|

Ce,,frumos''predica sectantii adventisti,despre Dumnezeu,frica, razboaie,lume,biserica, etc.

http://www.trilulilu.ro/video-cultura/dumnezeu-trebuie-p erceput-prin-frica

http://www.youtube.com/watch?v=UInSwb_NbiQ

46 Raportează Evaluează
46 răspunsuri:
| a răspuns:

Poi el predica ceea ce este scris in Biblie, nu el a inventat iadul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EmaS):

Scrie in biblie de razboiul dintre șiiti și suniti? ( de ce nu spune cate rauri de sange au curs pe pamant in numele lui Iisus, si,, vede ''la altii cum se omoara intre ei)
Scrie in biblie ca nu e nici o diferenta intre lume si biserică?
Tot ce boblborosesc acesti farseori, este cu scopul de a indica ca ei ( vezi Doamne) sunt puri si ca Dumnezeul lor este iubire!
Ar trebuii sa ia biblia in mana si sa mai citeasca, cate crime au fost infaptuite la comanda lui Yehova, apoi sa vorbeasca de musulmani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

Unde scrie in Biblie ca exista iad?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dollykutz):

In Biblie scrie in mai multe locuri despre existenta iadului:
Apoc.20:15,,Oricine n-a fost gasit scris in Cartea Vietii, a fost aruncat in iazul de foc.,,
Apoc.21:8,,Dar cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli, si toti mincinosii partea lor este in iazul care arde cu foc si pucioasa.,,
Apoc.19:20,,Amandoi au fost aruncati de vii in iazul de foc care arde cu pucioasa.,,
Apoc.20:10,,Si diavolul, care-i insela a fost aruncat in iazul de foc si pucioasa.,,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

Învăţătură falsă: Cei răi sunt chinuiţi în iad
Care este originea acestei învăţături false? „Dintre toţi filozofii greci, Platon a influenţat cel mai mult concepţia tradiţională despre Iad." (Histoire des enfers, de Georges Minois)
„Începând cu a doua jumătate a secolului al II-lea A.D., creştinii care aveau o anumită instruire în filozofia greacă au început să-şi exprime credinţa în termenii acestei filozofii... Filozofia pe care au considerat-o cea mai potrivită a fost platonismul." (The New Encyclopædia Britannica, 1988, volumul 25, pagina 890)
„Învăţătura Bisericii susţine existenţa iadului şi a eternităţii lui. Sufletele celor care au comis păcate de moarte ajung direct în iad, unde suferă pedepsele iadului, «focul veşnic». Pedeapsa principală a iadului constă în despărţirea veşnică de Dumnezeu." (Catechism of the Catholic Church, ediţia din 1994, pagina 270)
Ce spune Biblia? „Cei vii sunt conştienţi că vor muri, dar cei morţi nu sunt conştienţi de nimic..., căci în Şeol, locul unde te duci, nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoştinţă, nici înţelepciune." (Eclesiastul 9:5, 10)
În unele versiuni ale Bibliei, termenul ebraic Şeol, care înseamnă „locuinţa morţilor", este tradus prin „iad". Ce dezvăluie acest pasaj despre starea morţilor? Sunt ei chinuiţi în Şeol ca să-şi ispăşească păcatele? Nu, pentru că „nu sunt conştienţi de nimic". De aceea, când suferea din cauza unei boli cumplite, patriarhul Iov l-a implorat pe Dumnezeu: „De m-ai ascunde în iadul cel de jos [în ebraică, Şeol]" (Iov 14:13, Biblia sinodală, 2001). Ce sens ar fi avut cererea lui Iov, dacă Şeolul ar fi un loc al chinului veşnic? Din punct de vedere biblic, iadul, sau Şeolul, este pur şi simplu mormântul comun al omenirii, unde încetează orice activitate.
Nu este această definiţie a iadului logică şi în armonie cu Biblia? Ce fel de păcat, oricât de grav...2007 - 2113 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EmaS):

Uitati fratilor la cat de ipocriti sunt acesti farseori!
http://www.youtube.com/watch?v=GfLh_6Sr_aE
Oare ei cred ca toti oamenii de pe planeta sunt idioti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Poi nici eu nu sunt religioasa.Eu sunt credincioasa Domnului meu.Religiosi erau si fariseii fatarnici plini de rautate si legalism.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EmaS):

Te intreb din nou! daca nu sunteti religiosi (tu si pastorul) de ce frecventati INSTITUTIA religioasa respectivă? asa de complezență?
Asta inseamna ipocrizie! Adica eu mă cred intr-un fel(fara religie),si pe partea cealalta, ma inscriu si in lista acelei institutii bisericesti (secta)!
Ce chestie! ce fel de,, frati''mai sunt pentru tine ceilalti, daca tu afirmi ca nu faci parte din randul lor (adica, fara religie)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dollykutz):

Imi cer scuze ca intervin. Faci o greseala comuna in interpretarea versetului din Eclesiastul, impotriva contextului general al Scripturii. Subiectul s-a mai discutat, dar il reluam daca doriti.

Eclesiastul este singura carte din Scriptura in care se prezinta perspectiva omului – nu cea a lui Dumnezeu, motiv pentru care vei gasi lucruri aparent nebiblice! Lucrul acesta este evident inca din primele randuri. Interesant ca ai ales sa te opresti aici pentru a trage o concluzie – si, mai ales, dintr-un singur verset! Sa ne uitam un picut la ce scrie acolo. Eclesiastul 9:5 spune: „Cei vii, în adevăr, măcar ştiu că vor muri; dar cei morţi nu ştiu nimic, şi nu mai au nicio răsplată, fiindcă pînă şi pomenirea li se uită".

Avem doua optiuni: 1. ca totul moare sau 2. ca duhul noastru intra intr-o transa pana la inviere. Banuiesc ca tu de fapt crezi ca nimic nu supravietuieste trupului – conform cu cele spuse mai sus.

Daca interpretam acest pasaj de mai sus in forma literala – anume ca nimic nu supravietuieste mortii - il vom putea interpreta si pe urmatorul la fel de literal! Versetul 6, daca te uiti, zice: „Şi dragostea lor, şi ura lor, şi pizma lor, de mult au şi pierit, şi niciodată nu vor mai avea parte de tot ce se face sub soare." Prin urmare se elimina si posibilitatea invierii! Iti vine sa crezi? Desi tu credeai in inviere, se pare ca ea nu mai este posibila!

Daca ne uitam si la versetul 2: „Tuturor li se întîmplă toate deopotrivă: aceeaş soartă are cel neprihănit şi cel rău, cel bun şi curat ca şi cel necurat, cel ce aduce jertfă, ca şi cel ce n'aduce jertfă; cel bun ca şi cel păcătos, cel ce jură ca şi cel ce se teme să jure". Asa putem trage concluzia ca toti vor avea acelasi sfarsit fie buni, fie rai! Din ce in ce mai putin plauzibil!

Exemplele pot continua mult si bine. Spre exemplu Eclesiastul 3:18 pune omul si animalele pe acelasi nivel! Cum iti iti explici asa ceva? Intelegi? Putem...2006 - 2155 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Crestinul adevarat nu "frecventeaza" biserica. El formeaza, impreuna cu ceilalti biserica. NU este o institutie pamanteasca ci una divina, un trup viu. Oamenii nu o fac de forma si nici ca urmare a unei agende ascunse. Ei fac diferenta intre forme, traditii, religie si o relatie peresonala cu Dumnezeu, care, apropo, exista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru martzian):

INCREDIBI!
Auziti fratilor ce referire face la biblie,, invatatul''martzian!
,, vei gasi lucruri aparent nebiblice''
Cum vine asta? in biblie gasim lucruri aparent nebiblice? pai atunci de ce se mei cheama biblia,, cavantul lui Dumnezeu''? este cuvantul lui APARENT? de suprafata? de formă?
Ce metoda de vrajeala gimnazială!
Dresul,, busuiocului'' ține la ciradă! bineinteles!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru martzian):

Nu este o institutie pamanteasca?
Woow man!
Pai atunci de ce au nevoie de fonduri bănesti? de ce este o ierarhie omeneasca? de ce trebuiesc date cotizari,zeciuieli? acestea nu sunt omenesti?
Ti se par a fi lucruri Divine?
Iisus nu cerea bani in schimbul,,serviciilor''!
Popii,pastorii,predicatorii, in schimb DA!
Cum poti spune ca biserica nu este o institutie omeneasca?
Aaaaa, biserica in plan spiritual, este cu totul si cu totl altceva! Aceea nu are nevoie de cladiri si ritualuri omenesti! Aceea este TRAITA! nu vandută!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru martzian):

Martzian,,Eclesiastul este singura carte din Scriptura in care se prezinta perspectiva omului – nu cea a lui Dumnezeu, motiv pentru care vei gasi lucruri aparent nebiblice!'' Pe bune?! laughing)
(2 Timotei 3:16) Toată Scriptura este inspirată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte lucrurile, să disciplineze în dreptate,
(2 Petru 1:21) Căci profeţia n-a fost niciodată adusă prin voinţa omului, ci oamenii au vorbit de la Dumnezeu, fiind purtaţi de spiritul sfânt.
Scrie undeva ca [,] cartea Eclesiastul face exceptie?! Sau TOATA Scriptura a ce iti suna? A ce vrei tu? Ca asta ii biblica, asta nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

E incredibil numai pentru cine citeste pe diagonala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Multi oameni asimileaza astazi Biserica unei cladiri. Totusi, nu aceasta este ceea ce Biblia spune despre Biserica. Cuvantul "biserica" vine din grecescul "ecclesia" care inseamna "o adunare" sau "cei chemati". Intelesul de baza al cuvantului "biserica" nu este, iata, o clădire, ci dimpotriva este vorba despre oameni. Este chiar ironic faptul ca atunci cand oamenii sunt intrebati ce biserica frecventeaza, ei fac referire adesea la denominatiunea din care fac parte – ortodoxa, catolica, luterana, baptista si asa mai departe. De multe ori oamenii se raporteaza la o anume denominatiune sau la o cladire. Cititi Romani 16:5: "…spuneti sanatate si Bisericii care se aduna în casa lor...". Apostolul Pavel se refera aici la oamenii credinciosi ca fiind biserica si nu la cladirea in care ei se aduna.

Biserica este Trupul lui Hristos. Efeseni 1:22-23 spune: "El I-a pus totul sub picioare, si L-a dat capetenie peste toate lucrurile, Bisericii, care este trupul Lui, plinatatea Celui ce implineste totul in toti". Trupul lui Hristos este format din toti credinciosii incepand cu ziua Cincizecimii si pana la momentul Rapirii Bisericii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dollykutz):

Eu nu inteleg ce este de ras. Probabil ca daca ai studia cartea in context ti-ai schimba opinia. Pentru ca de aceea ne acuza oamenii ca suntem indoctrinati, pentru ca luati totul pe nemestecate!

De ce crezi ca Dumnezeu nu ar inspira scrierea unei carti care sa prezinte perspectiva omului? Care sunt concluziile invatatului la zbaterile din expunerea lui? Si daca nu este asa, de ce nu te grabesti sa ne explici cum de celelalte versete oferite de mine sunt la randu-le neconcordante cu alte invataturi, in loc sa ranjesti aducand versete care nu contrazic in nici un fel afirmatiile mele?

"O, deşertăciune a deşertăciunilor, zice Eclesiastul; totul este deşertăciune." spune versetul 8 din capitolul 12. Termenul desertaciune apare de 35 de ori in nu mai putin de 29 de versete. Asta ne duce cu gandul la neputinta umana in afara prezentei lui Dumnezeu. Stii care este, totusi, expresia cheie din carte? "Sub soare"! Ea apare de 29 de ori, in 27 de versete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dollykutz):

Vorbeam de Lazar si de omul bogat. Aceasta nu este pilda ci o povestire. Domnul Isus spune "a fost" - "a existat". Invata-ne tu si explica de ce difera cuvintele Domnului Isus de invatatura ta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru martzian):

M-ai convins sa citesc aceasta carte si o sa o si studiez..Scuze daca vorbirea mea te-a deranjat in vreun fel happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EmaS):

Te intreb : daca nu ar fi cladirea aia, ce ar mai face popii, pastorii, predicatorii?
Iisus a spus ca Dumnezeu nu locuieste in cladiri facute de mana omului!
Omul de ce numeste acele cladiri,, casa lui Dumnezeu'' daca Iisus a spus ca NU ESTE?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru martzian):

"Eu nu inteleg ce este de ras. Probabil ca daca ai studia cartea in context ti-ai schimba opinia. Pentru ca de aceea ne acuza oamenii ca suntem indoctrinati, pentru ca luati totul pe nemestecate!"
Nu pentru ca le luam pe nemestecate ci pentru ca voi le spuneti interpretate.
Poti tu sa ma convingi ca Isus a hranit 5 000 de oameni si copii lor cu 5 paini si trei pesti si a mai ramas 12 cosuri de frimituri?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Acea cladire se numeste "Casa lui Dumnezeu" prin PREZENTA acelora care fac parte din poporul care IL accepta asa cum vrea EL.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

OK. Atunci inseamna ca biblia nu are dreptate?
http://www.trilulilu.ro/......i-dumnezeu
Sau acum incerci sa,, dregi busuiocu''?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hombre):

Oooo,ceea ce i-ar adresat tu lui martzian,deja e prea mult pentru el!
Pe cei ca el (mentalitatea lor) nu poti sa le explici ce este logica,deoarece ei cred chiar daca nu vad,ca un magar poate da sfaturi unui om!
Si stii de ce? fiindca este scris in biblie! restul, logica, gandirea, ratiunea, nu mai conteaza -sunt baliverne si prostii : PENTRU EI!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Inseamna ca "sursa" ta de informare este TRILULILU. Eu nu incerc nimic, totul este GRATIS

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

Ceea ce este descris acolo ESTE DIN BIBLIE!
Nu este din alta parte! deci,nu esti de acord cu biblia, sau nu esti de acord cu ce scrie acolo?
Aaaaa,, dregi bisuiocu'' cum fac cei care nu pot da raspunsuri!
Sau faci parte din categoria celor care au fost,, invatati''de popi să spuna ca,, este o taină''!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

NU sunt de acord sa folosesc drept "sursa" de inspiratie un site de baieti cu "probleme". NU am tangente cu popii si ce spun astia iar "tainele" nu au legatura cu ce susti tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

OK!
Atunci esti de acord cu,, acestea''?( baiat fara probleme ce esti! )
In biblie se specifica CLAR!
Faptele apostolilor 17:24,, Dumnezeu,care a facut lumea si tot ce este in ea,este Domnul cerului si a pamantului si nu locuiește in temple facute de maini''
Este scris CLAR in biblie, nu am inventat eu! Ai inteles, sau cum vrei sa mă mai,, exprim''ca sa ințeleaga o minte ca a ta!
Acum ai,, vazut''ce sursa de inspiratie am? BIBLIA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Complicat pentru unul care nu intelege Biblia INSPIRAT de Duhul Sfant DAR vom incerca o explicatie. Dumnezeu nu locuieste FIZIC, ACTUALMENTE intr-o biserica conform textului tau DAR ESTE TOT TIMPUL PREZENT prin INLOCUITORUL SAU a treia fiinta a Dumnezeirii, Duhul Sfant (care pentru cei neinitiati se mai numeste si Mangaietorul). Ioan 14, 16. Si Eu voi ruga pe Tatãl, si El vã va da un alt Mângâietor, care sã rãmânã cu voi în veac; 17. si anume, Duhul adevãrului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru cã nu-L vede si nu-L cunoaste, dar voi Îl cunoasteti, cãci rãmâne cu voi, si va fi în voi. Asa ca Dumnezeu ESTE acolo unde se ADUNA doi sau trei in NUMELE SAU, acolo este Biserica lui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

,,A treia fiinta, a doua fiinta'' etc.
Ba nene cate fiinte exista in acest Yehova?
Biblia se contrazice, si nu de putine ori!
In apocalipsa se spune ca sfarsitul nu-l stie nimeni, nici chiar fiul, doar tatal!
Pai atunci inseamna ca Fiul este separat de Yehova (tatal) deoarece nu stie cand e sfarsitul! nu ti se pare ca este ca un fel de conflict?
De ce fiul nu trebuie sa stie? si doar tatal (Yehova) stie!
Nu sunt parte din intreg?
Oricum pentru mine aceste povesti sunt niste aberatii manipulatorii!
http://www.trilulilu.ro/video-cultura/adevarul-te-va-face-liber

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

O intelegi tu ( minte luminata,si sclipitoare)!
Eu te intreb incă o data (mă risc)
Ce a vrut sa,, spună'' versetul in,, Domnul cerului si a pamantului si nu locuiește in temple facute de maini ''?
Poate mintea ta sclipitoare sa raspundă? sau o dai iar cu teorii cu fizic, psihic, mental si alte baliverne dogmatice! oricum nu ma astep sa da-i vreun raspuns logic!
LOGIC, NU?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Dupa cum spui tu: "Oricum pentru mine aceste povesti sunt niste aberatii manipulatorii!"
Ce cauti neica la o rubrica religioasa daca asta e opinia ta? Asta dovedeste din plin ca nu cauti DECAT SCANDAL. Evident, nu? P.S. Cine crezi ca se uita pe site-urile de "bolnavi" unde te uiti tu?
Yahve, sau Yehova cum spui tu este unul Dumnezeirea este formata din TREI. Biblia nu se contrazice ci mintea ta este in lipsa de "intelegere". P.S.2 Yahve sau Yehova este FIUL (Isus Hristos) si nu Tatal Dumnezeu, vezi in ce lipsa de cunoastere te aflii? Mai studiaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Nu trebuie sa fi ironic caci nu vei depasi "nivelul intelectual" pe care il ai. In versetul expus de tine este vorba de Dumnezeul TATAL care nu a fost nici o data pe pamant EL stand pe Tronul Cerului. In istoria Biblica (a pamantului) nu exista decat DOUA (2) TEOFANII, adica a fost auzit Tatal(doar auzit), prima la Botezul lui Isus Hristos si a doua la crucificarea acestuia, dar acest lucru il poti cunoaste DOAR prin studiu aprofundat. Logica exista dar nu cu RELIGIE DUPA URECHE ci prin STUDIU APROFUNDAT.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

Ce,,caut''la o rubrica religioasa?
Ai auzit vreodata in viata ta, de LIBERTATE?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

Nu trebuie sa fiu ironic?
Tu nu observi ce priviri tampe,au acei oameni care-l asculta ce,,minuni'' a mai facut razboiul taliban,despre generalii de gherila,despre cum Dumnezeu uraste pe toata lumea,etc,etc.
Nu,, vezi'' ca amaratii aia nu mai inteleg absolut nimic din toata aiuareala aia de,, invatatura''
Acel burtos (popa la costum) daca i-ai lua bunurile materiale si banetul lunar dobandit prin inselaciune, de la fraierii aia care se uita la el ca la un tampit, NU AR MAI VENII NICI PENTRU O SECUNDA SA,, PEDICE'' PROSTIMII!
http://www.trilulilu.ro/......nselatorie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Vezi tu, chiar nu ai inteles, poti scrie si "bantui' pe unde vrei dar ti-ai "pierde" timpul mai cu folos daca ai elimina lucrurile pe care le consideri "departe" de 'intelepciunea-ti profunda".
Exista o vorba de-a noastra din popor: " gura mincinosului adevar graieste". Problema la tine este ca "treci" printr-o zona confuza, ai "apucat-o" pe un drum si nu esti deloc convins ca este cel bun, complicat. De aia "bantui" prin zona, lipsa ta de convingere si nehotarare, incerci sa-ti faci singur curaj, dar este greu, foarte greu fara un "fundament" sanatos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Complicat cand "modelul" tau este un individ, un om. Dumnezeu spune ca: "nebun este cel ce se increde in om". Oamenii sunt doar niste muritori ca noi toti. Fixeaza-ti un MODEL vesnic, Dumnezeu si atunci vei descoperii "resurse" nelimitate in toate domenile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

,,Dumnezeu spune ca: "nebun este cel ce se increde in om"
Doctrina iudeo-crestina,,spune acestea,nicidecum Dumnezeu!
Bineinteles eu nu ma,, incred in oameni''DAR nici nu pot crede ca Dumnezeu adevarat poate indica, ca in omagiul adus lui sa fie stropiti oamenii cu sange de animale! este descris CLAR in cartea iudeo-crestina (biblia) aceste aberatii a unor oameni primitivi, care din pacate ni se indica a fi de ordin Divin! aduc o jignire inteligentei universului cu aceste,, descrieri''primitive!
Nu crezi? http://biblia.resursecrestine.ro/exodul/24

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Nu cred ca cele spuse de tine sunt aberatii, mai degraba cred ca parerea ta vine din lipsa de studiu, un studiu cointeresat de intelegere si nicidecum de a gasi ceva "brese". Stropirea cu sangele unei fiinte care abia fusese sacrificata si care INDICA in mod DIRECT si EVIDENT catre sacrificiul SUPREM facut de Dumnezeu pentru omenire era absolut necesar pentru a sensibiliza brutalitatea, lipsa de responsabilitate a oamenilor din acea perioada privind actiunile lor, purtarea lor plina de pacat. Moartea unor fiinte vii este conserinta drept urmare a COMPORTAMENTULUI si faptelor avute si facute doar de oameni. Moartea este urmarea pacatului iar oamenii trebuie sa fie constienti de asta. Stropirea cu sange (in care se afla viata dupa relatarea Bibliei) arata ca omul este raspunzator pentru moarte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

Http://www.trilulilu.ro/......-de-lumina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

Eu inteleg ca acei primitivi asa,, credeau ''!
Dar de aici pana la afirma cu tarie si A CREDE ca Divinitatea indeamna la asa ceva, este cale luuuunga!
Tu nu esti atent ce se specifica CLAR?,, Dumnezeu a zis lui Moise''...
Se poate crede ca IAHWE care,, vorbea''cu Moise despre setea lui de sange de animale, este Divinitatea universala? Cum poate fi Dumnezeu adevarat implicat in aceasta aberatie grosolana?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

"Cum poate fi Dumnezeu adevarat implicat in acasta aberatie grosolana?"
Ce-ti zisesi ca fara studiu si ..credinta nu ai sanse?
1 Corinteni 1, 18. Fiindcã propovãduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzãrii: dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu.
Complicat de inteles ESTE pentru cel ce este doar un "Gica contra", nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

DECI! CLAR!
Pentru tine cel care este descris in biblie ca are,, nevoi'' de cinstire cu sange de animale (cateodata si de oameni) ESTE DUMNEZEU!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Tot n-ai inteles nimic, nu Dumnezeu are nevoie ci NOI avem NEVOIE. Greu cu intelegerea, neamule.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Greu la "deal" cu intelegerea, nu? De sange, NOI avem nevoie ca altfel nu putem fi IERTATI, de sangele Lui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu are o singura religie cea iudaica restul sunt inventi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

In primul rand trebuie sa stii ce este Dumnezeu!
Daca tu crezi ca este un batran cu plete albe ce sta pe un tron de foc( cum il descria Daniel in biblie) atunci ai o problema!
Ai idee ca omenirea inca nu stie totul despre univers (adevarata casa a Divinitatii)? Cum putem noi stii ce este Divinitatea? sa ne luam dupa niste scribi inculti, care descriau niste snoave de magari ce vorbesc si pesti care inghit oameni?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează