Salutari vizitatori al acesui site! De unde- mi pot cumpara seria " Odiseea spatiala "? Pe Libris am gasit doar primul volum. Pe elefant la fel, doara ca acolo poti cumpara si al doilea volum, doar ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea lui Usain Bolt - My story 9.58 in format electronic, si tradusa in romana? Nu vreau sa mai dau bani pe carte Dau funda, mersi!
Explica scrierea urmatoarelor grupuri de cuvinte : i-a spus, sa-l mane, ce-o fi avand, i-a casunat.
Cum se numeste cartea ta preferata?
Cum se numeste cartea in care este povestita aventura lui Franco Polo. Rog, mersi...
Un site de unde imi pot comanda Fratia Pantalonilor Calatori? Adica am volumul 1, 2 si 4. Nu gasesc volumul 3. (numit si A treia vara a fratiei pantalonilor calatori. Fete in blugi ). Nu imi ...? (mai mult)
A citit cineva seria Percy Jackson de Rick Riordan? Este pentru copii?
Dintre seria de carti Cronicile Malazane si jocul lui ender care credeti ca e mai buna?
Cum scriu pe Google ca sa vad clasa de stiinte ale naturii, sa vad pe ce loc "pe clasa"?
Tu chiar preferi finalurile fericite? In ce situatii un final nefericit ar fi fost mai potrivit? Exemple va rog
Imi puteti recomanda un site free, unde sa pot citi carti online? dau funda, multumesc
Stiti de unde pot cumpara Vampirii din Morganville 1-7?
Sall! Lecturile de vacanta ma plictisesc, Si is 9 lecturi. Citesc de la 12\13-18 pm. Ma plictisesc rau! Cum sã fac sã treacã timpul mai repede cand citesc? Rog seriozitate!
Care e diferenta dintre: I've worked for him since 1987. I have been working for him since 1987.
Salut. Vreau să vă adresez o întrebare rapidă, am terminat clasa a 9- a (după cum vedeţi, sunt în vacanţa de vară). Sunt la un liceu sportiv şi dau bacalaureatul din limba română, istorie...? (mai mult)
Ştie cineva un site pe care pot citi în întregime cartea "În pielea unei jihadiste", de Anna Erelle?
Am o întrebare: Astăzi au fost afișate rezultatele admiterii la licee, și nu am intrat din păcate la liceul dorit. Acum aș vrea să mă transfer. Întrebarea e urmatoarea: Dacă un ...? (mai mult)
Am incercat sa scriu o poezie si vreau sa va spuneti parerea. Tu bland concept, neinteles de lume, Cu bratele deschise te primesc, Ca fac adesea, despre tine glume, Un singur lucru mai ramane...? (mai mult)
Trec clasa a 6 a si am uitat tot ce tine de romana si matematica. Literatura, gramatica, probleme mai grele. Cum sa fac sa mi le amintesc? Adica nu cred ca e posibil sa invat in jur de 10 caiete...? (mai mult)
Ce carti va place sa cititi in timpul liber? Eu am foarte mult timp liber si vreau sa mi-l ocup citind. Aveti o carte preferata? Ce genuri preferati?
De ce cainii au blana?
Imi puteti lasa, va rog, un site de unde pot citi sau descarca in format PDF carti. Nu sunt in tara pentru a imprumuta de la biblioteca sau comenada de aceea doresc sa citesc online. Multumesc...? (mai mult)
Care sunt asemanarile si deosebirile intre maimutele din Batranul din Luna si cele din Cartea Junglei, in scena rapirii lui Mowgli?
Heeei. Poate sa îmi facă si mie cineva o listă cu cărți? Vreau niste recomandari:)) Le prefer pe cele din categoria teen fiction. Am citit After, Sub aceeasi stea, Cautand- o pe Alaska, HEX ...? (mai mult)
Imi poate analiza cineva morfosintactic cuvantul 'inainte'?
Recomandări de cărți horror/SF?
Cititul va trezeste sau va adoarme? Voi puteti citi inainte de culcare?
Stie cineva carti politiste de autori de diferite nationalitati traduse si publicate in romana? Norvegieni, suedezi, finlandezi, orice, in afara de romani, englez si francezi.
Imi poate recomanda cineva niste carti de scriitori englezi cu aventura etc... pentru 13- 16 ani. As mai dorii si niste recenzii despre cartea Gradina de la miezul noptii ( nu stiu exact scriitorul)....? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea "Fata din tren" de Paula Hopkins in format pdf sau sa o descarc de undeva gratuit?
Cum se scrie corect Ce inseamna sau ce-nseamna?
Cat timp dureaza sã citesc 100 De pagini dintr- o carte ( am 12 ani) Rapid
Admira un apus de soare! Scrie o fraza in care sa decrii cat de frumos a fost.
În ce ordine (cronologică) ar trebui să citesc Sherlock Holmes?
Hei! Are cineva Successful Writing Intermediate Teacher's Book in pdf?
Va rog din suflet sa ma ajutati! As vrea sa imi spuneti care este ordinea titlurilor seriei Gossip Girl.eu am cartea te voi iubi mereu, si nu inteleg a cata este si pe care trebuie sa le...? (mai mult)
Cand apare Lady Midnight,de Cassandra Clare, tradusa in romana? Va rog, ajutati-ma!
Cine poate să îmi spună zi mie din ce volum face parte Bunicul de Barbu Stefanescu-Delavrancea.
Recomandati va rog carti de dragoste care intr-adevar merita citite. Multumesc anticipat!
vreau sa citesc aceasta carte ( https://ro.scribd.com/doc/232090273/Mesaje-de-La-Univers ) gratis Cum o pot citi gratis?
Recomandati-mi o carte de dragoste care merita citita
Are cineva cartea Expertul Seducator de Christina Lauren în varianta pdf? Mulțumesc anticipat!
Hei TPU, de ceva timp caut pe internet concursuri de manuscrise pentru debutanți și nu numai. Știți vreun concurs de literatura care sa se desfășoare în perioada aceata? Funda celui mai bun...? (mai mult)
Am ramas corigent la Romana clasa X- a. Este prima data cand am ramas corigent, si trebuie sa- l iau deoarece trebuie sa ma mut in Anglia din toamna, si as dori sa am si eu 10 clase. Sunt foarte curios...? (mai mult)
Heii TPU. Imi puteti spune despre ce e vorba in "Tema pentru acasa" https://www.google.ro/search?q=tema+ pentru+ acasa+ despre+ ce+ e+ vorba+ tpu&biw=1280&bih=923&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjS0ZSf0vLNAhUDORoKHeJxDB0Q_AUIBigB#tbm=isch&q=tema+...? (mai mult)
Hey TPU,cum ma fac cunoscuta pe Wattpad? Imi place sa scriu si nu e prima oara cand incep sa scriu o carte, doar ca am scris pe alta aplicatie. ~Dau funda~
Îmi puteţi zice și mie niște cărţi de genul Jurnalul unui puști? Aș mai vrea să îmi sugeraţi și niște cărţi fantasy și să îmi faceţi o scurtă descriere a cărţii.
Ce cărți va trebui sa citesc română în clasa a 9-a profil mate-info pentru că aș vrea să citesc câteva din vacanță? :)
Buna,daca aveti un cont de scribd am nevoie de un fisier si nu am cam sa il obtin doar daca platesc 8 euro daca ma poate ajuta cineva sa il obtin. mersi
As vrea sa comand carti si manga de pe un site numit "bookdepository" insa necesita card.Inca nu am implinit varsta de 18 ani si nu pot sa imi fac unul. Exista alte solutii alternative?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia87991 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului