TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
Florin05
în 26 Decembrie 2020 | Florin05 întreabă:

Am un paysafe de 100 de lei de la magazin. Daca cumpar cu el un joc de 82 de lei pe steam, restul 28 de lei se duc in steam wallet?

9
Răspunde Raportează
Domexd
în 25 Decembrie 2020 | Domexd întreabă:

Are cineva storcătorul de fructe și legume Heinner XF- 1000GRSP? Este bun? Tocmai mă gândeam să îl comand. Își face treaba bine? Acesta este: https://m.emag.ro/storcator- de- fructe- si- legume-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IILIMINOS10
în 25 Decembrie 2020 | IILIMINOS10 întreabă:

Am nevoie sa comand ceva de pe Berska, și am nevoie sa completez câmpul CI/BI Cu ce il completez?

1
Răspunde Raportează
IONY81
în 25 Decembrie 2020 | IONY81 întreabă:

Oare mall-urile sunt deschise maine? Ma intereseaza cel din Deva.

2
Răspunde Raportează
Frank51
în 25 Decembrie 2020 | Frank51 întreabă:

Salut, ce parere aveti despre pretul acestui TV? https://bit.ly/3mR1ATj As vrea sa iau unul cu Android si asta cred ca ar fi cel mai ieftin, ati gasit voi mai ieftin la 126cm?

5
Răspunde Raportează
W1xo
în 25 Decembrie 2020 | W1xo întreabă:

Azi mi- am dat comanda de tableta grafica de pe site ul Quick mag si nu stiu daca va ajunge(pentru ca e craciunul) si nu am primit vreun email de confirmare...va rog, daca ati intampinat probleme...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 24 Decembrie 2020 | Domexd întreabă:

Unde va faceți cumpărăturile alimentare cel mai des și de ce?

1
Răspunde Raportează
cartman666
în 24 Decembrie 2020 | cartman666 întreabă:

Folosește cineva aplicația de mobil CashClub sau extensia de browser Chrome pentru desktop? Daca plasezi comenzi la magazine de pe cont de persoană juridică poți primi cashback pe cont de persoană...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2020 |

Zilele astea am comandat un CD de pe un site străin. Plata am făcut- o prin PayPal cu cardul. Cei de la site- ul respectiv mi- au spus că o să vină cu poștașul. O să primesc un aviz poștal ca ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
dani89881
în 23 Decembrie 2020 | dani89881 întreabă:

Am returnat un scaun la eMAG si nu a venit pe data care a spus ca vine curierul unde pot sa sun?

1
Răspunde Raportează
21Alexandra2112
în 23 Decembrie 2020 | 21Alexandra2112 întreabă:

Am comandat de pe h&m, dar unul dintre produse nu imi este bun, pot sa il returnez in magazin si sa imi iau altceva de acea suma?

5
Răspunde Raportează
Frank51
în 23 Decembrie 2020 | Frank51 întreabă:

Salut, voi ati gasit budinca proteica in Romania? Eu la niciun supermarket nu am gasit, doar iaurturi cu gust groaznic, in Germania gasisem in penny budinca cu 40gr proteina.

5
Răspunde Raportează
DALIN16
în 23 Decembrie 2020 | DALIN16 întreabă:

Salut Am și eu o nelămurire. Am comandat de pe eMAG pe data de 20 seara un procesor care, după 3 zile îmi arata ca se afla în depozitul curierului. Pe data de 21 am mai comandat o placa de baza...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
EmiliaSd88
în 23 Decembrie 2020 | EmiliaSd88 întreabă:

stiti vreun iaurt cu care l-as putea inlocui pe cel Danone Activia simplu (iaurt alb-cu fulgi de cereale)? Gen unul care sa fie dulce dar si sa il pot cumpara in cantitate mai mare.

5
Răspunde Raportează
denisfund?
în 23 Decembrie 2020 | denisfund? întreabă:

Salut, am achiziționat un laptop cu 3 zile în urmă de la un magazin Flanco(magazinul fiind fizic și nu online). Laptopul în magazin părea ok, specificațiile păreau ok, era cam scump pentru ce...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
skull12
în 22 Decembrie 2020 | skull12 întreabă:

Salut, ce imi recomandati dintre aceste doua ceasuri, Tevise (https://www.emag.ro/ceas- barbatesc- mecanic- automatic- tevise- indici- luminosi- calendar- otel- inoxidabil- luxury- business- elegant-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ezic
în 22 Decembrie 2020 | Ezic întreabă:

Buna, am un prieten care este pasionat de istorie si colectioneaza tot felul de chestii, el isi doreste de Cariun o imitatie de chipiu german din al doilea razboi mondial si eu am decis sa ii fac cadou...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MudaHeg
în 22 Decembrie 2020 | MudaHeg întreabă:

Am o dilemă. Aș vrea să comand de pe Joom, pentru prima oară și vreau să plătesc cu cardul, dar coletul ajunge acasă (căci mi se cere adresa) sau la poștă? Și dacă trebuie să plătesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Florin1936112
în 22 Decembrie 2020 | Florin1936112 întreabă:

Am vandut ceva pe olx, persoana care a cumparat produsul a facut plata cu transfer bancar, au trecut 5 zile de cand a facut plata produsul a ajuns la el si eu nu mai dau de el, nu mi- au intrat...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
meinteil
în 21 Decembrie 2020 | meinteil întreabă:

Salut, as dori sa imi cumpar un aparat de sudat fibra optica de pe aliexpress insa sunt putin nelămurit cu taxele vamale. Pretul aparatului este de 3500 lei iar acolo scrie ca transportul este gratuit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IulianAdrian
în 21 Decembrie 2020 | IulianAdrian întreabă:

Bună seara! Aș dori să achiziționez o oală pentru sarmale. Îmi puteți recomanda un magazin sau un site de unde aș putea cumpăra o oală trainică și utilă pentru sarmale capacitate (20+ ,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ferii
în 21 Decembrie 2020 | Ferii întreabă:

Pe 12 decembrie am comandat un vape de pe vapesourcing pentru un prieten dar problema este ca i- am pus numarul lui acolo si adresa lui si el acum nu are telefon si daca il suna curierul si nu raspunde...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
denisfund?
în 21 Decembrie 2020 | denisfund? întreabă:

Salut, dacă acum 3 zile am achiziționat un laptop, de la un magazin fizic, în rate și nu sunt mulțumit de calitatea produsului, îl pot schimba sau returna? Ofer Fundă

4
Răspunde Raportează
Parman
în 20 Decembrie 2020 | Parman întreabă:

A comandat cineva vreodată de la shop4pc? ..Cum e as vrea niste cabluri de la cable mod si doar acolo gasesc. Poate imi recomandati voi un site mai bun

1
Răspunde Raportează
Cosmin483
în 20 Decembrie 2020 | Cosmin483 întreabă:

Vreau să-i fac cuiva un talisman și am văzut ca nu e și cu lanțul ala. Îl mai cumpăr?

1
Răspunde Raportează
Cosmin483
în 20 Decembrie 2020 | Cosmin483 întreabă:

Știți de unde pot cumpăra un lantisor cu inițiala numelui, în Iași? Să fie până în 100 de lei.

1
Răspunde Raportează
Adry05
în 20 Decembrie 2020 | Adry05 întreabă:

Hello, aveți idee dacă există vreun site, un anticariat ceva care să cumpere cărți la mâna a 2- a? Având în vedere că sunt în stare destul de bună. Nu vreau sugestii tip „vinde- le pe...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
aerdaaerda
în 20 Decembrie 2020 | aerdaaerda întreabă:

Daca vreau sa comand ceva de pe internet, pot trimite la posta din orasul meu gen? Si apoi sa ma duc personal la posta sa ridic coletul respectiv?

2
Răspunde Raportează
Horhe2883984921
în 20 Decembrie 2020 | Horhe2883984921 întreabă:

Salut, am dat sa schimb mărimea unor de sală de pe Decathlon, am selectat doar mărimea, îmi poate spune cineva mai multe detalii? Cine suporta curierul? Cât costă?

3
Răspunde Raportează
DianaMishipisicutamishipisi
în 19 Decembrie 2020 | DianaMishipisicutamishipisi întreabă:

Ce cadou i-as putea face amei mele si prietenilor(ce le-as putea confectiona)?

2
Răspunde Raportează
mgtow
în 19 Decembrie 2020 | mgtow întreabă:

Caut haine din cursele de GT (gran turismo 24h) sa vedem daca cineva se pricepe la chestia asta, sau haine similare din bumbac 100% care au inscriptie pe fata, spate mercedes, BMW, audi, etc. cu patrocinatori...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 19 Decembrie 2020 |

Ce pot sa ii cumpăr unui băiat, colegul de la job, pentru secret santa?

12
Răspunde Raportează
Arthiom
în 18 Decembrie 2020 | Arthiom întreabă:

Salut, a mai comandat cineva de pe site-ul promotia zilei? Are oferte prea bune sa fie adevarate iar pe net nu gasesc informatii despre el in alta parte. https://www.promotiazilei.ro/

0
GeorgianaDiaconu
în 18 Decembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Stie cineva de unde imi pot lua cateva haine din colectia lui Drake? Multumesc

5
Răspunde Raportează
Andrei123Aa
în 18 Decembrie 2020 | Andrei123Aa întreabă:

Am primit un mesaj pe telefon care cica e de la eMAG in care spune:"felicitari ati castigat un Samsung s20 faceti click pe link sa va ridicati premiul" ceva de genul. Am dat click acolo si ma pune sa aleg...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
OkBoomer56
în 18 Decembrie 2020 | OkBoomer56 întreabă:

Ce cadou as putea sa ii fac prietenei mele de Crăciun? Plz help

1
Răspunde Raportează
dani89881
în 18 Decembrie 2020 | dani89881 întreabă:

Am returnat un scaun defect de pe eMAG si am ales s-a primesc voucher.O sa primesc voucher ul dupa ce vine curierul si i-a scaunul?

1
Răspunde Raportează
XterIasi
în 18 Decembrie 2020 | XterIasi întreabă:

Salutare, a comandat cineva papuci de pe Sport Vision? As dori sa stiu daca papuci sunt originali sau fake - uri? Deoarece eu am gasit o pereche de papuci, peste tot pe net la pretul de 550 lei iar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sonia822
în 18 Decembrie 2020 | Sonia822 întreabă:

Stie cineva unde gasesc asa ceva? Se accepta si similar, imi ingheata fundul, am un calorifer mic in baie, si e mereu rece :)) https://megazar.ro/product/protectie-colac-wc-pumpkin/

9
Răspunde Raportează
Ghengbeng18381
în 18 Decembrie 2020 | Ghengbeng18381 întreabă:

Salut TPU, Am pus pe ebay la.licitatie un iPhon 11 pro max. Și mi- e teamă ca acel care va cumpăra va plati pe paypal ear eu ii voi trimite coletul si el va da refund si voi ramane si fara telefon...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SkyWaves
în 16 Decembrie 2020 | SkyWaves întreabă:

Imi trebuie card ca sa cumpar un card paysafe din punctele de vazare din mall sau pot sa platesc si numerar? Prin puncte de vanzare ma refer la acele "bancomate" din malluri de unde cumperi carduri cadou...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihaiiiii648
în 16 Decembrie 2020 | Mihaiiiii648 întreabă:

De pe ce site imi recomandați sa cumpăr artificii? De pe ekopiro este de încredere? Am auzit ca imi nu au primit coletul si la altii ca s-au trezit cu poliția la poarta. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
Robi123555
în 16 Decembrie 2020 | Robi123555 întreabă:

As vreau și eu sa îmi cumpăr o placa de par ce îmi recomandați sa nu depășească 150lei.

1
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 16 Decembrie 2020 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Nu știu ce cadou să îi fac prietenei mele de Crăciun. Oare îmi dați ceva sfaturi?

11
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 16 Decembrie 2020 | MauroMania777 întreabă:

La ce magazine din București pot găsi și eu forme de nuci? (dintr-alea cu crema). Fără online, vreau zone din București de unde pot cumpăra direct

2
Răspunde Raportează
Ferii
în 16 Decembrie 2020 | Ferii întreabă:

Cum 4 zile am comandat un vape de pe vapesourcing si acum vad ca scrie acolo la My Orders ca scrie ca Shipped/Track order/Confirm Receipt acolo trebuie sa apas confirm receipt acum sau doar cand ajunge?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
steauamagica
în 16 Decembrie 2020 | steauamagica întreabă:

Am facut o comanda pe site wish cu cardul la niste produse si vreau sa stiu de unde imi ridic coletul. ..Va multumesc

1
Răspunde Raportează
benga94
în 16 Decembrie 2020 | benga94 întreabă:

Salutare, doresc sa achiziționez un parfum bun, m- am cam saturat, nu persista nimic și am luat mărci bunicele, in fine. Ce recomandări îmi faceți? Mi- a spus cineva de soapiro dar am căutat...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Daniel1720
în 16 Decembrie 2020 | Daniel1720 întreabă:

Vreau sa stiu daca pot folosi un cod extra-reducere de 10% si simultan un voucher la aceeasi achizitie pe eMag?

1
Răspunde Raportează
CorneliuN
în 15 Decembrie 2020 | CorneliuN întreabă:

Salut, un prieten isi cauta un laptop mai ieftin pe la 500 euro. Pentru a putea juca gta 5 sau MK si navigatie pe net. Niste recomandatii?

1
Răspunde Raportează
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian004
    trimisă acum 4 ore

AndreiAdrian004 întreabă:

De ce cei bogati nu vor sa ii ajute pe cei saraci? Ii folosesc dar nu ii platesc! Mai ales patronii si conducatorii care au prea mult!
    57 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 16 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.629
  • Întrebări: 3.954.660
  • Răspunsuri: 17.665.087
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Criminal Minds

Criminal Minds

Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.393 Conversaţii