Deci am o intrebare foarte importanta pentru mine.De maine vreau sa ma apuc de citit intens, un asa zis"Maraton de citit" si sa las internetul si toate astea, jocurile, calculatorul etc Vreau sa ...? (mai mult)
O parere, un sfat ceva:de maine vreau sa ma apuc de citit intens, un asa zis"Maraton de citit" si sa las internetul si toate astea, jocurile, calculatorul etc Vreau sa citesc toate cartile necitite...? (mai mult)
Cititi si va plac cartile comerciale sau necomerciale? De exemplu:Paulo Coelho sau Dostoievski. Am vazut ca multi spun ca nu citesc carti comerciale ci clasice si scrise in scopuri necomerciale, dar ...? (mai mult)
Ce beneficii obtin oamenii care citesc foarte mult? Care sunt aspectele pozitive ale lecturii de carti intense in detrimentul altor activitati?
Hei. Am si eu o dilema foarte mare. De curand m- am apucat sa scriu o poveste pe wattpad, dar inca nu am inceput sa o public, fiindca nu stiu la ce timp sa o scriu si asta ma incurca destul de mult, ...? (mai mult)
Buna :) Tocmai am terminat de citit primul volum din seria Harry Potter, publicat la editura Arthur. Mi- a placut foarte mult, si as vrea sa va intreb daca stiti cand va aparea volumul 2 la aceeasi...? (mai mult)
Imi puteti da cartea "Fulgi de iubire" de John Green in pdf, sau oricum de citit gratis pe internet? O caut de ceva timp, dar nu o gasesc nicaieri. Multumesc anticipat!
Conteaza CE citesti sau conteaza ca TOTUSI mai CITESTI? Conteaza ca citesti autori asa zis comerciali de exemplu dar TOTUSI CITESTI sau conteaza pentru tine si CE citesti, ca autorii sa fie clasici...? (mai mult)
Voi mai cumparati carti? Sau le cititi in format electronic? Eu inca mai cumpar dar am si foarte multe carti electronice.:)
Doresc cat mai multe raspunsuri la urmatoarele intrebari, realizez un sondaj! As dori daca se poate sa- mi raspunda cei care au cunostinte despre biblioteci sau sunt bibliotecari :) 1. Ce informatii...? (mai mult)
Ce trebuie sa invat la limba romana pentru examenul de capacitate (clasa a 8-a)? Lectile de baza.
Sunt in cautarea unei carti despre microeconomie si/sau macroeconomie. Am mare nevoie sa gasesc una. Aveti vreo sugestie? Mersi. dau funda;)))
Imi poate recomanda cineva niste carti prin care iti dai seama daca o persoana te minte? Ma refer la toate gesturile, plus cand stii ca iti zambeste fals, te place, etc. Si as mai dori niste carti ...? (mai mult)
Ce subiecte va fac placere sa abordati in carti?
Am de facut pentru revista scolii un articol dar nu stiu despre ce imi puteti da niste idei
Cineva are in PDF cartea Intuneric,fara stele de Stephen King, dar daca nu aveti imi puteti propune niste carti SF?
As vrea sa cumpar Cartea tibetana a mortilor si as dori sa stiu daca este vrei diferenta intre aceste 2 volume: http://www.anticariatsophia.ro/cartea- tibetana- a- mortilor__bardo- thodol__527783.html ...? (mai mult)
Din ce volum face parte "Revedere" de Mihai Eminescu
Aveti watpad? Ce carti imi recomandati?
Va place/cititi literatura duhovniceasca(spirituala)?
cum pot sa imi dezvolt modul de a ma exprima?
Sa ma lamureasca cineva cu chestia asta, mai intai as vrea sa stiu daca expresia "love my" are o traducere in romana? Si in al doilae rand e corect scris "love my" in engleza? Eu cred ca ar insemna...? (mai mult)
As dori sa stiu daca urmatoarele site- uri de anticariate sunt sigure pentru ca vreau sa- mi comand niste carti. Va rog mult daca stiti ceva scrieti. Multumesc anticipat! :) http://www.anticariatsophia.ro/cartea-...? (mai mult)
De ce o carte este 100 de lei si alta 10- 20 de lei? Un exemplu ar fi:Cararea Imparatiei scrisa de Parintele Arsenie Boca care este la pretul de 100 de lei..De ce e asa scumpa dar mai ales in general...? (mai mult)
Imi puteti da, va rog, modurile de expunere si trasaturile lor pentru clasa a VII-a?
Am si eu nevoie de o poezie de 3 stofe cu tema iubirea si natura. Va rooog! Am nevoie pentru maine :(
Salut vreu si eu o carte de aventura cu povesti razboinci si batali.
1.Literatura romana sau literatura universala? Ce alegeti? 2.Literatura clasica sau cea contemporana? Pe care o preferati?
Unde pot gasi romanul singur in fata dragostei de Aureliu Busioc in format audio sau film
Cum sa citesc mai repede? Adica 1000-500 cuvinte pe minut.
Imi puteti spune carti pe care sa le citesc?(nu conteaza de care!) Funda!
Exemple de legende interesante din mitologie, putin lungi, dar nu din mitologie greaca sau romana.
Ati facut vreodata o LECTURA INTENSIVA sau un "MARATON DE CITIT" adica sa cititi foarte mult, carte dupa carte intr- o perioada de timp indelungata? Eu de asta vreau sa ma apuc de maine (asta pe langa...? (mai mult)
HELLO! As vrea sa stiu daca este vreun program in romana care sa scrie dupa cum ii citesti tu, adică sa scrie dupa dictare de exemplu vreau sa- i scriu ceva de pe caiet si nu as vrea sa mai scriu eu...? (mai mult)
Ce carte romaneasca imi recomandati sa citesc?
Bună! Vreau să va întreb dacă cartea "Hoțul de cărți " de Markus Zusak, este cât de cat captivantă. Întâmplător am vazut- o pe un site cu cărți și mi s- a parut interesantă, am zis "decât...? (mai mult)
Hei TPU Spuneti-mi va rog definitia volumului, dar nu volumul pe care il ocupa un obiect ci volumul unei carti.
Rezultate olimpiada de limba,comunicare si literatura romana Etapa locală, 16 ianuarie 2016.
Heii TPU, mâine dau teza la istorie si as vrea sa va rog daca puteți sa îmi spuneți doar inițialul lecțiilor... Dau fundița
A apus "galaxia" Gutenberg? Adica era cartilor tiparite? In ziua de azi "la moda" si foarte usor si comod multi citesc carti electronice si cam s- a uitat sa se mai citeasca carti tiparite. Vrei...? (mai mult)
Va rog dati mi o pagina in care pot gasi Poema Romana sau Pamanant Romanesc va rog urgent de George Enescu
Stie cineva de unde pot cumpara cartea Ugly Love in romana?
As vrea sa scriu o carte pe Wattpad si am doua intrebari: 1. Merita sa o scriu? 2. Ce titlu sa pun? Nu dati cu numele ei! Descrierea este: De ce ma port asa? De ce nu mai sar mereu, nu mai...? (mai mult)
Ce parere aveti despre felul in care a scris romanele Stephenie Meyer? Mie imi place mult fluiditatea si stilul scrisului ei. As vrea mai multe pareri.
Care este diferenta dintre filmul si cartea Morometii?
vreau sa citesc o carte foarte interesanta in engleza, astept propuneri PS: nu am mai citit una in engleza pina acum asa ca doresc ceva interesant de nivel mediu nu tare grea, si nu tare...? (mai mult)
Hey imi puteti spune ce carti ar trebui sa citesc pentru examenul din a 8. a si pentru bac?
Credeti ca a apus "galaxia " Gutenberg? Eu nu si nu imi place sa cred asta. Dar voi, ce ziceti? Niciodata o carte electronica nu ii va putea lua locul, frumusetea si farmecul unei carti tiparite. ...? (mai mult)
Ce editura apreciati? Aveti vreuna pe care o apreciati in mod deosebit?
Ce librarie online preferati? De unde va luati cartile? Eu de pe libris.ro fiindca au preturi bune, reduceri, sunt promti si mai ales au TRANSPORTUL GRATUIT la orice comanda. Am mai luat de pe elefant...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ion1989 întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!