Ceva recomandari de carti de clasa VIII si IX?
Între dragoste și ura E doar o muchie de cuțit Stii ca inima se fura Ura nu e un delict Adevăr scris in minciună Eu doar asta am citit Cu vorbe sub clar de luna si gânduri la asfințit Dar...? (mai mult)
Cunoasteti titluri de carti in care este inclus cuvintul ''hotel''?
Imi puteti recomanda va rog carti de dragoste cu o poveste asemanatoare celor din Malakai si Alekzandre de A Stephanie? Cine imi recomanda cele mai multe carti asemanatoare primeste funda. Multumesc...? (mai mult)
Hei TPU! Care sunt cărțile la care ați plâns? Vreau sa citesc o carte la care chiar sa plâng pe bune. Ce recomandări aveți?
Buna TPU! Ce cărți horror/thriller recomandați? Nu am citit mult din aceste genuri, dar as vrea sa citesc ceva foarte dark sau niște trhilere YA (cu adolescenți) Multumesc anticipat!
Bună ziua! Știți vreo carte, vreun document ce conține analiză, la un nivel mai ridicat, a textului liric? Mulțumesc!
Salut TPU! Sunt clasa a 8 a si dau examen.Daca stie cineva sa-mi spuna cateva opere care ar putea fi asociate,fiind un exercitiu dat la examen(ex:natura, prietenie etc.). Multumesc anticipat!
Imi puteți recomanda ceva carți de citit? De 15 ani +
Salut,nu stiu daca e buna categoria dar voi pune aici intrebarea mea. Imi puteti recomanda ceva carti de citit? De la 15+.
Ce carti imi puteti recomanda pentru a ma ajuta la evaluarea de a 8-a, ceva nu foarte lung ca nu prea am timp dar mai multe povesti si carti.
Cine credeți că era Muma lui Stefan cel Mare? Și care este semnificația ei?
Știe cineva la ce pagini se afla replicile pajului contelui Paris din Romeo si Julieta? Interpretam o piesa de teatru si am răsfoit o carte întreaga si tot nu găsesc.
V- ați gândit vreodată să vă îmbogățiți cultura generala să știți cate puțin din principalele domenii ale vietii? Daca da? Cum ați reușit adică cu ajutorul cărora cărți, enciclopedii,...? (mai mult)
Buna! Pe mine nu ma pasionează cititul.Stiu ca este o intrebare STUPIDĂ. Dar chiar as dori sa ma apuc, dar nu am timp. Si in weekend nu am timp sau chef. Imi puteti da niste idei cand as putea sa citesc,...? (mai mult)
Ce semnifica "spiritualitatea" ca ideal implinit in literatura romana? Am gasit acest termen adesea in comentarii la poezii moderne (de ex Riga Crypto...), dar nu inteleg concret ce se semnifica/inseamna...? (mai mult)
Care-i cea mai interesanta carte din biblioteca ta?
Ce cărți pentru dezvoltarea inteligenței emoționale îmi puteți recomanda? Dar pentru gestionarea mai bună a timpului? Dau fundițăăăăă!
Hello. Imi puteti recomanda niste carti despre cultura japoneza? De preferat sa le gasesc si in romana dar sunt ok si pe engleza. Cheers.
Ce carti imi recomandati la 13 ani? Eu prefer cartile de dezvoltare personala si de educatie financiara.
A citit cineva cartea,, Eu sunt Zlatan''? Cum vi s-a parut? Eventual ce alte biografii sau autobiografii recomandati?
Vă salut, am si eu nevoie de niște recomandări pentru niște cărți de dezvoltare personală, am nevoie de câteva idei, dau funda.
Prieteni, cine știe ce inseamnă cuvântul excesibil și in ce context poate fi folosit. Mersi anticipat!
Ce părere aveți despre cărțile lui Paulo Coelho? :D Ce ați citit, ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut, etc.
Cum este corect: Manu joaca mai bine ca Marius Manu joaca mai bine decât Marius?
Cum se zice in engleza "imi pare rau de deranj"? De exemplu,suni pe cineva sa il intrebi ceva si dupa spui "multumesc, scuze de deranj" sau "scuza-ma ca te-am deranjat".
Ce credeți despre cartea "Ajuta-te singur in caz de anxietate sociala" scrisă de Radu Vrasti? Este abordată bine această problemă? V-a ajutat?
Ce carte ți-a dat mai multa speranță? Și de ce?
Vi se pare rușinos ca la 18 ani să nu știu nicio poezie? Citesc, nu-i problemă de război, dar nu m-au atras niciodată poeziile. Nici când eram mic nu știam să recit.
Buna! Va rog sa imi recomandati cateva carti bune, care v- au placut foarte mult si v- au impresionat sau care v- au ramas in memorie cu drag. As prefera sa fie de dragoste (am citit Fluturi, Malakai,...? (mai mult)
Buna! Imi poate recomanda cineva carti cu si despre vanatoare/pescuit in romana? Multumesc anticipat!
Poate sa imi recomande cineva carti care seamana cu serialul bridgeton, va rog?
Salut TPU, stie cineva daca nuvela "The Credit Roll of the Fool" a fost tradusa in romana sau daca seria de nuvele Hyouka a fost tradusa in romana?
Dau fundă: îmi puteți recomanda o carte despre modurile de organizare ale revoltelor? Mulțumesc.
Care e este ordinea de citit a cărților(cele 7)ale lui Dr.Vasi Radulescu mă refer la seria Medicina povestita pe înțelesul tuturor? Dau funda!
Salutare. Are cineva idei de niste povestiri comice si poezii tot comice pentru reportoriul de admitere la actorie? Am gasit si eu multe, am cautat dar inca caut ceva care sa imi placa mai mult decat astea...? (mai mult)
Pot cărțile motivaționale sau de dezvoltare personala să îți schimbe viața in bine sau e doar marketing pur aceasta industrie/acest domeniu?
A citit cineva cartea, , nu scuzelor! puterea autodisciplinei, , ? Cum vi s- a parut? Ce alte carti de psihologie motivationala recomandati? Sunt constient ca o carte nu- ti poate schimba viata atata ...? (mai mult)
TPU îmi puteți recomanda niște cărți asemănătoare cărților "Jurnalul unui puști" (1-12)?
Salutare! Am nevoie de ajutor, mai exact de un pont. Sunt student anul 1 la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și am nevoie să cumpăr, în format fizic, două cărți. Una dintre...? (mai mult)
Buna! A citit cineva Vampirii din Morganville sau seria Casa Noptii? Daca da, pareri
Îmi puteți recomanda câteva cărți în română despre strategiile războaielor?
Salut. As vrea niște idei de texte care sa aiba ca temă comună școala si care s- ar putea asemăna cu un text in care este vorba despre intrarea la scoala cu ajutorul unor cunoștințe (rude, prieteni...? (mai mult)
Daca as scrie o carte..sau o poveste unde as putea publica-o? Sau chiar un jurnal al meu.Asa mai pe Amator Style.
Hei, as vrea să citesc Divina comedie, care credeți ca este cea mai buna traducere în limba română?
Buna! Am aproape 18 ani si as vrea sa imi recomandati niste carti care v- au placut voua. Nu am un anumit gen literar care sa ma pasioneze, citesc orice carti care imi plac, de la clasicism pana la modernism...? (mai mult)
Vreau să cumpăr cărțile Încearcă să îmi rezisti și Prefa-te că mă iubești de Georgiana Sandu, unde le pot comanda?
Ma puteti ajuta, caut un auxiliar care l- am gasit pe scribd: auxiliar clasa a IX- a prof Hogea Geanina- Laura, vreau sa gasesc varianta întreaga dar nu reușesc sa o gasesc nicăieri(varianta cu...? (mai mult)
E corect: "cele mai ARZATOARE DORINTE se indeplinesc"?
Sti cineva mai multe site-uri gen Librivox sau un program care transforna textul in vorbire, care poate fi folosit la recitarea poeziilor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!