|

Din istoria crestinismului, unde se poate ajunge din fanatism religios!

http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Din pacate sunt sunt si astazi multi care ar fi de acord cu asemenea barbarii,acei oameni care duc credinta religioasa la extrem!

Credeti ca Dumnezeu ar putea fi de acord cu asemenea barbarii pentru a face,, dreptate divina ''? contra ereticilor?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Groaznic... Absolut inuman...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citeste vt sa vezi ca e de acord

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Omorati oamenii care nu asculta de preoti!

Deuteronom 17:12~
"Omul care, din mîndrie, nu va asculta de preotul pus acolo ca sa slujeasca Domnului, Dumnezeului tau, sau care nu va asculta de judecator, omul acela sa fie pedepsit cu moartea. Sa scoti astfel raul din mijlocul lui Israel"

Omorati ateii:

2 Cronici 15:13~
13si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.

Omorati vrajitoarele!

Exod 22:18~
"Pe vrajitoare sa n'o lasi sa traiasca."


Omorati femeile care nu sunt virgine in ziua nuntii Deuteronom

22:20-21~
20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s-a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentru ca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.

Persoanele de alta religie sa fie omorate fara mila.

Exodu 22:20~
"20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire."

Omorati un oras intreg daca ati auzit ca exista necredinciosi in el chiar si animalele lor si distrugeti tot ce va iese in cale

Deuteronom 13 :13-16~
13,,Niste oameni rai au iesit din mijlocul tau, si au amagit pe locuitorii din cetatea lor zicînd:, Haidem si sa slujim altor dumnezei!`` -dumnezei pe cari tu nu -i cunosti
14sa faci cercetari, sa cauti si sa întrebi cu deamanuntul. Daca este adevarat, daca lucrul este întemeiat, daca urîciunea aceasta a fost facuta în mijlocul tau,
15atunci sa treci prin ascutisul sabiei pe locuitorii din cetatea aceea, s'o nimicesti cu desavîrsire împreuna cu tot ce va fi în ea, si sa -i treci chiar si vitele prin ascutisul sabiei.
16Sa strîngi toata prada în mijlocul pietei, si sa arzi de tot cu foc cetatea si toata prada ei, înaintea Domnului, Dumnezeului tau: sa ramîna pentru totdeauna un morman de darîmaturi, si nici o data sa nu fie zidita din nou.
...2006 - 2121 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa fim seriosi.numai oamenii puteau inventa asa ceva.cei nebuni.fiindca asa si-au dezvaluit adevaratul caracter.si nu era prea sfant.ba chiar deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca Dumnezeu a dat clar legea sa fie ascultat iar acei oameni nu il asculta e destul de corect dar chestiile alea erau in timpul vechiului testament, prin Iisus Hristos a fost totul iertat si Dumnezeu nu mai intervine cu legea asta a uciderii pentru credinta ci doar astepata pana vine randul fiecaruia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SakonSIUkon):

Daca eu tu, familia ta am fi trait acum 2000 de ani pe vremea VT, si eu as fi calau, crestin, taietor de capete, cum vrei tu sa-i zici, si na...maica-ta (sau tu) a fost violata si nu s-a casatorit cu violatorul, eu ar fi trebuit sa o omor cu pietre, asa scrie in VT, tie ti-ar fi convenit? Ti se mai pare corect? Scuze, poate limbajul e cam agresiv, dar asa ai putea intelege mai bine.Si mai sunt o gramada de cazuri de pedepse capitale pentru lucruri banale in zilele noastre.Nu cred ca ti-ar conveni sa iti fie omorata mama pentru ca a spalat ceva duminica.Nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează