A cumparat vreodata cineva haine de pe Sinsay? As vrea sa imi iau un body insa eu in mod normal port S dar dupa masura de pe site ar veni M. Nu știu cat e de relevant asta deoarece am mai cumparat haine...? (mai mult)
Salut TPU! Am 14 ani si as vreau sa plasez o comanda pe eMAG prin easybox fara sa stie parintii.(Am un cont deschis la reiffeisen pentru minori - "card instant" pentru cine cunoaste). Stie cineva daca ...? (mai mult)
Stie cineva unde exact pot găsi in București incaltaminte nike air force 1 de dama? Singurul loc unde am reușit sa ii găsesc a fost pe aplicația nike și cu siguranța de acolo ar dura foarte mult...? (mai mult)
Cum anulez o comanda de pe cat mobile?
Daca vreau sa dau comanda de un produs care imi trebuie urgent, pot spune cuierului sa vina la o anumita ora? Ziua este deja stabilita
Pot returna o pereche de pantaloni H&M?
Buna! Am făcut o comanda pe un site dar am gresit numarul de telefon și am plătit cu cardul. Nu mi- au trimis confirmare pe email ca mi- au înregistrat comanda sau ceva. Le- am trimis email dar nu ...? (mai mult)
Dacă vreau sa cumpăr ceva de pe internet și sa plătesc cu cardul îmi cere cod pin?
Pot sa dau o comanda pe SHEIN de pe doua conturi diferite, dar cu același card?( sora mea are card dar are și ea cont pe SHEIN și a plasat câteva comenzi și ma gândeam sa îi folosesc și eu cardul...? (mai mult)
Buna ziua! Am observat ca pe olx sunt extrem de multe oferte la adidasi, de ex. jordan. Preturi de 300 de lei cand de fapt ei in magazin sunt 600, 700, 800 de lei. Am intrebat un vanzator ca de ce ...? (mai mult)
Este mai bine sa cumperi un Apple watch series 6 cu sim sau fără? Dau funda, plssss.
Bună! Am dat comanda de pe Shein zilele trecute și as dori sa știu cum ajunge coletul în posesia mea; il iau de la posta sau vine curierul? Mai trebuie plătite ceva taxe ca pe...? (mai mult)
Se poate plati la Mesopotamia cu card Edenred?
Salut, un site bun de unde poți cumpăra arome de narghilea bune și ieftine? Care sa aibă un gust bun și sa fie exact ca aroma pe care o descrie. Am 2 arome de la "ice rockz" și nu sunt bune deloc...? (mai mult)
Ar merge încarcatorul acesta pentru a21s? https://rounded.com/samsung-fast-travel-charger-2000mah-incl.-usb-data-cable-type-c-white-eu-bister-ep-ta20ewecgww.html
Pentru băutorii de rom: ce marcă de rom spiced recomandați? Aș dori să îi fac un cadou tatălui meu care este fan al acestei băuturi însă nu știu ce să aleg deoarece nu sunt o iubitoare a romului....? (mai mult)
Bună! A comandat cineva de pe acest site: https://www.manier.ro/? Aș dori să îmi achiziționez acest produs: https://www.manier.ro/gentuta- matlasata- piele- roz- prafuit- gf1908.html și vreau să...? (mai mult)
Știți de unde aș putea cumpăra o cană de cafea cu capac, reutilizabila? (din aia din bambus) - de undeva din Cluj- Napoca vreau, că am nevoie urgent pentru ziua unei prietene. Voiam să cumpăr...? (mai mult)
Stiti cumva daca produsele de pe epantofi.ro sunt originale in special adidasi?
Buna TPU! Poti cumpara telefon de pe flip in rate?
Ce părere aveți de Mall Băneasa?
Salut,stie cineva daca aleg plata la livrare la eMAG, pot plăti și cu cardul?
De ce produsele din benzinării sunt foarte scumpe, chiar și peste "magazinele de colț"? Prețul unui bidon de apă 500 ml în magazin este în jur de 1, 9 lei, la magazinele de colț este în jur...? (mai mult)
Se gaseste vopsea verde de par? Fara sa o iau de pe net
Un site de unde pot cumpara box set-ul de carti A Song of Ice and Fire (in romana).
Acum 3 zile mi-am comandat niste haine de pe Shein, eu mi-am pus adresa in română, contează?
Buna! Tocmai ce am comandat o comanda de 4 articole de pe H&M. Cand am intrat in cont la comenzi...practic imi aparea ca am doua pachete (pachetul 1 conținând doua produse si pachetul 2 restul). A MAI...? (mai mult)
De ce anumite mărci de țigări sunt populare și se vând bine iar altele nu? Pe ce criterii le cumpără lumea?
Buna TPU! Stie cineva unde pot cumpara inele ieftine de argint sau care au cristale? Multumesc
Salut, acum 1 luna soramea a dat up la viteza la internet la 1gb cu tot cu comanda de ruter dar de ruter a uitat sa il ia si l- a luat altcineva (deoarece ea nu s- a dus sa il ia) am mai data comanda...? (mai mult)
Salut, am fost azi în auchan și acolo au un sistem al casei de marcat mai diferit, adică trebuie sa plătești tu, am mers sa plătesc acolo, am plecat crezând ca e în regula și când ma uit ...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de arefam 200 fara reteta imi puteti spune va rog o farmacie de preferat sector 2? multumesc anticipat
Bună, Pot cumpăra în rate pe eMAG dacă sunt la patria bank? Dacă da, pe care opțiune trebuie sa dau : Raiffeisen Bank - Card eMAG Banca Transilvania - Star Card Credit Europe - CardAvantaj ...? (mai mult)
Bună, Pot cumpăra în rate pe eMAG dacă sunt la patria bank?
Ceva site-uri serioase sa imi cumpar hanorace?
Cum pot face ca pe EMAG chiar dacă un produs nu e disponibil când apare în stoc sa ma informeze imediat!? Un PC GAMING TOP!?
De ce nu merge site ul EMAG RO!?
Știe cineva cum sta treaba cu comenzile de pe Alibaba? De exemplu pot comanda ceva pe firma? Îmi vor da factura? Le pot vinde? Cât de mari pot ajunge taxele vamale? Va rog doar cineva care a lucrat ...? (mai mult)
Buna seara! Va rog frumos sa nu radeti de mine sau ceva)) Eu am marimea 50 la picior. Am 14 ani deci e o problema. Stiti de unde pot sa imi iau ceva adidasi de baschet? Adica inalti, eu joc baschet...? (mai mult)
Buna tuturor, ati vazut sa fie tampoane cu aplicator de plastic in magazinele Kaufland, Lidl sau DM? Am in zona magazine unde sunt doar OBuri.
Buna! Care a mai refuzat comenzi de pe site- ul epantofi.ro? Nu de alta dar eu mi- am comandat un ghiozdan, doar ca am comandat modelul gresit si as vrea sa refuz comanda atunci cand vine curierul.Ce ...? (mai mult)
Ce părere aveți de reclama de la Mega Image, cu ala care mușcă din roșie?
Spuneti- mi un laptop bun pana- n 4.000 lei. Ce înseamnă bun? Vreau sa încep sa învăț programare și vreau unul decent sa nu- mi sacadeze(și unul sa ducă și jocuri, dar din astea normale, gen...? (mai mult)
Salut,cat costa 1 kg de trufe?
Bună ziua. Știe cineva ceva despre siteul de parfumuri Matini Store? Pare puțin cam țeapă....Multe reduceri colosale. Cineva care a comandat de la ei deja?
Salutare! Am si eu o intrebare. Daca aveti cumva niste recomandari de siteuri de incredere de unde pot sa imi comand niste hanorace custom de tip anime/ahegao. Preferabil din Romania. Multumesc...? (mai mult)
Hello! Acum cateva zile mi- am comandat un ghiozdan de pe un site, doar ca mi- am comandat modelul de ghiozdan gresit si din pacate nu mai pot anula comanda deoarece a fost deja expediata.Intrebarile ...? (mai mult)
Stiți vreun site din România precum emmiol sau altele? Va rog, dau funda
Bună, vreau sa dau comanda de pe saitul stradivarius doar ca acolo doar cu cardul poti plăti și nu înțeleg, banii vor fi retrasi după ce finalizez comanda, dupa ce bag toate datele sau cand vine...? (mai mult)
Salut! Am vazut ca exista pe piata click pentru tigari de cumparat separat, intrebarea este de unde as putea cumpara direct?(nu vreau sa comand online si alte bazaconii) As dori sa stiu de unde cumparati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
Alexandru9971 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?