| DoctorUnivers a întrebat:

Experientele din mortile clinice sunt dovezi incotestabile ale existentei vietii de dincolo.
Cititi despre doctorul chirurg Eben Alexander pe internet sau in cartea lui :"Dovada lumii de dincolo" si mai are una"Harta raiului".
Voi ce credeti despre foarte numeroasele experientente din moartea clinica?
Eu cred ca exista "ceva" dupa moarte.Nu cred ca doar niste substante degajate in creier fac pe oamenii aia sa aiba experientele alea, e ilogic.Sunt prea fantastice si surprinzatoare starile prin care au trecut cei aflati in experiente NDE.Mai ales ca nu le functioneaza aproape deloc creierul si corpul si sunt declarati morti clinic.

12 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nu cred ca exista ceva după moarte. Omul când moare nu mai știe nimic. Eu nu ma refer la moarte clinica.

| DoctorUnivers explică (pentru danay72):

Bun.Degeaba crezi in Dumnezeu daca nu crezi in viata vesnica. Iisus tocmai asta a propovaduit, existenta vesniciei si imparatiei lui Dumnezeu.Se pomeneste asta de multe ori in Biblie.Tii minte fraza:"Astazi vei fi cu mine in rai".

| danay72 a răspuns (pentru DoctorUnivers):

Ca sa ai viata veșnică ești înviat. Ioan5:28,29.Doar asa o poți obține. De fapt, Isus, de aceea a făcut învierii, ca omul sa creada ca poate sa revină la viață. Cât despre moarte, conform Bibliei, omul este sufletul și când moare nu mai știe nimic. Geneza2:7,Eclesiastul 9:5, 6,10, Ezechiel 18:4.

| StephenMK95 a răspuns:

Am citit doar prima fraza pe care ai scris-o, si mi-am dat seama ca nu mai este cale de intoarcere pentru tine. Atunci cand mori, creierul emana/elimina niste substante printre care si una halucinogena care te face sa ai acele halucinatii despre viata de dincolo, iar dorcotorii cand reusesc sa iti faca inima sa bata din nou si sa iti revina pulsul si sa incepi din nou sa respiri, ai impresia ca ai murit si ca ai revenit la viata, si ca ai fi vazut viata de dincolo, cand de fapt acea viata de dincolo este doar o iluzie creata de creierul tau in timpul acela in care a fost eliminata acea substanta halucinogena. Dupa ce un om moare, creierul inca ii mai functioneaza, nu mai stiu exact durata, dar parca era undeva la 48 de ore parca. Oricum, creierul inca nu moare dupa ce inima se opreste din batut, de aia daca doctorii reusesc sa iti faca inima sa bata din nou, ai impresia ca ai revenit la viata, pentru ca, creierul inca mai functioneaza, nu e si el mort.
Sper ca te-am lamurit.

| Mainbug a răspuns (pentru StephenMK95):

O fi adevărat ce spui. Nu te contrazic. Dar sa spui ca mortul are halucinații e puțin cam dubios. Și după sa poată sa redea cu exactitate ce a văzut în timpul când el era mort (deci inconstient). Altceva care mă nedumerește. Spui ca tot ce vede e o iluzie/ o halucinatie. Atunci de ce toți 'viseaza' doar o lumina strălucitoare aka Dumnezeu/ întuneric și foc și nu visează ponei, unicorn, vampiri, prințese, baloane, jeleuri etc? Multă sănătate happy

| StephenMK95 a răspuns (pentru Mainbug):

Fiecare viseaza in ce crede. Poate le e frica de moarte, de aia viseaza lumina si un loc frumos.

| Mainbug a răspuns (pentru StephenMK95):

Ok. Pace happy

| drutzix a răspuns:

Citeste experientele persoanelor care au luat DMT sa vezi ca sunt similare cu NDE deci substantele pot crea astfel de iluzii deci ipoteza ta cade din prima.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Poate e subconstientul. Poate persoanele acelea inainte de evenimentul neplacut si-au pus intrebarea asta, poate si-au imaginat cum e, poate au cautat pe net, poate au vizionat filme. Si toate astea au ramas in subconstient.Parerea mea e ca dupa moarte e ca si cum inainte sa te nasti. NIMIC

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Http://bucurialuisatan.com/moarte-iad-si-viata-de-apoi/
Putin mai jos este o referire la moartea clinica.

| Ioana19sadsoul a răspuns:

Aceste experiente nu sunt reale sunt doar o iluzie, in Biblie scrie clar ca cei morti nu mai stiu nimic va fi doar ca un somn si pana la Inviere o sa ti sa para doar o clipa pentru ca nu mai esti constient de ore zile ani decenii secole milenii si sa zicem ca acum moare cineva o sa ii sa para doar un minut si a inviat sunt doar iluzii acestea cu moartea clinica, reincarnare spiritisme si alte de astea sunt dea satan sa amageasca lumea si s.o scufunde in intuneric.

| Mainbug a răspuns:

Sunt și oameni care au fost atei, nu au avut o treaba cu creștinismul și nu au auzit de vreun Iisus și totuși au trăit experiențe de genul. Acolo nu mai poți spune ca au avut în subconștient ceva. Asculta ce zice Leon Danaila despre creierul uman. Este dintre cei mai buni neurochirurgi și este credincios. Te va uimi câte știe omul ăsta. Multă sănătate!