|

Vreau ceva carti care ma pot ajuta sa inteleg arta razboilului psihologic dar ma ales protectia impotriva tehnicilor de manipulare. Ma puteti ajuta? Cartile lui Ovidiu Dragos Argesanu cum vi se par? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bre ai auzit de Arta Razboilului scrisa de chinezul Sun Tzu. Aceasta documentatie se invata cam in toate scolile militare sau academi. Nu prostii romanesti copiate dupa alte carti mai vechi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce legatura are cu religia?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Psihotronica este "bazata" pe transmiterea informaţiei prin UNDE electromagnetice VLF, ULF, SLF sau ELF
1. Undele electromagnetice de foarte joasă frecvenţă (very low frequency sau pe scurt, VLF) cu frevenţe cuprinse între 3 kHz şi 30 kHz,
2. Undele electromagnetice de ultra joasă frecvenţă (ultra low frequency sau ULF) cu frecvenţe cuprinse între 300 Hz şi 3 kHz,
3. Undele electromagnetice de super joasă frecvenţă (super low frequency sau SLF) cu frecvenţe cuprinse între 30 Hz şi 300 Hz,
4. (poate cele mai concludente)Undele electromagnetice de extrem de joasă frecvenţă (extremely low frequency sau ELF) ale căror frecvenţe au valori sub 30 Hz.(Inclusiv frecventa PAMANTULUI 7.83 Hz)
Un al II-lea subiect ar fi Orgonica, ORGONITUL si diferite compozitii.
Al treilea subiect (si pe departe ultimul) frecvente de rezonanta, dispozitive generatoare de Campuri Scalare si analogii de frecvente cu cele caracteristice existente si responsabile cu ARMONIA corpului uman.
Dar cam atat pentru azi. De fapt cred ca este suficient pentru oricine a CONSTIENTIZA ca PSIHOTRONICA si RADIONICA NU ESTE O "JUCARIE"!
(cum este de exemplu cunoscutul "Spiridus" care foloseste aceleasi principii dar la scara miniaturala!)
Alexsiatat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează