| alin131 a întrebat:

Ai mai face vreodata rau fie intentionat sau fara voie daca te-ar durea capul rau de tot 5 minute cand ai face un rau cuiva?

Trebuie ceva extrem ca sa fim buni unii cu altii si sa il bucuram pe Dumnezeu?

Chiar trebuie sa ne bata ca sa ii slujim si in finalul acestei vietii sa dobandim vesnicia si haina cea noua?

Oameni buni, nu putem sa cerem decat acum cat suntem in viata ca Iisus Hristos sa ne ierte de pacate, sa ne spele cu sangele lui si sa ne dea o inima noua, sa ne lumineze mintea si sa isi faca casa in inima noastra impreuna cu Tatal.

Daca vreti sa stiti cum este iadul ganditi-va la faptul ca mai multi oameni ar trage de toate membrele voastre si le-ar rupe clipa de clipa. si ele s-ar regenera si iar le-ar rupe. Si mai mult de atat.

Dumnezeu Tatal cel din Ceruri si Fiul Sau Iisus Hristos si Maica Domnului vor sa ne salveze, dar ce iubim noi?

Iubim pe Ei? Si vrem sa fim drepti si umili si smeriti si pe Calea pe care ne-o arata Hristos?

Sau iubim pacatul?

Iesiti din intuneric si veniti la Lumina, Iisus Hristos ne asteapta pe toti.

Va rog rugati-va pentru voi prima oara, pentru aproapele vostru dupa si pentru toti cei ce sunt in viata.

Lepadati-va de Satana, de demonii lui si de toata lucratura lui.

Nu mai pacatuiti, singuri nu puteti sa va lasati de pacatuit, dar daca va rugati la Iisus Hristos si plangeti si va regretati pacatele si iertati toate cele ce v-au facut gresitii vostri si ii binecuvantati si tineti posturile o sa vedeti schimbare.

Dumnezeu ne iubeste pe toti, si pe toti ne vrea in Rai dupa aceasta viata trecatoare.

Nu va fie frica, frica este de la diavol.

Aveti grija de voi oameni buni caci nu cine spune ca este crestin ortodox este. Ci cel ce se pocaieste si ii urmeaza lui Hristos si rabda intru credinta pana la final acela este. Un crestin ortodox uraste pacatul si nu face pacate voite, isi cere iertare de la Hristos zi de zi pentru ca il manie clipa de clipa cu gandul.

Un adevarat crestin il ajuta pe dusman si il mangaie pe cel ce il bate.

Matei capitolul 7

7. Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
8. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.
9. Sau cine este omul acela între voi care, de va cere fiul său pâine, oare el îi va da piatră?
10. Sau de-i va cere peşte, oare el îi va da şarpe?
11. Deci, dacă voi, răi fiind, ştiţi să daţi daruri bune fiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da cele bune celor care cer de la El?
12. Ci toate câte voiţi să vă facă vouă oamenii, asemenea şi voi faceţi lor, că aceasta este Legea şi proorocii.
13. Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.
14. Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.

Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa ne revenim la credinta cu adevarat si sa fim alaturi de Iisus Hristos, de Dumnezeu Tatal cel din ceruri, de Maica Domnului si toti sfintii si ingerii in Rai la sfarsitul acestei vieti trecatoare.

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

„Ai mai face vreodata rau fie intentionat sau fara voie daca te-ar durea capul rau de tot 5 minute cand ai face un rau cuiva?"
Nu, doar dacă cineva îmi doreşte sau îmi face rău.A întoarece celălalt obraz în cazul ăsta NU este o soluţie.La fel cum e în artele marţiale aşa să fie şi în cazul ăsta.
„Trebuie ceva extrem ca sa fim buni unii cu altii si sa il bucuram pe Dumnezeu?'
Deja este ceva extrem.Azi mâine ajungem ca pe vremea lui Ceauşescu unde doxa dreaptă era religie, restul interzise, sau pe vremea inchiziţiei, unde biseriCA CAtolică te obliga să fi catolic.
„Chiar trebuie sa ne bata ca sa ii slujim si in finalul acestei vietii sa dobandim vesnicia si haina cea noua? "
Asta e doctrină aberantă, pe care se bazează ortodoxismul, şi anume crearea stării de frică şi vinovăţie fraierilor ce cred în aşa ceva şi mai şi plătesc servicii religioase în gen nunţi, boteze, mormântări, sfinţit case, etc!
„Oameni buni, nu putem sa cerem decat acum cat suntem in viata ca Iisus Hristos sa ne ierte de pacate, sa ne spele cu sangele lui si sa ne dea o inima noua, sa ne lumineze mintea si sa isi faca casa in inima noastra impreuna cu Tatal"
Serios....Cine crede că a aştepta să vie unu să îl salveze în loc să fie chiar el propriul lui mântuitor(de fapt asta e cheia evoluţiei spirituale) mai bine s-ar lăsa de prostii de-astea(ca să nu scriu ceva prostii pe aici)
Cu luminatul minţii de cristosu(...). Dacă era reală asta atrunci besericile, membrii sinoadelor ecumenice şi preafericitu' erau arşi pe rug, şi oamenii se trezeau „din somnul cel de moarte, în care-i adânciră barbarii de tirani"!
„Daca vreti sa stiti cum este iadul ganditi-va la faptul ca mai multi oameni ar trage de toate membrele voastre si le-ar rupe clipa de clipa. si ele s-ar regenera si iar le-ar rupe. Si mai mult de atat."
De unde ştii tu asta? Ai fost în iad şi aşa bun ai fost de te-o ţâpat de-acolo? happy
„Dumnezeu Tatal cel din Ceruri si Fiul Sau Iisus Hristos si Maica Domnului vor sa ne salveze, dar ce iubim noi? "
...şi sfântul duh, şi sfântul ştefan cel mare, şi sfântul zebedeu, toţi vor(dredeţi voi) să vă salveze; Real vor să va facă sclavii lor. Dacă vrei să fi sclavul unui program de origine ebraică, ce îi are capi pe reptilieni, atunci sclav vei fi.
„Sau iubim pacatul?"
Dacă te iei după doxe atunci şi daca te uiţi după o tipă/tip e un păcat ruşinos, şi real...NU este.Aşa că trecem peste ca e aberaţie asta cu păcatele şi are ca drept scop crearea sentimentului de vinovăţie omului.Sentiment josnic indus prin doxe nu spiritualitate.
„Iesiti din intuneric si veniti la Lumina, Iisus Hristos ne asteapta pe toti. "
Îl cred. Abia aşteaptă, şi el şi tat-so să aibă sclavi.
„Va rog rugati-va pentru voi prima oara, pentru aproapele vostru dupa si pentru toti cei ce sunt in viata."
Pentru mine mă rog.Eu nu am nevoie să se roage altul pentru mine, cum nici eu NU mă rog„" pentru altul, pentru că de vrea să progreseze să-şi facă SINGUR nu să aştepte ca mortu' să vie altul să-i facă treaba religioasă!
„Lepadati-va de Satana, de demonii lui si de toata lucratura lui. "
Ai idee ce înseamnă SA-TA-NA+MA? Chestia asta e o mizerie ofensatoare la adresa a ceea ce înseamnă fiinţa umană şi spiritualitatea ei reală.

„Nu mai pacatuiti, singuri nu puteti sa va lasati de pacatuit, dar daca va rugati la Iisus Hristos si plangeti si va regretati pacatele si iertati toate cele ce v-au facut gresitii vostri si ii binecuvantati si tineti posturile o sa vedeti schimbare".
Păcate....Care păcate, hai să fim serioşi.Nimic pe lumea asta nu e păcat, doar în mintea sinoadelor ecumenice este!, deci nu ai de ce să te înjoseşti ca să-ţi fie iertate, că nu erxistă.
„Dumnezeu ne iubeste pe toti, si pe toti ne vrea in Rai dupa aceasta viata trecatoare. "
Serios? Păi dacă era aşa atunci de ce arată lumea aşa în ziua de azi?
„Nu va fie frica, frica este de la diavol."
Greşit! Frica e indusă chiar de doxa creştină, şi e un sentiment josnic uman. Diavolul e chiar dumnezeu(...-si) casre vrea omu sclavul lui cu orice preţ, în raiul lui şi iadul creştin al omului.

„Aveti grija de voi oameni buni caci nu cine spune ca este crestin ortodox este. Ci cel ce se pocaieste si ii urmeaza lui Hristos si rabda intru credinta pana la final acela este. Un crestin ortodox uraste pacatul si nu face pacate voite, isi cere iertare de la Hristos zi de zi pentru ca il manie clipa de clipa cu gandul."
Eu am grijă de mine şi încă ce bine chiar dacă mi scârbă de mizeria doxică în care cred fraierii ce cred ei că vor fi mântuiţi; real vor fi sclavi pe veci- cititiă mai sus-
„Un adevarat crestin il ajuta pe dusman si il mangaie pe cel ce il bate."
Corect este:un adevărat cretin nu creştin îl ajută pe duşman şi îl mângâie pe cel ce-l bate
„10. Sau de-i va cere peşte, oare el îi va da şarpe?"
Dacă mănâncă capu' la peşte o să primească şi un şerpuţ laughing)

| RAY a răspuns:

Propaganda religioasa

| Holiday a răspuns:

"Ai mai face vreodata rau fie intentionat sau fara voie daca te-ar durea capul rau de tot 5 minute cand ai face un rau cuiva?"

Daca e "fara voie" inseamna ca nu-ti dai seama dinainte, asa ca te pot durea si ouale o saptamana ca tot vei face. Minima logica nu?

Dar totusi, ce legatura au spiridusii imaginari si sectantii schizofrenici (Isus ala de care amintesti) cu asta?!?

| alin131 explică (pentru Holiday):

Daca te-ar durea capul 5 minute pentru ca ai facut rau fara voie si ai sti ca din acest motiv te doare capul, ai fi atent sa nu mai faci rau nici fara voie.

Daca un om face pe plac lui satan si nu ii slujeste lui Iisus Hristos acel om primeste bani si multe lucruri ca ademenire continua pentru ca dupa moartea trupului sa fie condamnat la moartea de-a doua adica iad si sa nu primeasca viata vesnica de la Iisus Hristos pentru ca nu i-a slujit Acestuia.

Nimeni nu poate sluji la doi stapani.

Deci fiecare alege...

Atentie caci si moartea de-a doua si viata vesnica sunt eterne adica nu au final.

| Holiday a răspuns (pentru alin131):

Daa...si marmota invelea ciocolata...