anonim_4396
| Anonim întreabă:

Daca nu vrei sa jungi in iad si nici in rai dar totusi nici viata asta nu iti place atunci tot ce exista mai are sens?(ma refer si la dumnezeu, oameni orice)e greu sa explic

7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Toti avem momente cand simtim ca nu putem nici sa traim dar nici sa murim, dar asa e viata, cu momente bune si rele. Nimeni nu a spus ca viata e usoara.

| Bondarel99 a răspuns:

De ce e eronat răspunsul meu? Ce am spus greșit? Sau ești tu intr-o situație așa de nasoala încât nu mai exista decât părerea ta și atât? Și te mai intrebi de ce ești așa? Bafta atunci.

| Amneiss a răspuns:

Atunci undeva tot ajungi cu sau fara voia ta.

| DoarBogdan a răspuns:

Da.
Pai daca e greu sa explici, atunci e greu sa raspundemwinking

| Celcestietot a răspuns:

Hai că treci tu printr-o fază mai nasoala și de aceea gândești așa. Există oameni ai străzii, copiii care trăiesc în orfelinate ș.a.m.d, iar tu te gândești ce sens are viața din moment ce poate tu trăiești mai bine ca ei? Daca chiar există Raiul, tu de ce nu ai vrea sa ajungi acolo? Se spune că în acel loc găsești fericirea absolută, tu de ce nu ai vrea așa ceva? Poate că nu ești o persoană care le are cu credința, dar nu este imposibil să ajungi acolo. Subliniez poate în propoziția precedentă.

| AA1CK3D a răspuns:

Viata nu are sens. Traim ne satisfacem nevoile biologice.
Insa spre deosebire de alte animale avem inteligenta asta, mai ridicata care ne da crize de existentialism. Ca sa ne credem superiori/ sa avem iluzia ca stim totul inventam povesti cu zei.
Care e scopul vietii: Niciuna. Fiecare isi face scopul lui : pentru unii scopul vietii este a face urmasi, pentru altii de a se face remarcati, pentru altii sa gate fracu stie ce joc virtual rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare