TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
mariusolivian
în 12 Iulie 2016 | mariusolivian întreabă:

Am media 5, 93 la bac, ...7, 8 geografie și 5 la mate și romana...am făcut contestație la mate pentru ca știu ca am făcut mai mult de 5... îmi mai trebuie e 20 sutimi...credeți ca îmi vor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mariusolivian
în 12 Iulie 2016 | mariusolivian întreabă:

Salut, am media 5, 93 la bacalaureat, am luat 7, 8 la geografie și 5 la matematica și romana, am făcut contestație la matematica pentru ca știu ca am făcut mai mult de 5 și mai am nevoie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2016 |

Am dat bac'ul la istorie anul acesta si am o problema la nota luata. Din toate exercitiile date, doar 2 dintre ele NU am rezolvat, iar azi am aflat ca am luat nota 5.25 :((. E jalnic, i'am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nightcore19
în 12 Iulie 2016 | Nightcore19 întreabă:

Verbul,,to wear" are forma la continuu?

4
Răspunde Raportează
Dari31
în 12 Iulie 2016 | Dari31 întreabă:

Ma numesc Dariana.As avea nevoie de 4 poezii scurte de Ion Pillat.Am nevoie repede! Astept raspunsuri.

2
Răspunde Raportează
Ahs_Maria_1993
în 11 Iulie 2016 | Ahs_Maria_1993 întreabă:

Puteti sa ma ajutati cu niste idei? Vreau sa scriu o carte despre o fata mai timida si un pic nerdy...ea calatoreste mult cu trenul si vreau sa scriu despre viata ei.ce face ea in tren..gen ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Abrudan_Casian_1975
în 11 Iulie 2016 | Abrudan_Casian_1975 întreabă:

Cum transform 1nm-mm 100cm cubi - l 1cm cub -ml?

1
Răspunde Raportează
deni497
în 11 Iulie 2016 | deni497 întreabă:

stiti cumva de unde imi pot lua cartea "Scoala Noptii" de Deborah Harkness din Bacau? As vrea sa nu o cumpar online. ~Dau funda~

3
Răspunde Raportează
YellowMoon
în 11 Iulie 2016 | YellowMoon întreabă:

Bună seara! Am o nelămurire de ceva vreme. Am încercat să caut pe internet răspunsurile, dar nu am găsit nimic. Deci, vă cer ajutorul vostru! De ceva vreme (aproximativ trei luni) vreau să...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2016 |

Nu știu care e politica TPU cu privire la auto-promovare sau "spam", dar credeți că e prea îndrăzneț subiectul cărți. Ce părere aveți? https://www.wattpad.com/story/77470911-apocalipsa

10
Răspunde Raportează
Powerman
în 10 Iulie 2016 | Powerman întreabă:

Daca se anuleaza o lucrare la bac in comisia de evaluare pentru semne distinctive se anuleaza la toaate materiile si nu voi mai putea sustine proba in urmatoarele 2 sesiuni, sau se anuleaza doar la lucrarea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Chivoiu_Emanuel_1993
în 10 Iulie 2016 | Chivoiu_Emanuel_1993 întreabă:

Salutare, am nevoie de ajutor, trebuie sa citesc o carte care chiar nu imi place dar trebuie sa o citesc (i- am promis unei fete), imi poate face cineva rezumat la, , Dragonul maestății sale, , ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anig
în 10 Iulie 2016 | anig întreabă:

Mă poate ajuta cineva cu câteva povestiri la persoana întâi?

5
Răspunde Raportează
tisu
în 10 Iulie 2016 | tisu întreabă:

As vrea sa scriu o carte care se bazează pe elemente din viata mea, dar nu stiu daca va avea succes.Ce sa fac? Sa o scriu sau nu?

5
Răspunde Raportează
Alien2
în 9 Iulie 2016 | Alien2 întreabă:

Imi spune cineva cu ce se termina cartea,, Un an la malul marii" de Joan Anderson? Mersi

0
Răspunde primul Raportează
Adrian277
în 9 Iulie 2016 | Adrian277 întreabă:

Hei, scriu o carte si am nevoie de o afacere care sa produca milioane pentru unul din personaje. Ma gandeam la o casa de moda sau un sit petrolier. Voi ce parere aveti, despre ce afacere sa fie vorba?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jhonny312
în 9 Iulie 2016 | Jhonny312 întreabă:

Intrebarea aceasta a mai fost pusa de probabil inca doua ori de catre mine si nu vreau sa va mint, am sa - o pun de cate ori este nevoie, incep:Cu ceva timp in urma m- am apucat sa scriu o carte, dar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Garni28
în 9 Iulie 2016 | Garni28 întreabă:

Salutare. Imi puteti da un site unde gasesc toate timpurile in engleza explicate?

1
Răspunde Raportează
Garni28
în 9 Iulie 2016 | Garni28 întreabă:

Cum aflu programa de invatare pentru clasa a 7-a la engleza(gramatica)... Pe internet am vazut programa doar la literatura

3
Răspunde Raportează
ruxii12355
în 9 Iulie 2016 | ruxii12355 întreabă:

TPU! Va rog urgent sa imi raspundeti la intrebarea: Ca sa ajung la filologie intensiv engleza trebuie sa dau un test de departajare? (Sunt din Bacau si vreau sa merg la Gh Vranceanu, uman, filologie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Razvysal
în 8 Iulie 2016 | Razvysal întreabă:

Am avut de facut la bac un text argumentativ despre rolul lecturii in dezvoltarea personală, mi- am spus părerea cu 2 argumente si inca un conector in plus, cred ca am facut destul se bine textul. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jhonny312
în 8 Iulie 2016 | Jhonny312 întreabă:

Cu ceva timp in urma m- am apucat sa scriu o carte, dar sunt nelamurit daca aceasta "opera a mea" sa- i spunem asa, ar avea lipici la public, inca nu- mi dau seama de acest aspect, probabil si din ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iulie 2016 |

Care este cea mai buna carte pe care ati citit-o pana acum?

14
Răspunde Raportează
MaybeJustMe
în 8 Iulie 2016 | MaybeJustMe întreabă:

Intrebarea mea este urmatoarea: Stiti cumva carti asemanatoare cu seria Miss Peregrine de Ransom Riggs? Ma refer sa fie tot asa fantasy cu aventuri putin romance, toate cele. Carti care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iulie 2016 |

Hey! Imi poate recomanda si mie cineva niste carti postapocaliptice bune? Romane. Funda

2
Răspunde Raportează
Mira_Claudiu_1997
în 8 Iulie 2016 | Mira_Claudiu_1997 întreabă:

In propozitia urmatoare, cuvant "ochi", are sens conotativ? "Politistii sunt cu ochii pe ei."

3
Răspunde Raportează
romrem
în 8 Iulie 2016 | romrem întreabă:

Cand si unde a fost nascuta Cathryn Constable (autoarea cartii Printesa Lupilor)?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iulie 2016 |

Care este diferenta dintre coleric Si irascibil? Am cautat in Dex si nu sunt sinonime Insa totusi au acelasi inteles.

1
Răspunde Raportează
Khero
în 8 Iulie 2016 | Khero întreabă:

Imi puteti recomanda niste carti de psihologie? Este un hobby, deci ceva mai soft daca se poate.

3
Răspunde Raportează
Garni28
în 8 Iulie 2016 | Garni28 întreabă:

Imi puteti recomanda niste carti bune in engleza care le pot gasi la librarie? :)

6
Răspunde Raportează
MadagasHardwell
în 7 Iulie 2016 | MadagasHardwell întreabă:

Imi poate zice si mie cineva ce s a dat din 2010 pana in 2016 la subiectul III la bac la romana (real )?

2
Răspunde Raportează
Jhonny312
în 7 Iulie 2016 | Jhonny312 întreabă:

Am scris o carte si as vrea sa o public, dar nu stiu daca va atrage atentia, ia mai jos am sa pun un fragment din ea si vreau sa va dati cu parerea in ceea ce priveste continutul(Daca este buna daca este...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
razboiulinelului
în 7 Iulie 2016 | razboiulinelului întreabă:

Ce parere aveti de cartea "Al cincilea val" Vreau sa mi-o cumpar. Merita?

4
Răspunde Raportează
marinol716
în 6 Iulie 2016 | marinol716 întreabă:

Cer si eu un spoiler. In seria de carti "The heroes of Olympus" isi va aduce Percy vreodata aminte de trecutul lui?

1
Răspunde Raportează
RobertPasca
în 6 Iulie 2016 | RobertPasca întreabă:

cum se completeaza fisa de inscriere in clasa a 9? Mai exact vineri o sa completam aceasta fisa la scoala. Dar vreau sa o completez mai inainte acasa, ca sa nu stau 3h intreband ce trebuie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BeatriceAndreeaBia
în 6 Iulie 2016 | BeatriceAndreeaBia întreabă:

stie cineva unde pot gasi cartea "Vise de sucub " de Richelle Mead online sau pdf? XD

2
Răspunde Raportează
Adrian277
în 5 Iulie 2016 | Adrian277 întreabă:

Siteuri cu semnificatii pentru nume americane? Dau fundita

2
Răspunde Raportează
Adrian277
în 5 Iulie 2016 | Adrian277 întreabă:

Hei, scriu o carte si am nevoie de nume pentru personaje, atat romanesti cat si americane/englezesti. Intrebarea ar fi exista vreun generator pentru nume+prenume care sa faca treaba buna?

3
Răspunde Raportează
Bii????
în 5 Iulie 2016 | Bii???? întreabă:

Ce cărți v-ați propus să citiți vara asta?

5
Răspunde Raportează
AllyAllina
în 5 Iulie 2016 | AllyAllina întreabă:

Heiii TPU! Ieri la bac am scris la roman psihologic Ion. Am dem ca este roman psihologic prin tema, conflicte, modalitati de caracterizare insa cand am iesit din examen am aflat ca trebuia Ultima noapte....? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Denisa413
în 5 Iulie 2016 | Denisa413 întreabă:

Heyy. Cum pot sa-mi fac cartea (pe wattpad) mai cunoscuta?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2016 |

vreau sa invat engleza mai bine si nu stiu unde sa mai caut; stie cineva programe mai ca lumea de invatat engleza sau site- uri ceva dar fara carti de cumparat sau cd- uri pe care te pune ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihai232
în 5 Iulie 2016 | Mihai232 întreabă:

Buna, TPU! As dori niste sugestii de carti asemanatoare Jurnalul unui pusti, Eu, haios?, Generala. De asemenea sunt binevenite cartile cu umor. Ce imi recomandati? Sa fie tot asa mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
St_Daniela_1997
în 4 Iulie 2016 | St_Daniela_1997 întreabă:

TPU! Imi ziceti si mie, va rog, unde pot gasi "Luata la amurg"="Taken at dusk" de C. C. Hunter in format pdf? :)

3
Răspunde Raportează
tipa123456
în 4 Iulie 2016 | tipa123456 întreabă:

Daca am scris la bac expresie cu "viata", propozitia : Bunicul meu a ramas fara viata. Se puncteaza?

2
Răspunde Raportează
redfoxxi
în 4 Iulie 2016 | redfoxxi întreabă:

Azi am dat proba de BAC la romana.ps sunt la profil uman si acolo a picat la sub 3 particularitati de caract. a unui personaj dintr- un roman psihologic studiat, acolo se putea scrie si "Enigma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tipa123456
în 4 Iulie 2016 | tipa123456 întreabă:

Bunaa. am sustinut azi proba scrisa la romana in cadrul examenului de bac (fiind la profil real). La al 3 lea subiect am avut se scris despre un roman interbelic dar nu mi am dat seama si am scris "Moara...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2016 |

Astazi am sustinut proba de Bacalaureat la Limba si literatura romana. Eu am avut proba de ba pentru profilul real. La subiectul III am avut de scris viziunea despre lume intr- un roman interbelic...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2016 |

Azi am dat proba la lb. română real la examenul de bacalaureat. Aș vrea să știu dacă am rezolvat corect două exerciții. La exercițiul 3 subiectul I, am avut de scris o locuțiune/expresie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
qRazvII
în 4 Iulie 2016 | qRazvII întreabă:

Ex 5 subiectul 1 este bine? Nu mai rade si Joc tenis

0
Răspunde primul Raportează
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Cipi1212
    trimisă acum 18 ore

Cipi1212 întreabă:

Bună, Ați văzut trailerul despre filmul din 2026: Terminator 7? Film cu distribuția: Arnold Schwarzenegger, Christian Bale și Will Smith.
    19 răspunsuri
  • Alexia87991
    trimisă acum 20 ore

Alexia87991 întreabă:

Deci Un tip cu care ma stiu de mult lucrează în Germania la un depozit La plata salariului, a băgat iban- ul meu, dar prima data a băgat iban- ul unei fete a unei femei de acolo de la el si ei...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 4 ore

angel6lust întreabă:

Este adevărat că de marți s-ar putea să implementeze UE Chat control? Să se uite prin mesajele noastre? Am văzut asemenea știri, dar nu știu ce să cred.
    12 răspunsuri
  • Marianjdjjsd
    trimisă acum 17 ore

Marianjdjjsd întreabă:

Salut, zilele trecut am trecut pe roșu, din greseala într-o intersecție cu camere, precizez ca sunt începător, ce risc?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.818
  • Întrebări: 3.951.848
  • Răspunsuri: 17.645.503
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Voltaj

Voltaj

Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!

Start quiz
Categorii
  • 651.927 Adolescenţi
  • 55.535 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.725 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.000 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.930 Conversaţii