|

Cum pot sa slabesc si sa am o alimentatie si o viata mai sanatoasa dar sa nu exclud de tot dulciurile din comert? Sa le mai reduc.Ce sfaturi aveti pentru mine? Ce e mai importanta? Dieta? sportul?

Legat de dulciuri chiar nu pot sa renunt de tot la ele, chiar nu pot, dar am sa incerc sa le mai reduc.

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mananca dulciuri NUMAI dimineata
eventual dupa ce faci un pic de sport sau macar 30 minute plimbare

si deloc in restul zilei, mai ales absolut deloc seara

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si dieta si sportu sunt importante ambele.nu cred ca o sa slabesti vreodata avand in vedere ca nu iesi din casa. macar de dieta sa te tii asta insemnand sa renunti la dulciuri, trebuie sa scapi de sedentarism si sa faci miscare, sa iesi din casa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru simplebutoriginal):

Cine ți-a zis că nu ies din casa? Ies dar mai rar, dar tot ies.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlinTigerofAtlantic):

Nu o sa slabesti daca iesi rar, dar tot iesi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mananca sanatos, variat si echilibrat. Pentru mine asta e formula pentru sanatate. Stiu, am spus "mananca sanatos" insa daca mananci doar unul sau cateva alimente sanatoase nu inseamna ca e un stil de viata sanatos fiindca de exemplu corpul nu are nevoie de alimente care sa ajute doar vederea sau doar digestia sau inima, nu! Corpul are nevoie de o varietate de alimente sanatoase pentru a functiona in totalitate bine. De asemenea, fiecare aliment trebuie consumat cu o anumita masura. Lipsa sau execesul de consum al unui aliment poate sa nu-ti faca bine, dar trebuie sa stii in ce masura trebuie consumat fiecare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează