|

Https://youtu.be/rovdl-yx3WA Ce parere aveti?????

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Ia povestea ca poveste. După aceea nu mai are așa de mare importanță. Credința elimină alternativele și le înlocuiesc cu absolute și apoi ochelari de cal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inainte de toate sa fim clari ca nu a existat Lilith, Adam si Eva: ele sunt mituri din Estul Mijlociu compilate in traditii si la final editate sa para uniforme.

Lilith e o zeita pagana din zona care a fost adoptata in mitul evreiesc ca parte din midrash, respectiv compilata in anumite scrieri evreiesti.

A fost Lilith prima sotie a lui Adam? Conform Midrashului, bineinteles!

Nu uita ca Midrashul a cautat sa repare contradictia evidenta dintre Geneza cap 1 si 2 despre creatia femeii care Midrashul nu stia dar pur si simplu Tora a fost compilata din doua traditii Preotul si traditia Iahovista si lipite fara un interes de a le armoniza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O prostie, erezie totala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Irinel15123532):

Lilith este o Zeita pagana iar paganismul a existat cu mii de ani inainte sa existe crestinismul. Din contra, crestinismul este o prostie si o erezie, o unealta folosita pentru a distruge paganismul si indoctrina masele. Sau tu inca mai faci parte din specimenele umane care inca mai cred ce scrie in biblie litera cu litera, in ciuda faptului ca nimic nu este documentat istoric.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Irinel15123532):

Creștinismul în sine (în special cel ortodox) este "O prostie, erezie totala." ținând cont de faptul că-și are originile în Iudaism, ce l-a precedat cu circa 1000 de ani, însă acum nu recunoaște autoritatea evreiască ce o are asupra lui.

Dacă Talmudul Evreiesc aduce în discuție imaginea lui Lilith atunci de ce ai crede că este o erezie, ținând cont de faptul că iudaismul a fost prima religie din Levant, urmată de creștinism și după de islam. Este un ciclu interdependent, ca "Sfânta Treime", toate 3 sunt religii avraamice, cu presupuși profeți de-a lungul timpului. Of, de ce nu ați rămas toți pe plaiurile deșertice? Să rămână Europa, o Europă și nu un mixt între religii deșertice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru VulturulDesertului):

Interesant răspunsul tău, așa obișnuiam să dau și eu acum vreo 3 ani, până să aflu că și JoS este doar un act manipulativ, o organizație prin care Maxine, și cu ceilalți acoliți "HP" își scot profitul și își umplu sufletele de prozelitism, adică gândește-te bine, o fotografie în care este surprinsă Maxine demonstrează faptul că nu este ceea ce pretinde. Este doar o americană de rând (cu pretenții imperiale, desigur), cu multă genă non-europeană, și cu fizicul specific consumatorilor zilnici de junk-food.

Dacă într-adevăr ești pasionat de astfel de tradiții (ce nu sunt pur păgâne, stai calm, ci mai degrabă un mix între păgânism și anglicanism, apărute undeva prin secolul XIII) îți recomand în mod cert Tradiția Sinistră, respectiv Order of Nine Angles. Poți începe prin documentarea și studiul a "cărții de bază", "Codex Saerus" de David Myatt. (vei fi surprins să afli că deși Maxine blamează tradiționalismul, a extras anumite fragmente din această carte, scrise sub o altă formă, desigur)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Irinel15123532):

Sunt de acord cu tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Totenkampf):

ONA este o ciudatenie la fel de mare ca JoS.O "traditie" haotica.
Se deduce din principii,nume si din poza de profil, ca esti un mare sustinator al nazismului.
"Traditia" ONA nu are nici o legatura cu ce a insemnat regimul. David Myatt a fost pe rand nazist,islamist iar acum am auzit ca e "pacifist",facand parte,spun unii, tot din agenda ONA, prin diversiune.ONA propaga violenta si extremismul de orice fel cu scopul de a "readuce Zeii Intunecati in noul Aeon"(care e o prostie).Nu ii intereseaza decat sa creeze un soi de anarhie fara legatura cu ideologia metodei, fie ca e nazism, islamism, anarho comunism revolutionar etc.Asta nu e deloc in conformitate cu acea "onoare national socialista".(pe care nu o mai promovez)

Nu inteleg de ce cand vine vorba de paganism, unii oameni au o inclinatie spre miscari obscure de genul asta si nu se apuca de paganism reconstructionist. Fara adaosuri oculte provenite din magie renascentista, fara teorii tampite cum ar fi aia ca Hitler era satanist si a semnat un pact cu satana.(aviz JoS)
Doar antichitate, in totala conformitate cu istoria, fara conceptele de "Zei Intunecati" si "amoralitate" care se regasesc in ONA, nu in practicile stramosilor.In paganismul european exista o morala, oamenii nu doreau transcederea moralitatii inspre atingerea unui scop metafizic.
In ONA ti se spune ca singurii indivizi in care trebuie sa te increzi, pe care trebuie sa ii respecti si sa ii ajuti(existand bineinteles o reciprocitate) sunt "fratii si surorile tale sinistre", adica comunitatea ONA.Restul sunt "mundani", spun textele ONA.
Pai, cum facem? Ca nationalist de rasa, respecti o organizatie care pune pe primul loc o comunitate legata doar de "religie" si nu de rasa?
Ca rasist(ca presupun ca nu white supremacist) ar trebui sa iti displaca ONA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Teffan):

Orice-ai afirma tu c-ar fi ONA, comparația cu JoS nu-și are rostul. JoS este un prag inițiatic, pentru copiii interesați de ocultism la o vârstă fragedă precum 13, 14 ani când încep să vadă că viața este imperfectă, și-și doresc o schimbare, o schimbare ce le este promisă ca prin "magie" de "organizații" de genul, ce le îndoapă sufletele că semiții fac imperfecțiunea să existe.


David Myatt, într-adevăr, aș fi un ipocrit să neg faptul că acesta n-a căutat întotdeauna extremismul de orice ordin (islamism, nazism) și nu dintr-o neapărată convingere, ci din pură plăcere și autosatisfacție prin aducerea Răului în esența sa pură și sacralizată pe Pământ. În plus de asta tu cam faci o confuzie, satanismul tradițional este doar o formă potentă de care adepții ONA se folosesc, dar la fel de bine există adepți ONA ce nu sunt sataniști.

Mulți aleg aceste Căi Sinistre pentru că e o diferență între "Magie" și "Vrăjitorie", magia fiind săvârșită de un Mag Negru, în timp ce vrăjitoria este săvârșită de un păgân, în traducere liberă "țăran". Personal nu sunt adept ONA ci un păgân liber, sub influențe proto-germanice. Iar poza mea de profil nu mă face un rasist, pur și simplu văd ceva special în această genă, doar oamenii albi au evoluat cel mai mult, din punct de vedere fizic, nu?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează