Buna, ce stiti despre cartile Assassin's Creed? Au ceva legatura cu jocul sau sunt ca filmul acela.Al doilea joc din serie a fost preferatul meu si as vrea sa imi iau cartea, se numeste Renasterea, ...? (mai mult)
La ce se refera exact expresia "lupta de culise"?
Este adevărat că past perfect continuous în engleză se mai poate traduce cu mai mult ca perfectul, perfectul compus sau imperfectul din limba română? Am aceste traduceri și în dicționar luat...? (mai mult)
Dintre urmatoare carti de E.M.Cioran :, , Lacrimi si sfinti"; , , Amurgul gandurilor"; , , Despre neajunsul de a te fi nascut"; , , Cartea amagirilor" care e cea mai profunda, incitanta, interesanta,...? (mai mult)
Am un coleg care care da din joi in pasti pe la scoala si cand da trebuie sa fie ascultat, va dati seama ca n- are note. Dar eu nu inteleg cum copilul ala (Bine, are 19) desi se "destrabale" si sta ...? (mai mult)
Am făcut o mare prostie la olimpiadă. Se specifica o dată pentru redactarea unei pagini de jurnal și eu am pus altă dată. Se poate considera semn? Dacă e semn îmi anulează toată lucrarea...? (mai mult)
Cand se scrie "mi-e" si "mie"?
A citit cineva "Sub aceeasi stea" de John Green? Cum vi s-a parut? Ce impresie v-a facut? Merita citita aceasta carte?
Ce-ar trebui sa invat pentru simulari clasa XI-a la romana care romane, basm? Drame?
Hei! Ce gen de cărți vă place să citiți?
Voi aveti o anumita "ordine" in care cititi carti? Ma refer daca alegeti un autor in functie de perioada/biografia sa si incepeti sa ii "disecati" toata opera, sa ii cititi toate cartile SAU cititi...? (mai mult)
Cate sunete are cuvantul brotaci? Iul soptit se numara?
Ce vă determină să achiziționați o carte?
Salut, stie cineva ce opere/scriitori intra la simularea de pe 19.03. 2018 la romana?(clasa a XI-A).
Credeți că aș putea citi Concert din muzică de Bach, de Hortensia Papadat- Bengescu, fără sa citesc Fecioare despletite înainte? Fără spoilere, vă rog. Și dacă se poate să răspundă...? (mai mult)
Îmi poți trimite și mie te rog vol 1 și 2? Adresa mea e oana.huruiala@yahoo.com. Mulțumesc!
Ce credeti ca va pica anul acesta la romana, la bac? Ma refer la partea a 3a?
Am gasit aceasta poveste pe Wattpad și nu știu oare merita sa o citesc? Se numește Dragoste pentru vloggeri și e scrisă de LoveFamily321.Va întreb fiindcă nu vreau sa imi pierd timpul inutil...? (mai mult)
imi puteti spune va rog functiile sintactice si cazurile studiate pana in clasa a -7a va rog frumos! !
Ajutor! Nu pot sa învăț la Limba Română in clasa a 6- a! Țin sa Menționez ca astăzi avem test din pronume si nu știu ce sa fac! Trebuie sa învăț pronumele reflexiv, demonstrativ, personal,...? (mai mult)
Hei! Am citit pe Wattpad o carte faina. Era vorba despre o fata care era la liceu si avea o fire energetica, era fericita, copilaroasa. Locuia cu bunica ei. Intalneste un baiat de care se indragosteste...? (mai mult)
Ce credeți ca pica luni la simulare clasa a 12-a uman la romana?
Hei, la filo se mai fac partile de gramatica? Ce medie minima trebuie sa ai pentru a intra la acest profil?
Sunt clasa a 8-a si tot aud ca trebuie a citesc anumite carti pentru examen. Însă nu stiu ce. Îmi puteti spune voi?
Ce credeți că pică la simulare la bac? ...profil:real Multmesc anticipat
Stie cineva de unde pot sa descarc cartea calatori extracorporale pdf gratis?
În prologul unei cărți poate exista un foarte scurt dialog?
Am un proiect la istorie cu joc de rol la familia romana antica. Vreau sa va întreb dacă în Roma Antica au existat femei văduve care își cresc copiii?
Salut, stie cineva o carte buna care sa contina toate eseele pentru bac? Pentru profil real. Multumesc anticipat.
Suferința sau existența precară a scriitorului este sau nu benefică pentru opera sa? De ce?
Puteți să-mi povestiți despre pioneri?
Ce trebuie sa invat pentru sub II la romana? Nu mi s-a spus nimic, sincer... (mai exact as vrea programa in care mi se mentioneaza ca trebuie sa invat aia, aia si aia)
Unde pot gasi o carte cu poeziile lui Eminescu traduse in limba italiana?
Hei, cine îmi recomanda niște cărți cu citate in ele. Nu știu cum sa zic. De ex cum era in cel mai iubit dintre pământeni "unde dragoste nu e nimic nu e" sau hamlet "a fi sau a nu fi..."(am cartea...? (mai mult)
Heey. Aveti cumva cartea "Triplu H 1 sau 2" de Corina Cindea în format pdf? :D Sau e cineva amabil şi vrea să îmi scaneze si mie de la capitolul 10 încolo, daca o are cineva.
Din câte sunete este format cuvântul orasului?
Ce liceu din Bucuresti se trece usor fara a fii nevoit sa invat foarte mult si pe ce profil?
Îmi poate explica cineva pronumele reflexiv? Nu îl înțeleg chiar deloc. Îmi trebuie cât de repede posibil.
Isi aminteste cineva cum se numeste cartea? O familie de evrei cu un baiat pe nume max, prieteni cu o printesa rusa pe nume irina incearca sa fuga din Germania nazista.irina ii ajuta sa fuga dar ramane...? (mai mult)
Stie cineva in ce zona sau originea melodiei la oglinda de George coșbuc ????????????????????????☺☺☺
Imi poate da cineva un model de test morometii volumul 2 NU 1? O poza cu un model sau cel putin cateva intrebari sa vad daca stiu sa raspund. Ofer funda!
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le- a incercat cineva? Ce impresie v- au facut? Merita cumparat si citit/ascultat? Despre ce e vorba la modul general?...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Usa secreta catre succes" de Florence Scovell Shin sau a ascultat audiobookul cu acelasi nume? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat? Cam despre ce e vorba? Merita citita, ascultat?
Tecuci, Județ Galați asta se afla in moldova spuneti-mi va rog unde traieste bogdan hriscu la limba romina trebuie
Bună, dragii mei! Am o întrebare foarte importantă, cum aș putea să excelez la Olimpiada de Limbă și Literatură Română? Nu mă prea pricep la eseul structurat, mă poate ajuta cineva cu niște...? (mai mult)
Hei lume, exista careva care are seria de carti,, Îngerul nopții,, scrisa de Becca Fitzpatrick si vrea sa vanda cartile?
Cartea sau audiobookul? Ce ati alege?
Salut, vreun link cu carte tata bogat tata sarac in pdf, sa fie cartea intreaga. Sti cineva cate pagini are aceasta carte?
A citit cineva cartea "Usa secreta catre succes" de Florence Scovell Shin sau a ascultat audiobookul cu acelasi nume? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat? Cam despre ce e vorba? Merita citita/ascultat?
Care este diferenta dintre "Azi" si "Astazi"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!