Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Imi poate explica si mie va rog cineva la ce colete internationale se aplica taxe extra si la care nu? Inteleg diferenta de greutate de la vama, insa daca am un colet venind din Singapore, trece si prin...? (mai mult)
Bună! Am comandat ceva online si am platit cu cardul. Banii mi s-au tras dar nu au ajuns la vânzător. Am făcut comanda sâmbătă seara. Cam cât durează până primesc ei banii?
Buna! Cine ma ajuta sa găsesc un site? Știu ca am văzut o pijama cu mâneca scurta care e pe bordo și avea ceva flori in partea din fata. Era la 70 lei, cu reducere. Site- ul acea și lenjerie, ...? (mai mult)
Se poate verifica coletul la primire de la eMAG?
Buna! vreau sa-mi cumpar un telefon de pe eMAG ca doar acolo il gasesc. Este safe?
Se poate trimite un colet prin curier cu ridicare din sediu pentru destinatar? Daca da, cate zile va sta coletul in sediul din orasul destinatarului?
Cum anulez o comanda de pe pc garage fara operator?
Este cineva care a facut cunostinta cu noile taxe pentru coletele internationale? (vechile cunostinte Aliexpress, Wish s- a.m.d) Este vorba de coletele care au intrat in tara incepand cu luna aceasta,...? (mai mult)
Salut, un site mai ieftin asa de unde poti lua parfumuri? Si sa fie si originale, dau fundă
Si-a luat cineva vreodată haine (blugi in special) de pe site-ul "DeHaine"? Sunt de calitate vreun pic? Sau după prima spălare se duce culoarea? Dau funda
Vreau sa cumpăr un produs de pe eMAG si am vazut ca este disponibil în showroom- ul Emag din orașul meu, pot sa ma duc acolo și pur și simplu spun ca vreau sa cumpar acel produs sau cum...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa îmi cumpar un tricou Hard Rock Cafe de pe siteul lor oficial. Ați comandat vreodată de acolo și a fost totul ok? Îmi e cam frica mai ales ca trebuie sa plătesc cu cardul online...? (mai mult)
Toate saltelele trebuie sa aiba arcuri sau exista saltele speciale ortopedice fara arcuri? Multumesc.
La Mamaia Nord sunt tarabe cu chestii de cumpărat?
Salut, as vrea sa- mi dau bicicleta spre garantie insa nu mai am cutia originala cu care a venit. Aveti vreo idee daca trebuie neaparat pusa in cutia originala, sau in orice alta cutie? Nu prea gasesc...? (mai mult)
Ok. Deci am facut efectiv o comanda pe sinsay de 2 ori pe aceleasi lucruri si nu am banii necesari si mai e si sambata azi si nu am cum accesez curierul sau relatiile cu clientii ca e doar de luni pana...? (mai mult)
Salut, un ventilator reincarcabil, ieftin si de lunga durata imi puteti recomanda? Prefer pe eMAG.
Hei! Poate cineva să îmi zică cum funcționează ebay? Aș vrea să cumpăr ceva de acolo și nu prea înțeleg cum. Dacă se poate să îmi explicați cum funcționează licitațiile și timpul lor...? (mai mult)
Salut! Aveți idee cat ar costa un trandafir in "piata de flori" din București? Vreau să știu dacă merita sa merg până acolo, as dori sa iau 23. Mulțumesc!
Buna ziua, A folosit cineva plasturii acestia? https://www.crisalis.ro/femei-tratamente-corporale/17788-slimming-belly-patch-gabriella-salvete-tratamente-corporale.html Au vreun efect?
Salut, miercuri am comandat ceva online, comanda a fost pusa la curier tocmai joi, iar azi a preluat curierul comanda si banuiesc ca pana diseara ar fi in depozitul curierului, tin sa precizez ca firma...? (mai mult)
Daca cumpar un joc de pe playstation store vine dvd?
Cum se poate comanda online de la Lidl? Daca este posibil, ce experiente ati avut?
Alutarea tuturor! Acum cateva sapt. am cumparat un carburator Walbro din piata Bazar. L- am folosit la motocoasa cateva zile si la un moment dat am dorit sa ii fac o curatare, deoarece ceva nu era in ...? (mai mult)
Salut, pot returna un cântar de persoane dacă nu e cum mi-am dorit? L-am cumpărat fizic din magazin, am bonul și tot ce a venit cu el, dau funda!
Buna, doresc sa-mi cumpăr o bustiera sport dar nu știu care este mai ok. Fac dansuri si am sânii puțin mai mari și ma deranjeaza asta deoarece SAR. Un link as vrea dacă se poate.
Salutare,ce părere aveți despre site-ul okazii.ro și despre produsul de mai jos? https://www. okazii.ro/sirena-pentru-bicicleta-tip-politie-4-tonuri-a214953791
Salut TPU, am comandat acum 2 zile ceva de pe EMAG si imi arata ca, coletul o sa ajunga undeva pe data de 16- 17, deci peste 2 saptamani aproape. Acum vreau sa va intreb, voi ati mai patit asta? De...? (mai mult)
Buna TPU, A achiziționat cineva din Kik instalații de lumini cu led? Am văzut dar nu știu dacă sunt calitative și cât de durabile sunt.
Hey TPU! Daca ati comandat pana acum de la Stradivarius, in cat timp ajunge o comanda in general?
Buna TPU, am vazut pe OLX o pereche de jordani retro, cum imi dau seama dupa eticheta daca sunt originali? Noi nu ii mai gasesc pe niciun site.
Am dat o comanda de pe un site si azi dimineața la ora 9:05 mi s-a dat un email de la Cargus precum comanda este la ei si vine catre mine... V-a ajunge azi?
Buna ziua. Stilul meu este unul gen alt/emo iar eu vreau sa imi cumpar niste incaltaminte (ma refer la ghete sau cizme) in stil demonia. Unde gasesc niste ghete care au si platforma inalta dar si catarame...? (mai mult)
Salutare, ce părere aveți despre site- ul powertoolsconcept.ro și dacă produsele sunt de calitate și livrarea cam în ce interval se face de câte zile.VĂ ROG FRUMOS SĂ- MI RĂSPUNDEȚI FOARTE...? (mai mult)
Ce pot cumpara de 15 lei de pe eMAG sau de maxim 20 lei?
Buna, feletor! Îmi puteți recomanda niște site-uri care au costume de baie drăguțe din 2 piese? Va pup!
Cineva care a comandat de pe shein? Comanda a venit la timpul estimat de ei?
A comandat cineva de pe site-ul LaComanda.ro? Imi tot apar reclame de la ei si am vazut ca au numai produse Polo. Oare sunt originale? Stie cineva ceva? Multumesc
De unde pot cumpara soup dumplings in Romania?
Buna, am 600 de lei si vreau sa îmi iau haine de pe shein de ei. Mama nu vrea sa dea cardul ei ca după sa- i dau banii eu, spune ca nu își da cardul ca- i ia toți banii de pe el.Și mai spune sa...? (mai mult)
Vreau să cumpăr o pereche de căști din Carrefour. O pot achita la orice casă sau cum procedez?
Salut TPU. Stie cineva vreun site in Anglia gen olx? Adica sa te poti gasi personal sa vezi produsul?
Salut TPU, am dat comanda de suplimente alimentare din SUA (in Romania nu le gasesti) transportul este prin DHL. chestia e ca trebuie sa completez pentru vama mai multe chestii. https://imgur.com/yW2vxIP ...? (mai mult)
Pot sa contactez Emag pe whatsapp? Sau cum pot sa ii contactez daca nu am minute si credit? Multumesc anticipat.
Bună! Ce părere aveți de AliExpress? Ați comandat de pe acest site?
Firma de curierat Sameday24 livreaza si sambata, nu?
Cate bidoane de 5 L de apa plata are un bax? 6 cumva?
Salutare TPU! Doresc să achiziționez un telefon premium în jurul sumei de 2.500- 3.000 de lei. Având în vedere că eu nu sunt angajat și nici nu am fost, eram curios dacă există o posibilitate...? (mai mult)
Buna! Daca am cumparat un produs de la Bershka si nu mi- a placut, schimbandu- l cu altul in magazinul fizic, pot sa fac retur si la ultimul luat? Mi- am dat seama ca nici acesta nu este ce trebuie. ...? (mai mult)
În cât timp vin hainele de pe " Shein"? Vreau sa comand ceva haine și am auzit ca acum livrează și în România și îmi poate spune cineva cât durează?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!