| Shambler a întrebat:

Ia spuneti-mi crestinilor, daca spuneti ca religia voastra este cea "adevarata", atunci de ce nu este DELOC originala si a furat in proportie de 100% mituri si legende din paganismul antic? Nu are rost sa expun aici tot, dar exista tot mai multe surse care atesta ca Biblia, sarbatorile, sfintii, personajele mitice etc. sunt FURATE din paganismul antic, religia de drept a Gentililor, pervertite si distorsionate de catre evrei, rasa inamica #1 al omenirii.

Răspuns Câştigător
| Teffan a răspuns:

Iudaismul si creștinismul nu sunt niste religii originale 100%,care își au propria individualitate.
Si nici daca ar fi avut propria individualitate,nu ar fi schimbat cu nimic ura pe care iudaismul o promovează,nici discriminarea pe care creștinismul o promovează.

Creștinii din vechime,nu au fost prea inteligenti (din fericire), si de exemplu, nu au reușit sa distrugă toată influenta pagana, a popoarelor creștinate, europene.Prin urmare inca exista Yule(amuzant cum ca creștinii il sărbătoresc in fiecare iarna,si,in mare majoritate,nu au auzit de Yule pana acum).
Inca exista dragobetele si iepurasul de Paste.

Când vine vorba de copierea altor religii,toate legendele iudaici si creștinei și au baza in diferite popoare cum sunt egiptenii,sumerienii,proto-indo-europenii.

Existe preistoria.
Oamenii,de când au aparut pe pământ,și-au întemeiat religii,pentru a-si explica apariția si scopul lor pe planeta,astfel își crează valorile si codul moral,încă de dinainte sa existe dumnezeul iudaic,care se proclamă ca fiind "tot ceea ce exista", si " tot ceea ce e bun".

Pai,oamenii din vechime și popoarele care NU au fost atinse de iudaism,considerau mândria ca ceva rău?
Sau instinctele sexuale îngrădite de o religie la fel de moarta pe dinăuntru precum desertul din care provine? Pana si religia antică egipteana,care provine din desert,era mai plina de viață ca blestemul asta negru,ce s-a chemat iudaism.

Au venit in europa cu binișorul,cu morala,cu bunătatea,si cand au fost recunoscuți ca un cult,au început sa vandalizeze si sa spargă statuile zeităților romane.
Din greșeala unor împărați romani,de a accepta o asemenea ciuma.

Proto indo europenii au avut religia lor individuala, din care au pornit niste mituri si legende extraordinar de frumoase, diverse, precum crearea pământului la nordici, cele 9 lumi(parca erau 9, nu mai stiu sigur),pomul Yggdrasil,Ragnarok;
Crearea pământului la greci,nașterea lui Zeus,răzvrătirea împotriva lui Cronos,bătălia cu Giganții si Titanii,întemeierea olimpului.
Apolo, zeul muzicii si al inspirației poetice.
Aphrodita, zeița frumuseții.
Poseidon, zeul marii.
Artes, zeul războiului(ar trebui chemat artes in zilele astea pentru a distruge din temelii creștinismul care i-a distrus statuia).

Hercule cu cele 12 munci.

Aventurile amoroase ale lui Zeus,si cu femei,si cu bărbați(pentru ca,spre deosebire de creștinism si iudaism,pagânismul recunoștea si promova sexualitatea oamenilor,nu o ingradea,cum fac niste împuțiți acum,prin parlament,invocând argumentul ca Romania e o tara creștină).

Nu povestea cum ca Dumnezeu la pus pe avraam sa își omoare fiul ca avea chef de joaca.
Sau alte povesti macabre si împuțite ca asta.
Precum omorârea oamenilor,bătaia,aruncatul cu pietre,scuipatul,sexismul.Tot ce a fost mai rău,oamenii au adoptat.

Au adopta o religie furata,străină,nociva,intunecata,plina de ura,fara viață si care inca mai spala creierele oamenilor in ziua de azi.
După atât timp,lumea nu s-a prins de mârșăvia crestinismului.
Ce ne-a învățat creștinismul?
Ca nu au voie femeile pe muntele athos?
Ca nu avem voie sa facem sex cand dorim noi, pentru ca supăram o entitate fantomatica, care sta după organele oamenilor.

Zeus ar rade si l-ar scuipa in fata pe acest tâmpit de Iehova, si pe fiul lui, pentru aceasta afirmatie.Hercule,fiul lui Zeus l-ar calca in picioare,ca pe o musca.
Si nu numai pe Isus, ci tot creștinismul ce s-a impus cu forță peste niste popoare nevinovate, care nu au căutat razboi, care erau in deplina pace si liniște cu stilul lor de viață, pana sa apăra mizeria asta.

13 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Oare de unde si cine "a furat", si ce "a furat"? Pai toti se trag din NOE, iar Nimrod sta la baza zeilor pagani in urmatoarea secventa, zei babilonieni, apoi egipteni, persani, greci, romani si apoi vi tu cu visurile tale.

| ania a răspuns:

Iisus Hristos este original, a ajuns cea mai influentă persoană a omenirii (EL e referința erelor umanității, dacă ne uităm în buletin toți ținem evindeța scurgerii timpului de când EL a vizitat pământul)fără să fi omorât pe nimeni, să fii câștigat nici un război, dimpotrivă a fost omorât ca un om neînsemnat.Creștinii îl urmează pentru că oricine încearcă să comunice cu EL, viața i se transformă, aduce o libertate, o fericire și un echilibru incomparabil cu orice altceva pe pământ.

| Clorox a răspuns:

Uite, daca crezi in altceva e ok, nu ne pasa. Dar cat timp insulti alte religii deja devine jignitor. Stai linistit acolo si dezvolta-te in tacere.

| NGheorghe a răspuns:

Ia sa vedem:
In care alta religie sau alt mit, D-zeu creaza omul sa sa fie un stapan peste plante si animale si peste tot pamantul amorf si atat? (deci sa nu fie stapan si peste semenul său, Gen 1:28.)
In care alta religie este creata, temporar, o patura sociala superioara ( cea a preotilor, de catre Moise) cu scopul de a civiliza o populatie iesita de sub sclavie? Zic temporar, deoarece tot Moise a prezis ca va veni un mesia care va desfiinta preotia indiferent ca isi atinge, sau nu, scopul.
(Sa nu vorbim acum de faptul ca preotii si preotia, bisericile si ceremoniile se reinfiinteaza, prin viclenie, exact in numele celui care le desfiinteaza, in numele lui Iisus)

| UnTipObisnuit a răspuns:

Pai gandeste-te ca Iisus a fost furat 100% dupa Horus (zeu egiptean). Nascut dintr-o virgina, zicea "eu sunt calea, lumina, iubirea" a inviat mortii, a vindecat bolnavii si a murit, iar dupa 3 zile a inviat.

| Shambler explică (pentru UnTipObisnuit):

Horus, Mithra si multi, multi altii ce au precedat crestinismul cu sute si mii de ani.

| Dandanache a răspuns (pentru Shambler):

Si Donald Duck. Aberatii fara dovezi, si nici macar nu iau apararea crestinismului, ci a istoriei. E plin internetul de "dovezi" pentru tinerii cu educatie precara. Dar cand ii pui sa gaseasca sursele istoriografice primare, care ar fi precedat scrierile crestine, se poticnesc ca orbetii.

| Dandanache a răspuns (pentru UnTipObisnuit):

Bla bla bla, la istorie esti praf. Nu mai reproduce tot ce gasesti pe internet, ca te faci de ras.

| Shambler explică (pentru Dandanache):

Istoria din cartile oficiale de istorie au fost deliberat modificate de catre cei la putere (evrei), deci nu te poti baza pe alea. Exista, insa, dovezi mult mai uluitoare in picturi, statui, temple ce spun chiar multe despre istoria omenirii. N-ai decat sa crezi in iluziile darwiniste si "stiintifice". Apropo, sa stii ca faimosul Albert Einstein a ajutat, dusman al omenirii, a ajutat la "The Manhattan Project"

| Dandanache a răspuns (pentru Shambler):

Nu vorbesc despre istoria oficala, istetule, vorbesc despre sursele istoriografice. Care sunt sursele originale care predateaza scrierile crestine si care ne comunica ca Hristos e o copie a lui Horus sau Mithra? O tableta, un epitaf, un manuscris? Unde le gasim? Iti spun eu: niciunde. Nu exista.

| Shambler explică (pentru Dandanache):

Http://www.truthbeknown.com/horus.html
Uite aici cateva dovezi.

| Dandanache a răspuns (pentru Shambler):

Chiar site-ul ala ar trebui sa te puna pe ganduri. Aleg doar cateva exemple, la nimereala:

Plutarh, Macrobiu si Epifaniu sunt surse? In conditiile in care s-au nascut dupa Hristos? Si unde in Biblie scrie ca Hristos s-a nascut la solstitiul de iarna?

"Yet this contention of Mithra's birthday on December 25th or the winter solstice is disputed because there is no hard archaeological or literary evidence of the Roman Mithras specifically being named as having been born at that time." Deci chiar site-ul iti spune ca nu exista dovezi arheologice. Doar supozitii.

| reihiuke a răspuns (pentru Dandanache):

Unii sunt asa dereglati si orbiti de ceea ce vor sa vada, ca percep totul cu susul in jos.