TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
sofiaaaa001
în 28 Septembrie 2021 | sofiaaaa001 întreabă:

Stie cineva unde pot afla coduri promotionale pentru bershka? Sunt o multime de site-uri ce pretind ca ofera coduri promotionale si de fapt voucherele lor sunt toate expirate.

2
Răspunde Raportează
BiancaMB
în 27 Septembrie 2021 | BiancaMB întreabă:

Bună, am si eu o problema si nu știu cum sa o rezolv. De câteva zile aștept un telefon din Anglia printr- o firma de transport, vineri au plecat si duminica am întrebat dacă vor ajunge. mi s- a...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim9324782
în 27 Septembrie 2021 | anonim9324782 întreabă:

Cand fac o comanda din China folosesc adresa mea sau a postei locale?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Septembrie 2021 |

Buna, am cumparat o pereche de blugi de la bershka, dar imi sunt mari si as fi vrut sa ii returnez, insa nu mai am bonul fiscal. As putea macar sa merg in magazin si sa le cer sa mi- i schimbe? Mai ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nanami776
în 26 Septembrie 2021 | Nanami776 întreabă:

Are cineva vreun cod de reducere pentru site-ul targulcartii?

4
Răspunde Raportează
Mihaa22
în 26 Septembrie 2021 | Mihaa22 întreabă:

Cum cumpar un produs in rate pe eMAG? De fiecare data cand adaug produsul in cos apare cu pretul intreg desi l-am adăugat din categoria ratelor.

3
Răspunde Raportează
Anonim420420
în 26 Septembrie 2021 | Anonim420420 întreabă:

Salut. Am aflat de curand de site- ul BabuSStyle care vinde jordani UA. Adica unauthorized authentic. Care sunt niste replici foarte bune ale Jordan. Mai stie careva si alte site uri LEGIT de haine / sneakersi...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
sofiaaaa001
în 25 Septembrie 2021 | sofiaaaa001 întreabă:

Stie cineva de unde as putea cumpara lumanari din ceara naturala de albine din Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 24 Septembrie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ati comandat vreodată produse de pe Domi-Tex? Ajung în termen de 7 zile lucrătoare cum scrie acolo!?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Septembrie 2021 |

Salut, ce pot cumpara cu un voucher rabla altex? Nu vreau sa intreb in magazin :), dau funda

4
Răspunde Raportează
HanszmR
în 24 Septembrie 2021 | HanszmR întreabă:

Salut. Vreau si eu sa-mi cumpar o pereche de bocanci in care sa nu intre apa si sa fie foarte caldurosi. Ce-mi recomandati?

27
Răspunde Raportează
melelhilen54
în 24 Septembrie 2021 | melelhilen54 întreabă:

Cand faci o comanda si vine curierul, ce trebuie sa-i arati?

12
Răspunde Raportează
SSaleu20
în 23 Septembrie 2021 | SSaleu20 întreabă:

Salut, exista "rezerve" pentru odorizantele de camera tip betisoare parfumate, betisoarele acelea care sunt puse intr-un recipient cu parfum? Un link? As gasi pe Emag?

3
Răspunde Raportează
Nuga32
în 23 Septembrie 2021 | Nuga32 întreabă:

Bună, vreau sa intreb ce se întâmplă dacă ai anulat comanda pe internet dacă și comanda a fost predată Curierul lui și expediată către mine? Eu sunt în situația în care am facut o comanda...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sanziana88
în 23 Septembrie 2021 | Sanziana88 întreabă:

Buna tuturor. As vrea sa organizez o petrecere pentru o fetita si ma gandeam sa iau de aici https://www.partymag.ro/articole- petrecere cateva articole ca sa completez cu ce am eu si voiam sa stiu parerea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Laurentiujr
în 23 Septembrie 2021 | Laurentiujr întreabă:

Hei TPU, vreau să- mi achiziționez o stație meteo, cât mai precisă, cu cât mai multe detalii. Care dintre aceste modele este cea mai bună? 1. https://www.emag.ro/statie- meteo- cu- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LuckyCharm16
în 22 Septembrie 2021 | LuckyCharm16 întreabă:

Când mă sună curierul, îmi vor pune câteva întrebări sau doar codul? (Am ales plata cash, adică la curier

3
Răspunde Raportează
Swetty20
în 22 Septembrie 2021 | Swetty20 întreabă:

A comandat cineva de pe site ul de haine Creative.ro? Îmi spuneți va rog cum sunt hainele sau daca sunt țepari

3
Răspunde Raportează
Florin1936112
în 22 Septembrie 2021 | Florin1936112 întreabă:

Am trimis un colet cu fan curier cu ramburs la destinatar, azi am primit mesaj ca fan la livrare comanda iar acolo scrie exact continutul care a fost trimis de mine, mentionez ca a fost ridicat coletul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Radandam
în 21 Septembrie 2021 | Radandam întreabă:

Știți cumva nume de site- uri de haine care accepta plata online cu paysafe? Și cum se procedează la plata asta online cu paysafe? Practic îți vine coletul acasă dar nu mai plătești nimic, dacă...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sandu_Maria_1995
în 21 Septembrie 2021 | Sandu_Maria_1995 întreabă:

Bună ziua, am comandat o rochie de pe Wish și nu se potrivește mărimea si vreau sa o returnez(banii i- am primit înapoi). Problema ii ca nu am adresa unde sa fac returnez, am vb cu cei de la Wish...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2021 |

De unde îmi pot cumpara o pereche de pantaloni din fâș largi si jos stransi cu elastic? https://marketplace-images.asos.com/user/9ecc17cb-7e20-49b8-8889-5cb6df42124d_large.jpg

2
Răspunde Raportează
Anonimus12368j8
în 21 Septembrie 2021 | Anonimus12368j8 întreabă:

Salut! Am un cărucior pentru oamenii cu handicap, vreau sa il vand dar pe olx nu am primit nici un mesaj, aveti idei de site uri in care il pot vinde?

5
Răspunde Raportează
username2468
în 20 Septembrie 2021 | username2468 întreabă:

Am și eu o întrebare. Pot achita plata cu cardul de masă Sodexo dacă vreau să fac cumpărături din Jumbo?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Septembrie 2021 |

De unde pot gasi sa imi cumpar haine in Romania ca cele de le nevstudio?

2
Răspunde Raportează
Yohei
în 20 Septembrie 2021 | Yohei întreabă:

Salut! Site-ul LightInTheBox, e legit? Daca ati comandat ceva de pe el, in cat timp vi s-au trimis coletele?

4
Răspunde Raportează
Stefania63728
în 20 Septembrie 2021 | Stefania63728 întreabă:

Buna! A comandat cineva de pe Shein vreodata? Am vazut ca plata se face cu cardul inainte ca produsul sa ajunga.Multa lume a comandat de pe acest site fara nici o problema.Dar imi este teama sa platesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Septembrie 2021 |

Care e diferența (sau diferențele) dintre Coca Cola Classic și Pepsi Cola?

4
Răspunde Raportează
Ninii293948
în 19 Septembrie 2021 | Ninii293948 întreabă:

Buna, știe cineva unde pot găsi acei colanți scurți de ii porți pe sub rochii/fuste? Știți, e un fel de chilot doar ca se întinde putin si pe picior. Va rog am nevoie urgent!

8
Răspunde Raportează
Birenaa
în 19 Septembrie 2021 | Birenaa întreabă:

Buna TPU, știți de unde aș putea sa imi cumpar un încărcător original de iphone, știți vreun site sau ceva? Nu sunt sigur care sunt originale. Menționez ca am iPhone 8 dar nu cred ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gabriela1Gbby
în 17 Septembrie 2021 | Gabriela1Gbby întreabă:

Am primit un card cadou Douglas și unul Zara și nu știu ce sumă au pe ele. Cum pot afla?

4
Răspunde Raportează
maria911
în 16 Septembrie 2021 | maria911 întreabă:

Buna! Site ul docmartenbocanci.com/ docmartens-Romania este legit?

1
Răspunde Raportează
JackFrost22
în 16 Septembrie 2021 | JackFrost22 întreabă:

Salut, voiam sa stiu daca trialul gratuit de 3 luni de la eMAG se poate anula. Asta scrie pe site, , După 3 luni sau după ce ai epuizat cele 7 comenzi cu beneficii premium, cardul tău va fi debitat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ionutmariuo13
în 16 Septembrie 2021 | Ionutmariuo13 întreabă:

Salut. Am cumparat un Apple watch luni din altex din magazin nu online. Pot sa ii fac retur?

10
Răspunde Raportează
Xmen22
în 15 Septembrie 2021 | Xmen22 întreabă:

Ceva site-uri de încălțăminte?

5
Răspunde Raportează
JeKyLl
în 15 Septembrie 2021 | JeKyLl întreabă:

Salutare TPU! A montat cineva manetă schimbător pentru 10 viteze pe o bicicletă cu 3x9? Am tot încercat să găsesc o manetă de schimbător shimano deore/slx pentru 9 viteze, dar majoritatea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fhaksjejdh
în 15 Septembrie 2021 | Fhaksjejdh întreabă:

Bună! La ce magazin mai pot găsi înghețată Magnum cu nucă de cocos? Mulțumesc!

15
Răspunde Raportează
lmsps123
în 14 Septembrie 2021 | lmsps123 întreabă:

In urma evenimentului organizat de Apple in aceasta seara (14.09.21), magazinele Altex sau Emag vor face reduceri la produsele Apple? Stiti daca in anii anteriori au fost reduceri dupa un astfel de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
George3117
în 14 Septembrie 2021 | George3117 întreabă:

Salut, vreau sa cumpar o pereche de adidasi iar aceștia sunt ultimul in stock, eu dacă i-am băgat in cos, altcineva poate sa dea comanda înainte mea iar aceștia sa nu mai fie?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Septembrie 2021 |

Ce este și la ce se folosește acest obiect? https://ibb.co/tQL802B

5
Răspunde Raportează
SuntMidu
în 13 Septembrie 2021 | SuntMidu întreabă:

Salut! Site-ul adidasromania.com e legit? Am văzut acolo o pereche pe care o caut de mult dar nu stiu dacă e legit site ul

3
Răspunde Raportează
AlexDorinel
în 13 Septembrie 2021 | AlexDorinel întreabă:

Merita sa dau 700 lei pe niște adidasi(nike 270), am 16 ani? Am strâns câteva zeci de milioane din alocație și parintii au zis sa- mi iau ce vreau, doar sa nu fie prostii. 700 lei nu e nici...? (mai mult)

39
Răspunde Raportează
Pedri
în 13 Septembrie 2021 | Pedri întreabă:

Ce sa fac dacă mi-a rămas 1 euro pe cartela ce pot face cu acel euro?

1
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 13 Septembrie 2021 | MauroMania777 întreabă:

Am auzit ca exista în Ghencea niște magazine cu mobila mai accesibila. M-ar interesa un pat de mijloc modern. Cine îmi poate spune pe unde sunt localizate aceste magazine?

2
Răspunde Raportează
IstrateAna5158
în 13 Septembrie 2021 | IstrateAna5158 întreabă:

Cum pot face plăți online cu un card ING Nederland? Când îmi cere datele,la numărul cardului nu pot introduce decât cifre, în condițiile în care numărul cardului meu începe cu "NL"

7
Răspunde Raportează
sofiaaaa001
în 13 Septembrie 2021 | sofiaaaa001 întreabă:

Stie cineva daca se poate da comanda de pe aplicatia carrefour si sa iti vina acasa produsele? Daca da, a mai facut asta cineva? In cat timp vine comanda?

2
Răspunde Raportează
Laurentiujr
în 12 Septembrie 2021 | Laurentiujr întreabă:

Hei TPU, am mare nevoie de ajutorul vostru... vreau să comand niște bijuterii din India, dar problema este că nu asigură transportul în România. Știți oare vreo firmă de curierat internațional?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
tovarasaA
în 12 Septembrie 2021 | tovarasaA întreabă:

Am facut o comanda pe Pink Panda, dar am introdus o adresa de email invalida. Oare voi primi comanda sau trebuie sa fac una noua?

2
Răspunde Raportează
mgtow
în 12 Septembrie 2021 | mgtow întreabă:

Am testat un tracksuit de polyester si ma mananca pielea, transpir in el. Il tai si il folosesc pe post de carpa... pe aliexpress se poate selecta varianta intre cotton si organic cotton. Ambele sunt ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
adrianpetrican
în 12 Septembrie 2021 | adrianpetrican întreabă:

Cine imi zice niste siteuri unde pot cumpoara softwareuri de 1.01 euro sau ceva de genul?

7
Răspunde Raportează
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 11 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 11 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 11 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 15 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.684
  • Întrebări: 3.953.086
  • Răspunsuri: 17.653.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Fotbal

Fotbal

Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii