Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Noiembrie 2025 sunt:
Am returnat un scaun defect de pe eMAG si am ales s-a primesc voucher.O sa primesc voucher ul dupa ce vine curierul si i-a scaunul?
Salutare, a comandat cineva papuci de pe Sport Vision? As dori sa stiu daca papuci sunt originali sau fake - uri? Deoarece eu am gasit o pereche de papuci, peste tot pe net la pretul de 550 lei iar...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc asa ceva? Se accepta si similar, imi ingheata fundul, am un calorifer mic in baie, si e mereu rece :)) https://megazar.ro/product/protectie-colac-wc-pumpkin/
Salut TPU, Am pus pe ebay la.licitatie un iPhon 11 pro max. Și mi- e teamă ca acel care va cumpăra va plati pe paypal ear eu ii voi trimite coletul si el va da refund si voi ramane si fara telefon...? (mai mult)
Imi trebuie card ca sa cumpar un card paysafe din punctele de vazare din mall sau pot sa platesc si numerar? Prin puncte de vanzare ma refer la acele "bancomate" din malluri de unde cumperi carduri cadou...? (mai mult)
De pe ce site imi recomandați sa cumpăr artificii? De pe ekopiro este de încredere? Am auzit ca imi nu au primit coletul si la altii ca s-au trezit cu poliția la poarta. Multumesc!
As vreau și eu sa îmi cumpăr o placa de par ce îmi recomandați sa nu depășească 150lei.
Nu știu ce cadou să îi fac prietenei mele de Crăciun. Oare îmi dați ceva sfaturi?
La ce magazine din București pot găsi și eu forme de nuci? (dintr-alea cu crema). Fără online, vreau zone din București de unde pot cumpăra direct
Cum 4 zile am comandat un vape de pe vapesourcing si acum vad ca scrie acolo la My Orders ca scrie ca Shipped/Track order/Confirm Receipt acolo trebuie sa apas confirm receipt acum sau doar cand ajunge?...? (mai mult)
Am facut o comanda pe site wish cu cardul la niste produse si vreau sa stiu de unde imi ridic coletul. ..Va multumesc
Salutare, doresc sa achiziționez un parfum bun, m- am cam saturat, nu persista nimic și am luat mărci bunicele, in fine. Ce recomandări îmi faceți? Mi- a spus cineva de soapiro dar am căutat...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot folosi un cod extra-reducere de 10% si simultan un voucher la aceeasi achizitie pe eMag?
Salut, un prieten isi cauta un laptop mai ieftin pe la 500 euro. Pentru a putea juca gta 5 sau MK si navigatie pe net. Niste recomandatii?
Hei! Recomandați-mi niște site-uri cu carcase bune și rezistente. Mulțumesc!
Am cumparat un scaun de pe eMAG care era defect si l-am returnat, am ales sa primesc voucher, cum aleg sa folosesc voucherul cand dau o alta comanda?
Știe cineva cum pot sa îmi dau seama dacă adidașii de la Allstars sunt fake sau originali?
Știe cineva dacă site- ul de produse vestimentare Shooos vinde produse fake sau is originale? Am văzut ca au niște reduceri mari și prețuri la jumătate față de produse de pe alte site- ...? (mai mult)
Voiam sa imi cumpar un joc iar la informatii necesare trebuia sa completez "street line". Street line 1 care e obligatoriu si 2 optional. Inteleg ce inseamna dar nu stiu la ce se refera. Ce ar trebui sa...? (mai mult)
Bună, Îmi poate spune cineva de unde aș putea cumpăra o maimuță? Sau dacă îmi puteți da o persoană de contact să iau legatura, Mulțumesc
Caut un site cu produse ciudate=) nu caut de genul joom, WISH sau amazon. Vreau ceva care nu e asa popular. Cine ma poate ajuta îi dau fundă. Nu trebuie neaparat link doar numele siteului....? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un magazin în București care să aibă și încălțăminte din piele naturală pentru femei (cizme, Ghete)?
A mai comandat cineva de pe site- ul https://www.badabum.ro/? Ce experiență ați avut cu acest site? Sunt serioși? Firma S.C. Electronic World S.R.L. există din 2007, la o verificare...? (mai mult)
Ce părere aveți despre gate Shop?
Stiti cumva e site ulasta legit? https://www.thenorthface-romania.com/
Merge un iPad 8 2020 cu un Apple pencil generația I?
Stie cineva niste site-uti de incredere de unde pot comanda parfumuri tester?
Salut, am 17 ani și doresc sa comand o pereche de mănuși tactice de pe ViperShop.ro, site-ul este unul de încredere? Am nevoie sa am 18 ca să pot comanda de aici?
Cam in cate zile ajunge un colet de pe Ekopiro? Menționez că am dat comanda pe 2 decembrie, am primit mesaj pe 4 că e în curs de pregătire și nici in ziua de azi 12 decembrie nu mi- a ajuns?...? (mai mult)
Voi de unde va luati haine? Ma refer la geci blugi si hanorace pentru barbati Eu nu prea am rabdare la shoping si as vrea macar sa intru din prima unde trebuie
De un timp urmăresc anime- ul Naruto si as vrea să- mi achiziționez o figurina FunKo pop sa o am amintire, dar nu găsesc nici un model disponibil pe net, știți de unde as putea achiziționa...? (mai mult)
Vreau si eu cel mai bun cooler pentru procesorul AMD Ryzen 5 3500x. Coolerul stock echipat duce procesorul pana la 85 de grade. vreau sa stea maxim pana in 65. Vreau niste casti de Gaming...? (mai mult)
Cu ce firma de curierat vine melarox daca stiti au ei de la firma sau folosesc fancourier urgent cargus etc? a dat un prieten comanda si nu stie, ma intrebase pe mine dar nu am idee. poate are la cunostinta...? (mai mult)
Stie cineva un site pe care inca sunt disponibile calendarele advent de Craciun (maxim 200 lei, pentru fete și sa nu fie cu 12 zile de preferat sa fie cu mai multe)?
Se livrează în România în perioada de urgență produse de pe AliExpress/Wish? *livrare gratuită
Vreau si eu cel mai bun cooler pentru procesorul AMD Ryzen 5 3500x Carcasa este urmatoarea : Serioux TYRON middle tower ATX! Dau funda.
Ce parere aveti despre shop- ul meu online?(Sunt doar 5 produse nu am putut adauga mai multe deoarece imi trebuie abonamment premium si nu am card de credit) http://cristian- shop.mozello.com/ ...? (mai mult)
Ma uitam la un review pe Youtube la un macbook pro si am înțeles ca persoana respectiva a primit airpods gratuit deoarece a cumpărat macbook- ul prin oferta aceea de student. Se poate și ...? (mai mult)
Salutare, sper ca shopping e categoria corecta. Vreau sa comand doua chestii de pe eMAG si problema e ca vin de la destinatari diferiți si practic platesc livrare dubla, exista vreo cale de a le comanda...? (mai mult)
Dacă am refuzat o comandata la Fan Courier și intre timp m-am răzgândit și vreau sa o ridic, mai pot face acest lucru?
Livrează AliExpress în perioada stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova?
Cum merge cardul mega? Am cumpărat de 31Lei, am dat cardul, a scăzut la 21 și tot 31 am plătit. Wut?
Cat m-ar costa estimativ transportul cu DHL pentru un colet trimis din Grecia, în București?
Buna, Am cumparat pentru prima data un produs de pe amazon, dar a venit defect, spart in pachet si nu gasesc in site un loc unde sa reclam asta pentru macar un refund partial. Imi puteti spune ceva...? (mai mult)
Salut, am facut o comanda pe eMAG, cu plata prin ordin de plata, desi produsul a fost livrat si plata a fost facuta, mie imi apare pe cont ca si comanda neplatita...imi puteti spune de ce?
Port ochelari de vedere de un an și ceva, ultimul control l- am avut in iunie. Mi- as dori o rama noua însă vreau sa comand de pe net cu tot cu dioptrii deoarece la mine in oraș sunt putine...? (mai mult)
Stiti cumva un site ieftin in Romania de unde pot sa cumpar anime merch?
Poti cumpara de la walmart in Romania? Daca da, cum?
Stie cineva care second handuri faine din Timisoara? Precizez ca stau aproape de Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor. Doresc mai multe detalii despre strada, loc etc. Multumesc...? (mai mult)
Buna, încuietoarea brățării mele Pandora s- a stricat, o închid și se deschide singura la mișcări bruște, are cineva idee care ar fi motivul, trebuie s o curat sau? Dacă nu, aveți idee ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Ianuss întreabă:
Graim întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!