| EmaS a întrebat:

Senatul Frantei a adoptat astazi controversata lege a egalitatii conjugale, care legalizeaza casatoriile dintre persoane de acelasi sex. Ce parere aveti despre acest lucru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand cineva incalca "legile" lui Dumnezeu, va trebui sa suporte consecintele.Mari probleme se vor abate asupra lor.

141 răspunsuri:
| Trolli a răspuns (pentru EmaS):

Daca e iubit, nu vad problema!
Cum se va simti el in colectiviatate? Ca un copil normal, crescut intr-o famile putin diferita. I se va explica de mic cum sta treaba ( pe intelesul lui), ca nu trebuie sa puna la suflet rautatile oamenilor.
Dar noi mereu ne intrebam: " daca ma imbrac asa, oare ce va spune vecina? ". Cred ca ar trebui sa ne schimbam putin mentalitatea.

| EmaS explică (pentru Trolli):

Aha! Si cu siguranta la randul lui va copia ceea ce vede la parintii lui.

| Alphawolf a răspuns (pentru Earthroot):

Eu cred ca tu esti ala cu propleme in gandire. Nu mi-ai argumentat nimic interesant.
Daca privesti totul din punct de vedere religios niciodata nu vei intelege ce este normal si ce nu. Din punct de vedere evolutiv normalul si anormalul este relativ, el este in functie de evolutia omului si de ce este benefic si ce nu societatii.
Vorbesti de conflictele interioare, dar ti-ai pus intrebarea ce sunt ele, cum apar, etc? Oare valorile religioase sunt unul din factorii care creeaza asfel de mustrari de constiinta? Sigur ca da! Societatea ii introduce omului in cap un mod de a gandi, normalul si anormalul, binele si pacatul.
Daca homosexualii ar avea conflicte interioare, in sensul sa considere ca homosexualitatea este un defect(rea, pacat, distructiva), logic, nu ne-ar mai omora cu propaganda, ci ei ar incerca sa-si ascunda defectul, s-ar simti cu musca pe caciula, insa faptul ca ei cer drepturi se intelege ca ei se considera normali... si nedreptatiti.
Tu nu i-o tragi unui barbat in dos pentru ca te supui naturii tale, pentru ca-ti plac femeile, iar barbati iti provoaca scarba. Nu poti fi alfel decat esti, nu poti avea alte gusturi decat ai. Asa e si cu homosexualii, nu poti sa-i schimbi, sa le schimbi gusturile. Prin faptul ca nu-i accepti nu rezolvi nimic, ei n-or sa devina hetero, prin faptul ca-i consideri anormali si ii privezi de drepturi nu poti obtine nimic bun, dimpotriva ii indepartezi, ii faci sa se simta pleava sau cancerul societati.
Nu ai absolut nici-un indiciu ca universul a fost creat, dar chiar daca ar fi fost creat nu vad dupa ce criteri obtii tu normalul si anormalul. Dupa cele biblice?! Doar rationand realistic poti obtine adevarul de care ai nevoie! Daca iei in considerare si valorile biblice numai adevar nu vei obtine, vei obtine singur gogosi.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Alphawolf):

Da,sunt daunatori societati. Distrug famiile si imi dau exemplu negativ pentru copii mei.

| Trolli a răspuns (pentru EmaS):

Aha!
Stii faza cu " Drobul de sare"?
De unde stii ca va copia si el comportamentul parintilor?
Si daca il va copia, ce?!
Sa inteleg ca tu preferi ca un copil sa stea in orfelinat, unde tanjeste dupa afectiune si iubire (ca orice alt copil) sau sa ajunga pe strazi, sa devina aurolac, sa fie batut, abuzat ( fizic si sexual), in loc sa stea intr-o familie de homosexuali, intr-o familie diferita, dar unde poate primi iubire, o educatie, o viata decenta?
Oh, cata ingaduinta aveti, crestinilor!

| HueyFreeman a răspuns (pentru Earthroot):

Daca folosesti multe cuvinte si te exprimi intr-un anumit mod in asa fel incat sa pari inteligent nu esti deloc inteligent mai ales pentru ca folosesti ad hominem-uri deloc subtile care nu iti ajuta deloc pozitia. As putea zice ca esti Ema, cu o personalitate mai agresiva. N-am sa-mi pierd timpul, numai bine.

| Earthroot a răspuns (pentru Alphawolf):

Tu chiar n-ai deloc rusine in time ma? Guraliv neobrazat ce te-o facut mama ta care esti!

Ti-am spus ca nu ma intereseaza religia! Nu sint religios! Nu sint bisericos!
Faptul ca am raspuns intrebarii se datoreaza ca tine mai mult de legislatie/politic si social.
Nu vad ce naiba are evolutivul cu religia.Si da clar ca evolutia egal homosexualitate.Aceasta din urma cu siguranta este folositoare:sa plateasca taxe, sa creasca progeniturile altora.Dar asta e o solutie de compromis, o nisa pentru cei care si-o trag si abandoneaza copii.Pedepsiti cu inchisoarea si sa munceasca in folosul comunitatii, bani cu care sa-si plateasca propia intretinere(ca doar nu or sta si puscariasii fain frumos in inchisoare sa faca burta mare pe banii contribuabililor), ar reprezenta solutia ideala.
Daca homosexualitatea ar fi ceva normal, atunci nu ar fi existat creatia.
Este anormal deoarece este impotriva legilor naturii si punct.Nu intelegi? Da vina pe alpha si omega care te-au creat, in cazul tau, tare gres au dat.
Nu e vorba numai de valorile religioase, se datoreaza spiritului conservator.Omul are programat in creier procrearea si evident cand îi aduci in fata o afirmatie gen:gay e normalitate=gay=no kids= no continuity=normal....Nu se leaga nene.Instinctul primar este sa ne procream.De ce crezi ca persoanele gay vor infierea de copii legalizata? Tocmai pentru a intra putin mai mult in rand cu societatea.
Intelegi unde e perla, nestemata prostiei? Ei vor creatia normalitatii, dar totusi o condamna sustinand normalitatea gay.Nu pot exista doua normalitati nene, astea-s prostii.Ca exista tolerare asta-i altceva.Nu am probleme cu persoanele gay. Ceea ce ma deranjeaza pe mine, eterna nedreptate!
Pai normal ca la inceput au ascuns ca sunt gay, dupa care cand au vazut ca sunt acceptati, au incetat sa o faca.Acum ca nimeni nu îi doare in fund cat de gay sunt ei, incep aiurea cu reclama, propaganda gay.Crede cand iti spun:dorinta de acceptare fata de un grup este atat de puternica incriptata in psihicul unei persoane incat acceptarea maxima o simti doar atunci cand il convingi si pe celelalt, pe ceilalti, ca faci ceea ce este bine, intr-atata masura incat sa ti se alature.Si asta vor persoanele gay:noi cei hetero sa sustinem ca-i normal ce fac ei! Daca nu ma crezi ce iti spun pune mana pe o carte de psihologie si citeste, ce iti spun aici se bazeaza pe studii, nu vorbele mele goale.Intreaba un psiholog,psihiatru! O sa-ti confirme!
Nu cer nimanui sa se schimbe,chiar nu imi pasa ce gusturi,preferinte sexuale are x sau y.
Asta tine de viata,multe lucruri nu sunt juste.Ce vina are x ca se naste mai frumos,mai bogat,mai talentat decat y? Niciuna! Selectia naturii,intamplare, etc.
Drepturile se castiga.
Si am spus, nu am nimic cu persoanele gay, dar fara atata propaganda.
Nu am cum sa recunosc un lucru care potrivit naturii este anormal, ca fiind normal.Nici acum, niciodata.Asa e programat creierul meu.Ce mama naibii nu intelegi habar nu am.
Da, universul nu a fost creat, cel putin nu pentru tine. Vorbeste proiectia ta holografica din viitor in momentul de fata.

rationand realistic?

Alpha+omega=creatie.Cat mai realistic de atat ca nu se poate. Daca esti chiar bolnav la cap sa contesti acest lucru e chiar grav, n-am cuvinte. Unde nu-i rusine nene, nu e!

Tu nu te saturi sa ma jignesti mai creatura? Nici nu m-am obosit sa-ti citesc... mai eroare a naturii! Nu esti religios? Ai numai inchipuiri in cap! Se poate deduce din cateva raspunsuri de-ale tale! Dar tu nici macar cu tine insuti nu poti fi sincer, esti praf, fierbe orgoliul in tine.
Cine este de vina ca tu esti fixist si greu de cap? Mai gandeste-te.
Ai pa.

Ai un tupeu nesimti in tine fara masura.Tpu-istu clasic care fie o da pe religie, fie pe ateism, nu ca as avea ceva cu acest fapt.Dar nu-mi tine mie prelegeri ca nu sint obligat sa ma alatur vreunei parti.Nu ma intereseaza nimic altceva decat adevarul.Nu te simti acceptat datorita acestei atitudini pe care mi-o afisez? Sa-ti fie de bine!
Te-am jignit?
Ti-am spus 1data ca nu ma intereseaza religia, si tot o tii pe a ta.Ce sa deduc, ca esti chior?
Revii a doua oara tot aceeasi poveste, ce sa deduc acum? Esti chiar dus!
De cate ori ai nevoie sa ti se spuna ca sa intelegi si tu intr-un final? Deja e a treia oara! Chiar si cei cu grave boli pshihice inteleg mai usor decat tine.Ce concluzie sa am? E vina mea ca aberezi? Nu!
Si ti-am zis ca te-o facut mama ta! Eroare a naturii era sa zic ca te-o facut tac-tu! Deci lasa aberatiile!

| NuMaSuporti a răspuns (pentru EmaS):

Simnte asta deoarece cei din jurul sau sunt la rai ca ca majoritatea dintre voi si nu inteleg ca nu ii privesc viata altor oameni.

| EmaS explică (pentru NuMaSuporti):

Chiar asa lipsiti de empatie sa fim?!

| NuMaSuporti a răspuns (pentru Earthroot):

Deagul meu, sau draga.

Nu o sa ma iau la cearta cu tine explicandu-ti ce am vrut sa zic prin cuvantul "rasist". Nu trebuie neaparat sa urasti o rasa ca sa fi rasist, poti ura o categorie de oamenii pentru a fi rasist, o anumita rasa nu este tot o categorie de oameni?

| EvangelineDS a răspuns (pentru U2lrish):

░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░░
░░░░░░░░░▄▀▀▀░░░░░░░▀▄░░░░░░░
░░░░░░░▄▀░░░░░░░░░░░░▀▄░░░░░░
░░░░░░▄▀░░░░░░░░░░▄▀▀▄▀▄░░░░░
░░░░▄▀░░░░░░░░░░▄▀░░██▄▀▄░░░░
░░░▄▀░░▄▀▀▀▄░░░░█░░░▀▀░█▀▄░░░
░░░█░░█▄░░░░█░░░▀▄░░░░░▐░█░░░
░░▐▌░░█▀░░░▄▀░░░░░▀▄▄▄▄▀░░█░░
░░▐▌░░█░░░▄▀░░░░░░░░░░░░░░█░░
░░▐▌░░░▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░▐▌░
░░▐▌░░░░░░░░░░░░░░░▄░░░░░░▐▌░
░░▐▌░░░░░░░░░▄░░░░░█░░░░░░▐▌░
░░░█░░░░░░░░░▀█▄░░▄█░░░░░░▐▌░
░░░▐▌░░░░░░░░░░▀▀▀▀░░░░░░░▐▌░
░░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░░░░▐▌▀▄░░░░░░░░░░░░░░░░░▐▌░░
░░░░░█░░▀░░░░░░░░░░░░░░░░▀░░░
╦═╗╔═╗╔══║░║╔═╗░░╦═╗╦░╦═╗░░╦░
║░║╠═╣╠═░║░║║░║░░║░║║░║░║░░║░
╩═╝║░║║░░╚═╝╩╩╝░░╩═╝╩░╩═╝░░╩░
═╦║░║╔═╗═╦═░░╔═╗╔═╗╔═╗╦═╗░╔═╗
░║║░║╚═╗░║░░░╠╦╝╠╣░╠═╣║░║░░╔╝
╚╝╚═╝╚═╝░║░░░║╚═╚═╝║░║╩═╝░░▄░

| Calininio a răspuns:

Dovedeste faptul ca am evoluat, ca am trecut intr-o alta era. Acum cateva zeci de ani oamenii erau la fel de intrigati de faptul ca s-au legalizat casatoriile intre persoanele din rase diferite, si acum acei oameni sunt priviti ca niste idioti. Sper sa se intample asa si cu homofobii, pentru ca merita asta.

| Earthroot a răspuns (pentru HueyFreeman):

Pot sa folosesc orice forma a cuvantului doresc, pe langa tine, eu ii cunosc semnificatia.
Daca vrei sa ai pretentii in a discuta cu mine, incepe prin a invata semnificatia cuvintelor pe care le exprimi in scriere.

Mai da prost crescut mai esti! Oare tu esti tarzanul crescut in jungla!? Sau poate ai fost crescut de doi tati perversi...
Tu ai inceput sa faci pe interesantul si sa jignesti mai baiatule. Creatie in sus creatie in jos. Ce puteam sa inteleg din asta? Subiectul este altul. Ti-am zis de la inceput ca nu au ce cauta zei in aceasta discutie, nici subiectivismul tau. Imi spui mie de creatie, alpha si omega... o tii tot cu Batman Batman. Ce haos ai in cap!

Ma Giumbix vad ca te crezi superior, afla ca nu esti, oricat de mult ai vrea tu sa crezi asta.

| EmaS explică (pentru Calininio):

Depinde de catre cine sunt vazuti niste idioti, poate tot de niste idioti!

| EvangelineDS a răspuns (pentru EmaS):

Draga EmaS cu homosexualitatea te nasti. Nu ti se pare ca esti cam ipocrita?! Voi nu trebuia sa va iubiti aproapele? Nu vad care e problema ta cu privire la homosexuali si nu inteleg cu ce te afecteaza pe tine.S-a demonstrat ca homosexualitatea este ceva natural nicidecum o boala cum o cred unii, intalnindu-se si la animale.Si nu vad care e problema cu adoptia copiilor de catre persoanele homosexuale, cum a mai spus si un user mai sus, de ce sa traiasca intr-un orfelinat pe cand poate primi dragoste, educatie, adapost etc. Copilul nu poate sa devina homosexual dintr-o data, doar daca nu s-a nascut cu asta...

| Earthroot a răspuns (pentru NuMaSuporti):

Nu prea ai cum! Ti-am explicat simplu, si tot n-ai inteles.Sau tu ai impresia ca daca a trecut doamna TPU NoName si ti-a dat un inteligent la prostia ce ti-a iesit pe gura,crezi ca ai tupeul sa mai insisti cu si mai multa prostie?
Pune mana pe carte,ca nu ai sa despici tu firul ierbii in patru. Exprimarea ta este partial corecta(primitiva totusi),insa intr-o forma pura, in diverse cazuri, cazul respectiv, tare eronat ai mai fost.
Si nu urasc pe nimeni, dar nu recunosc homosexualitatea ca fiind ceva normal.

Ce raspuns ai vrea sa-ti dau? Dupa ce ca îi acceptam pe cei diferiti,ar trebui sa ne mai si calcam pe convingeri,si sa le rupem fundu cu atatea pupaturi?
Am fost strict la subiect, cine a zis ceva de zei?
Nu am spus ca as avea ceva impotriva tolerarii populatiei gay, am spus doar ca acceptarea homosexualitatii ca fiind lucru normal, nu este posibila datorita legilor naturii, legi create in acelasi timp cu universul.
Chiar nu vad ce se intelege asa de greu...

| Earthroot a răspuns (pentru HueyFreeman):

Normal ca iti sunt superior, cel putin in exprimare.Si pun pariu ca in multe alte domenii, oricare ele. Vrei sa demonstrezi contrariul? Cuvintele goale mai mult te ingroapa decat sa te puna intr-o lumina buna.

| chelstone a răspuns (pentru EvangelineDS):

''Si nu vad care e problema cu adoptia copiilor de catre persoanele homosexuale''
Pai nu, ca pentru ema e mai normal ca un copil sa traiasca intr-o familie dezbinata de crestini alcoolici, asa cum multe, foarte multe sunt in Romania, decat sa aiba parte de un cadru mai adecvat.
Oricum, eu personal cred ca societatea de astazi nu este pregatita sa accepte conceptul de parinti de acelasi sex, si oricum, acel copil care ar creste intr-o astfel de familie ar avea niste lipsuri de nesurmontat din cauza lipsei afectiunii mamei, care oricat de mult ar incerca cineva sa o inlocuiasca nu o sa o poate suplini niciodata si asta se aplica de altfel si in cazul orfanilor sau a copiilor abandonati de parinti.

| EmaS explică (pentru EvangelineDS):

Ipocrit/a esti tu. Unde am scris ca eu urasc pe homosexuali? Mai documenteaza-te si tu si te vei convinge ca nu te nasti homosexual!

In exprimare? Folosesti multe cuvinte fara rost pentru a te da inteligent. Scrii polologhii de zeci de pagini cand te poti exprima pe scurt, nu vreau sa vad cat scrii atunci cand detaliezi. Tu stai cam prost la capitolul exprimare, nu eu. Vi si ma ataci iar apoi imi vorbesti de cuvinte goale. Esti funny.

| EmaS explică (pentru chelstone):

In familiile crestine exista armonie si este un mediu prielnic pentru dezvoltarea unui caracter sanatos.Nu cu frustrari interioare si complexe de inferioritate cum ar fi in cazul unui copil adoptat de niste homosexuali.

| EvangelineDS a răspuns (pentru EmaS):

''Mai documenteaza-te si tu si te vei convinge ca nu te nasti homosexual! '' ma bucur ca tu contrazici oamenii de stiinta.
'' Unde am scris ca eu urasc pe homosexuali?'' In biblie scrie sa-i omori cu pietre...straight face si nu te supara ca am zis ca ii urasti pe homosexuali, chestia asta face parte din religia ta.

| EvangelineDS a răspuns (pentru chelstone):

Mie mi se pare ca e mult mai OK sa creasca intr-o famile de homosexuali decat chinuit, lipsit de dragoste si o educatie la un orfelinat. Stiu de ce spun asta, am 2 frati vitregi care au fost la orfelinat, de aceea cred ca e mai bine asa.Cand au venit acasa erau destul de mici, dar nici acum nu au uitat cum era acolo.

| Earthroot a răspuns (pentru Trolli):

Compari alegerea unei tinute cu situatia in care te trezesti intre doi parinti de acelasi sex...Voi aveti impresia ca atitudinea asta marinimoasa o sa faca un bine, si poate face pe moment, sa spunem ca s-ar adopta absolut toti copiii de prin orfelinate.Dar responsabili de acestia sunt parintii care ii fac si abandoneaza pur si simplu, fara sa aiba vreo mustrare de constiinta, tocmai deoarece se accepta astfel de lucruri.Am ajuns intr-atat de toleranti, incat se tolereaza chiar si ceea ce ar trebui pedepsit.
Si acum iti este usor sa vorbesti dar pune-ti intrebarea:ai vrea sa cresti alaturi de doua mame, sau de doi tati? Nu e vorba doar despre rautatea cu care posibil te-ai confrunta, chiar daca nu ar aparea, tot nu ai avea parte de aceeasi multumire pe care ai putea sa o ai alaturi de parinti normali.Asta deoarece dragostea este un fenomen complex, pentru a se produce creierul are nevoie de anumite circumstante pentru a o crea.Nu se intampla ca in povesti.Si acei copii crescuti de cuplurile gay,crede ca ar fi ei afectati,si la randu lor ar da nastere la alti copii cu o calitate si mostenire genetica,care este corelata cu psihicul,mult inferioara ca si calitate.
Sa-ti dau un ex:un studiu arata ca majoritatea infractorilor dupa gratii,sunt copii crescuti de mame singure(da,despre baieti e vorba).
Un altul arata ca fetele crescute fara tata sunt mai predispuse in a devenii curve,asta deoarece neavand parte de afectiune din partea tatalui,simt nevoia sa o caute in alta parte,si asa ajung de cele mai multe ori sa fie abuzate, cu toate ca ele nu realizeaza de fapt ce se intampla cu adevarat.
Sa nu mai spun de stima de sine, si increderea scazuta pe care o sa o ai, care iti va afecta viata. Vrei sa crezi sau nu, dar in cele mai multe situatii familia este cea cate te formeaza ca si om.Iar pentru ca aceasta formare sa aiba loc cat mai prielnic, este nevoie de doua sexe diferite.Nu o spun eu asta, natura a decis.

| EmaS explică (pentru EvangelineDS):

Dumnezeu ne indeamna sa iubim pe toti oamenii dar sa uram pacatul.