Am media 5, 93 la bac, ...7, 8 geografie și 5 la mate și romana...am făcut contestație la mate pentru ca știu ca am făcut mai mult de 5... îmi mai trebuie e 20 sutimi...credeți ca îmi vor...? (mai mult)
Salut, am media 5, 93 la bacalaureat, am luat 7, 8 la geografie și 5 la matematica și romana, am făcut contestație la matematica pentru ca știu ca am făcut mai mult de 5 și mai am nevoie...? (mai mult)
Am dat bac'ul la istorie anul acesta si am o problema la nota luata. Din toate exercitiile date, doar 2 dintre ele NU am rezolvat, iar azi am aflat ca am luat nota 5.25 :((. E jalnic, i'am...? (mai mult)
Verbul,,to wear" are forma la continuu?
Ma numesc Dariana.As avea nevoie de 4 poezii scurte de Ion Pillat.Am nevoie repede! Astept raspunsuri.
Puteti sa ma ajutati cu niste idei? Vreau sa scriu o carte despre o fata mai timida si un pic nerdy...ea calatoreste mult cu trenul si vreau sa scriu despre viata ei.ce face ea in tren..gen ...? (mai mult)
Cum transform 1nm-mm 100cm cubi - l 1cm cub -ml?
stiti cumva de unde imi pot lua cartea "Scoala Noptii" de Deborah Harkness din Bacau? As vrea sa nu o cumpar online. ~Dau funda~
Bună seara! Am o nelămurire de ceva vreme. Am încercat să caut pe internet răspunsurile, dar nu am găsit nimic. Deci, vă cer ajutorul vostru! De ceva vreme (aproximativ trei luni) vreau să...? (mai mult)
Nu știu care e politica TPU cu privire la auto-promovare sau "spam", dar credeți că e prea îndrăzneț subiectul cărți. Ce părere aveți? https://www.wattpad.com/story/77470911-apocalipsa
Daca se anuleaza o lucrare la bac in comisia de evaluare pentru semne distinctive se anuleaza la toaate materiile si nu voi mai putea sustine proba in urmatoarele 2 sesiuni, sau se anuleaza doar la lucrarea...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de ajutor, trebuie sa citesc o carte care chiar nu imi place dar trebuie sa o citesc (i- am promis unei fete), imi poate face cineva rezumat la, , Dragonul maestății sale, , ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu câteva povestiri la persoana întâi?
As vrea sa scriu o carte care se bazează pe elemente din viata mea, dar nu stiu daca va avea succes.Ce sa fac? Sa o scriu sau nu?
Imi spune cineva cu ce se termina cartea,, Un an la malul marii" de Joan Anderson? Mersi
Hei, scriu o carte si am nevoie de o afacere care sa produca milioane pentru unul din personaje. Ma gandeam la o casa de moda sau un sit petrolier. Voi ce parere aveti, despre ce afacere sa fie vorba?...? (mai mult)
Intrebarea aceasta a mai fost pusa de probabil inca doua ori de catre mine si nu vreau sa va mint, am sa - o pun de cate ori este nevoie, incep:Cu ceva timp in urma m- am apucat sa scriu o carte, dar...? (mai mult)
Salutare. Imi puteti da un site unde gasesc toate timpurile in engleza explicate?
Cum aflu programa de invatare pentru clasa a 7-a la engleza(gramatica)... Pe internet am vazut programa doar la literatura
TPU! Va rog urgent sa imi raspundeti la intrebarea: Ca sa ajung la filologie intensiv engleza trebuie sa dau un test de departajare? (Sunt din Bacau si vreau sa merg la Gh Vranceanu, uman, filologie...? (mai mult)
Am avut de facut la bac un text argumentativ despre rolul lecturii in dezvoltarea personală, mi- am spus părerea cu 2 argumente si inca un conector in plus, cred ca am facut destul se bine textul. ...? (mai mult)
Cu ceva timp in urma m- am apucat sa scriu o carte, dar sunt nelamurit daca aceasta "opera a mea" sa- i spunem asa, ar avea lipici la public, inca nu- mi dau seama de acest aspect, probabil si din ...? (mai mult)
Care este cea mai buna carte pe care ati citit-o pana acum?
Intrebarea mea este urmatoarea: Stiti cumva carti asemanatoare cu seria Miss Peregrine de Ransom Riggs? Ma refer sa fie tot asa fantasy cu aventuri putin romance, toate cele. Carti care...? (mai mult)
Hey! Imi poate recomanda si mie cineva niste carti postapocaliptice bune? Romane. Funda
In propozitia urmatoare, cuvant "ochi", are sens conotativ? "Politistii sunt cu ochii pe ei."
Cand si unde a fost nascuta Cathryn Constable (autoarea cartii Printesa Lupilor)?
Care este diferenta dintre coleric Si irascibil? Am cautat in Dex si nu sunt sinonime Insa totusi au acelasi inteles.
Imi puteti recomanda niste carti de psihologie? Este un hobby, deci ceva mai soft daca se poate.
Imi puteti recomanda niste carti bune in engleza care le pot gasi la librarie? :)
Imi poate zice si mie cineva ce s a dat din 2010 pana in 2016 la subiectul III la bac la romana (real )?
Am scris o carte si as vrea sa o public, dar nu stiu daca va atrage atentia, ia mai jos am sa pun un fragment din ea si vreau sa va dati cu parerea in ceea ce priveste continutul(Daca este buna daca este...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea "Al cincilea val" Vreau sa mi-o cumpar. Merita?
Cer si eu un spoiler. In seria de carti "The heroes of Olympus" isi va aduce Percy vreodata aminte de trecutul lui?
cum se completeaza fisa de inscriere in clasa a 9? Mai exact vineri o sa completam aceasta fisa la scoala. Dar vreau sa o completez mai inainte acasa, ca sa nu stau 3h intreband ce trebuie...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi cartea "Vise de sucub " de Richelle Mead online sau pdf? XD
Siteuri cu semnificatii pentru nume americane? Dau fundita
Hei, scriu o carte si am nevoie de nume pentru personaje, atat romanesti cat si americane/englezesti. Intrebarea ar fi exista vreun generator pentru nume+prenume care sa faca treaba buna?
Ce cărți v-ați propus să citiți vara asta?
Heiii TPU! Ieri la bac am scris la roman psihologic Ion. Am dem ca este roman psihologic prin tema, conflicte, modalitati de caracterizare insa cand am iesit din examen am aflat ca trebuia Ultima noapte....? (mai mult)
Heyy. Cum pot sa-mi fac cartea (pe wattpad) mai cunoscuta?
vreau sa invat engleza mai bine si nu stiu unde sa mai caut; stie cineva programe mai ca lumea de invatat engleza sau site- uri ceva dar fara carti de cumparat sau cd- uri pe care te pune ...? (mai mult)
Buna, TPU! As dori niste sugestii de carti asemanatoare Jurnalul unui pusti, Eu, haios?, Generala. De asemenea sunt binevenite cartile cu umor. Ce imi recomandati? Sa fie tot asa mai...? (mai mult)
TPU! Imi ziceti si mie, va rog, unde pot gasi "Luata la amurg"="Taken at dusk" de C. C. Hunter in format pdf? :)
Daca am scris la bac expresie cu "viata", propozitia : Bunicul meu a ramas fara viata. Se puncteaza?
Azi am dat proba de BAC la romana.ps sunt la profil uman si acolo a picat la sub 3 particularitati de caract. a unui personaj dintr- un roman psihologic studiat, acolo se putea scrie si "Enigma...? (mai mult)
Bunaa. am sustinut azi proba scrisa la romana in cadrul examenului de bac (fiind la profil real). La al 3 lea subiect am avut se scris despre un roman interbelic dar nu mi am dat seama si am scris "Moara...? (mai mult)
Astazi am sustinut proba de Bacalaureat la Limba si literatura romana. Eu am avut proba de ba pentru profilul real. La subiectul III am avut de scris viziunea despre lume intr- un roman interbelic...? (mai mult)
Azi am dat proba la lb. română real la examenul de bacalaureat. Aș vrea să știu dacă am rezolvat corect două exerciții. La exercițiul 3 subiectul I, am avut de scris o locuțiune/expresie...? (mai mult)
Ex 5 subiectul 1 este bine? Nu mai rade si Joc tenis
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
Alexia87991 întreabă:
angel6lust întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!