Dintre electrocasnicele de bucatarie, m-ar interesa un fierbator din inox. Numai apa se poate fierbe cu el? ps Se poate pune un pliculet de ceai direct in recipient?
Care-s cele mai bune paste? In afara de Barilla
Azi am cumparat de la magazin o bucata de cascaval afumat impletit. Cand am vrut sa il desfac am remarcat ca are mucegai in unele locuri la exterior. Ati mai patit?
Cum scot punctele negre de muscă de pe o cămașă albă?
Voi ce mancare mai faceti?
Prăjiturile cu lapte pasteurizat se pot tine și în afara frigiderului?
Hello, TPU! As vrea sa îmi dați niște idei! Ce as putea sa îmi fac mâine de mancare (ușor și rapid) când vin de la scoala? Țin sa va zic ca am 11 ani! (Vreau ceva ușor, cu ceea ce de obicei...? (mai mult)
Am și eu o intrebare: De ce atunci când vrei sa calci cu stație de calcat cu aburi (Bluesky) iti curge apa din talpa? Urgent.Vă Mulțumesc.
Cum scot petele de ketchup de pe carnet?
Cum e mai sanatos? Sa gatesc bucatelele de pui in Teflon cu unt slab SAU cu ulei de masline? As dori sa raspundeti pe subiect, fara sfaturi de genul "fierbe carnea" sau "pe gratar". Mersi
Vreau sa fac un pate de fasole rosie (boabe la conserva) si pentru asta trebuie sa mixez intr- un blender fasolea cu restul ingredientelor. Nu am blender. Fasolea rosie la conserva e destul de moale incat...? (mai mult)
Am un aragaz mai vechi si cand dau drumul scoate in doua parti flacara portocalie. Exista vreun pericol?
Buna, prajitura desteapta si salata de ton cu porumb din ce tara se trag? Care e originea lor? Multumesc.
De ce nu imi cresc prajiturile in cuptorul electric? Folosesc aceleasi retete dar nu imi ies.Pun cuptorul la 180 grade sus- jos sau doar jos, ..si nimic..nu cresc! Cand trebuie sa folosesc ventilatorul?...? (mai mult)
Buna, la scoala vom organiza un concurs de gatit.Suntem 7 copii in o grupa iar timpul de preparare a unei mancari si unui desert este de o ora.Am nevoie de retete care sa nu necesite folosirea aragazului...? (mai mult)
Mai demult erau niste biscuiti cu spuma in interior, inveliti in ciocolata. Cine stie cum se numeau? Erau 3 biscuiti intr- un ambalaj din carton. Imi amintesc ca numele era ceva gen "pepico" ( nu pepito...? (mai mult)
Aş dori o rețetă de pâine doar cu apă, sare, făină şi drojdie.
Heeelp me! Am camera invadata de furnici. Cum pot scapa de ele? Ce imi recomandați?
Doresc sa cumpar ori un cuptor cu microunde ori cuptor electric. Doresc sa incalzesc mancare si sa prepar pizza/sandwichuri etc cumparate din kaulfand/lidl. Care ar fi mai ok? Sau ar fi mai ok daca cumpar...? (mai mult)
De cateva zile frigiderul raceste in etape. Lumina este aprinsa permanent, insa uneori gasesc mancarea rece si alteori calda (si bineinteles alterata). Sa fie stricat compresorul? La ce firma imi...? (mai mult)
Am incercat recent sa curat o pereche de pantofi de piele naturala deschisa la culoare cu o solutie puternica de curatat aragaze, dupa sfatul cuiva. In urma contactului cu aceasta solutie s- a patat...? (mai mult)
Salut, are cineva contract de energie electrica cu Tinmar, este mai ieftin decât electrica, sunt serioși? Sunt la electrica și mi se par din ce în ce mai scumpi și la Tinmar ce oferta mi- ați ...? (mai mult)
cum se face o cafea nescafe 3in1?
Voi ce faceți atunci cand intrați intr-o perioada de criza financiara, sfaturi?
Buna, stiti o curatatorie de haine buna in Bucuresti? Am patat niste haine cu crema de pantofi, v-ati confruntat cu aceasta problema? Multumesc
Credeți ca as putea sa slăbesc sărind coarda? Ce alte activități îmi recomandati? Nu am o alimentație prea echilibrata dar nu vreau sa o schimb.
Daca o carte este pe scribd si cineva o downlodeaza apoi o trimite altei persoane pe Facebook, ea poate aparea la plagiat? Dar daca doar te inspiri de pe scribd fara a downloda cartea tot poate aparea...? (mai mult)
Am cumparat un frigider la mana a 2 a si l-am lasat o zi in casa dupa care l-am bagat in priza si intrebarea ar fi cam cat timp ii ia sa raceasca?
Cu ce pot curata monedele ca sa le fac sa arate ca noi?
Am aceasta pereche de incaltaminte https://bit.ly/2IMtkIJ si mi s-au decolorat(i-am spalat manual cu perie si dero). Ce as putea sa fac?
Ce sa ii fac de mâncare mamei mele? Ceva care să iasă bun, dar sa fie rapid, că pe urma merg la școală
Am varsat gel de buze rosu pe pantaloni, i-am spalat la masina, dar pata nu s-a luat, e o pata destul de mare, stiti ceva remedii cum pot sa inlatur pata, am foarte mare nevoie de acei pantaloni
Cum se foloseste gelatina pentru racituri?
Salut,cu ce se spala verzatura de pe haina?
Salutare, Bunica mea are un frigider care are peste 5 ani de zile, problema mea e ca nu mai raceste bine, insa in congelator raceste, are 4 grade de racire pana acum era setat pe al 2- lea, de o saptamana...? (mai mult)
Hei. Cum pot sa imi fac peretele din camera sa para ca este lemn? Vreau să îmi aranjez camera stil viking, idei?
Va rog dati-mi si mie reteta unuei prăjituri delicioase ce nu provoaca gaze intestinale
Urmele de pix pot dispărea de pe geaca de piele? Nu știu dacă am încadrat întrebarea unde trebuie dar asta e
Stie cineva flori care sa se inmulteasca prin seminte? Vreau flori care odata puse semintele sa creasca si sa infloreasca repede. Mai vreau si sa le corcesc.
Cam cate grame reprezinta 5 lingurite de nutella?
Am o pereche de espadrile negre din material textil și le- am băgat în mașină de spălat. Problema este că acum au particule de spuma/săpun/dero in ei și arată nașpa. Am încercat să-...? (mai mult)
Am spălat o pereche de adidași din piele întoarsă la mașină de spălat. Pielea s-a întărit. Le mai pot face Ceva sa revină la normal? Exista produse speciale care rezolva problema asta?
Salut, mi-am luat niste adidasi noi si am observat ca, odata cu venirea caldurii, acestia nu au spatii de aerisire.Ce pot face pentru a impiedica adidasii sa-mi faca picioarele sa miroasa urat?
Se poate baga apa intr-o tigare electronica? As vrea sa încerc căci sunt curios cum voporizeaza. dar nu vreau sa o stric. Aveți idee?
Dimineata eu ma trezesc la 5 si dupa o ora de mers cu masina ma ia somnul. Ce sa fac?
La o tableta de calgon citi litri de apa trebuie?
Am nevoie de nume de manze (cai mici fete)1
Daca fac acum socata si o tin in frigider vreo 2-3 luni se va strica?
Pot face socata fara lamaie?
Saluut! Cum pot scăpa de furnicile din casă? Nu știu de unde apar! Încerc să tin departe dulcele. (am încercat cu sare)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?