Salut TPU! Era o piesa in romana pe acest instrumental : https://www.youtube.com/watch?v=j0mxNFY56_E&ab_channel=TRAPGURMTRAPGURM, ceva rap... ma poate ajuta cineva sa o gasesc? O caut de zile bune si ...? (mai mult)
Am un laptop cu o singura mufa si vreau sa ascult muzica la casti. Ce imi recomandati sa fac?
Salut! Am auzit o melodie la radio, am căutat-o dar nu am reușit să o găsesc.Suna cam așa: am făcut rezervare la mare, 7 zile și 7 nopti / are fata costum colorat și îi stă turnat
Salut! Vreau sa compun un cântec și nu știu despre ce sa fie și ce versuri sa aibă.Îmi puteți da niste idei? Nu zic sa îmi scrieți un cântec întreg. Doar niste idei! Mulțumesc anticipat!
Tot am nevoie de niște muzică mai tristă pentru un edit (stil AMV) fără copyright..nu găsesc nicăieri unul care să aibă un ritm pe care pot edita și nu pot folosi melodii cu drepturi de...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste maneaua care contine asta,, si as sterge-o cu pamatuf si i-as da sa faca buf"?
Îmi poate da cineva continuarea acestei piese? https://www.youtube.com/watch?v=n6aP_LonPP0 Adică exact această piesă, cu orgă și cor, dar cu toate cele cinci strofe (în videoul dat de mine sunt...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre câștigătorii Eurovision, trupa Måneskin? Mie una mi- a plăcut mult momentul lor, dar am văzut că și- au luat mult hate, mai ales în România, că sunt sataniști,...? (mai mult)
Am fost cu una dintre prietenele mele la mall si la un moment dat am auzit o melodie in turca in care zicea ''Unut beni ay ay ay ay'' si am auzit si ''yalan soyleme'' cred. Imi puteti da titlul melodiei?...? (mai mult)
Cine cântă acest refren si tot astept dupa tine si tot astept sa crezi cat de mult tin la tine nu as putea imagina pe atcineva care sa poata te iubeasca asa. Știu sigur că e trupa simplu dar nu știu...? (mai mult)
Am ascultat acum cateva zile o manea, dar nu reusesc sa o gasesc. Tin minte doar cateva versuri:"eu v- am dat si bani de paine si voi ati latrat la mine", "au intrecut masura si promit ca le rup gura"....? (mai mult)
Salut, caut si eu o piesa de cateva zile si nu o gasesc, piesa este în Spaniola este destul de cunoscuta dar eu nu o stiu mai stiu doar asta : mami te que...
Ce părere aveți despre cântăreața Raluka și despre melodiile/vocea ei? Din punctul meu de vedere are o voce bună și puternică, poate cânta live fără probleme și mai ales că poate și știe...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt producator de instrumentale hip hop si am 17 ani. Si as vrea sa vand licente, recent mi- am facut cont pe BeatStars, mai tarziu as vrea sa- mi fac site. Mai pe scurt, vreau s- o fac ...? (mai mult)
Unde a dispărut muzica dance românească? Adică acum 11-8 ani erau pline radiourile și cluburile de ea.
Buna colegi TPU, Astazi conducand, am ascultat o melodie spaniola de dragoste. Era cantata de o femeie si de un barbat. Nu am retinut vreo propozitie, dar se repeta uneori o fraza cu "discusion". ...? (mai mult)
Ce gen muzical vă place în mod special? Cum ați ajuns să vă placă acel gen?
Vreau să învăț muzică psaltică, cine mă poate ajuta? Imi place foarte mult această muzică bisericească și îmi doresc foarte mult să învăț.
Ce trupă preferați dintre Sabaton și Powerwolf?
Cum pot adăuga muzica mea în playlist-ul de pe TPU? Vreau o melodie cu Dynoro, dar nu știu cum. :(
Cum vi s- a parut eurovision 2021 pe anul asta? El s- a desfasurat normal, fata de cel de anul trecut, online! Concurentii, juriul, prezentatorii, s- au bucurat sa vada ca sunt impreuna! V- a placut...? (mai mult)
Salut TPU! Când am ascultat prima data melodia Ciprului de la Eurovision mi s- a părut cunoscuta. Sunt sigura ca exista o melodie care suna asemanator, cel puțin la refren, dar nu îmi dau seama care...? (mai mult)
Salut tuturor! Incerc de ceva vreme sa gasesc o melodie pe YouTube si se pare ca a fost stearsa, si anume "Simi Deac & Luminita Puscas - Muierea care- i muiere". Oare ma poate ajuta si pe mine cineva,...? (mai mult)
În ce melodie vă regăsiți acum?
Salut.Are Florin Salam o melodie care cred ca e mai veche si are o strofa asa : " M- AM BAZAT PE MINTEA MEA CA IES DIN ORICE BELEA SI N- AM APELAT LA NIMENEA, MI- AM PERMIS SA FAC MEREU TOT CE AM VRUT...? (mai mult)
Îl ascult pe Salam de plăcere. Voi?
E prin zonă cineva care cantă la chitară și se pricepe? Am pus ochii pe o chitară electro- clasică frumoasă rău, o Harley Benton, doar că nu știu nimic despre marca asta (de fapt, nu știu...? (mai mult)
Pe de parte cea mai buna melodie de la Eurovision 2021 este cea a Suediei, piesa rock de la blind channel dark side mi s-a parut cea mai buna. Voua care v-a placut cel mai mult?
Bună TPU! Pentru cei pasionați de Muzica și de Concursuri Muzicale. EUROVISION în special. 1 Este adevărat ca EUROVISION este cel mai tare PPV muzical din LUME în acest moment și ca concurează...? (mai mult)
Care sunt genurile voastre muzicale preferate?
De ce nu este apreciată în România muzica heavy metal, comparativ cu manelele, muzica populară sau pop/rap?
Salutare.Are Florin Salam o melodie care cred ca e mai veche si are o strofa asa : " M- AM BAZAT PE MINTEA MEA CA IES DIN ORICE BELEA SI N- AM APELAT LA NIMENEA, MI- AM PERMIS SA FAC MEREU TOT CE AM VRUT...? (mai mult)
Niste manele bune de petrecere?
Recomandati-mi si mie niste manele de petrecere
Stie cineva melodia asta de pe tik tok? „Ce surpriza mare ce mai bucurie o masina noua, cum imi place mie"
Stie cineva cantece eventual si traduse de pe vremea razboiului civil american? Azi m- am uitat la un film despre acest subiect mi- am adus aminte ca in 1976- 1977 pe vremea cand eram in tabara la Cluj...? (mai mult)
Mai asculta cineva The Prodigy? O trupa daca nu inovativa, cel putin una aparte in peisajul muzical, mai ales atunci cand se pune problema amestecarii diferitelor stiluri.
Nu am înțeles niciodată de ce pentru Eurovision nu se aleg cântăreți mai buni și mai populari din România, ca de exemplu Andra, Paula Seling, Delia sau Inna? De ce aleg nume mai puțin populare...? (mai mult)
Dacă muzica comercială bună a dispărut în anul 2014, manelele bune au dispărut în 2020. Păreri?
Mai stiti videoclipuri asa cu coregrafii pe role? https://www.youtube.com/watch?v=hi4pzKvuEQM
Melodii ca Mudvayne-Happy? https://www.youtube.com/watch?v=anbrb2u9GYI
DAU 20 de Funde care ma ajuta! :) Caut si eu un mp3, nu e melodie e o conversatie intre 2 baieti (gen Planeta Moldova), deci e o gluma care incepe asa: "Frate am agatat aseara 2 fete! Ce bune erau, ...? (mai mult)
Era o melodie cu acelasi instrumnetal" ai un om acasa -Nane" daca stie cineva sa-mi spuna melodia ..NU RIDE IT ca o stiu.
Care este melodia voastră preferată în limba română din prezent?
Buna, Îmi puteți spune o melodie care se cânta foarte repede dar cu versuri în română? Mulțumesc
Https://youtu.be/tzXCpLDP0a4 Cum se numeste piesa care se aude la televizor la 1:19:33?
Ce părere aveți de piesa României pe care o canta Roxen la Eurovision Song Contest 2021?
Hei TPU, am o întrebare: Când eram copil aveam un CD cu manele, e pe acel CD era o melodie de joc țigănesc (ca stil), dar nu știu cine o cântă și nici nu o mai găsesc. Refrenul mi- l amintesc...? (mai mult)
Caut o piesa in care se gasesc urmatoarele versuri: "Hai sa bem..." "Pana la trei, sau mai bine pana la patru" Vocea care canta este de femeie, iar genul cred ca este de muzica populara (stilul ...? (mai mult)
Cum se numește, în termeni muzicali, aceea lălăială din muzica de manele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!