|

Cat timp credeti ca va mai trece pana ce microcipurile vor deveni obligatorii?

13 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Va fi o revolta, impotriva cestor obiecte. Eu voi fii de partea ''revoltei''.

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate sa mai dureze mult sau poate ne trezim peste noapte ca trebuie sa il primim.El nu te afecteaza cu nimic daca este pe buletin sau pe pernmisul de conducere.Sa nu il primesti pe mana sau pe frunte!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

Mie tot nu imi place ideea ca numele meu sa fie asociat cu diavolul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca pe 20 decembrie pentru ca pe 21 vine apocalipsa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

De cand se vor implanta cipurile nu mai dureaza mult pana la apocalipsa.dar inca nu sant vremurile implinite pentru asa ceva.probabil copii tai vor beneficia de el.deoarece trebuie sa dispara dragostea dintre oameni, iar crestinismul nu va mai exista.fiindca acele zile, vadindu-se adevaratul caracter al antihristului voe umbla insetati dupa cuvantul Domnului, dar nu va mai fi nimeni care sa-i invete iar scrierile vor fi disparut demuuult.vor fi vremuri grele, pe care Dumnezeu le va scurta din pricina celor putini ramasi, din mila pentru ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine spune ca trebuie sa dispara dragostea dintre oameni inainte de aparitia antihristului? In Apocalipsa lui Ioan scrie ca a vazut intai un cal alb si apoi un cal rosu. Cel care statea pe calul alb este fiara iar cel de pe calul rosu a primit puterea sa ia pacea dupa pamant ca oamenii sa se injunghie (sau sa faca razboi, cum vrei tu). Poti sa imi dai link-ul unde ai citit ca nu va mai exista crestinism? Si de ce esti asa sigur ca vremurile alea sunt departe cand in SUA deja sunt oameni care au cipurile alea in ei, unii sunt bolnavi de alzheimer, altii nu. http://www.youtube.com/watch?v=h1KUFw-guE8

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca acele cipuri vor deveni obligatorii cand o sa am eu copii atunci nu vor deveni niciodata obligatorii laughing.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Puiulica? te pomenesti ca vor porni un razboi din dragoste si vor omora iubindu-se unii pe altii? de unde stiu? au fost si sant oameni sfinti care stiau istorie si stiau ceti semnele vremurilor si mai ales aveau darul inainte vederii.nu toate profetile sant adevarate, fiindca nu toate vin de la Dumnezeu.dar unele sant.ca acesasta cu nr fiarei, si microcipul.mai ales cu locul unde vor fi implantate.am zis; este doar inceputul.sant specificate in apocalipsa, de la darea poruncii de zidire a templului evreilor vor trece o vreme, vremi si jumatate de vreme, etc.doar cui ii e dat sa intaleaga stie cat e o VREME.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, inteleg. Poti sa imi dai un mic sfat? Mie in Iauarie 2013 imi expira buletinul, dar nu vreau sa iau unul cu microcip, am vreo alternativa sau nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cred ca societatea va alege o cale de compromis pana, nici macar nu te va obliga.te vei obliga singur.dar uite, sant multi tigani in ziua de azi care nu au buletine.nici nu aveau nevoie.si traiau.si inca bine.dar in societate e gru sa nu te conformezi regulilor ei.inchipuieti ca nu vei putea cumpara nici vinde fara acel microcip.e greu.cu ala iti vei plati facturile,cu ala te imbraci,mergi la spital, calatoresti, unde vei intra si va trebui sa platesti cipul iti va fi cetit si luat din cont banii respectivi.tu nu vezi ca au inceput usor si pe nesimtite? intai semnarea consicii de prezenta. apoi legitimatii de firma, club, etc. apoi banda magnetica.pasapoartele biometrice.si cardurile bancare. urmeaza cipurle care deja au fost testate pe animale/la tara la mine toti caii au cipuri implantate.deci pasii au fost urmati intocmai.ce e scris se implineste vazand cu ochii.dar ni se pare atat de normal incat nici nu bagam de seama.alternativa? daca cei din familie au de suferit din cauza ta, pentru ei si tot o vei face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Neah, sunt tare egoist. Si in plus nu am chef sa ard in iad o eternitate doar ca sa pot sa cumpar paine sau altceva. Stiu ca tiganii au trait si inca traisc fara buletin, dar ei nici nu se duc la scoala, eu as dori sa imi termin macar liceul si asta va fi peste 2 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ai dreptate william.cand vei muri, vei scapa si tu de lume si lumea de tine.numa nu te grabi.problema e; vei muri in Adam [prin care a intrat in lume pacatul si deci moartea?]sau vei invia in Iisus Hristos, cand vei inchide ochii, fiindca el este viata vesnica?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai oamenii is deja niste sclavii, insa nu stiu de ce nu vor sa vada adevarul. Apocalipsa si aberatiille care sunt scris in Biblie nu exista, asta ii adevarata apocalipsa cand toti ati ajuns niste sclavii.Asta ii o lume de papusi cu sfori.De ce sforai? 666-''Cifra fiarei,, o prostie dintr-un basm.Adevaratul 666- ii cifra irationalului, cand ai ajuns un sclav, si ai deja codul de bare pus pe tine.Asta nu zice nici un om care apare in mass-media si vorbesc subiecte politice, religioase.Mass-Media ii a lor, ei controleaza stirile tot.Ei te indobitocesc prin Mass-Media sa fii sclav, sa fii indoctrinat.Totul ii un rahat comercial.Guvernele is tot controlate de ei pentru ca oamenii astia is prea influenti, au toti banii din lume, ce vor mai mult de atat cand, fabrica de banii ii a lor? Control total aia vor.De ce credeti ca ultimul cuvant il au tot timpu Comisia Trilaterala in lume si nu se face nimic fara acceptul lor. Oamenii astia sunt prezenti in cele mai inalte functii din lume.Grupul Bilderberg, format din bancheri internationali, magnați, industriași, academicieni și oameni politici, care au aderat la masonerie, au ca și scop: de a manipula guvernele și economiile tuturor națiunilor astfel încît acestea să servească interesele corporațiilor și băncilor multinaționale și de a implementa teoria „sclavie fara lanțuri". Sistemu ne reprima pe toti.Dar noi suntem gata sa devenim robotii si sa il intretinem.Nu avem nici un drept. Avem obligatie 8 ore de munca zilnica, o alta forma de sclavie.Si noi numim rutina, treziti-va asta nu ii nici un fel de rutina ii o forma de sclavie.Tot acesti oamenii, proiecteaza razboaie cum vor ei.Pentru a pune mana pe arme, resurse etc.Razboiul nu naste eroii, naste profit la burse.Ei sponzorizeaza razboaiele.Ei intervin in mass-media si aplaneaza situatiile. Dupa tot ei dau legii care subjuga tarile, depopuleaza putin planeta.Controleaza totul prin informatie.Acesti oamenii controleaza si nevoia si forta de munca a populatiei.Vaticanul...2017 - 2118 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează