TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Cris1Taekookblack2
în 9 Iunie 2023 | Cris1Taekookblack2 întreabă:

Ați avut vreodată probleme în legătură cu comenzile venind vorba de converseromania.ro ? Vreau să îmi pun o comanda, însă modalitate de plata se face doar cu cardul.

1
Răspunde Raportează
and0ra
în 9 Iunie 2023 | and0ra întreabă:

Bună! Știți cumva dacă pot să plătesc cu cardul de Banca Transilvania în străinătate (Europa)? E card normal, de acela galben.

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iunie 2023 |

Știe cineva dacă există periuțe de dinți electrice în miniatură(bune pentru călătorii)? :) Sau poate chiar unele pliabile, dar doar electrice. Am încercat să caut pe net, dar nu am ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
AlexandrruCos
în 9 Iunie 2023 | AlexandrruCos întreabă:

Salutare. Ma gandeam sa fac o comanda prin Aliexpress si va fi livrat prin posta romana. Doar ca din moment ce va dura ceva pana va ajunge in Romania, nu stiu cu exactitate daca eu voi fi in Bucuresti...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ade2019
în 8 Iunie 2023 | Ade2019 întreabă:

Salut! Ati comandat vreodata bijuterii de pe bodymod.ro, mai precis, plug- uri/kit- uri de stretching pentru urechi? Ati intampinat probleme la primirea comenzii? Produsele primite s- au ridicat la nivelul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NicolaDaniela
în 8 Iunie 2023 | NicolaDaniela întreabă:

Ce haine trebuie sa imi pun in bagaj pentru 3 zile la mare

2
Răspunde Raportează
mironmatwi
în 7 Iunie 2023 | mironmatwi întreabă:

Salut TPU! Voiam sa va intreb, aveti idee daca la Glovo cere buletinul cand comanzi alcool sau tobacco?

2
Răspunde Raportează
MosIon
în 7 Iunie 2023 | MosIon întreabă:

Salutare. Vreau sa cumpar un inel de pe glamira.Ro. A mai cumparat cineva de acolo, e legit 100%?

1
Răspunde Raportează
Darkshadoww
în 7 Iunie 2023 | Darkshadoww întreabă:

Buna :) erau mai demult la Lidl niste aperitive grecesti ardei si masline umplute cu branza in ulei de masline, am fost recent si nu am mai gasit are cineva idee daca se mai gasesc poate nu am cautat ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Tudy000
în 7 Iunie 2023 | Tudy000 întreabă:

Salut lume, am si eu o intrebare mai ciudata, 1 la mana sunt din CJ- N, ca sa restrang putin treaba. Intrebarea ar fi, in afara de Profi si cofetaria Nicola unde mai gasesc prajitura Spumoasa dar sa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Oyasumi
în 7 Iunie 2023 | Oyasumi întreabă:

Salut, A folosit cineva https://www.geekbuying.com/? Ce parere aveti despre aceasta companie?

1
Răspunde Raportează
Mattei4886900
în 7 Iunie 2023 | Mattei4886900 întreabă:

Daca dau comanda de un produs din alta tara, atunci cand ajunge in Romania se schimba curierul(fan curier,dpd, etc.) Sau vine tot cu ala?

5
Răspunde Raportează
Romanasu12345
în 6 Iunie 2023 | Romanasu12345 întreabă:

Salut! Vreau sa cumpar haine engros si nu stiu daca site-ul https://bazarulonline.ro este legit, nu gasesc nicio recenzie

5
Răspunde Raportează
VrRos05
în 6 Iunie 2023 | VrRos05 întreabă:

În câte zile livrează Impero? Siteul ăla cu haine.

1
Răspunde Raportează
elenavrs2791
în 5 Iunie 2023 | elenavrs2791 întreabă:

Hei, de pe SHEIN poți comanda cu orice card?

4
Răspunde Raportează
Andreea1712
în 5 Iunie 2023 | Andreea1712 întreabă:

Bună ziua! Stie cineva unde pot gasi macheta de la Volkswagen golf v, cu 4 uși, scara 1:18 sau 1:24, de preferat argintie? Poate sa fie și golf v gti.

1
Răspunde Raportează
TheGentleman
în 5 Iunie 2023 | TheGentleman întreabă:

Cum anume funcționează exact Genius? Am comandat acum niște vinuri, suma totală149.45 și tot mi- au luat taxă de transport 50. Mă așteptam să fie gratuit. (produsele erau marcate cu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
user84992949
Întrebare recomandată în 5 Iunie 2023 | user84992949 întreabă:

Buna, am si eu o intrebare. Cei/cele care va dati comanda de pe shein, ati intampinat probleme de genul sa nu mai vina, sa va aduca mai putine produse sau sa nu fie produsele pe care le- ati comandat?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UNOmcuunvis267
în 4 Iunie 2023 | UNOmcuunvis267 întreabă:

Bună ziuă! Am încercat sa plasez o comandă pe Shein.Am pus cardul, am dat sa plătesc și trebuia sa accept plata în aplicația tsb ca să continui.Din greșeală am ieșit din pagina aia cu continua,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Frommywindowcar
în 4 Iunie 2023 | Frommywindowcar întreabă:

Salutare! Imi poate spune cineva cat de seriosi sunt cei de la quickmobile.ro? As vrea sa achizitonez un telefon nou, dar nu stiu daca e un site-fantoma. Pana la urma, ei sunt seriosi?

6
Răspunde Raportează
BaiatulElita
în 4 Iunie 2023 | BaiatulElita întreabă:

TPU, mie pe shein îmi apare Free trial, de unde pot alege o haina..chiar e gratis?

3
Răspunde Raportează
alinnicu19873012
în 4 Iunie 2023 | alinnicu19873012 întreabă:

Salut am si eu întrebare am facut o comanda pe shein si am primit un email ca comanda a fost livrata eu unul nu am.primit nimic din contra nici plata nu am făcut-o ca am ales sa plătesc numerar

1
Răspunde Raportează
searatarziu
în 3 Iunie 2023 | searatarziu întreabă:

De unde pot să cumpăr mai ieftin un Consola PlayStation 5 + Joc Disc God of War Ragnarok?

3
Răspunde Raportează
DonMoldo
în 3 Iunie 2023 | DonMoldo întreabă:

In VIVO mall la pitesti se gasesc Nike Air More (intreb pentru cine e din pitesti) nu vreau sa dau comanda vreau sa dau direct din mall, daca da, la ce pret?

1
Răspunde Raportează
Raaaat
în 2 Iunie 2023 | Raaaat întreabă:

Bună, am o întrebare referitoare la comenzile online, am comandat niște haine de pe zalando zilele acestea, am primit numărul de la AWB în mail ca să urmăresc livrarea și îmi arată după cam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
fataaia001
în 2 Iunie 2023 | fataaia001 întreabă:

Buna TPU! M am trezit tarziu si m-a sunat curierul sa ridic coletul dar mi am auzit telefonul ce pot face?

6
Răspunde Raportează
LupusorVlaic
în 1 Iunie 2023 | LupusorVlaic întreabă:

Dacă am comandat 44 de produse de pe eMAG vor ajunge toate odată?

3
Răspunde Raportează
IonTeodor
în 1 Iunie 2023 | IonTeodor întreabă:

Am listat un produs pe OKAZII (cont gratuit). Am primit mesaj de la un potential cumparator. Tranzactia nu s- a incheiat dar cei de la OKAZII ma felicita si imi cer 6 EUR pentru servicii. Cred ca este ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Antonia17031995
în 31 Mai 2023 | Antonia17031995 întreabă:

Bună ziua! Am făcut o comandă pe 13 mai pe Shein, toate bune, am primit confirmarea că a ajuns la destinație, doar că curierul a dat retur fară ca măcar să mă contacteze. Locuiesc in Elveția,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
IamA09
în 31 Mai 2023 | IamA09 întreabă:

Buna! Stiti pe cineva in Iasi care personalizeaza toci pentru absolvire?

1
Răspunde Raportează
sweetys
în 31 Mai 2023 | sweetys întreabă:

Bună! Are cineva idee in Constanța unde pot gasi albume cu foi autoadezive, marimea 29 x 32? Dar nu de nunta sau botez. O locatie exacta. Pe net am gasit doar pentru evenimente si au fundite si alte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BlidaruBeatrice
în 31 Mai 2023 | BlidaruBeatrice întreabă:

Buna! A mai pățit cineva sa pună o comanda pe SHEIN și sa apăra la Track, Package 1 și Package 2? La Package 2 îmi apare Quick Ship și ieri mi s- a livrat un singur articol din tot pachetul pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonymus1234457849
în 31 Mai 2023 | anonymus1234457849 întreabă:

Am dat o comanda pe shein in data de 12 mai. Nu este prima data cand comand insa de data asta, de saptamana trecuta din data de 25 imi spune doar "Delivery date shifted due to time constraint" si nu gasesc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alex272714
în 30 Mai 2023 | Alex272714 întreabă:

Salut. Am o intrebare legata despre OLX si as dori un raspuns rapid daca se poate. Am plasat o comanda si as dori sa stiu cum plateste cumparatorul prin metoda de Card. Se duce cumparatorul la banca sau...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
naitreabatu20
în 30 Mai 2023 | naitreabatu20 întreabă:

De unde pot lua cristale (sare)?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2023 |

Salut, voi ce pereche ati alege? 1: https://answear.ro/p/adidas- originals- pantaloni- scurti- copii- hd2061- 611512 2: https://answear.ro/p/adidas- originals- pantaloni- scurti- copii- h32342- culoarea-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2023 |

Salut TPU. Stie cineva daca siteul gomez este sigur? Hainele de pe acesta sunt originale?

3
Răspunde Raportează
ponturi
în 30 Mai 2023 | ponturi întreabă:

Unde gasesc cea mai buna oferta de stickere?

6
Răspunde Raportează
Mzmmx
în 30 Mai 2023 | Mzmmx întreabă:

De unde pot sa iau foi 50x70 in Bacau? Am auzit ca este in centru dar nu stiu unde

1
Răspunde Raportează
Ruxandra13
în 30 Mai 2023 | Ruxandra13 întreabă:

Bună! Am dat si eu o comanda pe shein în data de 16.05. 2023! Au trecut 2 săptămâni de atunci iar comanda mea de 10 zile are statusul "Arrived at The local facility". Stie cineva ce se întâmplă,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alinmppps
în 30 Mai 2023 | Alinmppps întreabă:

De un pot comanda haine nyw yorker?

2
Răspunde Raportează
searatarziu
în 29 Mai 2023 | searatarziu întreabă:

Merită să cumperi o consolă de pe buy2play.ro?

1
Răspunde Raportează
Marius97125
în 29 Mai 2023 | Marius97125 întreabă:

Buna ziua, am primit cardul edenred sprijin pentru nou născuți de aproximativ 15 zile. Când intră banii pe el are o anumită data sau?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2023 |

Bună ziua, am dat ieri o comanda pe aliexpress iar astazi scria la comanda, confirm order sau ceva de genul, din greseala am apasat acolo. O sa mai vina comanda sau?

3
Răspunde Raportează
Giulia911
în 29 Mai 2023 | Giulia911 întreabă:

Ce se intampla daca comand de trei ori de la același magazin și când trebuie sa răspund la telefon ca mi-a sosit comanda eu nu o fac? Primesc vreo amenda?

3
Răspunde Raportează
BaiatulElita
în 29 Mai 2023 | BaiatulElita întreabă:

Deci am o mare problema…Acum o săptămâna am comandat ceva de pe shein și de 5 zile îmi apare "in transit, arrived at the local facility"….Nu prea știu ce sa fac și îmi e frica ca nu îmi mai...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Marsput134637
în 29 Mai 2023 | Marsput134637 întreabă:

Buna, peste câteva zile fac o lună de când sunt cu iubitul meu împreună.Ce cadouri ați ziceți sa ii fac? Va rog idei.

16
Răspunde Raportează
SebixSedi
în 29 Mai 2023 | SebixSedi întreabă:

Dacă am comandat de la un magazin online un colet joi, când îmi ajunge? Vine cu Fan Courier

1
Răspunde Raportează
SebixSedi
în 28 Mai 2023 | SebixSedi întreabă:

Joi am comandat un colet și azi, duminică, la site-ul cu awb de la firma de transport Fan Courier: Numar de expediere inregistrat AWB-ul a fost inregistrat de catre clientul expeditor.

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 28 Mai 2023 | ReignForest întreabă:

Vreau sa comand de pe un site. La inceput am adaugat 4 produse in cos iar dupa se incarca foarte greu și imi apare eroarea ca nu am net. Din browser pe telefon pot accesa si alte pagini, dar pagina pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 14 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: …?
    11 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 17 ore

LisaJulie întreabă:

Voi unde recomandati sa planific un circuit acum ca sunt reduceri?
    5 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- ați confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred că trec prin așa ceva, nu prea înțeleg de la ce o apărut precis deși am citit putin despre...? (mai mult)
    4 răspunsuri
  • SuperGlue
    trimisă acum 11 ore

SuperGlue întreabă:

Ma gândeam sa iau un Matiz, ce alte variante mai găsești tot asa cele mai ieftine posibile euro 4? Gen cele mai mici costuri de întreținere posibile!
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.610
  • Întrebări: 3.952.985
  • Răspunsuri: 17.652.835
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
Modern Family

Modern Family

Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.053 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.120 Conversaţii