| ЖAngelOfLoveЖ a întrebat:

Hey TPU:*. Acum ca sunt mai ok, vreau sa va intreb: Spirit=fantoma? sau cine practica spiritismul? Iese vreo afacere din asa ceva? Mie mi se pare total inutil.Vreau sa aud niste pareri. Funda!

Răspuns Câştigător
| BlackSulphur a răspuns:

1. Daca esti crestin nu ai cum sa crezi in spiritism, deoarece se opune credintei crestine in legatura cu viata de apoi;
2. Cei ce practica spiritismul sunt niste escroci care nu au nici cel mai mic habar despre magie si necromantie;
3. "Fantomele" sunt oarecum spirite... Lumea crede ca fantomele sunt detasate de corp, pe cand spiritele sunt si detasate, si legate;
4. Nu este mereu inutil... Daca chiar iti merge si ai nevoie, nu stiu, de o informatie, poti incerca. Okay, este cam inutil.

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru BlackSulphur):

Aha..cand ai zis: spiritele sunt detasate si totodata legate de corp, e ca de ex. poti fi intr-o coma si spiritul se invarte intr-un mediu oarecare, asteptand sa vada ce o sa faca corpul.Nu?

| BlackSulphur a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Pai... Sincer nu m-am gandit si la faza cu coma cand am dat raspunsul... Insa pana nu se detaseaza total de corp (Moarte), nu poti spune ca-i "fantoma".

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru BlackSulphur):

Mda, ceva de gnul..Era o data un film tot asa la ProTv, cu una care era fosta doctorita, si ajunsa in coma de mult timp in spital.Cateva luni, iar spiritul ei era in casa unde se aflase, dar se mutase altcineva intre timp, si era haios ca tipul ala o putea vedea si mereu unde era el ii aparea in fata, chiar si in frigiderlaughing.

| Liviu a răspuns (pentru BlackSulphur):

Poate sa fie si calatoria in planul astral de ar fi sa credem in aceste date S.F personal cand credeam in asa ceva aveam destule argumente cat sa fac pe oricine sa creada in asa ceva, dar din moment ce eu ca ateu numai cred in nimic, mi se par pure basme, cam nimic nu mai mi se pare real ce tine de magie si toate cele.

7 răspunsuri:
| costis a răspuns:

A fost la moda in sec XIX si o parte din sec XX. De cand cu televiziunea si internetul, oamenii au trecut la "treburi mai serioase" (de ex jocuri pe calculator).

| danay72 a răspuns:

Spiritismul are legatura directa cu Satan si demonii. Dumnezeu detesta astfel de practici.Deuteronom18:10-12

| reihiuke a răspuns:

Incearca sa citesti "Teoria vietii eterne". O gasesti pe net scanata, de la biblioteca. O sa vezi cum sta treaba cu spiritele si sufletele.