Toti bebelusii se nasc cu ochi albastri?
Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
Mamicile care au bebelusi as dori sa pun o intrebare. Bebele meu are 9 luni si se da cu capul de perete, al vostru a avut astfel de manifestari? in rest se comporta normal, rade si e foarte comunicativ....? (mai mult)
Care este primul aliment recomandat pentru alimentatia solida a bebelusului?
Sunt o tanara(foarte tanara) viitoare mamica, vreau cateva sfatri in legatura cu bebelusul, va rog din tot sufletelul meu ajutati-ma cu sfaturile voastre. Din intrebarea anterioara cred ca ati observat...? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine va rog cu un raspuns. Am un bebe de 6 luni, care a fost alimentat la san. De 1 saptamana am inceput diversificarea, ii dau piure de legume. De aproximativ 2-3 saptamani isi...? (mai mult)
Cit trebuie sa manince un bebelus de trei saptamini, nascut cu trei saptamini inainte de termen, cu 2, 300, ne referim la lapte praf?
De ce sunt bebelusi atat de...manipulatori? Are11 luni si m-a cam dat gata: tipa, urla, maraie(cu asta ii iese cam de fiecare data) si face o fata de-mi inmoaie inima, asta pana obtine ce vrea.In rest? (mai mult)
La cat timp ii ies dintisorii unui bebelus? Si pana la 4 luni ce are voie sa manance?
Este normal ca un bebelus de 2 luni sa fie foarte agitat? fratiorul meu are 2 luni si e f agitat... dar nici sarcina nu a fost prea linistita.sa fie asta o cauza a comportamentului? Plange foarte mult.cand? (mai mult)
Bebelusul la 5 luni. Poate cineva sa faca o lista cu ce mananca bebe in fiecare zi din saptamana? Diversificarea. M-ar ajuta enorm, sunt in lipsa de idei.mersi
La cate luni mananca un bebelus(fructe...)?
Salut.As dori sa stiu si eu cateva pareri... puiul meu are 7 luni si nu vrea sa manance decat lapte.De la 6 luni am inceput diversificarea si totul era ok.De-acum cred ca-i ies dintii pentru.ca i-s foarte? (mai mult)
Pot pune putin biscuite in laptele copilasului? Are 4 luni si jumatate.
Sucul de portocale este indicat bebeilor de 4 luni?
Dar de baby drink ce parere aveti? e bun?
Puiul meu are 4 luni.mananca la san, insa trebuie sa-i suplimentez o masa cu lapte praf pentru ca nu se satura.am ales milupa milumil. e ok?
Bebelusul meu ma trezeste in fiecare dimineaa la 5 si deja sunt tare obosita... ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!