Ce medicament? Asta cumva?
http://stirileprotv.ro/......himic.html
P.S Depinde cum vedem si percepem normalitatea si anormalitatea!
In fine, fiecare cu opiniile lui.
Nu cred ca e ceva rau. Oricum indiferent daca legalizau casatoriile intre doua persoane de acelasi sex sau nu...aceasta "problema a societati "nu ar fi disparut.
Eu cred ca daca ar fi chestie de hormoni ar aparea si schimbarri fizice majore: rotunjirea sanilor, schimbarea vocii etc. Se intampla, dar in foarte putine cazuri si cred ca abia aia sunt homosexuali adevarati. In rest vad tot testosteronul circuland prin ei.
Ma refeream mai mult la cei responsabili de sentimente, scurt, simplu. Nu ti s-a intamplat sa iti placa de cineva desi nu vrei? Banuiesc ca asa e si la ei, pur si simplu simt iubire pentru cineva anume, si fericire cand sunt cu acel cineva. Iar referitor la ce zici, baietii gay oricum sunt feminizati, deci, totul e de la creier, si misterioase sunt caile lui.
Neeeehhhh, tot aia sunt. Restul e psihic, la fel ca si orgasmul la femei. 80% psihic si restul...
Si psihicul nu tot cu hormonii are treaba? Orice sentiment care te "viziteaza" e cauzat de niste hormoni eliberati de creier, http://i.imgur.com/Oa9DYF9.jpg
Pai eu daca sunt fericita ca vad un barbat feroce, fara activarea hormonilor sexuali nu ma llimitez decat la un pupic pe obraz. Cand mi se activeaza hormonii sexuali, crede-ma ca nu sunt interesaata decat sa-I verific fiecare muschi in detaliu, iar de cartilagiile mai proeminente ma ocup in mod special. Nu cred ca e aceeasi chestie. Poate ma insel, cine stie.
P.S. deja am oripilat-o pe Ema .
Cand vezi un barbat feroce creierul tau elibereaza niste hormoni care iti ofera acea stare de fericire. Din cate stiu, inca nu se stie exact la ce reactioneaza creierul ca sa elibereze diferiti hormoni, de aceea uneori sunt doar cei responsabili de atractie, uneori de iubire, uneori sexuali..., si de aceea eu n-am treaba cu gay-ii, dar cu pedofilii da, chiar daca si la ei tot despre asa ceva cred ca e vorba, dar am o banuiala ca e tratabila boala.
Intraga noastra latura afectiva se datoreaza proceselor chimice care au loc in creier, doar ca la unii creierul functioneaza defectuos. Daca o usoara banala depresie este catalogata ca si boala pshihica, atunci nu vad de ce nu homosexualitatea nu ar fi un grav caz de boala.
Dar normal ca nu-i bine, nu tratam nebunii, ne apucam sa imprastiem nebunia sa-i innebunim si pe altii.Foarte frumos!
Daca le mai despicam mult ajungem la concluzia ca suntem ce mancam si mancam ce cultivam (alimentele chiar influenteaza hormonii) .
Nici eu nu am nimic cu ei si nu ii marginalizez, nu-I judec. Nu spun decat ca ar trebuit incercata tratarea acestei devieri inainte de a se incerca (,) construirea unei familii pe baza ei.
Depresia duce de multe ori la sinucidere, sau cel putin la izolare si ambele sunt daunatoare societatii, cica. Ai dreptul la viata, dar la moarte nu, si ai "obligatia" sa perpetuezi specia, astfel daca esti singuratic, e bai. Nu imi sari in cap cu homosexualii ca am zis ca nu sunt nici pro, nici contra, stiu ca nu se poate, dar prefer sa ramana asa , nu imi plac nici heterosexualii care se ling (asta e cuvantul) in parc sau in alte locuri publice, asa ca nici ei sa nu faca asta, dar de la neacceptare pana la omoratul cu pietre, e cale lunga, sau scurta intr-o tara crestina.
Hai ca vad ca esti mai in tema decat mine. Orice lucru "anormal" are legatura cu o dereglara hormonala. Pam pam. Dereglarea responsabila de depresie se poate regla, dar cea responsabila de homosexualitate?
Inainte sa stiu de cauze, hormoni, ziceam ca homosexualitatea are legatura cu psihicul, in sensul ca daca esti baiat si cateva fete te-au facut sa suferi, sau pur si simplu ai avut tangente doar cu fete depravate, sa ajungi sa simti repulsie cand vezi una, ei n-o sa ceara ajutor niciodata, si cum oamenii simt nevoia de a fi iubiti, iau ce a ramas. La fel e cu fetele, daca au cateva relatii cu baieti violenti, de ce sa nu isi ia o fata linistita si gata. De aceea nu sunt de condamnat.
''se apuca in stanga si in dreapta sa defineasca ce anume e normal''
Alo, nu exista un standard al normalitatii, fiecare isi modeleaza normalitatea in functie de nevoi, de confortul psihic, de educatia pe care au primit-o, de locurile de unde provin.
Daca pentru unii e normal sa linga moaste pentru mine si multi altii acest fapt este unul clar de bolnaviciune mintala.
Daca pentru unii e normal sa fie homosexuali iar pentru tine nu e normal sa existe homosexuali e problema ta, asta pentru ca ce mult pentru tine poate ce mult sa ti se para normal sa nu fii tu homosexual, dar nu altii. Tu nu poti sa definesti si sa impui care este normalul altora.
Http://dexonline.ro/definitie/normal
Homosexualitatea nu respecta regulile naturii, nu este un lucru firesc potrivit normei existentiale, nu are un tel anume.Materie in spatiu fara scop reprezinta o nulitate. Exista asa ceva?
Nu ma intereseaza aberatiile tale despre normalitate:mie imi pare normal sa-mi placa inghetata de capsuni, tie iti pare normal sa-ti placa cea de visine...fa o diferenta intre banalitati-subiecte serioase si te exprima in conformitate cu seriozitatea subiectului.
Daca nu ai cum sa-mi demonstrezi ca homosexualitatea este ceva normal folosindu-te de dovezi stiintifice, mai bine te abtii!
Sint cu mult mai in masura sa vorbesc despre normalitate de vreme ce ma supun legilor acestui univers.
Nu sunt genul care sa discrimineze, as putea vorbi oricand cu oricine. Dar asta mi se pare o tampenie.
GabrielaElenaXD întreabă:
anonim_4396 întreabă: