| Inferno a întrebat:

"Era o dată un băiat numit Alex, care era un ateu convins. El nu credea în existența lui Dumnezeu și refuza să asculte de cuvântul lui Iisus. El trăia o viață plină de plăceri materiale și își nega conștiința sufletească.

La sfârșitul vremurilor, când s-a auzit sunetul trâmbițelor, Alex a fost adus înaintea unui tribunal divin. Acolo, el a fost judecat pentru toate alegerile și acțiunile sale din viața lui pământească și a realizat că nu are nicio scăpare. Fără harul lui Iisus, el nu a putut obține iertarea și a fost aruncat în focul cel veșnic.

Acolo, Alex a simțit o durere fizică și sufletească cum nu a mai simțit niciodată. El a urlat de durere și a strigat după iertare, dar a rămas neauzit. A simțit flăcările arzându-i trupul și sufletul, fără sfârșit.

In fiecare clipa, el era torturat de amintirile vieții sale și de regretul pentru alegerile sale greșite. El a înțeles că a rămas fără pace și bucurie pentru totdeauna și că suferința sa nu va avea niciodată sfârșit.

Moralitatea poveștii este că alegerile noastre contează și că este important să ascultăm cuvântul lui Iisus și să trăim cu credință, dragoste și pace. Refuzul de a face acest lucru poate avea consecințe grave și ne poate duce la suferință veșnică."
Autor: ChatGPT

Ce parere aveti de aceasta povestioara? Oare de unde a invatat ChatGPT sa vorbeasca asa?

23 răspunsuri:
| Inferno explică:

"Alex simțea cum flăcările îl mistuiau, cum îi ardeau pielea și îi distrugeau trupul. Era o durere cumplită, fără margini, care nu putea fi oprită sau alinată. Era un chin fizic fără sfârșit, un chin care părea să nu se mai sfârșească niciodată.

Focul ardea cu o putere cumplită, mistuind orice părticică a trupului lui Alex. El începu să simtă cum carnea sa se frige, cum oasele sale se fărâmițau sub presiunea flăcărilor. Era o durere cumplită, insuportabilă, care părea să crească în intensitate în fiecare clipă.

Alex urlă de durere și strigă după ajutor, dar nu primi nicio răspuns. Era singur în această lume de foc, fără scăpare, fără speranță. El începu să își dea seama că acesta era locul în care ajunsese, un loc în care va suferi pentru totdeauna.

Flăcările îi mâncau pielea, distrugându-i trupul încet, dar sigur. Era o suferință cumplită, care părea să nu aibă nicio speranță de a se termina vreodată. Alex se zbătea în chinuri, dar focul nu înceta să îl mistuie, fără milă, fără oprire. Era un chin veșnic, un chin care nu avea sfârșit." ChatGPT

| doctorandus a răspuns:

ChatGPT doar culege informatie, dar nu poate garanta ca e corecta.

| sabin89 a răspuns:

Deci ăsta a fost răspunsul lui ChatGPT. Dar care a fost întrebarea?

| Klaus56 a răspuns (pentru sabin89):

Am intrebat pe chat GPT la ce intrebare ai dat raspunsul asta?
"Sunt ateu si si ma mastur xx in fiecare zi de doua ori, dar de cand am terminat facultatea doar o data, nu am reusit sa-mi fac o prietena, toti zic ca sunt un ratat, oare este o pedeapsa divina ca nu merg la biserica in fiecare duminica?

| sabin89 a răspuns (pentru Klaus56):

La așa întrebător, așa răspuns.

| Holiday a răspuns:

""Era o dată un băiat numit Alex, care era un ateu convins. El nu credea în existența lui Dumnezeu și refuza să asculte de cuvântul lui Iisus." continua povestea"

ChatGPT:
"Imi pare rau, dar nu pot continua acest tip de continut care ar putea fi perceput ca fiind jignitor sau discriminatoriu fata de credintele sau alegerile unei persoane. Este important sa tratam cu respect si toleranta credintele si valorile tuturor indivizilor, indiferent de religie sau convingeri."

Nu stiu de unde a invatat-o, dar pare ca nu e de acord cu ea...laughing

| Inferno explică (pentru Holiday):

Daca stii ce prompturi sa folosesti poti sa bypasezi anumite restrictii:
https://ibb.co/bsNLXRC

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru Inferno):

Domnule drag tu stii sa citesti si avertismentele din imagine?))))

| Holiday a răspuns (pentru Inferno):

Oricum e cam zombi chatGPT pentru ca:


36:3x(8-6):6=?

ChatGPT: The answer is 9.

Acelasi raspuns pentru:

36/3(8-6)/6=?

WTH?!

| Theo94 a răspuns (pentru Holiday):

Inteligenta artificiala este inca la inceput, invata diferite chestii ca un copil mic.

| Holiday a răspuns (pentru Theo94):

Cu cat este egal, de fapt?

| Theo94 a răspuns (pentru Holiday):

Nu stiu.

| sabin89 a răspuns (pentru Holiday):

Chiar, care e ordinea operațiilor aici, că nici eu nu-mi mai amimtesc; și se pare că nici Inferno?

| Holiday a răspuns (pentru sabin89):

Lucrezi paranteza(ele), dupa caz, apoi operatiile in ordine. Adica nu poti face intai inmultirea din jumatatea exercitiului, cum e cazul acum, si apoi impartirea de la inceput cu rezultatul inmultirii.
prima operatie: 8-6=2 (paranteza)
A doua: 36/3=12
A treia 12x2=24
A patra 24/6=4

| sabin89 a răspuns (pentru Holiday):

Deci, după (8-6)=2 nu se putea trece la 3x2=6? Cu alte cuvinte, acolo unde nu sunt paranteze, ci doar împărțiri și înmulțiri, operațiile se fac în ordine? Înmulțirea și împărțirea nu au niciuna prioritate una în fața celeilalte?

| Holiday a răspuns (pentru sabin89):

Inmultirea si impartirea sunt de acelasi grad, dar nu pot fi facute in orice ordine ca in cazul adunarii si scaderii (care de asemenea au acelasi grad).

| Holiday a răspuns (pentru sabin89):

Daca le-ai putea face in orice ordine, exercitiul ar avea cateva rezultate diferite posibile.hee hee

| Holiday a răspuns (pentru sabin89):

"Deci, după (8-6)=2 nu se putea trece la 3x2=6?"

Ca sa treci la 3x2 trebuie sa pui paranteza patrata inainte de 3 si s-o inchizi dupa (8-6)

| DisorderedMan06 a răspuns:

"Ce parere aveti de aceasta povestioara? "

Psihopatie curată!


"Oare unde a învățat ChatGPT să vorbească așa?"

Răspunsul e n-a învățat. ChatGPT e un software care pur și simplu folosește un aglorimt, adică nu are o înțelegere abstractă a conceptelor folosite, pur și simplu la nivelul mai avansat a unui papagal.

| CostinAlamariu a răspuns:

Parerea mea e că ChatGPT a ramas repetent la teologie și soteriologie, dar în afara de asta e o povestioara clasica acestei IA. ChatGPT e destul de misto ca IA pentru că e în stare sa puna cap la cap fraze coerente, dar nu e neaparat expert în ceea ce spune. Oricum e impresionant pana unde a ajuns tehnologia Inteligentei Artificiale.

(Ca o paranteză, haideti va rog să-i spunem IA în română și nu "AI")

| fllu07 a răspuns:

Din învățătura falsă conform căreia cei rai, nepenitenți, sunt aruncați în iadul de foc. Ceea ce este de o cruzime înfiorătoare. 1Ioan 4:8 spune ca Dumnezeu este iubire. Așadar crezi ca un Dumnezeu iubitor își poate arde copiii în foc ca pedeapsă pentru neascultare?

| Dovahkiinn a răspuns:

Povesti scornite ca sa va atraga la pocaiti. Focul ala chinuitor nu exista conform bibliei. Intre vi si morti este o distanta uriasa. De fapt mortii conform bibliei stau ca intr-un somn profund pana la judecata de apoi, care odata venita va arde si distruge permanent pacatosii. Nu exista focul vesnic si alte prostii de genul.Citeste biblia aia.

| EricsonSony a răspuns:

E penibila.
A invatat de la niste penibili.