| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Va rog din suflet ajutati-macrying intr-un timp am fost la pamant cu problemele cu banii cu tot (banii sunt ochiul diavolului) si am furat ceva de la cineva din casa acum nimeni nu stie ca eu sunt si persoana de la care am luat lucrurile a pus acatiste la biserica ca sa se aleaga prafu si pulberea de ala care le-a luat sa-l vada 10 metrii in pamant...Asa spunea in fata mea eu am inceput sa tremur stiind ca eu sunt eu nu mai am nici lucrurile nu pot spune nimanui tot timpul mi-a fost frica de Dumnezeu si regret ce am facut imi pare rau mi-e frica parca m-a impins ceva sa fur n-am mai facut asa ceva in viata mea.Mie teama vreau sa ma duc sa vorbesc cu un preot dar pana duminica poate ma credeti tampit dar mie teama de propia mea viatacryingnu stiu v-am spus asa pe romaneste nu am mai stat sa-mi exprim cuvintele bine nu mai stiu incotro sa o iau.Cred in D-zeu si mi-e frica de El si regret ce am facut in fiecare seara ma rog si plang si regret

Răspuns Câştigător
| vitbsk a răspuns:

Linişteşte-te
"a pus acatiste la biserica ca sa se aleaga prafu"
Tu auzi ce spui!?
De când e Biserica loc de răfuieli personale?
Persoana care a spus asta, probabil că te bănuieşte şi a spus-o în faţa ta ca să vadă reacţia, dacă te dai de gol.
Biserica NU primeşte darurile celor învrăjbiţi şi mai ales NU se roagă pentru pierderea sufletelor ci pentru întoarcerea lor la Dumnezeu.
Toţi cei care aduc daruri la Biserică certaţi fiind cu alţii sau care aduc daruri cu gânduri de vicleşug faţă de aproape sau pentru câştiguri materiale se afurisesc singuri.
Citeşte Matei cap 5- 22-26
Canoanele Bisericeşti condamnă practicile de vătămare a aproapelui
http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfintelecanoane.htm
citeşte punctul 4.
Sfat : Mergi la părintele duhovnic şi mărturiseşte păcatele la Spovedanie.
Un preot îndelung-rugător te poate sfătui cel mai bine şi te poate lămuri şi cu privire la acatiste şi la rânduiala bisericească.
Îndrăzneşte către Hristos printr-o căinţă sinceră.
Dumnezeu nu are a pierde pe nimeni, primul care a văzut Împărăţia alături de Hristos a fost tâlharul de pe cruce.

15 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Deci,să presupunem că ar exista un dumnezeu. Un dumnezeu bun şi drept,după cum îl laudă mulţi.
Dumnezeul ăsta bun şi drept,îţi va face rău ţie,şi nu ăluia de se roagă pentru moartea aproapelui.
Ce chestie.
Scoate-ţi capul de a naftalină şi începe să gândeşti pentru tine. Nimeni nu-ţi poate face nimic, dacă nu se descoperă că tu ai fost. Bine, acum că ai spus asta pe un site public, şi mai ai şi-o poză cu tine la avatar, sunt mai multe şanse să fii găsită.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Spune-i in fata "eu am furat".
Sincer, te va ierta, nu iti ingreuna viata.

| WR104 a răspuns:

Esti dezechilibrata mintal, stai linistita, nu esti vinovata pentru ce ai facut.

| EmaS a răspuns (pentru WR104):

Dar cine se face vinovat pentru fapta ei? Nimic nu justifica gestul ei, nici o constitutie din toata lumea asta nu iti da dreptul sa furi. Trebuie sa inapoieze ceea ce a furat sa isi ceara iertare si familiei si lui Dumnezeu.

| WR104 a răspuns (pentru EmaS):

Daca esti dezechilibrata mintal nu esti responsabila de gesturile tale.
Sunt de aceiasi parere, trebuie sa inapoieze ce a furat bineinteles daca se mai poate daca nu sa isi ceara iertare.
Numai bine.

| Miauti a răspuns:

Hotul neprins negustor cinstit!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tu fetit-o cea ce a facut nu e posibil. Mai de graba este un ritual pagan nu o sa-ti se intimple nimic. Te-as ruga doar sa faci ata: Sa te rogi la Dumnezeu sa te ierte si sa mergi la acea familie de unde ai furat obiectul si sa il returnezi si sa ii spui ca iti pare rau. Dumnezeu nu omoara pe nimeni. "Caci Eu nu am venit sa pier lumea ci ca sa o salvez." -citat din biblie

| Raynn a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar ~2.3 milioane de oameni. (Potopul, Sodoma si Gomora, nou nascutii egipteni).

| Anonim a răspuns (pentru Raynn):

Bai tu stii macar motivul exact pentru care a facut toate acestea. Nu judeca ca sa nu fi judecat. Dar vai de cel ce il judeca pe Dumnezeul Cel Viu si Adevarat.

| Raynn a răspuns (pentru anonim_4396):

Si Hitler a avut motivele lui pentru care a omorat mii de oameni, asta nu scuza faptul ca a omorat mii de oameni. Daca esti ok cu gandul ca dumnezeu a omorat milioane de oameni doar pentru ca erau "pacatosi", asta strict din punctul lui de vedere, iar oamenii respectivi nu au avut nici o sansa sa se apere, presupun ca esti de acord cu pedeapsa capitala pentru cel care fura o paine sa isi hraneasca familia? Ca de, si hotul marunt tot pacatos este.

De se nu il judec pe dumnezeu? Daca vrei sa afli cine iti este stapan, pur si simplu gandeste-te pe cine nu ai voie sa judeci.
http://i.imgur.com/yTz28.jpg

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bravo.acum esti si hoata.incet incet vei fi si puscariasa. daca nu ti se intampla ceva intre timp.fistecare cu drumul lui.dar daca ceteste popa, te-ai lins pe bot, de viata.

| rocco09 a răspuns:

Nu inteleg ce treaba au ateii cu pb asta! Oare chiar aveti impresia ca raspunsul vostru e cel care.l asteapta? Daca credea ca nu exista Dumnezeu nu constituia o problema!

| Kremlin a răspuns:

N-a fost nicio satană, ai făcut tu asta cu mâna ta.Du-te şi returnează lucrul.Crezi că altceva te poate ajuta? Trebuie să-ţi accepţi pedeapsa.

| Morrigan a răspuns:

Ce i-ai furat de face atata caz? un "lantisor" de vreo 4 kg din aur?rolling on the floor)

| Raluca35 a răspuns:

Daca iti pare rau de ceea ce ai facut inseamna ca mai ai constiinta adica Duh Sfant care te face sa regreti ceea ce ai facut. parerea mea, in primul rand du te si inapoiaza lucrurile furate si cere ti iertare persoanei spune i ca nu ti ai dat seama de ceea ce ai facut pentru ca nu vei avea liniste in inima ta. nu te consola cu ideea ca va trece, apoi du te la Sfanta Spovedanie si sufletul tau se va usura si nu mai gresi. Referitor la cuvintele pline de ura ale persoanei, Dumnezeu nu asculta prostiile tuturor nebunilor adica blestemele pentru ca a blestema e ca si cum generatii intregi viitoare vor trai sub blestem pentru ca acesta trebuie platit din contra iertarea este calea vindecarii noastre. si orice am gresit sau au gresit fata de altii trebuie sa iertam prin puterea de a ierta dobandim smerenia pe care diavolii o urasc pentru ca lor le place preamarirea mandria ca asa incep ei sa ti ia sufletul si sa nu mai poti sa l vezi pe Dumnezeu. Nu te lasa si du te si impaca te cu Dumnezeu si mare ajutor vei primi! Bucurie se face in cer cand un pacatos se pocaieste! Amin!