TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
llleo
în 5 Decembrie 2020 | llleo întreabă:

Mai cant din cand in cand si imi aud mereu ca sunt peste ton, sub ton. cine poate sa-mi explice si mie tonurile astea sau ce or fi ele ca n are cine sa ma nvete va pup rau

11
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 5 Decembrie 2020 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare ma puteți ajuta cu o rimă: 1, 73 și flow-umi curge-n venă Sunt mereu pe vibe?

3
Răspunde Raportează
LaElly11
în 5 Decembrie 2020 | LaElly11 întreabă:

Îmi poate spune cineva cum se numește melodia pe care s-a prezentat astăzi la Bravo Ai Stil Theo Rose? Suna ca un remix sau ceva.

1
Răspunde Raportează
Focutza
în 5 Decembrie 2020 | Focutza întreabă:

Nu îmi aduc aminte de numele unei piese de vreau sa o ascult neapărat. Vreau sa mă ajutați să o găsesc. Ce știu despre ea este ca este o piesa oarecum de "tribut" fata de un prieten al cântărețului...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreiscripcaru
în 5 Decembrie 2020 | andreiscripcaru întreabă:

Salut Imi puteti spune va rog notele in ordine pentru orga cu 36 clape albe Multumesc

1
Răspunde Raportează
original376328
în 4 Decembrie 2020 | original376328 întreabă:

Cineva care iubește muzica și scrie versuri/poezii pe aici?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2020 |

Cat de grea e viata de artist?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2020 |

Ce trupa rap va place? Dintre cele 3 consacrate parazitii,mafia si la familia? Mie imi plac toate,dar cel mai mult, la familia.

2
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 4 Decembrie 2020 | StrongHeart întreabă:

Cum a devenit melodia de la wham! asa populara? O aud peste to in perioada asta,mai ales in mall-uri,radio-uri,la tv, etc.

1
Răspunde Raportează
AGDeac
în 3 Decembrie 2020 | AGDeac întreabă:

Aș dori niște recomandări de cărți despre teorie muzicală, de unde să pot învăța mai multe despre acest subiect. Menționez că sunt un basist/chitarist amator. Mulțumesc.

0
Răspunde primul Raportează
Andrei_Alex_2000_QN2J
în 2 Decembrie 2020 | Andrei_Alex_2000_QN2J întreabă:

Am rupt din greseala o coarda de chitara. Stiti daca exista un magazin in Giurgiu de unde pot cumpara o coarda inlocuitoare, sau trebuie sa cumpar de pe net?

1
Răspunde Raportează
dagos4k
în 2 Decembrie 2020 | dagos4k întreabă:

Bună seara, am ceva timp de când m- am "dat" sa ascult Boney M. (celebra formație disco din anii '70, ' 80) întrebarea mea este următoarea: care este opinia voastră despre aceasta formație/acest...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MaTeopiKaso
în 2 Decembrie 2020 | MaTeopiKaso întreabă:

tutorial la melodia Capra la aordeon-clape?

0
Cineva797406016386
în 2 Decembrie 2020 | Cineva797406016386 întreabă:

Vouă vă place piesa nouă scosă de cei de la creative monkeyz army?

1
Răspunde Raportează
BornthisCristina
în 1 Decembrie 2020 | BornthisCristina întreabă:

Caut pe cineva care îmi poate scrie o melodie la pian și chitara, am versurile deja... Daca este cineva aștept un email la adresa asta: bornthiscristina@gmail.com Va voi da mai multe detalii despre...? (mai mult)

0
ƘЭлT
în 30 Noiembrie 2020 | ƘЭлT întreabă:

Salut, caut o melodie nu stiu niciun vers nimic. Tot ce stiu e ca era un Touareg negru filmat dintr-o drona. Daca are cineva vreo idee dau funda.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Noiembrie 2020 |

In curand voi urca pe canalul meu de YouTube prima mea piesa de rap. As vrea sa stiu daca este nevoie sa o inregistrez undeva. Adica sa o licentiez ca fiind a mea. La modul sa nu ma trezesc peste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Noiembrie 2020 |

Ce muzica ascultati la munca? Aveti un playlist?

3
Răspunde Raportează
Kalone
în 30 Noiembrie 2020 | Kalone întreabă:

La multi ani Andrei si Andreea(daca sunteti pe aici) Am un playlist cu muzica pentru antrenamente dar e cam sarac din pacate, asa ca o sa las cateva exemple de ce ascult cand ma antrenez...? (mai mult)

0
MaTeopiKaso
în 30 Noiembrie 2020 | MaTeopiKaso întreabă:

am nevoie de un clip (tutorial) care canta Capra la acordeon-clape.Deci un tutorial Capra, sa vad clapele ca sa pot sa invat :)

8
Răspunde Raportează
MoTaNN3l
în 29 Noiembrie 2020 | MoTaNN3l întreabă:

am început sa cant la chitara acustica de câteva zile și nu știu mereu când salt degetul de pe o nota se aude nasol, ce pot face?

2
Răspunde Raportează
AndonAleksandru
în 28 Noiembrie 2020 | AndonAleksandru întreabă:

Vreau si eu un nume "random" (de scenă) de rapper, sa zic așa, dar sa fie nefolosit! Aștept răspunsuri.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Noiembrie 2020 |

Este cineva de aici care asculta, sau chiar cântă, muzică clasică? Stie cineva macar la ce ma refer? Imi e teama ca acest gen de muzica este uitat si subestimat de multi, in detrimentul hip- hop-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Shin0bi
în 27 Noiembrie 2020 | Shin0bi întreabă:

Salut.Ce melodie este in urmatorul videoclip de la minutul 6:15 https://www.youtube.com/watch?v=dPjmCmdcttg?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Noiembrie 2020 |

Salutare cum se numeste melodia din clipul asta? https://streamable.com/7mdmzx va rog

1
Răspunde Raportează
BornthisCristina
în 27 Noiembrie 2020 | BornthisCristina întreabă:

Buna seara caut și eu pe cineva care sa îmi scrie o melodie,am deja versurile dar nu reușesc să scriu și linia melodică, mă poate ajuta cineva? Dau funda

1
Răspunde Raportează
danielYT60
în 27 Noiembrie 2020 | danielYT60 întreabă:

imi poate face cineva niste versuri trap care sa conțină numele Dani? Ceva agresiv, de cartier cum s-ar spune.

4
Răspunde Raportează
MoniPop123456789
în 26 Noiembrie 2020 | MoniPop123456789 întreabă:

Caut o melodie in rusește, are videoclipul filmat ca prin Antarctica, e un cuplu, iar la final el cadre între ghețari. Va rog dacă o știe cineva sa îmi zică

2
Răspunde Raportează
AnDrEi12365
în 26 Noiembrie 2020 | AnDrEi12365 întreabă:

Am un subwoofer si o statie auto si ma intrebam cum le pot conecta in casa si cum pot adauga si boxe(am boxe de sistem 5.1). De ce am nevoie pentru a le conecta?

4
Răspunde Raportează
BornthisCristina
în 26 Noiembrie 2020 | BornthisCristina întreabă:

Buna tuturor știe cineva unde as putea să vând și eu niste versuri? Scriu și în română și în engleză și in franceza? Va rog să mă ajutați

8
Răspunde Raportează
Tudor_Stefan_1990
în 26 Noiembrie 2020 | Tudor_Stefan_1990 întreabă:

Vreau si eu versuri pentru disstrack pentru sadboi;) VA ROG!

1
Răspunde Raportează
MoniPop123456789
în 26 Noiembrie 2020 | MoniPop123456789 întreabă:

Buna, caut o melodie pe care am auzit- o acum câțiva ani la romanii au talent ca fundal a unui număr de dans. Este in rusa, o melodie mai trista și videoclipul ei este filmat iarna, pe niște ghețari....? (mai mult)

0
Alexx234qw
în 25 Noiembrie 2020 | Alexx234qw întreabă:

Era pe Youtube o melodie, din câte îmi amintesc se numea: Girls si parcă era cantata de un baiat tanar, blond, de vreo 20 de ani pe nume parcă Christian. Am tot cautat dar nu am gasit, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
roby223
în 24 Noiembrie 2020 | roby223 întreabă:

Salut, ii un rapper american cu un ochi de sticla, stie careva cum il cheama?

2
Răspunde Raportează
VladMarian77
în 24 Noiembrie 2020 | VladMarian77 întreabă:

Salut, am mare nevoie de ajutor. Sunt in industria muzicala de aproximativ 2 ani si am inca niste dileme carora nu le gasesc raspuns. As vrea sa gasesc cu cineva specializat in asa ceva daca m- ar putea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sacrantolove
în 24 Noiembrie 2020 | sacrantolove întreabă:

Am si eu o intrebare, as vrea sa- mi achizitionez un sistem audio si ma intrebam daca LG- ul (Life's Good) sunt buni si fac produse de calitate pe partea de echipamente audio si aceeasi intrebare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionu?1991Andrei
în 24 Noiembrie 2020 | Ionu?1991Andrei întreabă:

Salutare, am o orga Botempi PM 61, as vrea sa pun niște boxe la ea. Am o problema la difuzor. Se aude un bâzâit și as vrea sa pun boxe ca să nu se mai audă asa dar nu știu cum. Trebuie sa cumpăr...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 23 Noiembrie 2020 | StrongHeart întreabă:

Ascultam melodia asta si zice "In the night, i hear them call Coldest story ever told Somewhere far along this road, he lost his soul To a woman, so heartless" Si ma gandeam, ce credeti exista suflet?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Petrica_Oliver_1996
în 23 Noiembrie 2020 | Petrica_Oliver_1996 întreabă:

Buna Dimineata TPU! Caut o melodie de câteva luni pe google, Youtube, shazam, spotify dar n- o gasesc. Suna asa: "Domnule judecător, nu ma condamna sa mor, lasa- ma sa pot trai, ca am de crescut...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Shin0bi
în 23 Noiembrie 2020 | Shin0bi întreabă:

Hey,cine imi poate spune despre ce vorbest in videoclipul de mai jos? https://www.youtube.com/watch?v=J3_DL0q9oq4 de la minutul 1:38 va rog, nu inteleg.

1
Răspunde Raportează
Shin0bi
în 23 Noiembrie 2020 | Shin0bi întreabă:

Care e numele cantecului de la 2:33:10 (two hours 33 minutes 10 seconds)am cautat peste tot, dar nu l-am gasit.Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=RRyIb8PGITM&t=2025s

2
Răspunde Raportează
DariaLaviniaSpoeala
în 22 Noiembrie 2020 | DariaLaviniaSpoeala întreabă:

Va dau un link cu ep.23 sau 26 nu mai știu de la serialul La Bloc și dați la minutul 14:37...este o melodie pe care o caut de vreo 3 ani dar nu știu nici cântărețul, nici...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
aXy99
în 22 Noiembrie 2020 | aXy99 întreabă:

Stie cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/bIBl0jdsgnw?t=312

3
Răspunde Raportează
Ionu?1991Andrei
în 22 Noiembrie 2020 | Ionu?1991Andrei întreabă:

Salutare, am o orga Botempi PM 61, as vrea sa pun niște boxe la ea. Am o problema la difuzor. Se aude un bâzâit și as vrea sa pun boxe ca să nu se mai audă asa dar nu știu cum. Trebuie sa cumpăr...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MaraMadalina1888
în 22 Noiembrie 2020 | MaraMadalina1888 întreabă:

Buna, chiar acum am pus o comanda de chitara clasica pe eMAG, dar am uitat sa pun si de pana, trebuie neaparat? Eu am incercat sa cant la o chitara a unei prietene si mi s- a parut mai simplu fara pană....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mariuscdrz
în 22 Noiembrie 2020 | mariuscdrz întreabă:

Salut, TPU! Am ascultat o melodie pe Mooz HD care mi- a placut foarte mult, doar ca nu stiu cum se cheama. Vocea care canta melodia era pitigaiata si ascutita, probabil era modificată ca sa fie asa....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
viposo
în 21 Noiembrie 2020 | viposo întreabă:

Ma puteti ajuta cu titlul unei piesa a lui Morandi sau Marius Moga in care personajele intrau ca printr-un portal si ajungeau la o petrecere sau o lume de basm? Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Vlad5543
în 21 Noiembrie 2020 | Vlad5543 întreabă:

Cunoașteți albume conceptuale românești? Mi- am adus recent aminte de "Am să mă întorc bărbat" de la Vama Veche și cât de mult m- a fascinat și sunt curios daca mai sunt astfel de albume in ...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2020 |

Ce înseamnă JAM In Muzica?

1
Răspunde Raportează
bul?nosu923
în 21 Noiembrie 2020 | bul?nosu923 întreabă:

Salut, de obicei prin mall- uri sau magazine mari de îmbrăcăminte/încălțăminte(H&M, Sizzer, NewYorker etc.), se mai pune muzică. Recent am auzit o melodie care cred ca e de la Kanye West in ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 7 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cică vapoarele dispar la orizont „de jos în sus" pentru că se duc după curbura Pământului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: când un vapor pare să fi dispărut de tot, dacă iei o cameră ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.623
  • Întrebări: 3.954.647
  • Răspunsuri: 17.664.911
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Lumea muntilor

Lumea muntilor

Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii