Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Daca vreau să returnez un produs de la cream outlet cumpărat cu o zi în urma, mi se vor restitui banii? Mentionez că nu am primit bon fiscal, dar produsul achiziționat are etichetă si pret. Nu ...? (mai mult)
Barnes and Noble Livrează și în România? Și dacă da, trebuie sa plătesc taxe?
Salut. As vrea sa stiu de unde pot lua un booster box sau elite trainer box (Pokemon TCG) online.
Va salut, as dori sa achiziționeze de pe Alibaba câteva placi video de 12 GB RTX3060 NVIDIA. Ați mai comandat? Au venit produsele..cum stă treabă acolo că nu am comandat? Plata am văzut că nu ...? (mai mult)
Https://www.footshop.ro/ro/incalaminte- i- sneakeri- pentru- femei/49801- nike- w- air- max- 270- react- eng- burgundy- ash- lt- smoke- grey- burgundy- ash.html#/27 Credeti că sunt originali? Si imi...? (mai mult)
Hei! Ma gândeam să comand de pe site- ul PARFUMESCU, voi ce părere aveți? Ați comandat de pe acest site? Persistă mirosul? Și dacă ați văzut sticluța și ați depistat ceva care să vă ducă...? (mai mult)
Ceva pareri despre magazinul cheels.com pentru incaltaminte?
Bună ziua TPU, aş vrea să ştiu unde se pot face tricouri cu imprimante custom in Arad?
Salut. În ce magazine din București pot găsi veste unisex colorate tip FLEEXE (dintr-un material textil, eu le zic veste polar)? Fara magazine online, mulțumesc.
Buuunaa:) Am făcut 2 comenzi pe Notino cu cardul online si dupa le- am anulat (din motiv ca nu am primit sms) dupa cateva minute dupa ce le- am anulat primesc sms ca suma a fost extrasa cu succes. Primesc...? (mai mult)
Hei! A comandat cineva ceva de pe Unchiu Gadget? Cum vi se par produsele? Vreau să dau o comandă și mă interesează niște păreri. Las link mai jos. Mulțumesc anticipat! https://unchiugadget.ro/product-...? (mai mult)
De la ce suma de bani primesc livrare gratuita de la Emag?
Salutare! Ați făcut cumpărături de pe site- ul Ultraonline EU? Știți ceva despre site, este sigur? Aș vrea să îmi comand un telefon de pe site, dar nu- l cunosc și se plătește cu cardul ...? (mai mult)
De ce red bull este promovat ca fiind cel mai bun energizant? Mie personal mi se pare ca energizantul Hel este mai bun decat redbul si este si mai ieftin. Voi ce parere aveti? Voi ce energizant considerati...? (mai mult)
Bună! In afară de magazinul Obor mai știți locuri unde se pot lua bijuterii de aur si sa dau la schimb aur? Am bijuterii pe as vrea sa le dau si sa- mi iau niste cercei, plus eventual diferenta....? (mai mult)
Știți un magazin de unde pot achiziționa vopsea aurie pentru metal?
Știți cumva o dată fixă (nu neapărat fixă, poate fi un sezon) pentru reduceri? Nu mă refer la black Friday ci la altceva și dacă se poate, o recomandare de siteuri care fac reduceri mari in ...? (mai mult)
Buna, de ce cand incerc sa adaug un card pe google play imi zice de o eroare, ce sa fac?
Știe cineva cam cât mă poate costa să schimb un display de Samsung Galaxy S7 ( Nu Edge)?
Buna TPU! Stie cineva vreun site cu produse alimentare (in care sa existe si dulciuri) dar care sa faca livrari la domiciliu adica la sat? (in afara de eMAG) stiu ca e cam imposibil asa ceva dar totusi...? (mai mult)
Salutare,am văzut că există un site Altex Pc in care există calculatorea bunicele la prețuri foarte bune. Aș vrea să știu dacă acest site este scam sau chiar este legit.
Salut TPU, in ce magazine, se cumpara pop cola ca nu gasesc la auchan si comand https://specialdrinks.ro/ cate 3 cantitati = 6 sticle? Ca am vazut ca Abi Talent face reclama si imi place gustul cand ...? (mai mult)
Salut. Unde pot găsi elastic pentru bratari? Dintr-ala subțire transplant de se întinde si pot pune pe el bilute/margele?
A cumparat cineva telefon de pe Filip.ro? Cum ajung? Sunt ok? Mi-e frica sa comand
Buna! Stie careva vreun magazin sau centru unde pot da inele, cercei rupti sau bucati de aur si sa cumpar alt produs+ manopera sau plati diferenta de pret? Vreau sa- mi iau niste cercei dar sa si scap...? (mai mult)
Merita produsele Razer pretul lor de milioane? Cum sunt produsele Redragon pe langa produsele Razer? Daca-mi cumpar Razer, dau un ban da' cumpar ceva frumos?
Cum vin ambalate laptopurile noi de la PCGarage? Vreau sa- mi comand unul la 2900 lei si mi- e frica sa nu lipeasca astia direct pe el un AWB si sa- l arunce in masina curierului (cum se intampla la taranii...? (mai mult)
Dacă cumpăr o baterie nouă de tel și nu o folosesc 5 luni, 8 luni o mai pot folosi? În magazin cum rezistă așa mult?
Salut, vreau sa stiu daca v-ati luat ceva de pe siteul https://www.sportvision.ro/ si daca stiti daca este legit sau nu
Unde găsesc pulovere imblanite?
Un magazin bun de unde îmi pot lua haine pentru paste? Dau funda pentru cine ma ajuta
Stiti cumva un site de pe care pot sa cumpar elemente vestimentare pe tematica istorica?
Bună! În București unde găsesc și eu magazine în care se vând pisete (ca să dau comanda online, nu ma încântă sa dau 5 lei pe piseta și 20 pe transport)? Dacă ar fi în sectorul 5 și mai...? (mai mult)
Salut. A comandat cineva de pe site-ul asta, cum vi se pare? https://www.magazingsm.ro/ Dar acesta? https://www.moka-gsm.ro/
Bună! Există vreo aplicație de delivery (Glovo, Tazz etc.) prin care să se poată plăti cu cardul Sodexo Gusto Pass?
La eMAG dacă comanzi mai multe produse, de exemplu am comandat de 370 de lei și mi- a adăugat 170 de lei transport. Transportul nu trebuie sa fie gratis? Sau de cât trebuie sa comanzi sa fie...? (mai mult)
Știe cineva un second hand in București unde pot sa gasesc haine mai goth?
Salut, aștept un colet prin poștă romana de ceva timp, de 10 zile. E normal sa dureze atata pana îmi ajunge?
Siteuri pentru a achiziționa o pereche de adidasi? Mai exact Nike air force 1 react all star.
Unde pot gasi jocul Activity 18+ la cel mai bun pret?
Baseone.ro vine si sambata si duminica sau doar in timpul saptamani?
A comandat cineva adidasi de pe sizeer? Daca da in cat timp au venit?
Buna tuturor! Am facut o comanda pe "Libraria Delfin", iar la statusul comenzii imi arata "primita". Asta inseamna ca, coletul a ajuns la curier? Am 10 carti care trebuie sa soseasca, un colet mediu....? (mai mult)
Unde pot gasi online haine mai ieftine la promotii, reduceri etc dar sa fie mai ieftine decât media magazinelor?
Bună! Mă poate ajuta cineva cu un SH din Brăila unde poți găsi lucruri cu adevărat frumoase? Unde am căutat eu nu am găsit mai nimic. Nu e problema banilor, fac asta mai mult din plăcere și ...? (mai mult)
Cunoaște cineva un site cu adidași, botine dama, la preturi accesibile?
Salut! A dat cineva vreodata comanda de pe http://www.tricouridefotbal.com/? Ca vreau sa imi iau un tricou dar la optiune de plata e doar card si pare teapa. 400 de lei nu vreau sa dau pe unul original...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva unde pot gasi modelul de adidasi "Nike Air Force 1 ‘07 lvl8 Utility" pe alb pentru femei? Am cautat peste tot modelul insa nu l- am putut gasi pe niciun site de...? (mai mult)
Bună, tuturor! Știți de unde pot cumpăra filtre pentru ceai, dar din magazine fizice? Nu prea aș comanda ceva pentru care plătesc mai mult pe transport decât pe produs.
Salut. Unde pot găsi un magnet mai măricel cat lungimea unei palme? Ms frumos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
TanaseEvelina întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!