Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Am un stick USB, cum pot pune melodii de pe laptop? Va rog.
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori. Ce este camera de rezonanta la acordeon? Am un horch exquisit negru cu gri si nu stiu daca are sau nu.
Am auzit o melodie la radio si nu pot s- o gasesc. Poate sa ma ajute cineva? Singurele versuri pe care le stiu: "Că nici eu nu ştiu ce e de făcut, a plecat bădița pe care- am iubit. A luat-...? (mai mult)
Voi ascultati printre altele genuri de muzica si manele? Va plac?
Cum pot invata si eu sa cant la chitara bass, ca tutorialele de pe Youtube nu sunt prea bune si nu imi permit sa platesc sedinte cu un profesor?
Buna, caut de mult o melodie. Stiu ca se poate gasi doar pe un site, Soundcloud daca nu ma insel si o canta o trupa necunoscuta, cred ca se numea TU melodia si era cam asa: vreau sa ma iei sa ma duci...? (mai mult)
legat de o piesa veche de rap va scriu. Nu imi pot aduce aminte exact numele sau trupa, este vorba despre 2 baieti care vorbesc la telefon, unul este in America si unul in Romania, se intreaba...? (mai mult)
Scuzați intrebarea. Dar știe cineva melodia ruseasca care se aude ceva de genu DEGAES DE SPAVADA Sau cam asa ceva, multumesc
Exista aici fani ai formatiei pet shop boys? Daca da, ce piese va plac mai mult?
Vreau și eu niște rime nefolosite pentru o piesa rap. Ma poate ajuta cineva?
Am auzit acum o melodie in care erau versurile astea, aproximativ cry my way to the moon cry every day... i dont wanna loose you e melodie cu ritm latino in care canta un barbat si o femeie. Femeia...? (mai mult)
Muzica pentru concentrare /învățare de pe YouTube ajută la ceva?
Buna, am facut o piesa spuneti-mi va rog ce parere aveti si daca doriti dati si un like mersi https://youtu.be/ZXES6g8tY1M
Cum se numeste muzica pe care o interpreteaza acest om https://www.youtube.com/watch?v=itGDySDK13s
Care saxofon este bun pentru manele si lautarie?
Buna, eu inregistrez muzica, spuneti-mi va rog cum sa o promovez sa o fac populara, mersi
Am o melodie pe care nu o gasesc nici pe Youtube si nici pe Google! Melodia suna cam asa : milioane, milioane fundul tau face milioane! Daca o stie cineva ii dau o funda cat mine de mare!
am auzit recent o melodie, da nu stiu cum se numeste, , , o vazusem pe YT odata, da nu mai stiu nimic din ea, doar ca este cantata de un barbat care are o voce mai de femeie si ca e aparuta...? (mai mult)
Aveti vreun playlist cu muzica ok pe YouTube? Fara manele daca se poate. Multumesc!
Ce părere aveți despre chitara Ibanez V50NJP- VS- ? Vreau să învăț să cânt la chitară si mi- a atras atenția chitara asta care nu e foarte scumpă. Costă 495 lei. Pentru un începător...? (mai mult)
Era o melodie destul de veche cred ca de vreo 8- 9 ani in care cantau unii ceva despre GHETTO in nu stiu exact ce limba, (nu era engleza). Si erau mai multi care cantau pe stil de rap, hip hop...? (mai mult)
Buna dimineața lume! Iubesc muzica și chiar mi- aș dori să fac ceva în acest domeniu, muzică m- a ajutat și mă ajută să trec peste momentele dificile din viața mea dar și să intru undeva...? (mai mult)
Stie cineva un site/magazin de instrumente? As avea nevoie de o vioara/set de vioara pentru incepatori 4/4. Si sa fie buna, dar nu foarte scumpa. Multumesc!
Stie cineva melodii d- alea rap, motivationale, cacaturi d- astea? Va dau ca exemplu, , Creed 2 - You might find me" Melodia din scena aia cu antrenamentul in desert, geniala. ...? (mai mult)
De ce sunt atat de celebre piesele Latino? Adica toata lumea asculta muzica lumii 3- a? Peste tot numai artisti negri- maro. Care nu au treaba cu muzica doar cu partea estetica: cateva masini de lux,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o persoană care ascultă cel mai mult muzică clasică (gen Mozart, Beethoven, Chopin, Vivaldi) și muzică gen Frank Sinatra, Roxette, George Michael, Bobby Vinton, Eagles, ...? (mai mult)
De ce toata lumea zice ca nu poti ajunge la un nivel inalt daca te apuci putin mai tarziu de vioara? (in cazul meu 18 ani). Multi m-au descurajat, dar eu vreau sa invat cu orice pret.
Cum se spune "Dă-te mare abi" în engleză?
Salutare, vreau si eu sa imi cumpar o chitara electrica dar, as vrea sa o conectez la niste monitoare active. M- am gandit la un mixer...linkul cu mixerul:https://m.thomann.de/ro/behringer_xenyx_502.htm ...? (mai mult)
Salut, as avea nevoie de niste versuri trap/rap despre viața, fără limbaj licentios, va rog.
M- am plictisit de aceleaşi melodii. Îmi dați câteva recomandări? Orice în afară de manele şi instrumental fără versuri. Apreciez foarte mult melodiile cu un text inteligent, metafore...? (mai mult)
Bună! As vrea sa gasesc o melodie! Zice lumea că-s boland cântată de Violin Bodeanu!
Puteti sa-mi recomandati niste cantece de cantat la chitara? (Cunoscute)
Hello, Era un videoclip muzical pe la inceputul lui 2000 cu niste tigani cred unde 1 dintre ei la un moment dat facea un solo cu jumatate de clarinet. Stie cineva cum se numeste melodia?
Tocmai ce mi- am cumparat o pedala de sustain (roland dp- 10) am observat ca nu functioneaza la clapa si anume roland exr- 7s. Problema este la clapa deoarece am incercat si pe un g- 800 si functioneaza....? (mai mult)
Se poate intra la Metalhead Meeting la Slipknot la Romexpo daca ai sub 18 ani?
Hey, m- am apucat sa invat sa cant la chitara acustica. O am de ceva timp si dupa o pauza m- am hotarat sa ma reapuc. Cum ar trebui sa incep? Vreau sa invat pe bune, am tot cautat chestii pe Youtube,...? (mai mult)
Exista cineva pe aici interesat sa faca muzica? Eu sunt textier am text si linie melodica nu am experienta am intalnit doar oameni neseriosi plini de promisiuni...din Bucuresti
Vreau și eu niște versuri plsss
Care este site-ul acela unde găsești toate melodiile de pe YouTube in format mp3?
Acum ceva timp ascultam o melodie rock, nu îi mai retin numele piesei sau trupa care o canta, dar imi amintesc videoul, era legat de Hitler si holocaust, era un video combinat cu cartoon si...? (mai mult)
Am primit un email de la Wikipedia (fiind un sustinator al sitului) cu diferite multumiri si alte informatii printre care si o lista cu cele mai cautate subiecte pe 2019. Cum va explicati ca mai este...? (mai mult)
Salut, Locuiesc in Marea Britanie, Uk. Am 14 Ani si vreau sa incep o cariera in muzica, problema este ca in Romania se aude numai "Trapul cu droguri, Tar*e, Coar*e, Fu*i si etc.", ca sa imi fac ...? (mai mult)
Fac muzică rap și am nevoie de un nume!
Stie careva un program bun cu care pot pune efecte pe voce? Gen autotune/reverb etc. Multumesc anticipat!
Stie cineva unde gasesc parodia de la piesa "La fantana langa poarta"? Parca o interpreta ceva N. Cioanca
De cateva luni incerc sa aflu melodia de la inceputul acestui clip: https://m.youtube.com/watch?v=WK__5Va8hmU.Stie cineva?
Cum se numea melodia de la minutul 0.05? https://youtu.be/GawgXIFHfY0
Vreau să mă apuc de rap și nu stiu ce "scule" imi trebuie în afară de microfon, mă puteți ajuta? Vă mulțumesc!
puteti sa imi dai exemple de melodii asemănătoare cu maneaua Oțelul Galați, gen de astea mai caterinca
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!