| UnderLife a întrebat:

Ce parere aveti despre Pavel Corut? El zice ca Isus nu este fiul Lui Dumnezeu si ca Dumnezeu nu are contracaditat.Este sau nu un nenorocit secar? Eu zic ca este

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Allrc24 a răspuns:

Nu cred ca e sectar.este in slujba masoneriei. de feicare data il vad pe la TV bolboroseste numai baliverne despre crestinism. are misiune clar si anume denigrarea crestinismului aducand cat mai multe falsuri pentru a induce omul in eroare. tine minte masnoeria nu isi opoate aplica planul diabolic intr-o tara cu frica de Dumnezeu credincioasa, de aceea trebuie putin cate putin sa ii punem pe oameni sa se indoiasca de Dumnezeu iar ei se vor lepada de El.asta e strategia lor. dar avem promisiunea Domnului Iisus Hristos ca "portile iadului nu vor birui Biserica Sa" (biserica ca nr de credinciosi nu ca si caldire in sine), dupa Sfintii Parinti gura iadului inseamna multimea de necredinciosi si atei care cu orice suflare arunca cu noroi in crestinism.

| RetardedRacoons a răspuns (pentru Allrc24):

Pai e clar ca tu te uiti doar pe antene si realitatea, d-asta ai ajuns asa spalat pe creier. Incearca si alte posturi tv, sau mai citeste si tu o carte ca sa-ti mai dezvolti muschii aia atrofiati.

| OOOLEOOO a răspuns:

Fa-l pe un om nenoricit, si alti te vor face pe tine! e la fel ca nu critica ca sa nu fii criticat!


Daca el face o greseala nu-l chinui si tu insultandul deoarece deja isi va primi pedeapsa!

Nu vei fii cu nimic mai bun decat el daca il faci nenorocit si gandesti rau despre el!

Intai e bine ca toti sa se uite la propriile greseli cu atentie si sa le corecteze! si apoi sa se uite la greselile altora! dar din pacate acel ''apoi'' nu va exista niciodata deoarece greselile omului sunt infinite!

Pace tie big grin

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Pavel Coruț, știe cea ce știe și spune cea ce spune.
Parțial, uneori are și dreptate.
Pavel Coruț, nu știu dacă este religios sau ateu, ca l-am auzit și debitând prostii și nu stau sa ascult prostiile lui.
Creștinismul, cu falsul păcat adamic, este oricum, la ora asta, o religie a minciunii și care trebuie combătută vehement, pentru inepțiile, pe care le conține.
În afara de : să nu furi și să nu ucizi, nu am găsit nimic demn de a fi reținut, din tot creștinismul ăla.

| Mn0 a răspuns (pentru alabalaportocala2011):

Este deisttongue

| alabalaportocala2011 a răspuns (pentru Mn0):

Nu cred ca ma încadrez la deiști, eu am ideile mele religioase proprii.
Eu am, ca sa zic așa, ideile mele religioase proprii și personale, pe care ai sa le înțelegi cel putin parțial, din răspunsurile mele, date la aceasta rubrică :
religie.

| sabin89 a răspuns:

Un sectant poate ca este. Dar de ce nenorocit? Aprecierea e foarte relativa. Ateii ar putea spune si despre ortodocsi ca sunt nenorociti, si despre sectanti. Ortodocsii ar spune asta nu numai despre sectanti, dar si despre atei. Si sectantii, despre ortodocsi si despre atei. Incalceala mare. Ce facem? Ne nenorocim unii pe altii?

| ileanaadrianastan a răspuns:

Pavel Corut are perfecta dreptate. Iisus sau Jeshua ben Josef nu poate sa fie considerat fiul si avatarul Creatorului unic si incorporal al Universului. El a fost un evreu fariseu din Galil cu vederi liberale si propriul sau Mesia. Asa il considera evreii Reformei si cei conservatori. Eu fac parte dintre primii.

| adnana_8488 a răspuns (pentru ileanaadrianastan):

Scrie undeva ca acest evreu a trait intr-adevar si este cel mentionat in biblie?

| ileanaadrianastan a răspuns (pentru adnana_8488):

Jeshua ben Josef poate sa fie considerat numai propriul sau Mesia/Christos si un copil spiritual al Eternului. Nu se stie daca a existat, dar trebuie considerat in acest fel. A fost copilul parintilor sai humanoizi. Creatorul Universului exista si ne inspira doar ideile etice. Biblia si Qur'anul trebuie analizate astfel. Ca niste carti scrise de oameni care au fost inspirati divin numai la pasajele etice. Profetul Nathan nu s-a referit la Mesia ca la avatarul lui HaShem. Crestinii i-au interpretat eronat profetia.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Ai dovada ca a afirmat asta?

| Mn0 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Ca a afirmat ca exista Dumnezeu(Creatoru nu Dumnezeu BIblic) cauti pe net si vezi ce spune sau uita te aici http://www.youtube.com/watch?v=BcRp5k3S5xU te uiti aici iti faci timp :P sau dai la 1:01:00 si asculti 2 minRaymusic eu sunt crestin dar esti de acord cu mine ca trebuie sa facem ceva cu preotii astia sa i impuscam incap ceva:| ca sunt niste sarlatani

Dai la 1:05:00 sa vezi ce zice de viata de dupa moarte:P presupun ca tu nu crezi in viata de dupa moarte sau intr un Creator dar macar asculta:P

| Coconutz a răspuns (pentru Mn0):

Halal crestin.Cine esti tu sa decizi ca o persoana trebuie impuscata?
Ce s-a intamplat cu legea aia sa nu iti ucizi aproapele.

| Mn0 a răspuns (pentru Coconutz):

Am zis sa facem ceva cu ei am dat doar o solutielaughing nu ma intelege gresit nu vreau moarte nimanui dar din cauza lor mor mii de oameni
In biblie spune Iisus ca nu avem nevoie de biserici si de preoti de ce sa ma duc la biserica? daca asa scrie
Tie iti place sa l vezi pe PAPA plin de aur straight face stii ca aia de la Vatican sunt scaldati in bani si n aurstraight face iar copiii din Africa mor de foamestraight face. Se construiesc biserici in prostie si noi nu avem spitalestraight facedaca s ar screme putin sa numai construiasca biserici si ar da banii copiilor din Africa ar trai ca n "paradis"

| Coconutz a răspuns (pentru Mn0):

Trebuie sa intelegi ca ura nu a dus niciodata nicaeri.Lumea nu sunt sigur daca poate fi schimbata sistematic dar in orice caz terminarea religiei nu va schimba in mare parte nimic.
Religia este doar una din majorele forme de manipulare.
Pe cand Popa nu face nimic pentru cei in saracie si in conditii groaznice te intreb eu pe tine. Noi ce facem?
Eu unul vorbesc asa dar adevarul e ca nu cunosc cat de departe as merge pentru acei oameni.Am fost educat de societate si chiar daca majoritatea ranilor pe care cred ca le-am vindecat din lupta cu societatea sau vindecat, au ramas cicatrici.
Problema e ca noi vrem ca solutia sa vina de la un singur om.
Nu, noi trebuie sa ne ridicam si sa zicem : Da frate hai sa ii ajutam si paia ca noi o ducem relativ bine.
Dar nici asta nu e posibil.Suntem asaltati de taxe si de necesitati in viata de zi cu zi. Iar banii sunt un lux pe care multi nu il au.
Odaca ce ne vom ridica impotriva sistemului cu totul atunci probabil vom schimba ceva.
Adevarul este ca noi suntem de vina.Noi majoritatea lumii care o ducem modest.Noi permitem razboaie, foametele, bolile si nefericirile altora cu mai putin noroc.
Suntem la fel de vinovati ca Popa.
Suntem fricosi si fara initiativa.
Auzisem o vorba.
Cand restul creatiei se uita la noi, dau din cap dezaprobator.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Corut e ca Brucan : un geniu al premonitiilor. rolling on the floor
Daca Brucan a zis ca 20 de ani Romania va fi plina de tampiti, si a avut dreptate (desi a gresit nitel, Romania e plina de tampiti in continuare); securistul astalalt a zis ca Romania e plina de bubuli. Si da, daca deschizi rubrica Religie de pe TPU, dai numai de bubuli!
Am fugit, sa nu ma contaminez si eu...

| Danielcristian a răspuns:

Eu zic sa nu judecam, ca-ci Dumnezeu il v-a judeca. Cel ce duce in eroare, o sa aiba parte la judecata de apoi si suferinta va fi mult mai mare. Nu uitati, cel ce nu iubeste pe dusmanul sau nu e mai bun decit el.

| Mn0 a răspuns:

Acum am aflat cine i Pavel Corut si am gasit asta pe youtube :)) prea penal:))

http://www.youtube.com/watch?v=wiL57Rl4dAk
Uitati va la tot:))

e sectant Corut dar de ce zici ca i nenorocit? e un om citit si nu crede ca Iisus a fost fiul lui Dumnezeu cum sunt si altii cititi si cred
Atata timp cat crede in Dumnezeu(Creatoru) n am nimic cu el:p

| UnderLife explică:

Sectar*, sectari nenorociti ce duc oamenii pe drumuri gresite

| adnana_8488 a răspuns:

Pai majoritatea celor care au postat aici nici nu l-au citit sau vizionat pe Pavel Corut.
Agramatii nici nu trebuie sa-l citeasca, va paste pericolul revelatiei alfabetului limbii romane.
Sectar - este o forma mai putin folosita, a fi sectant = afiliat la o secta, secta conform dex : comunitate religioasa.
PAI PAVEL CORUT ESTE ATEU CONVINS.
Pavel Corut mai scrie despre razboiul climatic, despre arme psihotronice, dar repet va trebuiesc cel putin 10 clase sa intelegeti, le aveti? daca da atunci le aveti degeaba.
Desteaptate romane, din cauza prostiei ne-au condus si regi si presedinti si popi. pana ne-au lasat in fundul gol, pentru aceasta incompetenta de a intelege lucruri.

| CredintaInDumnezeu a răspuns:

Din pacate este orbit de pacate, este el vrednic sa nege existenta Marelui Dumnezeu?
Este scris
Fil 4, 8. 9b
În rest, fraţilor, preocupaţi-vă de acestea: toate cele adevărate, toate cele demne, toate cele drepte, toate cele curate, toate cele plăcute, toate cele vrednice de laudă, tot ce e nobil, ce e drept, ce e curat, ce e vrednic de iubire, ce e vrednic de cinste, dacă ceva este virtute sau onorabil şi Dumnezeul păcii va fi cu voi.