| EmaS a întrebat:

Senatul Frantei a adoptat astazi controversata lege a egalitatii conjugale, care legalizeaza casatoriile dintre persoane de acelasi sex. Ce parere aveti despre acest lucru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand cineva incalca "legile" lui Dumnezeu, va trebui sa suporte consecintele.Mari probleme se vor abate asupra lor.

141 răspunsuri:
| chelstone a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Mda, cum e in Olanda de exemplu, probabil ca cetatenii olandezi au luat-o la poponet cu nuielusa de la dumnezeu pentru ca au legalizat prostitutia, consumul de droguri si casatoriile intre persoane de acelasi sex. Iar acum nu mai pot de atat suferinta si chin.

| EmaS explică (pentru chelstone):

Asa vad cei care cred ca totul se sfarseste la mormant, dar nu este asa, dupa aceea va fi judecat fiecare dupa modul in care si-a trait viata.Iar in functie de aceasta isi va petrece vesnicia in locul meritat.

| EmaS explică (pentru Thunderstruck):

Nimeni nu se naste gay, ci devine.

| chelstone a răspuns (pentru EmaS):

Ema, termina cu fabulatiile...

| NuMaSuporti a răspuns:

Ma da majoritatea sunteti prosti sau inculti? Ce problema aveti voi cu acest lucru! Fiecare este ceea ce vrea, nimeni nu ii poata obliga sa fie intr-un fel! Nu inteleg ce aveti cu ei atata timp cat nu va priveste treaba asta sau nu va deranjeaza ei intr-un fel? Prin asta aratati cat de in urma sunteti voi cu gandirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema? tu nu vezi ca abunda TPU de relatii de tip; COMBINATIE.nu se mai spune; sa facem dragoste.HAI sa ti-o pun, sa bag pe...ul in va.in sa te fecundez putin, iar genul asta de legatura, trebuie o lege a conventiei.sa poata fi tinute sub control, crimele, bataile, scandalurile, abuzurile etc.NOOOII ne-am casatorit.din dragoste, din credinta din iubire din tot ce se pune la temelia unei legaturi trainice.dar astia deacum nu au pentru ce sa o mai faca.doar stii ca sfarsitul va veni cand va disparea dragostea dintre oameni.au disparut multe.intai rusinea, apoi respectul, credinta, si dragostea.ce ramane? IADUL PE PAMANT

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Din pacate, ai perfecta dreptate! Traim vremurile de pe urma.,, 2 Tim. 3:4 : „Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati; iubitori mai mult de placeri decat de Dumnezeu; avand doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea."

| Lizzu a răspuns:

Nu vad de ce iubirea ar trebui cenzurata doar pentru ca e vorba de persoane de acelasi sex. Asa si? Care e problema unora?

TOTI avem dreptul la viata si la iubire. Nu e nimic rau si nu e o crima in asta, nu e o crima sa iubesti si sa traiesti iubirea.
Cat as vrea sa va vad traind ca oamenii pesterii unde nu exista societate ratata pe care toti o ascultati si o imbratisati cu legile ei cu tot.
Acolo macar nu exista cenzura asta care ucide. In natura omul e liber sa traiasca.
In societate NU -- mii de legi aberante si reguli care te impovareaza ca si fiinta.

Ce aveti voi cu ei? Sunt oameni si oricare am fi putut fi in locul lor. Imaginati-va cum ar fi sa fii o minoritate intr-un ocean de oameni asa -zisi "normali" si sa te discrimineze pana la sange!
Nu sunteti deloc empatici, sa priviti problemele si din alt unghi nu numai cu valul pe ochi!

Homosexualii nu sunt criminali, sunt oameni ca oricare om de aici de pe TPU si de pe Planeta.

| EmaS explică (pentru Lizzu):

Familia este celula de baza a societatii, ea este prima institutie formata de Dumnezeu pentru a se iubi si a aduce ca rod al dragostei lor curate copiii ca sa traiasca in armonie.

| EmaS explică (pentru NuMaSuporti):

Vai, emancipatilor, sunteti de acord cu toate mizeriile si uraciunile si ne mai faceti pe noi inculti?

| NuMaSuporti a răspuns (pentru EmaS):

Asta e adevarul, voi traiti ca acum 1000 de ani cand daca eray gay sau lecsbiana si se afla mureai in piata dupa ce arunca tot orasu cu pietre in tine. Ce mizerie ce uraciuni? E viata lor fac ce vor cu ea, cine sunteti voi? Dumnezeu? Si ce e asa mizerie si uraciune la un gay sau lecsbiana?

Voi sunteti ca in evul mediu judecati doar dupa aspect si prima vedere. Mai pe scurt rasisti.

| milan9 a răspuns (pentru Nucreeed):

Faptul că omul este la limita superioară a emancipării pe scara complexităţii actelor raţionale (cu excepţiile de rigoare happy! ) asta din păcate nu presupune că toate actele sale sunt bune, corecte, sau morale!

Din păcate, nu este o regulă exclusivistă! El a fost singurul însărcinat cu libertate şi responsabilitate!
De aici survine toată gama dezamăgirilor, aberaţiilor, abuzurilor, zoo-, necr-, pedo-, homo- filiilor şi a crimelor de care sunt în stare unii membri ai speciei!

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Afecţiunile astea psihice nu ţin în nici un caz de genotip (materialul ereditar- darul "Creatorului") ci de fenotip (influenţa mediului), influenţa benefică sau nocivă a contextului familial, social, ce se translează la nivel comportamental, la nivelul aprecierii normale sau alterate a valorilor sau priorităţilor, etc...

Influenţa nocivă a contextului familial şi mai ales social va conduce la o dezvoltare,, deviată", deviată spre carenţe atitudinale, manifestări afective denaturate..., imorale!
Nici geneticienii nu neagă faptul că fenotipul manifestă o influenţă extrem de puternică asupra individului. Nu se spune degeaba că,, părinţii au mâncat aguridă şi copiilor li s-au strepezit dinţii"!

| Earthroot a răspuns (pentru HueyFreeman):

Singura limitare prezenta aici este incapacitatea ta de a face diferenta dintre etica,norma sociala comportamentala impusa,sprijinita,adoptata intr-o societate pentru a facilita,a indemna populatia spre o buna conduita comportamentala si morala, si lege a naturii universala, creatoare, dadatoare de viata, telul explicand crearea.Cu toate ca apar conflicte morale,selectia naturii isi face treaba.
Cum a spus si un tip mai sus:homosexualitatea apare la barbati din cauza nivelului mare de estrogen in organism,si e partial adevarat,acesta poate duce la "pierderea masculinitatii",dar nu neaparat la homosexualitate,deoarece in comparatie cu animalele care tin de primitivism,inteligenta noastra este mult peste(mai sunt unii gen american pie, care isi baga scula in oboi, sau intr-o portocala, dar depinde cat de primitiv esti), teribilismul joaca si el un rol in acest comportament.In cazul femeilor se intampla ceva similar cand acestea au un nivel mai ridicat de testosteron, capata un comportament masculinizat.
Insa ce nu stiu unii este ca nivelul crescut de estrogen se datoreaza nivelului scazut de testosteron.Cel din urma(la barbati) se defineste prin pierderea libidoului, pierderea capacitatii de a intretine un act sexual, incapacitate de a mentine o erectie.Si asta e total contradictoriu.Cati barbati hetero nu au deficient de testosteron si totusi nu au luat calea gresita,atat cate femei care prezinta un comportament mai barbatesc,au ramas pe traiectorie,si totusi cate cazuri vice versa cele enumerate,de indivizi care au luat-o pe stanga...
Vrei o dovada mai clara si mai concreta? In filmele pentru adulti cu caracter homosexual,actorii de sex masculin prezenti pe scena sunt unii dintre cei mai dotati indivizi pe care ai putea sa-i vezi vreodata,sigur nu au probleme gen estrogen ridicat.
Homosexualitate poate aparea datorita unei conditii medicale:gen estrogen, testosteron prezent in cantitati necorelate cu o buna functionare, anomalie in functionarea creierului, ca urmare a unei traume suferite alaturi de sexul opus, cat si datorita purei alegeri.
Nu ai inteles nimic si nu am postat ca si raspuns la tampeniile tale.Hai arata acel standard al tau si te du alaturi de a ta vaca la pascut.

| Earthroot a răspuns (pentru milan9):

Merge bine situ, merge...Te-am votat eronat fara sa vreau, scuze!

| milan9 a răspuns (pentru Earthroot):

Cum adică fară să vrei... Nu m e r i t? laughing
Bine, nici nu ştiu la ce m-ai votat...

| Earthroot a răspuns (pentru NuMaSuporti):

Poate nu ai auzit dar s-a facut o mare descoperire in privinta asta:pe TPU tocmai s-a descoperit rasa homosexual...ha ha ha, imi miroase a prostie...

| Earthroot a răspuns (pentru milan9):

Îti promit, tin nuielusa la indemana!

| NuMaSuporti a răspuns (pentru Earthroot):

Si din partea ta pute rau a prostie, ca sa fi rasist nu trebuie neaparat sa "urasti" o rasa ci si un anumit gen de oameni.

NOname
| NOname a răspuns:

Foarte bună lege, firească, aş zice.
Se vede că francezii sunt mult mai deschişi la minte, corecţi şi evoluaţi.
Nu ştiu când ne vom deştepta şi noi. Cu atâta îndoctrinare religioasă, ce ni se bagă pe bat...mai greu.

http://www.tpu.ro/......lor-intre/

| Earthroot a răspuns (pentru NuMaSuporti):

Rasismul are ca si baza ura fata de o alta rasa,de aici si forma formarii cuvantului.Ura fata de homosexualitate se numeste homofobie.
Amandoua reprezinta un caz de xenofobie asta-i adevarat.
Dar totusi tu esti eronat cand le pui amadurora aceeasi eticheta.
E ca si cum ai zice ca marul e para, si para e mar, doar pentru ca amandoua sunt fructe.
Voi aveti impresia ca deveniti mari intelectuali printr-o logica aberanta, tocmai pentru ca il aduceti pe"fresh"in discutie.Ce e nou nu e tot timpul si bun, cu atat mai putin cand pute precum logica ta.Da cu niscaiva spray sa-ti acopere mirosul.

| Thunderstruck a răspuns (pentru EmaS):

Nici nu ma mai contrazic cu dv, cititi despre hormoni, si in general despre biologie.Ce mai vreau sa zic este ca ia-ti dat fundita unui impertinent, nu inteleg cum puteti sa credeti in liberul arbitru, dar sa fiti de acord cu el care spune ca Dumnezeu o sa-i chinuie pe oamenii aia fix pentru ca si-au exercitat liberul arbitru.Cred ca daca ar exista Dumnezeu, nu ar fi asa de prost, incat sa incalce o promisiune, exact cum a mai facut-o.Astea-s pentru mine dovezi ca nu exista Dumnezeu. Faptul ca a incalcat liberul arbitru al oamenilor, prin potop, si daca voi sustineti ca o sa-l incalce iar, pentru mine e clar.Aaa, si am vazut ca ai spus ca traim vremurile din urma, din pacate, de 2000 de ani le tot traim, confirma ce-am zis eu textele de acum peste 1500 de ani in care oamenii sustineau ca vine sfarsitul.Se pare ca nu s-a schimbat nimic.

| Earthroot a răspuns (pentru NOname):

De ce m-ai votat eronat la aproape tot ceea ce am postat? Esti patetica! Pe bune! Chiar aveam o parere relativ buna despre tine in unele cazuri dar cand se discuta subiectul homosexualitete, droguri usoare, esti total pe langa.Nu am fost eronat cu absolut nimic in postarile mele.Degeaba treci aiurea si votezi userii sa incerci a creea o impresie, caci cuvantul adevar tot adevar ramane.
NU e vorba de religie, nu e vorba de rasism! Ce îi deranjeaza pe oameni nu e ceea ce face vecinu in intimitate, ci recunoasterea unui fenomen anormal ca si normalitate.

Apare un idiot cu un tricou inscriptat:mandru ca sint alb...rasism!
apare altu:mandru ca sint tigan... aplauze!
apare unu:mandru ca sunt hetero...rasism!
apare altu:mandru ca sint gay... aplauze!
Cat sa m-ai dai partii slabe, cat? Ca dai un deget, iti ia si mana, si trunchiu si te ingroapa de viu.

Homosexualitatea ceva normal? NU!
Nu-ti convine situatia? Da vina pe alfa si omega. Punct! In rest poti abera caci tot patetic este.

"Edit:Legiuitoarea si Ingerinfrant, abtineti-va sa raspundeti in cazul in care vreti sa o faceti."... Epic!
Da vad, vad dreptatea mare si clar chiar in fata ochilor!"Dati-mi dreptate sau taceti naibii din gura"! Si de ce sa o mai facem totusi?
Vrei dreptul la libera exprimare, vrei sa-ti arati ideile corecte printr-o incalcare a liberii exprimari?
Wow incredibil cum se poarta o disputa in lipsa partii opuse.Cum va place voua! Prin dos! Asta spune multe despre caracteru unui individ care cauta dreptatea.

| Alphawolf a răspuns (pentru Earthroot):

Subiectul homosexualilor se rezuma la o singura intrebare: Sunt daunatori societatii sau nu? Daca poti argumenta ca ei sunt daunatori, fa-o realistic si rational, fara valori religioase si fara zei, iar daca nu pastreaza-ti subiectivismul pentru tine, lasa tu legile naturii universale, creatoare si datatoare de viata...
De ce ar fi un religios mai normal decat un homosexual? Imi spui si mie?

NOname
| NOname a răspuns (pentru Earthroot):

Te crizezi pentru nişte voturi? Îmi exprim părerea vis-a-vis de părerile celorlalţi cum şi când doresc, este dreptul meu, iar intoleranţa şi ignoranţa duse la extrem niciodată nu le-am suportat. Răspunsurile tale se întâmplă să fie pline aşa ceva. Suferi de homofobie - ura ilogică faţă de cei care sunt diferiţi, când Biblia vă spune să vă iubiţi aproapele.

Ce ar fi să lăsaţi oamenii în pace şi să vă vedeţi de treaba voastră?

| Earthroot a răspuns (pentru Alphawolf):

Omule! Am impresia ca vorbesc cu idioti.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar vad ca nu se intelege. Daca gresesc si o sa ma intelegi,te rog sa ma faci pe mine idiot.
Pe mine chiar nu ma intereseaza,nu-mi pasa ca se casatoresc homosexualii la stare civila,la biserica,faca ce or vrea ei,putin imi pasa,sau ma deranjeaza pe mine.Vor persoanele gay sa adopte țâncii altora? Foarte bine frate,stiu sigur ca nu o sa fie al meu.
Pe mine ce ma deranjeaza este incercarea asta putreda de a trece granita de la toleranta,la recunoasterea fenomenului ca si ceva normal.
Ca nu este! Si punct!
Normal este ceea ce se supune naturii si legilor fizice.
Putin imi pasa mie de conflictele interioare pe care le are un homosexual,caci cu totii le avem si fiecare sa de-a piept cu propia realitate.
Daca da-i sa bagi mana in foc,nu se naste un conflict interior care iti spune:Nu,nu o face!?
Asa e si in cazul homosexualilor, au ei conflicte interioare si de asta ne omoara cu propaganda gay.
Da la fel avem si noi conflicte, adica cum naiba sa zic eu, ca-mi plac femeile, ca ar fi normal sa i-o trag altui barbat in dos?
Nu pot! Ma supun naturii si asta e.Ca si in cazul homosexualilor,care si ei se supun naturii,samanta rea nu trebuie imprastiata! Asta-i motivu pentru care ei sunt gay.
Si cand am spus legile naturii, creatoare si dadatoare de viata, m-am referit ca ceva acolo trebuie sa fie, adica ceva tot a creat acest univers.
Pe mine ma intereseaza adevarul! Nu ma intereseaza perspectiva ta asupra religiei, sau stiu eu ce fantasme.Deci nu imi vinde gogosi, ca nu cumpar!

Iubesc blondele! Te simti nedreptatita?

| EmaS explică (pentru NuMaSuporti):

O singura intrebare doresc sa iti pun: Te-ai gandit la ce simte un copil care este infiat de o pereche de gay, cum se simte el in colectivitate, cand ceilalti au cui sa spuna cuvantul cel mai iubit ''mama'', si ca va trebui sa suporte rautatile celor din jur?

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Nucreeed):

Nimeni nu se naste poponar!

S-a constat ca copii care au fost agresati de catre homosexuali sau supusi la perversiuni au sanse mai mari sa devina homosexuali.Copii care au crescut fara mame sau o conceptie negativa fata de femei are sanse mai mari sa devina homosexual.Si desigur, ultima categorie, persoanele care devin homosexuale din plictiseala, de la prea mult bine.