| al3xutzu a întrebat:

Dragi crestini,de mici cresteti cu ideea ca exista un Zeu. Altii se trezesc,altii raman cu acest concept happy.

Sunt 1, 1 MILIARDE de Atei in lume. De ce Zeul nu se arata? De ce doar ce au trait in perioada in care Iisus s-a rastignit au avut ocazia sa ia decizia corecta? De ce nu ni se mai face o demonstratie?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Nu ține să facă demonstrații, dar vrea să se arate..In Carte e scris - Cheamă-Mă și-ți voi raspunde! Dacă suntem deschiși să ni se reveleze în orice formă vrea El să o facă, ne răspunde.Incercați!

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu are ce sa mai demonstreze a demonstrat deja, odata si gata ajunge, cheama-l daca vrei sal gasesti, va raspunde.

| reihiuke a răspuns:

Chiar nu exista o minte pe TPU care sa conceapa un creator care a lasat totul asa cum e, dintr-un anume motiv? Auzi... de ce nu se arata... parca am fi la v-ati ascunselea.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ca dovada, eu vreau sa apara sub forma unui om inalt de 3 km care sa leviteze si sa tina 2 sori sau 2 gauri negre in maini. Mie mi se pare o dovada destul de buna nu crezi?

Sau ca sa complicam putin, sa-i faca din pamant la fel ca pe adam si eva pe urmatorii : Hulk, Batman, Goku.

Este atotputernic (cica), deci poate face chestiile astea fara probleme.

| Alphawolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau, ca dovada, sa faca in fiecare an de pasti un foc de cativa kilometri inaltime care sa nu arada si care sa strabata toate tarile crestine. Eventual, focul sa ne cante, danseze, si sa imparta cadouri si mancare la cei nevoiasi. Am avea cu adevarat de pasti o lumina sfanta.

| Machenzo a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba daca tot sunteti voi asa de destepti, si vreti doar dovada fizica, zi-mi si mie frate cum e cu gravitatia, adica aratami-o.De unde ai garantia ca exista? Ce lumea plutea inainte sa se descopere sau cum?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da cine esti tu de vrei minuni personale? fiindca pe cele din viata ta vad ca nici nu le zaresti daramite sa le vezi? ai luat si tu o idee de la un prost de pe aici sau de pe ateism.ro si hai sa o faci pe desteptul si interesantul.hop si nea ion ca si el e om.ia trezeste-te din adormirea sufletului si scoate-l la viata sa vezi ca n-o sa mai intrebi tampenii.o sa STII.

| Defreyor20 a răspuns:

Nu se arata pentru ca ateii fac cel mai mare pacat care este Hula! Nu se va arata niciodata! Doar Voia Lui s-a se faca!

| Machenzo a răspuns:

Faptul ca sunt atatia atei in lume nu ma intereseaza absolut deloc.Asta inseamna ca daca o majoritate adopta o idee ea este intotdeauna si corecta? Absolut nu