TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
alexdumitru
în 2 Iunie 2021 | alexdumitru întreabă:

Salut TPU! Era o piesa in romana pe acest instrumental : https://www.youtube.com/watch?v=j0mxNFY56_E&ab_channel=TRAPGURMTRAPGURM, ceva rap... ma poate ajuta cineva sa o gasesc? O caut de zile bune si ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Maria_Ana_1985_CXY3
în 2 Iunie 2021 | Maria_Ana_1985_CXY3 întreabă:

Am un laptop cu o singura mufa si vreau sa ascult muzica la casti. Ce imi recomandati sa fac?

1
Răspunde Raportează
Alinu7
în 2 Iunie 2021 | Alinu7 întreabă:

Salut! Am auzit o melodie la radio, am căutat-o dar nu am reușit să o găsesc.Suna cam așa: am făcut rezervare la mare, 7 zile și 7 nopti / are fata costum colorat și îi stă turnat

0
MariaQuenn27
în 1 Iunie 2021 | MariaQuenn27 întreabă:

Salut! Vreau sa compun un cântec și nu știu despre ce sa fie și ce versuri sa aibă.Îmi puteți da niste idei? Nu zic sa îmi scrieți un cântec întreg. Doar niste idei! Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Ionut659
în 31 Mai 2021 | Ionut659 întreabă:

Tot am nevoie de niște muzică mai tristă pentru un edit (stil AMV) fără copyright..nu găsesc nicăieri unul care să aibă un ritm pe care pot edita și nu pot folosi melodii cu drepturi de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimul0alaa
în 31 Mai 2021 | anonimul0alaa întreabă:

Stie cineva cum se numeste maneaua care contine asta,, si as sterge-o cu pamatuf si i-as da sa faca buf"?

1
Răspunde Raportează
PVAAVU329
în 30 Mai 2021 | PVAAVU329 întreabă:

Îmi poate da cineva continuarea acestei piese? https://www.youtube.com/watch?v=n6aP_LonPP0 Adică exact această piesă, cu orgă și cor, dar cu toate cele cinci strofe (în videoul dat de mine sunt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vanessika
în 30 Mai 2021 | Vanessika întreabă:

Salut! Ce părere aveți despre câștigătorii Eurovision, trupa Måneskin? Mie una mi- a plăcut mult momentul lor, dar am văzut că și- au luat mult hate, mai ales în România, că sunt sataniști,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabriela19loredana77
în 29 Mai 2021 | Gabriela19loredana77 întreabă:

Am fost cu una dintre prietenele mele la mall si la un moment dat am auzit o melodie in turca in care zicea ''Unut beni ay ay ay ay'' si am auzit si ''yalan soyleme'' cred. Imi puteti da titlul melodiei?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ReignForest
în 28 Mai 2021 | ReignForest întreabă:

Cine cântă acest refren si tot astept dupa tine si tot astept sa crezi cat de mult tin la tine nu as putea imagina pe atcineva care sa poata te iubeasca asa. Știu sigur că e trupa simplu dar nu știu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
s0nic
în 28 Mai 2021 | s0nic întreabă:

Am ascultat acum cateva zile o manea, dar nu reusesc sa o gasesc. Tin minte doar cateva versuri:"eu v- am dat si bani de paine si voi ati latrat la mine", "au intrecut masura si promit ca le rup gura"....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimul0alaa
în 27 Mai 2021 | anonimul0alaa întreabă:

Salut, caut si eu o piesa de cateva zile si nu o gasesc, piesa este în Spaniola este destul de cunoscuta dar eu nu o stiu mai stiu doar asta : mami te que...

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2021 |

Ce părere aveți despre cântăreața Raluka și despre melodiile/vocea ei? Din punctul meu de vedere are o voce bună și puternică, poate cânta live fără probleme și mai ales că poate și știe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Master1o
în 27 Mai 2021 | Master1o întreabă:

Salut TPU! Sunt producator de instrumentale hip hop si am 17 ani. Si as vrea sa vand licente, recent mi- am facut cont pe BeatStars, mai tarziu as vrea sa- mi fac site. Mai pe scurt, vreau s- o fac ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MrJoker30
în 27 Mai 2021 | MrJoker30 întreabă:

Unde a dispărut muzica dance românească? Adică acum 11-8 ani erau pline radiourile și cluburile de ea.

2
Răspunde Raportează
Sophieka
în 26 Mai 2021 | Sophieka întreabă:

Buna colegi TPU, Astazi conducand, am ascultat o melodie spaniola de dragoste. Era cantata de o femeie si de un barbat. Nu am retinut vreo propozitie, dar se repeta uneori o fraza cu "discusion". ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
nuamabsolutnicioidee
în 26 Mai 2021 | nuamabsolutnicioidee întreabă:

Ce gen muzical vă place în mod special? Cum ați ajuns să vă placă acel gen?

4
Răspunde Raportează
Didi_Diana_1998_QPGP
în 26 Mai 2021 | Didi_Diana_1998_QPGP întreabă:

Vreau să învăț muzică psaltică, cine mă poate ajuta? Imi place foarte mult această muzică bisericească și îmi doresc foarte mult să învăț.

2
Răspunde Raportează
chuckmanson
în 25 Mai 2021 | chuckmanson întreabă:

Ce trupă preferați dintre Sabaton și Powerwolf?

2
Răspunde Raportează
nuamabsolutnicioidee
în 24 Mai 2021 | nuamabsolutnicioidee întreabă:

Cum pot adăuga muzica mea în playlist-ul de pe TPU? Vreau o melodie cu Dynoro, dar nu știu cum. :(

2
Răspunde Raportează
aumih16
în 24 Mai 2021 | aumih16 întreabă:

Cum vi s- a parut eurovision 2021 pe anul asta? El s- a desfasurat normal, fata de cel de anul trecut, online! Concurentii, juriul, prezentatorii, s- au bucurat sa vada ca sunt impreuna! V- a placut...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Maria1576
în 24 Mai 2021 | Maria1576 întreabă:

Salut TPU! Când am ascultat prima data melodia Ciprului de la Eurovision mi s- a părut cunoscuta. Sunt sigura ca exista o melodie care suna asemanator, cel puțin la refren, dar nu îmi dau seama care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Amoproblemaajutatima
în 23 Mai 2021 | Amoproblemaajutatima întreabă:

Salut tuturor! Incerc de ceva vreme sa gasesc o melodie pe YouTube si se pare ca a fost stearsa, si anume "Simi Deac & Luminita Puscas - Muierea care- i muiere". Oare ma poate ajuta si pe mine cineva,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2021 |

În ce melodie vă regăsiți acum?

18
Răspunde Raportează
Bastian47
în 23 Mai 2021 | Bastian47 întreabă:

Salut.Are Florin Salam o melodie care cred ca e mai veche si are o strofa asa : " M- AM BAZAT PE MINTEA MEA CA IES DIN ORICE BELEA SI N- AM APELAT LA NIMENEA, MI- AM PERMIS SA FAC MEREU TOT CE AM VRUT...? (mai mult)

0
Dzudzak
în 23 Mai 2021 | Dzudzak întreabă:

Îl ascult pe Salam de plăcere. Voi?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2021 |

E prin zonă cineva care cantă la chitară și se pricepe? Am pus ochii pe o chitară electro- clasică frumoasă rău, o Harley Benton, doar că nu știu nimic despre marca asta (de fapt, nu știu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
XatomisX
în 23 Mai 2021 | XatomisX întreabă:

Pe de parte cea mai buna melodie de la Eurovision 2021 este cea a Suediei, piesa rock de la blind channel dark side mi s-a parut cea mai buna. Voua care v-a placut cel mai mult?

2
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 22 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Bună TPU! Pentru cei pasionați de Muzica și de Concursuri Muzicale. EUROVISION în special. 1 Este adevărat ca EUROVISION este cel mai tare PPV muzical din LUME în acest moment și ca concurează...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nuamabsolutnicioidee
în 22 Mai 2021 | nuamabsolutnicioidee întreabă:

Care sunt genurile voastre muzicale preferate?

5
Răspunde Raportează
OnePiece
în 22 Mai 2021 | OnePiece întreabă:

De ce nu este apreciată în România muzica heavy metal, comparativ cu manelele, muzica populară sau pop/rap?

4
Răspunde Raportează
Bastian47
în 21 Mai 2021 | Bastian47 întreabă:

Salutare.Are Florin Salam o melodie care cred ca e mai veche si are o strofa asa : " M- AM BAZAT PE MINTEA MEA CA IES DIN ORICE BELEA SI N- AM APELAT LA NIMENEA, MI- AM PERMIS SA FAC MEREU TOT CE AM VRUT...? (mai mult)

0
noslynx
în 21 Mai 2021 | noslynx întreabă:

Niste manele bune de petrecere?

1
Răspunde Raportează
noslynx
în 21 Mai 2021 | noslynx întreabă:

Recomandati-mi si mie niste manele de petrecere

2
Răspunde Raportează
blackplpd
în 21 Mai 2021 | blackplpd întreabă:

Stie cineva melodia asta de pe tik tok? „Ce surpriza mare ce mai bucurie o masina noua, cum imi place mie"

0
gemeni6226
în 20 Mai 2021 | gemeni6226 întreabă:

Stie cineva cantece eventual si traduse de pe vremea razboiului civil american? Azi m- am uitat la un film despre acest subiect mi- am adus aminte ca in 1976- 1977 pe vremea cand eram in tabara la Cluj...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
autodidact
în 20 Mai 2021 | autodidact întreabă:

Mai asculta cineva The Prodigy? O trupa daca nu inovativa, cel putin una aparte in peisajul muzical, mai ales atunci cand se pune problema amestecarii diferitelor stiluri.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Mai 2021 |

Nu am înțeles niciodată de ce pentru Eurovision nu se aleg cântăreți mai buni și mai populari din România, ca de exemplu Andra, Paula Seling, Delia sau Inna? De ce aleg nume mai puțin populare...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
MrJoker30
în 20 Mai 2021 | MrJoker30 întreabă:

Dacă muzica comercială bună a dispărut în anul 2014, manelele bune au dispărut în 2020. Păreri?

2
Răspunde Raportează
gritt
în 19 Mai 2021 | gritt întreabă:

Mai stiti videoclipuri asa cu coregrafii pe role? https://www.youtube.com/watch?v=hi4pzKvuEQM

2
Răspunde Raportează
Kakarotto2016
în 19 Mai 2021 | Kakarotto2016 întreabă:

Melodii ca Mudvayne-Happy? https://www.youtube.com/watch?v=anbrb2u9GYI

1
Răspunde Raportează
ver7igoz
în 19 Mai 2021 | ver7igoz întreabă:

DAU 20 de Funde care ma ajuta! :) Caut si eu un mp3, nu e melodie e o conversatie intre 2 baieti (gen Planeta Moldova), deci e o gluma care incepe asa: "Frate am agatat aseara 2 fete! Ce bune erau, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
XterIasi
în 19 Mai 2021 | XterIasi întreabă:

Era o melodie cu acelasi instrumnetal" ai un om acasa -Nane" daca stie cineva sa-mi spuna melodia ..NU RIDE IT ca o stiu.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2021 |

Care este melodia voastră preferată în limba română din prezent?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2021 |

Buna, Îmi puteți spune o melodie care se cânta foarte repede dar cu versuri în română? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
anonimul0alaa
în 19 Mai 2021 | anonimul0alaa întreabă:

Https://youtu.be/tzXCpLDP0a4 Cum se numeste piesa care se aude la televizor la 1:19:33?

0
Domexd
în 19 Mai 2021 | Domexd întreabă:

Ce părere aveți de piesa României pe care o canta Roxen la Eurovision Song Contest 2021?

1
Răspunde Raportează
SG1995
în 18 Mai 2021 | SG1995 întreabă:

Hei TPU, am o întrebare: Când eram copil aveam un CD cu manele, e pe acel CD era o melodie de joc țigănesc (ca stil), dar nu știu cine o cântă și nici nu o mai găsesc. Refrenul mi- l amintesc...? (mai mult)

0
Gentleman114
în 18 Mai 2021 | Gentleman114 întreabă:

Caut o piesa in care se gasesc urmatoarele versuri: "Hai sa bem..." "Pana la trei, sau mai bine pana la patru" Vocea care canta este de femeie, iar genul cred ca este de muzica populara (stilul ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MrJoker30
în 18 Mai 2021 | MrJoker30 întreabă:

Cum se numește, în termeni muzicali, aceea lălăială din muzica de manele?

1
Răspunde Raportează
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 17 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 16 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 16 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Antonia

Antonia

Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii