TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
widevanilla
în 31 August 2021 | widevanilla întreabă:

Buna! Mi- am uitat ieri o jacheta neagra cu chei in ea in iulius mall Cluj. Stie cineva daca exista vreun loc unde se duc obiecte pierdute, in afara de cel din fata auchan- ului, unde as putea incerca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
java12345678901211144133ytrytu78909876545
în 31 August 2021 | java12345678901211144133ytrytu78909876545 întreabă:

O bicicleta buna buget :1000 lei?

7
Răspunde Raportează
Pateucupita88
în 30 August 2021 | Pateucupita88 întreabă:

Imi poate spune cineva cum comand ceva de pe site ul https://www.rock4u.ro/

1
Răspunde Raportează
stefanaaalexandrud
în 30 August 2021 | stefanaaalexandrud întreabă:

Salut TPU, este cineva de aici care comanda de pe amazon? Vreau sa fac un retur către amazon doar ca ma blochez, nu știu cum înregistrez cererea pe site. Ei zic ca îmi rambursează suma de transport...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Andrey2600
în 29 August 2021 | Andrey2600 întreabă:

Bună ziua, de ce nu pot adăuga 5 euro cu cardul visa de la raiffeisen? Îmi tot dă o eroare cum că datele cardului au fost blocate de către bancă.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 August 2021 |

Pui # pebune, gătit în fiecare zi în restaurantele KFC! De ce folosesc cei de la KFC în reclamele lor jargoane de gen : pebune? Eu știu că atunci când cineva îți zice pe bune, în seamnă ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Feri5
în 28 August 2021 | Feri5 întreabă:

A comandat cineva de pe Joom? Plata se face ramburs la curier? Sau cu cardul?

7
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 28 August 2021 | oceanoflove întreabă:

Se mai confrunta cineva cu aceasta problema : astept mai multe pachete de pe alliexpress, am dat comanda pentru ele din iunie, iar unul dintre ele imi spune pe platforma ca a ajuns la posta acum o luna....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
gherghen3747
în 28 August 2021 | gherghen3747 întreabă:

Salut, stie cineva daca site ul collectioneonline.com este legit? Am mai avut reviews si oamenii nu prea aveau o parere buna.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 August 2021 |

Imi spune si mie cineva cum fac o comamda pe rocku4. Ro?

1
Răspunde Raportează
Flar3
în 27 August 2021 | Flar3 întreabă:

Cum se sterg review-urile de la cel.ro?

2
Răspunde Raportează
Costelus710
în 27 August 2021 | Costelus710 întreabă:

Salutare, ce site- uri de unde poți cumpăra produse la un preț mai bun decât în țară mai știți? Până acum am folosit AliExpress pentru că mi se părea cel mai bun, dar s- a cam stricat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
qwertylovet
în 27 August 2021 | qwertylovet întreabă:

Buna ziua! Am cumparat o mașina de cafea manuală de la Altex acum 2 zile, am facut o cafea și este sub așteptările mele. Dețin cutia originală, bonul și toate accesoriile. Intrebarea mea este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dumitru67
în 27 August 2021 | Dumitru67 întreabă:

Salut. Am un colet din Ungaria, care a intrat în România acum o săptămană. Prima oprire a fost la BSI Oradea, după care a ajuns la Cluj- Napoca (orașul unde trebuie livrat) la OPDC. Mă gândeam...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ogainarandom
în 27 August 2021 | ogainarandom întreabă:

Bună! Știu când eram mai mică aveam niște caluti mici. Sunt acoperiti cu puf și au coronite(nu știu dacă toți) cred ca cumpărai un pachet și nu știai ce primești, sunt mici, figurine și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
salieri84
în 26 August 2021 | salieri84 întreabă:

Imi puteti recomanda va rog, un hosting romanesc, cu un raport bun calitate- pret? Ma intereseaza in special pentru gazduire Wordpress. Am fost abonat la Hostico, dar am renuntat, deoarece nu aveau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dima_Alin_1998
în 26 August 2021 | Dima_Alin_1998 întreabă:

Salut, am si eu o intrebare legata de Lensa, firma specializata pe ochelari. Mi- am achizionat acum circa 2 saptamani o pereche de ochelari iar astazi am zgâriat una dintre lentile destul de puternic,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreiLmao
în 26 August 2021 | AndreiLmao întreabă:

Hello TPU! M- am trezit și eu astăzi cu un vibe foarte fain ca să văd că Emag mi- a anulat livrarea. Ce înseamnă de fapt livrare anulată? A fost să zic așa reprogamată sau anulată în...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AndreiLmao
în 26 August 2021 | AndreiLmao întreabă:

Hi TPU! M- am trezit și eu astăzi frumos cu un vibe fain numai ca să văd Emag că îmi spune faptul că Livrarea a fost anulată.Ce semnifică livrarea anulată? A fost anulată pe moment sau de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 26 August 2021 | ChiukiuHamsler întreabă:

Salut! Am fost la Auchan sa cumpar mai multe produse, cate 22 de fiecare si la un produs mi-a batut 222 de produse, desi eu aveam 22, ce pot face?

9
Răspunde Raportează
myhnea09
în 25 August 2021 | myhnea09 întreabă:

Salut, unde gasesc si eu un magazin de unde pot cumpara spray-uri de grafitti in Cluj?

3
Răspunde Raportează
Costelus710
în 25 August 2021 | Costelus710 întreabă:

Salutate, a comandat cineva de pe Joom? Am auzit că coletele pleacă de undeva din Europa și ajung in Romania și nu mai trebuie sa plătești taxe la poștă + ajung mai repede. Așa este? Și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonimul0724
în 25 August 2021 | anonimul0724 întreabă:

Salut TPU, am găsit un ceas fossil model fossil fs4775 și are bratara din metal(otel inoxidabil) neagra, sunt curios dacă aceste tipuri de "curele" rezista în timp gen dacă se zgarie, se decoloreaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
unreadfire
în 25 August 2021 | unreadfire întreabă:

Salut, dacă am comandat ceva de pe un site din alta țara cu plata ramburs, atunci va trebui sa plătesc aici in euro sau lei?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 August 2021 |

Buna seara! A cumpărat cineva ceva de pe AlexPC? Sunt interesat de un calculator și este un preț măricel și nu vreau să mă risc. Ce ziceți? Piesele sunt minate? Sh? Mulțumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
mihaimmmarius
în 25 August 2021 | mihaimmmarius întreabă:

Buna seara, am cumparat o pereche de adidasi de pe olx de la un tip care avea mai multe anunturi unele si promovate (o sa intelegeti pe parcurs de ce zic asta) numele contului era shoes. Inainte sa dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cosmin49
în 24 August 2021 | Cosmin49 întreabă:

Salut. Doresc sa fac un schimb de laptop cu cineva care este in alt oras. Intrebarea mea este, cei de la FAN Courier, asigura astfel de "tranzactii"?

5
Răspunde Raportează
Cosmin483
în 23 August 2021 | Cosmin483 întreabă:

Salut! Ați văzut prin supermarketuri cireșe? #Iasi

2
Răspunde Raportează
DenqOO
în 23 August 2021 | DenqOO întreabă:

Am dat comanda la Carturesti de o agenda si am platit- o online. Faza e ca intre timp am gasit una mai frumoasa intr- o librarie. De pe site un pare ca pot sa anulez comanda. Cum as putea sa o anulez? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ovidiugiurgiu18
în 23 August 2021 | ovidiugiurgiu18 întreabă:

Salut TPU, am o intrebare scurta, am dat comanda de niste creatina monohidrata de la genius nutritions dar vreau sa o anulez, am alta comanda sa vina in alta locatie, nu am optiunea de anulare am tot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 23 August 2021 | SingleForOne întreabă:

Vi s-a întâmplat să vă placă un telefon așa de mult, încât l-ați cumpărat a doua sau a treia oară, după ce i-a trecut vremea primului? Care este acela și de ce?

2
Răspunde Raportează
thepurge9005
în 22 August 2021 | thepurge9005 întreabă:

Noi de ce nu avem quarter pounder si variantele lui in lanturile McDonalds din Romania?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 August 2021 |

Imi poate spune cineva un site unde gasesc apartamente de vanzare cu 2 camere? Anunturile sa fie la zi si direct de la proprietar fara intermediar din toata Romania.Eu am gasit dar nu la zi de ex in urma...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Costelus710
în 22 August 2021 | Costelus710 întreabă:

Salutare, am și eu o întrebare mai stupidă... M- am mutat de curând în oraș(am stat la țară până acum) și aș dori să comand ceva prin posta, dar nu știu dacă îmi vine acasă... Când...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 22 August 2021 | SingleForOne întreabă:

Ce căști Bluetooth să cumpăr care să se conecteze bine și să nu apară fel și fel de erori? Am Samsung A52, e mai bine să fie căști de același brand?

5
Răspunde Raportează
Ab4
în 21 August 2021 | Ab4 întreabă:

Pot face plati cu un cont de Paypal daca nu am cardul confirmat?

1
Răspunde Raportează
Syrten
în 21 August 2021 | Syrten întreabă:

Bună TPU! Știe cineva de unde aș putea sa iau plușuri cu pisica aia Pusheen? Am luat acum câțiva ani de pe un site asiatic și îmi cereau la vamă de 3 ori prețul pisicii așa că am returnat- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bettybetty
în 21 August 2021 | bettybetty întreabă:

Hey lume. Am comandat o husa de telefon de pe catmobile. Problema e ca vreau sa anuleze comanda si nu stiu cum. Cine ma poate ajuta? Este urgent...

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2021 |

Ce părere aveți de firma de calculatoare SH https://www.giasistem.ro/despre- gia- sistem. În comparație cu interlink.ro? Recenziile acestora sunt cam dezastruose :)) Voiam sa iau o unitate de la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Necoara
în 21 August 2021 | Necoara întreabă:

Dacă comanzi ceva mai mic de pe AliExpress îți vine in cutia poștala ps: am comandat un USB

5
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 20 August 2021 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Îmi puteți spune unde aș putea găsi o brățară de aur cu inel atașat în genul cum au arăboaicele? Am tot căutat și nu am găsit. Mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
Ash00
în 20 August 2021 | Ash00 întreabă:

Buna TPU! Care este diferenta dintre bascheti, tenisi si vansi? Sau sunt acelasi lucru?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2021 |

Unde as putea gasi pantaloni evazati pentru barbati, ca astia? https://postimg.cc/sQPN6JqH

3
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 19 August 2021 | 123gabialexandra întreabă:

Imi recomandați, va rog, niște siteuri de haine faine (mai mult elegante) și ieftine. Spre exemplu: anasofia, tessa… Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
Angela_Maria_2001
în 19 August 2021 | Angela_Maria_2001 întreabă:

Heyy. A cumparat cineva de pe DressLily? Sunt taxe de livrare in Romania, mari? Pe site preturile sunt in dolari deci cred ca din SUA livreaza. Preturile sunt destul de ok doar ca nu stiu. Cum o sa imi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VladMiihai
în 19 August 2021 | VladMiihai întreabă:

Salut, din ce am inteles daca comanzi de pe eMAG scaun de tip gaming nu iti este livrat acasa. Este Adevarat?

1
Răspunde Raportează
VladMiihai
în 19 August 2021 | VladMiihai întreabă:

Salut, daca comand de pe amazon in Romania, imi ia taxa la transport cat scrie sau este mai mare?

2
Răspunde Raportează
StelutaStela
în 19 August 2021 | StelutaStela întreabă:

Am cumparat un gift card de 5€ de la un aparat QIWI si mi s- a spus că vor veni instrucțiuni pe email (l- am verificat de vreo 5 ori) Astept de 3 ore si nimic. Pot altceva sa fac ca sa imi între...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LaElly11
în 18 August 2021 | LaElly11 întreabă:

Bună! Vreau sa ii cumpăr cadou online iubitului meu, parfumul Kenzo. Pe cine site îl pot gasi la un preț neexagerat dar sa fie si original?

5
Răspunde Raportează
Sandu3
în 18 August 2021 | Sandu3 întreabă:

Salut.Pentru comenzile de la eMAG poti primi pachetul respectiv cu plata ramburs prin curier sau la acele EASYBOX.La acestea din urma se poate plati si in numerar sau doar cu un card?

5
Răspunde Raportează
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 13 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 13 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 18 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 13 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.685
  • Întrebări: 3.953.086
  • Răspunsuri: 17.653.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
How I met your mother

How I met your mother

Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii