|

Credeti ca Illuminati exista dragi Crestini? (cititi documentarul, ca sa nu mai scriu 1000 de randuri)

http://www.descopera.ro/......-din-umbra

eu zic ca Da, voi ce ziceti?

18 Raportează Evaluează
18 răspunsuri:
| a răspuns:

Să fim serioși, stăpânii lumii demascați de clipuri pe YouTube și documentare pe site-uri inspirate de clipuri pe YouTube.
Oare voi nu realizați că toată chestia cu Illuminații e spălare pe creier în masă? Nu e ironic faptul că media vă spune că media vă controlează? Probabil vor să vadă cât de prost poți să fi să crezi așa ceva. Un om care crede în Illuminații e clar spălat pe creier de media. Dacă nu găseai clipuri pe YouTube sau documentare de genul ăstuia te durea în cot de Illuminații și nici nu ți-ar fi păsat. Dar ăsta cred că e un fel de experiment, haide să vedem câți oameni putem să prostim noi ca media făcându-i să ne creadă pe noi cei care îi prostim ca fiind sursă sigură de informație. Ironic, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FucktheSystem):

Dupa cum am mai spus se foloseste psihologia inversa si se apeleaza la diverse elemente psihologice chiar si parapsihologice pentru a induce in eroare, manipula si spala pe creier.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TheBlueWolf):

Și scopul care e? Se folosește psihologia inversă ca oamenii să nu creadă în așa zisele societăți secrete? Se pare că așa zisa psihologie inversă a dat-o în bară pentru că mult mai mulți oameni cred în societățile secrete datorită publicității decât cei care ar fi bănuit măcar că există așa ceva dacă nu li se făcea reclamă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FucktheSystem):

Ei bine, este o varianta foarte plauzibila ca noi, oamenii de rand sa fim niste cobai inferiori intr-o vitrina sub observatia "superiorilor" categorie in care se inscriu pe locul 1 detasabil organizatia Illuminati din care se ramifica multe altele, nu stau acum sa le scriu pe toate ma voi rezuma la ce am de spus. Acum ce vroiam sa insinuez cu "cobaiul".Ei bine, ca noi suntem supusi anumitor teste psihologice suferind in mod evident "sedinte" de hipnoza de care din pacate nu suntem constienti, ele vin din Mass Media. Este FOARTE posibil dupa cum spuneam ca noi sa fim facuti printr-o (dupa cum imi place mie sa o botez) psihologie dublu inversa cu alte cuvinte suntem facuti sa credem ceva prin diferite metode cum ar fi ce am spus in primul comentariu ajungand la concluzia ca ei planuiesc atacuri la nivel mondial financiar etc...Lumea fiind spalata pe creier cu asta devine irationala si increzatoare in aceasta idee generand diverse scandaluri, probleme, rascoale etc etc...cu alte cuvinte suntem dirijati de "superiori" care stau cu mainile in san razand de noi vazand cum le facem treaba si muscam cu pofta din capcanele lor. Sper ca m-am exprimat cat de cat bine si ca ai inteles ce vreau sa spun. Nu inseama ca e adevarat dar eu o vad ca o foarte posibila explicatie a valurilor de informatii si jocurile psihice care ni se aplica zi de zi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TheBlueWolf):

Nu știu despre restul, nici nu-mi pasă de ei, eu stau cu mâinile în sân și râd de așa zișii Illuminați. Chiar îi rog să mă hipnotizeze, nu de alta dar văd că nici măcar ei nu pot să mă facă să am o gândire de masă. Eu nucred că e vina așa zișilor Illuminati pentru prostirea în masă a oamenilor ci pur și simplu Mass Media, care n-are nevoie de societăți secrete ca să prostească lumea. Acum aștept să văd atacurile financiare, nu de alta dar teoria conspirației mereu m-a amuzat...și ce văd eu din toată povestea este doar o conspirație.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FucktheSystem):

Desi ai indoieli cu privire la existenta acestor organizatii, eu te pot asigura ferm avand in vedere ca am avut numeroase experiente personale in domeniu si pe deasupra am avut acces la anumite documente acum cativa ani prin 2007 existenta lor.Planurile nu pot sa le conifrm cu argumente solide verificabile in schimb nu cred ca o organizatie are alt scop decat de a transforma populatia intr-un subiect de studiu psihologic si nu numai.BIneinteles ca Mass Media se foloseste de diverse metode ce se desprind din psihologie si hipnoza pentru a ne forta deciziile, cel mai bun exemplu sunt reclamele.STudiaza mai amanuntit domeniul dar ai grija unde te opresti si ce informatii selectezi in sinteza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FucktheSystem):

Pentru tine e experiment chestia asta? Oamenii astia chiar au existat, au fost cunoscuti prin actiunile lor, nu ca "dumnezeu" care a fost creeat de om... Oamenii acestia au fost o organizatie secreta foarte puternica, dar suntem in secolul 21, nu in secolul 17 cand existau ei si nu puteau fi descoperiti omule happy Acum lumea gandeste altfel, dar nu si din punct de vedere religios, inca se lasa mintiti de acum 2000 de ani happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Illuminati nu mai exista demult.NWO,insa, exista, si isi pune in aplicare planurile cu noi destul de subtil.Peste vreo 10 ani, deja o sa fie ingradite multe libertati, ca sa fie mai usor creat statul mondial.Numai un cretin ar putea afirma ca exista cu adevarat democratie, ca liderii pe care ei ii "aleg" nu deservesc interesele unor terte parti, si ca noi chiar avem libertati cetatenesti nelimitate sau aproape nelimitate?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu spun da.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sunt capul iluminatilor, eu va conduc prostilor... ha ha ha, eu conduc toata lumea, eu sunt cel mai tare, eu si grupul meu mic, eu traiesc de peste 200 de ani si va mint pe toti prin mass-media(controlez TOATA mass-media) si va mint prin politicienii vostri, pe toti ii controlez, in Romania is in jur de 1000 de politicieni, eu pe toti ii stiu si ii manipulez, mai inmultim asta cu 200(cam atatea tari is)... eu in total am la mana mea 200.000 de politicieni loiali care mi se supun + oamenii din mass-media care pot fi usor peste 1 mil. nici eu nu stiu cata lume controlez, pe toti ii controlez, nimeni nu mi se opune, eu si micutul meu grup suntem stapanii universului, iti dai seama ce tari suntem noi?

Da... e normal sa crezi ca noi existam, e atat de evident si mai ales logic...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer eu unu numai cred in nimic am senzatia ca toti mint parerea mea banul conduce lumea si cine i are conduce pe cel slab,ca exista manipulare da exista mass media,documentare,net, religie toate au ca scop sa te faca sa crezi nu sa pui la indoiala sa gandesti, ateismul este singura salvare a omului parerea mea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceva adevăr poate să fie și în teorii de tipul acesta.
Trebuie să fie combătut falsul păcat adamic, și oamenii ar trebui să se trezească.


M-am cerat cu unul despre falsul păcat adamic.

Oamenii sunt ființe divinice, ce sunt hărăzite de Dumnezeul Creator cu harul creației.
Și nu de prost ce este, Creatorul Dumnezeu, i-a hărăzit pe oameni cu harul creației și cu capacitatea de a crea ci ca oamenii să creeze, îmbunătățindu-și astfel viața și viața altor ființe de pe planeta Terra.
Caracterul divinic al ființelor oameni se manifestă plenar tocmai prin creația lor.
Asemănarea om- Dumnezeu, nu este una formală, în chipul pe care îl fotografiezi cu un aparat foto, ci este o asemănare de esență, fiecare om fiind un potențial foarte minuscul Dumnezeu.
Omul trebuie, în această calitate, de foarte minuscul Dumnezeu, să se străduie//să se străduiască,/ să își dea silința, / să vrea să fie cât mai perfect avându-l ca model pe Dumnezeu, despre care postulăm că este perfect și ireproșabil.

Ca să nu reinventezi mereu aceleași lucruri ci ca să progreseze specia oameni, tu ca om individual trebuie să cunoști și ca să cunoști trebuie să înveți.
Nu există, în realitate, nici un fel păcat al dorinței de a cunoște, tocmai pentru că Dumnezeul Creator, ne vrea cunoscând și creatori în sens pozitiv, făcând lucruri bune și necesare și evident nu armament atomic și nuclear sau alte arme mizerabile de distrugere în masă, care de fapt, reprezintă o anti-creație, și care reprezintă o ne înțelegere a rolului oamenilor pe planeta Terra, și evident nu ne vrea pe noi oamenii proști și necunoscători.

„falsul păcat Adamic."
Este un păcat să vrei să cunoști?
Vechiul Testament, te minte că „Este un păcat să vrei să cunoști."
După Vechiul Testament :
Trebuie să fii incult și să nu ai carte și să nu gândești cu capul tău și să dai bani la prelați (rabini în Mozaism sau popi la creștini...2012 - 2240 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alabalaportocala2011):

Draga credinciosule, vreau sa iti spun, ca observ ca ai creier, dar nu stii sa il folosesti! Esti in secolul 21, esti in era internetului si te lasi condus de aceleasi minciuni spuse de biblie si de preotii condusi de masonerie.Biblia este cea mai BUNA forma de ateism daca e citita cum trebuie! In cazul in care ai citit biblia, ai citit-o degeaba.Sunt prea multe greseli in biblie ca sa nu le observi, e mai mult decat suficient sa iti dai seama ca e totul o minciuna.Si iluminati, eu zic ca exista si conduc si religia in acest moment.Religia este excrementul creierului, iar preotii fac totul ca tu sa nu rationalizezi, ci doar sa CREZI in ceva ce nu vezi! Mai informeaza-te pe internet dragule, nu mai sta pe fb/jocuri/site-uri teiste atat, ca iti dauneaza. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Eu zic ca oarecum da, oarecum nu.
De ce zic asta e destul de simplu:
1.Zic nu, din simplul motiv ca daca sunt asa de puternici deja ar fi controlat lumea si nu s-ar fi jucat de-a dresorul si executantul fara minte (animalul).
2. Zic da, deoarece nu ma indoiesc ca exista o asemenea organiztie, de fapt e imposibil sa nu existea cineva care sa nu se las influentat de efectul de turma (orice turma are nevoie de un lider, nu?). Oricum e trist sa te gandesti ca desi numaram cateva miliarde si suntem fiecare e un individ unic cu potential, noi preferam sa folosim acel creier general pe care il imparim cu restul miliardelor, dar pe care unul singur il controleaza.

Din punctu meu de vedere e mai mult propaganda si conspiratie, dar o asemenea organizatie nu ma indoiesc ca exista, fie ca e condusa de un demos sau de un om, probabil exista (la inceput eram sigur, a cum ma mai indoiesc, sunt om).
P.S. Orice om care e mai "rasarit" ar incerca sa ii controleze pe restul, asa e omul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da si eu, prea de tot s-a dat Madonna in uultimu show, ca sa nu mai vorbim de Rihanna si Lady Gaga

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand "drag cre(s)tin" dumnezeu nu exista asa cum il stim noi, biblia este din absolut toate punctele de vedere indiferent de viziune interpretabila. Iar dumnezeu este un simbol la fel ca orice alt element din cadrul acestei vieti, societati si total universal in afara de viata insasi.Cam asta vroia de fapt sa sugereze Kant si daca vrei exemplu mai cunoscut de cei cu mintea mai spalata asa ca tine, Shakespeare. Eu am cunostinte in aceste domenii cat 100 de oameni, informatii bune trebuie sa specific deoarece am contactat nu surse sintetice ci oameni ce lucreaza sau au o oarecare implicare in organizatii de acest gen. Daca tot se pune problema ca de ce sunt atatea informatii pe internet, idiotilor slab dotati cu diploma...SE FOLOSESTE PSIHOLOGIA INVERSA, Hipnoza in masa si spalatul pe creier constant. La multi vad ca nu e o problema. Sunteti imbecilizati prin diferite mijloace precum religia care initial a fost construita pentru a trimite un fel de SOS pentru viitorul sumbru sau in cazul actual societatea de astazi. Pe vremea aia nu se putea trata problema stiintific asadar au spus unui extraterestru ISUS (exemplu izolat). Sau au numit psihologia minune, sau medicamentele aduse de alte civilizatii la acel moment vraji sau mai stiu eu ce tampenii sinistre.Trezirea suntem in secolul 21!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai e la moda dumnezeu... illuminati conduc totul in ziua de azi laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.E atat de evident, dar mereu gasim alte scuze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează