PDF?
A citit cineva cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de autoarea Louise L.Hay sau alta carte scrisa de aceasta doamna? Care? Cum este? V-a ajutat?
Vreau sugestii de carti bune. (Imi plac foarte mult cartile Fantasy, SF si romanele politiste )
A citit cineva cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de Louise L.Hay? Cum este? V-a ajutat?
Salutare, anul acesta trec in clasa a XII- a si m- am decis ca inca din timpul vacantei sa ma pun bine la punct cu materia, insa mai intai trebuie sa stiu toate operele care ni se cer, si nu prea a ...? (mai mult)
Care este cea mai scurte opera epica.Din sase litere.
As avea nevoie de mare ajutor. Peste 4 zile e ziua unei prietene, insa nu o sa pot ajunge sa ii dau cadoul personal, asa ca o sa trimit pe un prieten cu el, insa pe langa cadou, vreau sa ii trimit...? (mai mult)
V- aș ruga dacă m- ați putea ajuta pentru că trebuie să- mi fac tema la română și fișele mele sunt ude din cauza cățelușei mele care a vărsat paharul de apă, și vă cer ajutorul pentru ...? (mai mult)
Ce cărți și ce autori ar trebui să citesc ca să îmi îmbogățesc vocabularul și să ajung la acel stadiu în care să inventez?
Cum adica terapia prin citit?
Dau funda:Ce carți ar trebui să citesc in clasa a X-a la ştiințe sociale?
sunt nouă aici,îmi puteți spune ce înseamnă tema operei, și cum dau fundă?
Îmi poate sugera cineva un titlu pentru o carte despre o adolescenta a cărei talent este desenul? Ar putea sa fie ceva și despre iubire, etc dar sa se menționeze ceva de desen sau, mă rog..despre...? (mai mult)
Cum se numeste lucrul care il punem in carte ca sa nu pierdem foaia?
Ba "Smr eu" e pleonasm?
Cum as putea invata engleza de la 0? Dati-mi si mie un exemplu de o carte buna!
Descrieti va rog o scena detaliata de bataie intre doua persoane. Am nevoie pentru ca scriu o poveste si nu prea stiu cum sa descriu o scena de bataie. Sa nu fie cu arme, ci doar cu pumni, ...? (mai mult)
Capcana captiva e pleonasm?
Cine ma lamureste si pe mine? Cand sau atunci cand?
De unde pot descarca volumul "Dupa ce ne-am indragostit" in format pdf?
numele andra este nume roman?
Hello cititorilor de pe wattpad :D am o intrebare pentru voi.Imi puteti recomanda o carte buna(de pe wattpad)? Tot caut o carte calumea de cateva zile, dar gasesc numai carti gen scrise la misto.Va rog...? (mai mult)
Cartile de pe google play(cele gratuite) sunt doar monstre sau e cartea intreaga?
As dori niste carti care chiar merita citite. Multumesc in avans.
Are sens expresia asta: "soarele strălucește ragusit" Dau funda
Unde as putea citi Cronicile din wardstone volumul 10?
As vrea sa cumpar seria de carti"Fallen". Aveti idee de un site, doua, de unde imi pot comanda?
Salutare, ma puteti lamuri si pe mine cu forma infinitiv lung si inf scurt in engl... Forma inf lung cea cu " to" se traducr prin conjunctiv să? Cand se pun verbele cu ing Aş dori ceva generalități...? (mai mult)
Cine stabileste pretul unei carti si pe ce criterii? Unele mi se par foarte scumpe si pentru nu mare lucru. M- au dezamagit cateva carti pentru pretul mare dar paginile putine, scrisul mare si continutul...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda un site de pe care sa descarc carti pdf intregi?
De pe ce site pot descarca (GRATUIT) pdf cartii, Rocada Vrajitoarelor
Sall,TPU. Pentru cei ce au citit "Cutia cu bomboane otrăvite" de Anthony Berckeley, îmi puteţi spune vă rog cine a fost adevăratul criminal?
Ce carti imi recomandati sa citesc Pentru Vacanta de vara dintre clasele 6-7?
Ce materii se fac in clasa a 8a anul 2017-2018? Multumesc!
Imi poate spune cineva daca au aparut si daca da, unde pot gasi toate cartile seriei "Eroii Olimpului " de Rick Riordan? Si daca inca nu sunt publicate, aveti idee cand o sa apara? Funda!
Un site pentru a citi carti online in romana?
Buna grup. Imi puteti spune, va rog, de unde as putea sa downloadez in format pdf toate volumele din seria "Casa Moptii" de Kristin Cast, P.C. Cast. Mentionez ca nu am cont pe scribd!:D Multumesc!
Ahm. daca ma puteti ajuta am un profesor de matematica care lasa absolut toti "baieti" din clasa corigenti. daca o sa reusesc sa iau corigenta trec a 7 - a ce pot invata la mate(Nu sunt prea bun, am nevoie...? (mai mult)
Are cineva Triplu H 1 sau 2 in format pdf ca as vrea foarte mult sa le citesc?
Ce trebuie sa învăț la adjective la engleză? Urgent dau funda promit! Sunt clasa a9- a
Are cineva cartea asta http://www.libris.ro/AfiseazaProdus.jsp?pr_id=814670 ? daca da, ii puteti face o poza sa vad cum arata in real?
Stie cineva vreo pagină unde as putea citi cărți (e de dorit fara internet)? Se poate ceva de descărcat, numai nu Wattpad.
Va place sa cititi carti? Ce gen preferati?
Salutare, stie cineva daca exista si alte carti Warcraft traduse in romana (in afara de Day of the Dragon, The last guardian si Lord of the clans)?
¿Ce carte/cărți ați citit și v-a impresionat atât de mult încât să fiți " waaaaw, mai vreau "? Ceva care v-a atins... nu știu, o carte super după părerea voastră.
Exista o manga in care Goku ajunge sa se intalneasca cu Bardock ( merge si fan manga)
Sunt in clasa a 9-a. Pe langa lecturile obligatorii, ce carti imi recomandati?
Salutare caut si eu un metin2 lv max 250 PVP- PVM, dar tin sa mentionez ca, caut ceva de genul cum era(Metin2 Stars, Metin2 Cora, Metin 2 Gamesiasi) Metin dintracela cu mape de farmat, care avea...? (mai mult)
Deci am inceput să scriu o poveste, și sunt aproape de final... Dar... Inca nu am titlu:)) povestea e în mare partede acțiunea, puțin de groaza, disperare, tristețe, comedie din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!