|

Acum doua saptamani a murit cineva din familia mea, o persoana de care eram foarte atasata. Aproximativ acum o saptamana am visat-o pe aceasta persoana ca a venit la mine acasa in vizita impreuna cu o alta persoana pe care nu o cunosc.In vis, aceasta ruda a mea nu vorbea, nu reactiona in nici un fel, doar statea la intrare impreuna cu cealalta persoana si privea bland.Persoana care o insotea, mi-a spus ca au venit pentru ca sa-mi iau ramas bun, pentru ca stiau ca nu apucasem inainte de deces sa ma intalnesc, sa-mi iau ramas bun din cauza faptului ca moartea a fost neasteptata.Eu i-am sarit in brate, plangeam, i-am sarutat obrajii si mi-am luat ramas bun de la ruda mea, in continuare aceasta nu a avut nici o reactie ci doar aceeasi privire blanda. Dupa ce mi-am luat ramans bun visul meu s-a terminat brusc.Adevarul este ca nu am apucat sa imi iau ramas bun cand era in viata si acest lucru m-a tulburat enorm.Ce ar putea insemna acest vis? E ceva pozitiv...sau ceva negativ?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Nu cauta sa talmacesti visele ca nu ajungi nicaieri.
Nu este mare paguba sa faci un bine in numele rudei tale decedate.Nu costa o avere sa dai pe la Sf Biserica si sa aprinzi o luminare la Vii si sa spui o rugaciune din mintea ta apoi sa ii multumesti lui Dumnezeu. Apoi aprinzi o luminare la cei adormiti intru Domnul si spui si pentru ei o rugaciune si iarasi nu uiti sa ii multumesti Domnului ca a ascultat rugaciunea ta. Bine este sa dai de pomana o piine unui amarit si daca o faci din tot sufletul este bine primita la picioarele Domnului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este doar un simplu vis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acest vis insemna ca o puteai ajuta cat a fost in viata sa-i fi vorbit de Dumnezeu pentru ca toti o sa dam socoteala pentru viata de pe pamant, sau a fost o avertizare sa faci tu ce trebuie ca sa nu ajungi in iad!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai in primul rand visul a avut loc pentru ca decesul unei persoane nu este un lucru usor pentru nimeni,mai ales al unei rude.
Acesta a fost un vis din subconstientul tau in care se regasea parerea de rau ca nu ai apucat sa-ti iei adio.
Acum varianta mai religioasa sa zic asa:ruda ta nu avea nici o reactie,pentru ca se spune ca atunci cand ajungem in lumea de dincolo,nu mai avem starile de pe pamant, sentimentul de parere de rau sau de atasament fata de o persoana inca in viata.
Se mai spune ca atunci cand visezi ca plangi, inseamna ca te bucuri.Probabil vei trece usor peste aceasta perioada.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil dorul şi regretul că nu ai putut să-ţi iei rămas-bun au generat acest vis, dar dacă ar fi ca o interpretare... privirea blândă şi ceea ce s-a întâmplat în vis înseamnă că şi acea persoană dorea să vă luaţi la revedere şi a fost şansa ta. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Voi inca mai credeti in vise? Cum vreti voi sa fie Romania o tara avansata cand romanu care viseaza noaptea ceva...a2a zi sta 12 ore sa se gandeasca "oare ce a vrut sa insemne faptul ca eu calaream un ferrari intr'un oras de ciocolata?". Oameni buni...visele nu inseamna nimic, nu vreti sa intelegeti asta? Tu cand dormi creierul nu mai judeca si visezi lucruri amestecate la care te'ai gandit in ultima vreme sau ce ti s-a intamplat mai important
Ce sa'i ceri lu' roman...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca ar putea inseamna ca si acea ruda ar fi vrut sa te vada si nu a fost impacata cu faptul ca nu a putut asa ca D-zeu ti-a aratat-o intr-un vis ca sa te poata vedea macar pentru ultima oara.Deci cred ca pozitiv big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Totul se intampla doar in mintea ta.te-ai gandit foarte mult la persoana aceea si de aia ai visat-o creierul nu-si inceteaza activitatea nici cand dormi doar dupa ce ai murit atunci s-a stins si el. eu eram cu gandul tot timpul la o persoana si intr-o noapte chiar am visat-o spunadu-mi ca e bine acolo unde e si sa nu-mi fac griji. deci doar in mintea noastra se petrec lucrurile astea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depende,eu cred ca acea ruda a ta te-a iubit atat de mult incat nu a putut sa plece impacata pe lumea cealalta fara sa te vada, asa ca Dumnezeu ti-a aratat-o-n vis pentru ca amandoua sa fiti impacate(sau cel putin ea), parerea mea este ca visul era pozitiv!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De obicei( asta o stiu si eu de la bunici) cand ni se arata in vis o persoana draga, care a decedat, inseamna ca o tulbura ceva pe lumea cealalta din cauza ca nu a incheiat ceva si nu si-a indeplinit vreo dorinta cand se mai afla in viata. So...sunt de pretuit si momentele cand ti se mai arata doar in constiinta.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează