Mai cant din cand in cand si imi aud mereu ca sunt peste ton, sub ton. cine poate sa-mi explice si mie tonurile astea sau ce or fi ele ca n are cine sa ma nvete va pup rau
Salutare ma puteți ajuta cu o rimă: 1, 73 și flow-umi curge-n venă Sunt mereu pe vibe?
Îmi poate spune cineva cum se numește melodia pe care s-a prezentat astăzi la Bravo Ai Stil Theo Rose? Suna ca un remix sau ceva.
Nu îmi aduc aminte de numele unei piese de vreau sa o ascult neapărat. Vreau sa mă ajutați să o găsesc. Ce știu despre ea este ca este o piesa oarecum de "tribut" fata de un prieten al cântărețului...? (mai mult)
Salut Imi puteti spune va rog notele in ordine pentru orga cu 36 clape albe Multumesc
Cineva care iubește muzica și scrie versuri/poezii pe aici?
Cat de grea e viata de artist?
Ce trupa rap va place? Dintre cele 3 consacrate parazitii,mafia si la familia? Mie imi plac toate,dar cel mai mult, la familia.
Cum a devenit melodia de la wham! asa populara? O aud peste to in perioada asta,mai ales in mall-uri,radio-uri,la tv, etc.
Aș dori niște recomandări de cărți despre teorie muzicală, de unde să pot învăța mai multe despre acest subiect. Menționez că sunt un basist/chitarist amator. Mulțumesc.
Am rupt din greseala o coarda de chitara. Stiti daca exista un magazin in Giurgiu de unde pot cumpara o coarda inlocuitoare, sau trebuie sa cumpar de pe net?
Bună seara, am ceva timp de când m- am "dat" sa ascult Boney M. (celebra formație disco din anii '70, ' 80) întrebarea mea este următoarea: care este opinia voastră despre aceasta formație/acest...? (mai mult)
tutorial la melodia Capra la aordeon-clape?
Vouă vă place piesa nouă scosă de cei de la creative monkeyz army?
Caut pe cineva care îmi poate scrie o melodie la pian și chitara, am versurile deja... Daca este cineva aștept un email la adresa asta: bornthiscristina@gmail.com Va voi da mai multe detalii despre...? (mai mult)
Salut, caut o melodie nu stiu niciun vers nimic. Tot ce stiu e ca era un Touareg negru filmat dintr-o drona. Daca are cineva vreo idee dau funda.
In curand voi urca pe canalul meu de YouTube prima mea piesa de rap. As vrea sa stiu daca este nevoie sa o inregistrez undeva. Adica sa o licentiez ca fiind a mea. La modul sa nu ma trezesc peste...? (mai mult)
Ce muzica ascultati la munca? Aveti un playlist?
La multi ani Andrei si Andreea(daca sunteti pe aici) Am un playlist cu muzica pentru antrenamente dar e cam sarac din pacate, asa ca o sa las cateva exemple de ce ascult cand ma antrenez...? (mai mult)
am nevoie de un clip (tutorial) care canta Capra la acordeon-clape.Deci un tutorial Capra, sa vad clapele ca sa pot sa invat :)
am început sa cant la chitara acustica de câteva zile și nu știu mereu când salt degetul de pe o nota se aude nasol, ce pot face?
Vreau si eu un nume "random" (de scenă) de rapper, sa zic așa, dar sa fie nefolosit! Aștept răspunsuri.
Este cineva de aici care asculta, sau chiar cântă, muzică clasică? Stie cineva macar la ce ma refer? Imi e teama ca acest gen de muzica este uitat si subestimat de multi, in detrimentul hip- hop-...? (mai mult)
Salut.Ce melodie este in urmatorul videoclip de la minutul 6:15 https://www.youtube.com/watch?v=dPjmCmdcttg?
Salutare cum se numeste melodia din clipul asta? https://streamable.com/7mdmzx va rog
Buna seara caut și eu pe cineva care sa îmi scrie o melodie,am deja versurile dar nu reușesc să scriu și linia melodică, mă poate ajuta cineva? Dau funda
imi poate face cineva niste versuri trap care sa conțină numele Dani? Ceva agresiv, de cartier cum s-ar spune.
Caut o melodie in rusește, are videoclipul filmat ca prin Antarctica, e un cuplu, iar la final el cadre între ghețari. Va rog dacă o știe cineva sa îmi zică
Am un subwoofer si o statie auto si ma intrebam cum le pot conecta in casa si cum pot adauga si boxe(am boxe de sistem 5.1). De ce am nevoie pentru a le conecta?
Buna tuturor știe cineva unde as putea să vând și eu niste versuri? Scriu și în română și în engleză și in franceza? Va rog să mă ajutați
Vreau si eu versuri pentru disstrack pentru sadboi;) VA ROG!
Buna, caut o melodie pe care am auzit- o acum câțiva ani la romanii au talent ca fundal a unui număr de dans. Este in rusa, o melodie mai trista și videoclipul ei este filmat iarna, pe niște ghețari....? (mai mult)
Era pe Youtube o melodie, din câte îmi amintesc se numea: Girls si parcă era cantata de un baiat tanar, blond, de vreo 20 de ani pe nume parcă Christian. Am tot cautat dar nu am gasit, ...? (mai mult)
Salut, ii un rapper american cu un ochi de sticla, stie careva cum il cheama?
Salut, am mare nevoie de ajutor. Sunt in industria muzicala de aproximativ 2 ani si am inca niste dileme carora nu le gasesc raspuns. As vrea sa gasesc cu cineva specializat in asa ceva daca m- ar putea...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, as vrea sa- mi achizitionez un sistem audio si ma intrebam daca LG- ul (Life's Good) sunt buni si fac produse de calitate pe partea de echipamente audio si aceeasi intrebare...? (mai mult)
Salutare, am o orga Botempi PM 61, as vrea sa pun niște boxe la ea. Am o problema la difuzor. Se aude un bâzâit și as vrea sa pun boxe ca să nu se mai audă asa dar nu știu cum. Trebuie sa cumpăr...? (mai mult)
Ascultam melodia asta si zice "In the night, i hear them call Coldest story ever told Somewhere far along this road, he lost his soul To a woman, so heartless" Si ma gandeam, ce credeti exista suflet?...? (mai mult)
Buna Dimineata TPU! Caut o melodie de câteva luni pe google, Youtube, shazam, spotify dar n- o gasesc. Suna asa: "Domnule judecător, nu ma condamna sa mor, lasa- ma sa pot trai, ca am de crescut...? (mai mult)
Hey,cine imi poate spune despre ce vorbest in videoclipul de mai jos? https://www.youtube.com/watch?v=J3_DL0q9oq4 de la minutul 1:38 va rog, nu inteleg.
Care e numele cantecului de la 2:33:10 (two hours 33 minutes 10 seconds)am cautat peste tot, dar nu l-am gasit.Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=RRyIb8PGITM&t=2025s
Va dau un link cu ep.23 sau 26 nu mai știu de la serialul La Bloc și dați la minutul 14:37...este o melodie pe care o caut de vreo 3 ani dar nu știu nici cântărețul, nici...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/bIBl0jdsgnw?t=312
Buna, chiar acum am pus o comanda de chitara clasica pe eMAG, dar am uitat sa pun si de pana, trebuie neaparat? Eu am incercat sa cant la o chitara a unei prietene si mi s- a parut mai simplu fara pană....? (mai mult)
Salut, TPU! Am ascultat o melodie pe Mooz HD care mi- a placut foarte mult, doar ca nu stiu cum se cheama. Vocea care canta melodia era pitigaiata si ascutita, probabil era modificată ca sa fie asa....? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu titlul unei piesa a lui Morandi sau Marius Moga in care personajele intrau ca printr-un portal si ajungeau la o petrecere sau o lume de basm? Multumesc anticipat!
Cunoașteți albume conceptuale românești? Mi- am adus recent aminte de "Am să mă întorc bărbat" de la Vama Veche și cât de mult m- a fascinat și sunt curios daca mai sunt astfel de albume in ...? (mai mult)
Ce înseamnă JAM In Muzica?
Salut, de obicei prin mall- uri sau magazine mari de îmbrăcăminte/încălțăminte(H&M, Sizzer, NewYorker etc.), se mai pune muzică. Recent am auzit o melodie care cred ca e de la Kanye West in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?