TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
Dca2002
în 19 Iunie 2019 | Dca2002 întreabă:

Hei guys, vreau sa va intreb in legatura cu taxele vamale, cum se calculeaza TVA- ul si taxele vamale pentru un produs depasit de 150$? Mi- ar fi de mare ajutor deoarece vreau sa cumpar cuiva un produs...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Malina2007eli
în 19 Iunie 2019 | Malina2007eli întreabă:

Hey! As dori si eu niste site- uri unde pot gasi lucruri kawaii, in special decoratiuni sau haine. As vrea ca site- urile sa fie din Romania sau sa poti comanda online si sa- ti vina in tara. Prin lucruri...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Geanina_Chirila_1982
în 19 Iunie 2019 | Geanina_Chirila_1982 întreabă:

Cât de bun este site-ul CEL.ro de telefoane si alte chestii legate de tehnologie?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2019 |

Doresc sa achizitionez un produs de pe Amazon UK. Am vazut ca accepta cardul meu care este in lei (Maestro). Care este exact procedura dupa ce introduc adresa si datele cardului cardului? Imi retrage...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
dfwq23
în 19 Iunie 2019 | dfwq23 întreabă:

Am nevoie de un pc de gaming, vreau să știu niște site-uri Românești care livrează și în Republica Moldova. Sau să fie niște exemple ieftine pe site-uri Moldovenești.

2
Răspunde Raportează
dfwq23
în 19 Iunie 2019 | dfwq23 întreabă:

Cei de la EMAG.ro livrează și în Republica Moldova? Și trebuie să achit cu cardul sau la poștă?

2
Răspunde Raportează
Ionut_Pavel_1993
în 18 Iunie 2019 | Ionut_Pavel_1993 întreabă:

Salutpu. - Exista targuri in Ploiesti sau in alte orase aproape de Bucuresti la maxim 50 km de Bucuresti, targ precum targul VITAN din Bucuresti, adica cu de toate in fiecare weekend, nu ma refer la...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Domexd
în 18 Iunie 2019 | Domexd întreabă:

A cumparat cineva incaltaminte de pe site-ul Outlet Mania? Sunt seriosi? Trimit si acel cadou de care vorbesc ca il trimit la fiecare comanda de adidasi de la ei?

1
Răspunde Raportează
Domexd

Cum ajung coletele asa repede de la magazinele online din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara pana in Galati in doar o zi aproximativ? Deseori am dat comanda la ora 13:00, 14:00 si a doua zi dimineata ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iunie 2019 |

Ce monitor de gaming recomandati sub 600 ron, pe care sa il conectez la laptop ca astfel sa fac display-ul laptopului sa fie ca un ecran secundar. Pareri? Sfaturi?

3
Răspunde Raportează
Domexd

Ce magazin(de oricare fel) va place cel mai mult și îl frecventați? Și de asemenea: Care-i produsul vostru preferat?(oricare tip de produs) Spuneti marca/firma

1
Răspunde Raportează
CatalinVlad
Întrebare recomandată în 18 Iunie 2019 | CatalinVlad întreabă:

Dacă un produs de la eMAG este disponibil în showroom- ul din orașul meu, pot să mă duc direct să- l cumpăr de acolo direct, fără să mai dau comandă? Sau se poate cumpăra doar pe bază de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 18 Iunie 2019 | qieiqpalz întreabă:

Imi poate recomanda cineva un rucsac rezistent pana in 100 lei?

6
Răspunde Raportează
CatalinVlad
în 18 Iunie 2019 | CatalinVlad întreabă:

Bună, vreau comand un telefon ori de pe eMAG, ori de pe pcgarage, dar nu știu care dintre aceste site-uri este mai bun. Am văzut că multă lume se plânge de eMAG, e mai ok pcgarage?

5
Răspunde Raportează
victor1995
în 17 Iunie 2019 | victor1995 întreabă:

Ce parfum este asemănător cu Lady milion?

3
Răspunde Raportează
Sjsnenen
Întrebare recomandată în 17 Iunie 2019 | Sjsnenen întreabă:

Am vrut să fac o comanda de pe H&M! Am pus toate datele si dupa am iesit fortat de pe aplicatie. Cand am intrat peste câteva ore coșul de cumpărături era gol. Oare s- a făcut comanda? TIN...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2019 |

Curierul care livreaza comanda stie ce este in colet?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2019 |

De unde se cumpara marfa pentru un magazin? De unde isi procura magazinele produsele? Gen sucuri si chestii de genul.

4
Răspunde Raportează
WithoutName123456789
în 17 Iunie 2019 | WithoutName123456789 întreabă:

Salut, am comandat o pereche de ochelari de soare Ray- Ban, pentru ca am nevoie de ochelari de soare si nu mai voiam sa cumpar perechi la 30 de lei care sa se zgarie in cateva zile. Ochelarii au fost ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2019 |

Intrebare pentru cei din Cluj. Ce cantine exista cat mai aproape de centru/Casa Matei? Si daca puteti sa imi spuneti si preturile. Mersi!

1
Răspunde Raportează
Geanta_Alex_1979
în 16 Iunie 2019 | Geanta_Alex_1979 întreabă:

Salutare natiune! Am si eu o intrebare. A cumparat cineva produse de pe site- ul " ALIBABA.COM"? Vreau sa- mi cumpar un laptop nou si am vazut un model de laptop care costa in jur de 2200 RON la ei pe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaniPanait
în 16 Iunie 2019 | DaniPanait întreabă:

De ce pe toate pungile de lapte scrie ca este recomandat sa se consume in maxim 3 zile de la deschiderea ambalajului?

4
Răspunde Raportează
Hdyxfwfb
în 16 Iunie 2019 | Hdyxfwfb întreabă:

am o întrebare:Tocmai am terminat clasa a6 a şi părinții mei ar vrea să îmi cumpere un cadou.Ar trebui să mă încadrez în 500 de ron.Ce ar trebui să-mi iau?

12
Răspunde Raportează
DavidAntonio
în 15 Iunie 2019 | DavidAntonio întreabă:

Dau funda! Salut TPU! Duminica trecuta, am fost la Kaufland si am vazut ca este o trambulina si am vrut sa o cumpar, dar nu aveam suficienti bani la mine. Si n- am mai ajuns sa o cumpar, stiti cumva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adina2004putza
în 15 Iunie 2019 | adina2004putza întreabă:

Stiti un cod de reducere de la food panda? Va implor ajutati-ma

0
AmazingONEx
în 15 Iunie 2019 | AmazingONEx întreabă:

Unde pot gasi haine ieftine si frumoase in afara de acele site-uri din strainatate(ali expres etc)?

3
Răspunde Raportează
TheShadowRo
în 15 Iunie 2019 | TheShadowRo întreabă:

Nu pot adăuga paysafecard ca metodă de plată pe Google Play, ma puteti ajuta Pls?

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 14 Iunie 2019 | Domexd întreabă:

Ce părere aveți despre produsele de la teleshopping? Ați cumpărat ceva vreodată de la TV? Ce ați luat mai exact? (Știți voi, top shop, telestar, media shop etc) Sunteți mulțumiți de produsele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Vlad529
în 14 Iunie 2019 | Vlad529 întreabă:

Daca cumpar de pe amazon.de in afara de costurile normale de transport (3€/colet si 6€/kg parca) mai platesc si altceva? Vama ceva?

4
Răspunde Raportează
anais13
în 14 Iunie 2019 | anais13 întreabă:

Am dat ieri o comanda pe bershka și imediat mi s- a confirmat. Știe cineva in câte zile o sa- mi ajungă coletul? Având in vedere ca au trecut aproape 24h și încă nu a ieșit din...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Miri983
în 14 Iunie 2019 | Miri983 întreabă:

Hello! Stie cineva unde gasesc parfumul lu’ Zavo in Baneasa?

5
Răspunde Raportează
PuyaTimonel
în 13 Iunie 2019 | PuyaTimonel întreabă:

Are cineva o consola de volum noua la Philips Spa 2600/00. Pe Emag nu am gasit...

1
Răspunde Raportează
Florinaex2
în 13 Iunie 2019 | Florinaex2 întreabă:

Vreau si eu idei in legatura cu un cadou pentru un prieten de 18 ani. Funda pentru cel mai bun

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iunie 2019 |

Buna, îmi place mult de o fata, ea are banchetul luna asta..as vrea sa merg sa o vad si as vrea sa-i iau un cadou. Aveti ceva idei? Nu sunt prea inspirat

3
Răspunde Raportează
Georgy78
în 12 Iunie 2019 | Georgy78 întreabă:

Cat de bune sunt produsele de la farmasi Dr. C. Tuna?

1
Răspunde Raportează
SERIALS
în 12 Iunie 2019 | SERIALS întreabă:

De ce o pereche de pantaloni scurti costa ca si o pereche de pantaloni lungi? Dimpotriva, ar trebui sa coste un pic mai ieftin din cauza ca se foloseste mai putin material.

4
Răspunde Raportează
Scurtu_Catalin_1969_65pl
în 12 Iunie 2019 | Scurtu_Catalin_1969_65pl întreabă:

cat mai este pretul unui schimb de butelie de aragaz la magazin? Am butelie cu guler ..Multumesc o zi placuta va doresc.

3
Răspunde Raportează
Radu779
în 12 Iunie 2019 | Radu779 întreabă:

Salut, vreau sa stiu de unde pot sa-mi cumpar lichid ca sa-mi reincarc bricheta. Vreau sa cumpar fizic

1
Răspunde Raportează
Ionut7743
în 12 Iunie 2019 | Ionut7743 întreabă:

Salutare, Caut si eu un portofel (de barbati) SLIM in care sa încapă buletinul si talonul mașinii. Ma poate ajuta cineva?

3
Răspunde Raportează
ArisDi
în 11 Iunie 2019 | ArisDi întreabă:

Stiti unde pot sa gasesc sclipici pentru corp si fata pentru festivaluri? Vreau atat siteuri cat si magazine unde pot sa le gasesc. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Cosmin_Marius_1996
în 11 Iunie 2019 | Cosmin_Marius_1996 întreabă:

Din greseala am dat comanda la componente in valoare de 3000 lei!?!? 1 Nu stiam ca din prima se trimite comanda cand dau livrare si mi- am pus si adresa si nu am pus contul mygarage. Va rog ajutor! Cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
XxKAMELIAxX
în 11 Iunie 2019 | XxKAMELIAxX întreabă:

Recomandari de site-uri de unde pot sa imi comand carti si sa poti plati cand vine pachetul acasa? Sa nu fie nici mai scumpe cartile decat pe alte site-uri. Stiti voi.

4
Răspunde Raportează
KenGi16
în 11 Iunie 2019 | KenGi16 întreabă:

Hei, TPU! Azi a fost ultima ora cu o doamna profesor incredibila, de engleza. Dansa pleaca in maternitate, ne- a fost profesoara doar un an. Mie chiar imi pare rau ca pleaca, pot zice ca ea m- a facut...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Mad1
în 11 Iunie 2019 | Mad1 întreabă:

De pe ce site pot cumpara cu paysafe?

3
Răspunde Raportează
FriendlyINFINITE
în 11 Iunie 2019 | FriendlyINFINITE întreabă:

Cele mai bune site-uri de haine? Fără footshop sau de genul asta ca e scump. Sa fie mai ieftin.

1
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 11 Iunie 2019 | Anonim1447799 întreabă:

Buna, de pe ce site pot sa cumpăr un costum de baie? Modele actuale, dau funda!

2
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 11 Iunie 2019 | Anonim1447799 întreabă:

Buna, de unde pot sa îmi cumpăr un costum de baie genul cum sunt pe zaful, de pe zaful nu pot sa comand pentru ca îmi trebuie in cel puțin o săptămâna, va rog lăsați-mi link, dau funda!

0
Cosmin_Sergiu_2000
în 11 Iunie 2019 | Cosmin_Sergiu_2000 întreabă:

Cam de cate sticle de vodka, santal si whiskey este nevoie pentru un majorat de 23 de persoane?

4
Răspunde Raportează
Rare?88888895
în 11 Iunie 2019 | Rare?88888895 întreabă:

Vreau sa comand ceva de pe un site dar acesta nu livrează in Romania. Stie cineva vreo compania care sa imi ia coletul dintr-o tara eligibila si de acolo mi-l trimit ei in Romania?

3
Răspunde Raportează
TheBoyTheCool24
în 11 Iunie 2019 | TheBoyTheCool24 întreabă:

Puteți să-mi dați o părere despre Wish.com, sunt de încredere, au produse bune și cum funcționează transportul lor la noi în țară? Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Qazws
    trimisă acum 21 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi moștenit sau împroprietărit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o moștenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 19 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Bună TPU. Dacă am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dată, ce se poate intampla cel mai rau in cazul în care găsitorul lui...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • StoicAnalysis
    trimisă acum 23 ore

StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • CAtpu
    trimisă acum 14 ore

CAtpu întreabă:

Salut! Deci eu am o rana la picior de cate va zile ( ma taiat baba ) si ea a dezvoltat o crusta deasupra care e un fel de piele moarta si cand m- am dus la baie nu m- am sters bine la fund si acum mi- ...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.836
  • Întrebări: 3.953.283
  • Răspunsuri: 17.654.902
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Lumea apelor

Lumea apelor

Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.818 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii