|

Satan stie ca nu are nici o scapare si insufla in mintile oamenilor ca nici ei nu au scapare fiind pacatosi dar omite ca Hristos a murit pentru oameni in timp ce pentru Satan si demonii lui nu a murit nici un Hristos.Ce parere aveti despre asta?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu chiar crezi in demoni? Nu te supăra, ce înțelegi din tulburare schizotipala? As fi curios sa vad ce înțelegi din acest tip de personalitate si cam care categorie de oameni s ar regăsi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Donsavas):

Orice om care crede in existenta supranaturalului sau a lui Dumnezeu prezinta aceasta credință ca o caracteristica sau un simptom al unei personalități de tip schiziotipal? Toți oamenii care nu au prieteni sunt schiziotipati?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bineinteles ca pentru Satan nu a murit niciun Hristos. Satan a fost cel mai iubit inger al lui Dumnezeu, dar datorita invidiei si trufiei, a incercat sa ii ia locul intr-un fel sau altul insufland false lucruri despre acesta altor ingeri. Astfel, Dumnezeu nu si ar putea trimite fiul sa moara pentru Satab, cand acesta fusese cel mai iubit dintre ingeri
Si bineinteles ca Diavolul inca incearca sa induca oamenii in pacat pentru a si mari ceata. Cei mai slabi, intra in capcana. De cei cu credinta, nici nu are cum sa se apropie. Puterea lui Dumnezeu e mult mai mare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează