anonim_4396
| Anonim întreabă:

Voi v-ati rugat vreodata sa va dea Dumnezeu semne ca dorinta voastra va fi indeplinita? Vreau si exemple va rog

Răspuns Câştigător
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu. Daca te rogi si vezi semne nu inseamna ca sunt de la dumnezeu ci doar ca asa vrei tu, ca lucrul ala sa il interpretezi ca pe un semn.

13 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Deci tu ne spui ca noi ar trebui mai intai sa-I cerem lui Dumnezeu DOUA lucruri:
1 Sa-i cerem sa ne confirme ca va indeplini o cerere
2 Sa ne indeplineasca cererea.
Am si eu o intrebare, DE CE Sa-L mai obosim pe Dumnezeu cu punctul 1 cand putem cere DIRECT punctul 2? Si mai vrei si exemple? P.S. Si ca sa stii, la ora actuala Dumnezeu NU INDEPLINESTE DECAT cereri cu subiect Spiritual sau intrajutorarea ALTORA.

Răspuns utilizator avertizat
| dany1988 a răspuns:

Ei vor sa schimbe planul divin cu rugaciuni.

| Anonim explică (pentru dany1988):

Draga mea fiinta necunoscatoare....insusi paisie aghioritul spunea ca noi putem schimba voia divina prin rugaciuni, ca de aia ne-a lasat Dumnezeu rugaciunea pe pamant, altfel de ce am mai exista? Noi suntem impreuna lucratori cu Dumnezeu asa cum spunea insusi apostolul pavel. Daca nu te pricepi si n-ai niciun Dumnezeu, nu te mai baga sa vorbesti.

| dany1988 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu.Nu poti schimba planul lui DumnezeuAsa putea si Iisus sa il schimbe. Evident ca ma pun in pielea voastra, a crestinilor.Sa fiu al ''dracu'' daca imi e greu sa va dau replici.rolling on the floor

| dany1988 a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde stia Paisie aghioritul asta?

| sanboss a răspuns (pentru dany1988):

Alo Ezechia era pe patul de moarte si printr-o rugaciune a schimbat planul Lui Dzeu care ia mai daruit 15 ani de viata. citeste Biblia lasa pe harry potter al tau

| Irinel15123532 a răspuns:

''Cand va rugati si cereti ceva, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea.''

Prin semne tu spui ''Doamne, nu cred ca vei face acest lucru, da-mi un semn ca sa te cred, altfel, nu am incredere in tine''

Noi nu avem nevoie de semne, daca ce ai cerut tu este in voia Lui Dumnezeu pentru tine, il vei primi, crede numai, nu cauta semne.

| StrongHeart a răspuns:

M-am rugat si eu si familia mea sa se vindece o ruda careia doctorii i-au mai dat maxim cateva zile.Este bine,sanatos,nu in totalitate,dar a scapat dupa mai multe operatii de ce era mai rau.
De asemenea, cand eram mai mic m-am rugat pentru bunica mea sa se faca bine, dar a murit, cred ca toti avem un timp si cand e timpul sa te duci, te duci.

| sanboss a răspuns:

DA, aveam vreo 12 13 ani si parintii mei s-au despartit, intruna din seri stand in pat m-am rugat plangand si am zis : Doamne daca existi fa ca maine dimineata cand ma trezesc sa ii vad pe ambi parinti in bucatatrie la masa. A fost o seara in care am adormit plangand, dimineata am mers in bucatarie si Dzeu isi facuse lucrarea erau la masa, am ramas socat uimit si totodata fericit nu doar pentru faptul ca ii vedeam la masa ci si pentru faptul ca Dzeu imi auzise rugaciunea si ca exista.

Asta a fost una din lucrurile care mi s-au intamplat.

| 123456611 a răspuns:

Dar tu te-ai gindit ca Dumnezeu nu ne indeplineste dorintele dar ne da oportunitatea sa ni le indeplinim singuri de exemplu cand un cuplu proaspat casatorit se roaga lui se aiba o familie fericita, poate el le da oportunitati sa isi demonstreze iubirea si sa fie fericiti!?