Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Noiembrie 2025 sunt:
cum pot anula o comanda de pe cel.ro? Am intrat in contul meu (pe cel.ro)si e afisat mesajul "comanda a fost plasata". Inca nu a fost preluata comanda. Am sunat si nu raspunde nimeni :(
Fetelor,stie cineva vreo aplicatie de vandut haine/pantofi proprii,etc(in afara de remixshop,olx, la jumate)... gen cum a fost Shedd, care a fost cumparat de Olx?
A cumparat cineva de pe tattooit? cum sunt husele? cat costa transportul? funda
Am nevoie de sfatul vostru. Vreau să cumpăr un telefon de pe OLX. Un telefon care in China, acolo unde este produs este ieftin (1200 lei) dar care ajunge in România după multe taxe etc. la 1600 lei....? (mai mult)
Dacă mi- aș comanda un ceas de pe site- ul fossil, s- ar livra în România? Prețul ceasului este de 150 de dolari. Eu ar trebui să plătesc în lei sau în dolari? N- am făcut așa ceva...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar un telefon la abonament. Care ar fi cea mai buna alegere pana in 1500 de lei?
Aș dori să comanda de pe site Wish, dar nu stiu cum să realizez comanda. 1.Imi puteti spune cum pot efectua comanda pas cu pas? 2. Se plătește doar cu cardul? Sau se poate si ramburs la...? (mai mult)
Hei! Am observat ca la pantalonii pentru barbati, pe site- ul celor de la H&M, pe langa marimea, de exemplu, 48, exista si marimea 48L si 48S. La ce se refera L si S? La lungime cumva: lung, scurt?...? (mai mult)
Știe cineva siteuri de pe care pot comanda cărți noi ieftine? Sau coduri de reduceri pentru cărți?
Buna, buna! Îmi poate recomanda și mie cineva câteva site uri cu rochii(pentru banchet mă interesează) înafara de Nimpha și DivaCharm. Nu sunt genul care sa poarte rochii, deci ideal ar fi să...? (mai mult)
Pot să- mi fac card de credit ( pentru cumpărături în rate) dacă nu muncesc și nici n o să muncesc? Adică sunt la facultatea de medicină, n aș putea să muncesc nici dacă aș vrea dar primesc...? (mai mult)
Pot sa cumpar chestii online daca am 14 ani?
Salutare, intrebarea mea este : Ce parere aveti despre Outletul Online " airforceromania.net " este legit sau nu?
E o diferență între vânzătorii de pe AliExpress/ Ebay și Amazon? Sau sunt aceeași?
Sunt telefoanele iHunt demne de cumparat? Sau prețul mic spune multe despre fiabilitatea lor și durata de viață.
Imi puteti zice ce model sunt acesti adidasi, NIKE-uri, https://imgur.com/Ka6tszO am cautat pe net dar nu gasesc, as vrea sa fie la fel, si culoarea si modelul (numele modelului)
Este ok/bine sa cumpar un birou de la ikea? Adica am vazut pe internet oameni care spun sa nu cumperi de la ikea etc As vrea sa cumpar un birou de la ei si nu stiu daca sa il cumpar sau nu, sper...? (mai mult)
Buna, vreau sa va intreb ceva, pe 29 iulie am dat o comanda la H&M si in ziua aia mi- a venit pe email confirmearea comenzii, a doua zii confirmarea transportului, iar pe 2 august mi- a venit, nu...? (mai mult)
Am card de la BT Visa Electronic (debit) pe care primesc pensia. Mă încadrez să cumpăr in rate fără dobândă de la eMag? Am văzut că au 6 sau 12 rate fără dobândă la Bamca Transilvania dar...? (mai mult)
Heei! Am plasat o comanda de cărți pe internet și din grabă, la adresa de livrare, la unul dintre prenume am inversat două litere. Credeți că o să am vreo surpriza neplăcută din cauza asta? ...? (mai mult)
Cine a cumparat geluri de dus de la AVON, acestea vin sigilate? Adica daca deschizi capacul gasesti un sigiliu acolo sau doar il deschizi si curge din el? Multumesc
As dori sa stiu daca cineva de aici a cumparat ceva de pe site-ul ShipGratis.ro. Multumesc.
Unde pot gasi papuci cu talpa inalta pentru fete copii 10 ani marime 35 pana in 200 milioane?
As vrea sa fac un abonament la Telekom sa imi iau un Samsung A70 dar nu inteleg cat trebuie sa platesc. Trebuie sa dau pe luna 16 euro. asta stiu, dar am vazut ca are si pret pe site de 1000 si...? (mai mult)
A comandat cineva de pe Sizeer? Nu de alta, dar vad ca au rrduceri foarte mari si stocul acelasi. As vrea sa stiu daca sunt originali sau nu
Vreau sa cumpar mai multe lucruri de pe un site din America. Problema este ca, site- ul imi spune: - - *site- ul* procesează toate comenzile în dolari SUA. În timp ce conținutul de coș este afișat...? (mai mult)
Pot cumpara produse (de gaming) dintr-un magazin Altex, daca am 13 ani? (Ma refer la o tastatura si un gamepad)
De ce a dispărut Galaxy S9 Plus de pe piață? Mai sunt foarte puține firme care îl vând. A dispărut din oferta Altex, Cel etc. Cred ca doar pe Emag se mai găsește și cu abonament la rețelele...? (mai mult)
Ce parere aveti de magazinul online www.eastcom.ro?
Ce trebuie sa fac pentru a crea un magazin online gen ca olx? Am nevoie de cunostinte in IT mai avansate de bani?
Ce se intampla cu cei de la eMAG de la un timp? Nici nu apuci sa faci bine comanda ca a si ajuns la usa :)) Eu nu stau in Bucuresti, nici macar pe langa Bucuresti sau intr- un oras mare si chiar si sambata...? (mai mult)
Ce parere aveti de magazinul online CEL.ro?
Am un tom ford black orchid si nu stiu daca e de barbati sau femei, exista si de barbati ca am facut niste cautari si am gasit numai de femei, parfumul este cel cu o parte aurie pe care scrie TOM FORD...? (mai mult)
Hei Unde aș putea găsi (site sau magazin) o cutie de cadou uriașă (in jur de un metru jumate lungime/lățime)? Ajutor TPU, dau fundă!
Salut a comandat cineva de pe acest site? E de încredere? Vreau sa îmi iau acest produs. https://www.atlasdigitalonline.ro/huion-h430p-digitizers-graphic-tablet.html.E bun?
De unde se pot lua inițialele și snurul acela pentru brățări handmade?
Pe ce site-uri aș putea găsi niște insigne drăguțe?
Bună ziua, cum se procedeaza sa fac un retur?
Daca dau comanda de un smartwatch de 9€ de pe Joom va trebui sa platesc taxele vamale?
Am dat și eu o comanda luni, 29 iulie de pe h&m și am observat când mi- au trimis email- ul de confirmare a comenzii ca e pus un nr de contact greșit. Am sunat la ei și mi- au spus ca numărul...? (mai mult)
Salut TpU! Imi puteti recomanda un pc de 1200-1300 de lei in care sa mearga jocurile decent?
Am o nelămurire in legătura cu plata in rate Orange. Doresc sa cumpar un telefon, site- ul îmi arată prețul total al telefonului și cât va trebui sa plătesc fiecare rata, după toatea...? (mai mult)
Buna seara prieteni. Am nevoie de ajutorul vostru. Prietenul meu vrea sa- si cumpere Adidas Aerobounce Racer M si nu gasesc nici un site de pe care as putea cumpara, daca se poate sa fie din Romania. ...? (mai mult)
Salut TpU! M- am decis sa ii iau fratelui meu mai mic un laptop pentru navigare web si a se juca Minecraft pe el.Am gasit doua si nu stiu pe care sa il aleg. 1Notebook / Laptop ASUS 15.6" VivoBook 15...? (mai mult)
In ce orașe este Jumbo?
In Cluj Napoca este Jumbo?
Trebuie sa plătesc transportul la produsele de pe Amazon cu sau fără cont prime? Am auzit ca pot seta viteza de transport la Free Shipping dacă comanda ii mai mare de 25$, ii adevărat sau nu?
De ceva vreme tot caut un kit cu led-uri rgb 5050 de 10 metru, de calitate si nu foarte scumpe. Niste sugestii? =]]
Salut, vreau și eu niște căști on-ear cu cablu de vreo 3m, dacă puteți un link mersi frumos
Poti gasi haine supreme/gucci si papuci jordan/yeezy/gucci/lv originale in mall-uri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
Qazws întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!