|

Daca faci un pacat cand esti mic 13-14 ani si nu ti-l spovedesti atunci ci la batranete, de exemplu 80-85 de ani, ti se iarta?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga prietene, raspunsul este categoric, Da.
Problema nu se pune daca Dumnezeu te va ierta sau nu, problema se pune, pe ce baza esti tu iertat?
Prin fapte? Daca este prin fapte, iti spun ca nu vei fi iertat.
Singura cale de iertare si mantuire, este prin Hristos, doar prin Hristos.
Biblia spune asa, ''Cine il are pe Fiul, are viata, cine nu il are pe Fiul, nu va vedea viata''

Si ''Eu sunt calea, adevarul, si viata, nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine''

''Oricine va chema numele Domnului va fi mantuit''

''Daca nu se naste cineva din nou, nu va intra in imparatia Lui Dumnezeu''

Dar te intreb ceva. Esti mantuit? Ai numele scris in cartea vietii mielului? Ai Duhul Sfant in interiorul tau? I-ai spus vredata Lui Dumnezeu ca vrei sa fii mantuit si sa il primesti pe Hristos ca mantuitor personal? Daca raspunsul este ''nu'' atunci lasa-ma sa iti prezint ceva.
Când vorbim de vestea Bună a lui Dumnezeu pentru tine, trebuie să știi câteva lucruri de la început. Dumnezeu te iubește și ai valoare pentru El Cea mai puternică încurajare pentru ca omul să se întoarcă spre Dumnezeu este minunata Lui chemare de dragoste: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea încât a dat. (Ioan 3:16). Dumnezeu te cheamă la El deoarece te iubește! Dumnezeu te iubește și El a pus o valoare deosebită în tine deoarece te-a creat după chipul și asemănarea Lui și pentru că Fiul Său, Isus Hristos, a ales să moară pentru tine, în locul tău și din cauza ta. Astfel, indiferent de valoare pe care oamenii spun că tu o ai sau nu, există Cineva cu adevărat îndreptățit să îți spună: „Eu te iubesc; tu ai valoare pentru Mine! Trebuie de asemenea să cunoști încă un lucru extrem de important: mant 01 dumnezeuPăcatul însă te desparte de Dumnezeu Păcatul a fost cel mai urât, cel mai grozav lucru care se putea întâmpla pe pământ. El nu este prezent numai la criminalii populației, ci Biblia ne spune că „nu este niciun om neprihănit,...2006 - 10584 + Vezi răspunsul întreg

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Se iartă la orice vârstă dacă te căiești, dacă îți pare rău de ceea ce ai făcut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Desigur ca da... Dar gandeste-te ca asta ar insemna fie sa-l uiti intre timp fie sa te feresti sa-l marturisesti. A doua varianta reprezinta ea insasi un pacat foarte greu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Şi acum de ce zăboveşti? Sculându-te, botează-te şi spală-ţi păcatele, chemând numele Lui."
(Faptele Sfinților Apostoli – 22/16)
"Deci pocăiţi-vă şi vă întoarceţi, ca să se şteargă păcatele voastre,"
(Faptele Sfinților Apostoli – 3/19)
Pacatele nu pot fi sterse decat daca persoana in cauza se crestineaza. Nu conteaza varsta si nici ce ai facut inainte de crestinare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca iti ceri iertare lui Dumnezeu cu sinceritate, da.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iertatul pacatelor este o inventie a primilor crestini deoarece aveau nevoie urgenta de adepti.
Calitatea adeptilor era optionala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am mai spus asta deja...nu exista ''pacat'' e doar o inventie sa controleze mintile slabe care nu iti pot folosi ratiunea si intelectul sa vada peste ridiculitatile si contradictiile acestor ''invataturi'' false.
Tu ca exemplu esti doar produsul unei inodoctrinari de cand erai mic, indoctrinare facuta de catre familie, societate, scoala, biserica.
Creierul uman e ca un burete cand suntem copii care vrea sa absoarba cat mai multa informatie si ''invatatura'' care tu ai primit-o ti-a indicat sa simti o chestie absolut ridicola aproape sado masochista anume: sa iubesti o entitate de care trebuie sa iti fie frica...chestia cu frica de lucruri pe care nu le poti dovedi ca exista mereu creeaza un impas o retinere in gandirea emotionala umana, dar cred ca deja in anul 2019 am descoperit atat de multe lucruri care au fost facute fara aceasta frica de prietenul imaginar care te pedepseste daca nu il iubesti inapoi.
NU ai nevoie de religie sa fii un om bun cu valori morale bazate pe gandire logica, ratiune discutie libera. Nu iti mai limita gandirea si traieste libera fara constrangerile unui personaj care ti-a fost bagat fortat ''pe gat'' de care sa iti fie frica si sa nu iti mai pese ce zic ceilalti cre(s)tini afla adevarul singur nu trebuie sa crezi ce am scris eu aici, informatia asta e la accesul oricui daca esti deschis la minte. Tine minte: tu esti evolutia nu fi ignorant!
APUCATI-VA DE GANDIT!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează