TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
Stefan2K20
în 25 Iunie 2020 | Stefan2K20 întreabă:

Se poate pune masa musculara si cu 6 ore de somn, nu prea pot sa dorm 8 ore? Mai reușesc uneori, dar decela mai multe ori dorm doar 6

5
Răspunde Raportează
aXy99
în 25 Iunie 2020 | aXy99 întreabă:

Daca am o febra musculara puternica la anumite grupe, ar fi o idee rea sa le reantrenez dupa 72/96 ore? Sa le las o saptamana sa isi revina?

10
Răspunde Raportează
Akalan
în 24 Iunie 2020 | Akalan întreabă:

Daca eu ar trebui sa consum zilnic 2000- 3000 kcal zilnic fara dieta si mananc de acele calorii ma pot ingrasa?

5
Răspunde Raportează
alex495
în 24 Iunie 2020 | alex495 întreabă:

Fac sala si iau proteina din zer. Ei spun ca trebuie un shake inainte de antrenament (2 cupe) si unul dupa. E ok daca pun 4 cupe si beau inainte de antrenament? Voi mari si cantitatea de lapte

16
Răspunde Raportează
AndrewR
în 23 Iunie 2020 | AndrewR întreabă:

Salutare! Are cineva cont la efortuna? Daca da, a intampinat problema asta la retragere? "Pentru verificarea metodei de plată vă rugăm să ne transmiteți copia fotografiată a extrasului de cont...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
DanCristian31
în 23 Iunie 2020 | DanCristian31 întreabă:

Ce pre workout imi recomandati? Vreau ceva stong. Am mai folosit in trecut Fury de la Genius Nutrition, dar vreau ceva mai bun.

2
Răspunde Raportează
Marko556
în 23 Iunie 2020 | Marko556 întreabă:

Salutare, am stat fără sala 4 luni și acum vreau să mă apuc din nou, întrebarea mea este daca voi ajunge mai repede la forma initiala, că am auzit că o dată ce ai făcut sala, e mult mai ușor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei89bike
în 23 Iunie 2020 | Andrei89bike întreabă:

Salut, imi puteti spune care este diferenta dintre un schimbator de pinioane ieftin si dintre unul scump? Detin unul de la sunrun(o petarda de schimbator) as vrea sa- l schimb imi puteti da niste sfaturi?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
scosmynnnn
în 22 Iunie 2020 | scosmynnnn întreabă:

Vreau sa- mi cumpar o banca buna pentru fitness, una buna si rezistenta nu toate panaramele. M- am uitat la decathlon si am doar 2 variante care oricum nu sunt pe stoc si mi se par cam subtiri.Imi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 22 Iunie 2020 | supadeceapa întreabă:

Care e diferența dintre role și patine cu rotile? Adică știu să le deosebesc, dar se simt diferit? Patinele sunt mai ușoare cumva?

2
Răspunde Raportează
Rmat
în 22 Iunie 2020 | Rmat întreabă:

Bună TPU! Am 15 ani și doresc sa ma apuc de fotbal. Vreau sa evoluez în postul de portar. Ideea e ca nu prea găsesc cluburi care sa accepte copii născuți atât de devreme... Aveți idee de un club...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Reghqen
în 22 Iunie 2020 | Reghqen întreabă:

De ce majoritatea persoanelor care fac armată atunci când ies din armată sunt mai înalți cu 5- 7- 10 cm? Nu reușesc să- mi explic sincer Și tatal meu mi- a povestit ca, când a întrat în...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 22 Iunie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Care credeti ca e cel mai bun din următorii 4 antrenori:Edi Iordănescu, Mihai Teja, Dusan Uhrinsau, Cristian Pustai?

2
Răspunde Raportează
HanszmR
în 22 Iunie 2020 | HanszmR întreabă:

Unde mai pot gasi discuri fitness de 28 mm in afara de Decathlon?

2
Răspunde Raportează
Darius2033103
în 22 Iunie 2020 | Darius2033103 întreabă:

Salut, am un buget de 1500 de lei si vreau sa- mi cumpar un MTB. O sa il folosesc doar prin oras, rareori prin paduri sau chestii de genul. M- am gandit la Rockrider st 520 v2, aveti voi alta recomandare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2020 |

Din ce aş putea face o scariță pentru antrenament? Cei care nu ştiti e o scara mică care se pune pe jos si se fac exercitii pentru viteză. Din ce pot face una?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2020 |

ceva ciudat. Mai demult, acum cam 5 luni simteam ca nu pot sa respir asa de bine de la inima, ca imi trag aer mai greu etc si am fost la un doctor. Doctorul mi- a spus multe etc si dupa a...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2020 |

vreau sa imi vopsesc bicicleta, credeti ca este bun acest spray? 1) https://www.emag.ro/spray- vopsea- champion- color- 500ml- acrilic- profesional- negru- lucios- sv064/pd/DPWWRWBBM/ ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aaezakmi
în 21 Iunie 2020 | Aaezakmi întreabă:

Salutare! O intrebare pentru pescarii priceputi (dar nu numai): se poate pescui la Marea Neagra avand ca si momeala rapana? Iar daca da, ce pesti o aprecieaza? Merci!

1
Răspunde Raportează
alaindelon85
în 21 Iunie 2020 | alaindelon85 întreabă:

Ce inseamna greseala fortata in tenis?

2
Răspunde Raportează
mentholll
în 21 Iunie 2020 | mentholll întreabă:

Salut Tpu.Am o dilema.Mi- as cumpara o bicicleta.Problema ii ca la descrierea bicicletei de pe site spune ca se potriveste persoanelor pana in 1, 80 eu avand 1, 77 ar merita sa o iau? Sau sa cumpăr...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NameBIKE
în 21 Iunie 2020 | NameBIKE întreabă:

1 :D, Vreau sa imi vopsesc bicicleta, deoarece acum are un portocaliu spalacit si arata urat. Vreau sa o fac neagra dar nu stiu ce spray de bicicleta sa folosesc, deoarece de la mine din oras...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2020 |

vreau sa imi vopsesc bicicleta, credeti ca ar fi ok cu aceste sprayuri? Daca da, care dintre ele? 1) https://www.emag.ro/spray- vopsea- universala- dupli- color- car- s- 600- ml- negru-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2020 |

1 :D, Vreau sa imi vopsesc bicicleta, deoarece acum are un portocaliu spalacit si arata urat. Vreau sa o fac neagra dar nu stiu ce spray de bicicleta sa folosesc, deoarece de la mine din oras...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anon23Ro
în 21 Iunie 2020 | Anon23Ro întreabă:

Stie cineva pe Dunare in apropiere de Berzeasca sunt niste casute de pescuit situate fix pe mal? Nu este vorba de complexul Egreta. Ceva strict pentru pescuit.Multumesc anticipat

0
Răspunde primul Raportează
daveSUPER11
în 20 Iunie 2020 | daveSUPER11 întreabă:

Ce parere aveti de,, jewliner,,? Isi face efectul si poti sa improvizezi ceva de genul acasa? Mie mi se par putin cam scumpe acele chestii mici, costa 140 lei

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 20 Iunie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Ce exerciții pot face prima săptămână la sala? Din câte am înțeles se lucrează diferite grupuri de mușchi în fiecare zi. Imi puteți da un program pe care îl pot urma?

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2020 |

Daca iau o pauza de la antrenamentul cu greutati pentru picioare o saptamana, o sa- mi scada masa musculara de la picioare in zilele astea? La cardio nu renunt, fac aceleasi exercitii (30 min),...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2020 |

La 100 de sarituri cu coarda cate calori ard (am 60 kg)? Dau funda

4
Răspunde Raportează
Akalan
în 20 Iunie 2020 | Akalan întreabă:

Daca nu ma simt obosit pot face antrenament toata saptamana? Pentru abdomen, piept etc?

4
Răspunde Raportează
Andrei89bike
în 20 Iunie 2020 | Andrei89bike întreabă:

Salut, am o problema in legatura cu o bicicleta. Se cateva zile a inceput sa- mi pocneasca ceva cand pedalez, habar nu am ce si dupa cateva zile de mers asa a inceput sa mi se miste roata, sa fie butucul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Akalan
în 20 Iunie 2020 | Akalan întreabă:

Daca eu vreau sa- mi fac masa musculara si in timpul saptamanii mananc mai mult si mai calitativ si fac si sport dar sambata si duminica fac pauza atunci in timpul odihnei trebuie sa mananc mai ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefan2K20
în 20 Iunie 2020 | Stefan2K20 întreabă:

Salut, TPU! Am o nelămurire. Imi asigur kcal necesare si proteinele pentru sala, dar eu ma culc cam tarziu noaptea 3 mai ajung si le la 4. Dar dorm cel putin 8 ore, m- ar putea afecta in a pune masa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nati16
în 20 Iunie 2020 | Nati16 întreabă:

Astăzi m- am contra- zis cu cineva pe tema testosteronului (injectabil sau pastile), el îmi spune ca nu e steroid pe când eu ma gândesc ca e steroid. Ma puteți lamuri, este testosteronul ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Deniz23
în 19 Iunie 2020 | Deniz23 întreabă:

Ce parare aveti dește ceaiurile de slăbire de la "Tummy tox" Sau îmi puteți recomanda ceva?

4
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 19 Iunie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Daca am pus la Super Bat un bilet de 8 evenimente și 1 eveniment din cele 8 s-a amânat. Ce se întâmplă cu biletul se anulează complet sau?

2
Răspunde Raportează
Akalan
în 19 Iunie 2020 | Akalan întreabă:

Vara trecuta aveam 60 de kg. Vara asta am ajuns la 49 de kg si mi se pare ca sunt cam slab. ce as putea face ca sa pun niste masa musculara si sa pot face patratele? cred ca am 1, 65 si 49 de ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Drifterx500
în 19 Iunie 2020 | Drifterx500 întreabă:

Am o bicicleta VELORS cadrul si rotii de 26', merge schimbat cu alte pinioane din spate? adica am caseta cu 6 viteze si intreb daca merge schimbat cu caseta de 8 sau 9 viteze 11- T36 sau ceva asemenator...O...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SporeBox
în 19 Iunie 2020 | SporeBox întreabă:

Dupa ce se termina cu coronavirus si cu toate si o sa imi pot relua activitatile normale as vrea sa invat un stil de lupta, dar nu stiu care. Imi puteti recomanda voi unul? As vrea sa fie si...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SporeBox
în 19 Iunie 2020 | SporeBox întreabă:

Imi puteti spune un antrenament pe care pot sa il fac acasa cu niste gantere? Am doua de 5 kg si doua de 10 kg dar pot sa pun de pe una pe alta si sa fac doua de 15 kg. As vrea sa imi spuneti...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
AngelErmin
în 18 Iunie 2020 | AngelErmin întreabă:

De ce scad in inaltime, aveam 1, 74 acum am 1, 72 in timpul zilei si 1.73 dimineata pe cand aveam 1.73 in timpul zilei si 1.74 dimineata. Sa inteleg ca imbatranesc devreme de la 16 ani :)), faina...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Necunoscutttttttttttttt
în 18 Iunie 2020 | Necunoscutttttttttttttt întreabă:

As vrea sa îmi iau o bicicletă și nu știu ce să fac. Sunt in zona de greutate 130- 160kg și am buget nedeterminat, de preferat sa fie cat mai ok prețul și cât de mic se poate. Aștept ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iunie 2020 |

Vreau sa imi iau o trotineta.M- am uitat le eMAG si am gasit una.Se numeste novo kids e la 250 lei si are si portocaliu (nu stiu sa pun linkul).E buna pentru mine. Daca cineva o are va rog sa imi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 18 Iunie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Cine credeți că o să se califice din barajul pentru EURO 2020( EURO 2021) dintre Bulgaria și Ungaria?

3
Răspunde Raportează
MinecraftPe
în 18 Iunie 2020 | MinecraftPe întreabă:

Salut, mi-am cumparat astăzi un Shock SR SUNTOUR epicon lod 190mm air, care este presiunea recomandată pentru 50kg?

1
Răspunde Raportează
dfwq23
în 18 Iunie 2020 | dfwq23 întreabă:

am 48 kg, 1 74 si 14 ani. Pentru varsta mea eu cred ca sunt slab iar medicii spun ca sunt la normă. Vreau sa adaug măcar mușchi pe scobitorile de pe corpul meu (maini, picioare, piept,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 18 Iunie 2020 | StrongHeart întreabă:

Messi sau CR7? Argumentati

15
Răspunde Raportează
DangerF
în 17 Iunie 2020 | DangerF întreabă:

Cum pot sa pun muschi in partile laterale de la abdomen, gen unde sunt coastele? Patratele am si sunt destul de bine definite, dar sunt cam slab si se vede urat in parti

16
Răspunde Raportează
Stefan2K20
în 17 Iunie 2020 | Stefan2K20 întreabă:

Am 13 ani, fac 14 pe 5 iulie si fac sala, dar problema e ca am fost 4 luni inainte sa se inchide din cauza pandemiei si ajunsesem sa fac piept la bara cu 40- 45kg 6 repetari.Cand am fost prima...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Atti12
în 17 Iunie 2020 | Atti12 întreabă:

Este recomandat sa alerg cu o zi, 2 inainte de alergarea de rezistenta? In conditiile in care alerg zilnic. Ar fi ok sa ma relaxez in zilele de dinainte?

3
Răspunde Raportează
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 27 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

E normal ca persoana care raspunde la telefon atunci cand suni pentru o posibila angajare in strainatate (deci prin nr de tel afisat pe site- ul de anunturi) sa iti spuna ca pentru realizarea contractului...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Bzvzbz
    trimisă pe 27 Noiembrie

Bzvzbz întreabă:

Buna, M- am mutat recent cu iubitul meu si de o saptamana el e constipat. A incercat sa mearga la baie insa degeaba. Laxative nu doreste sa consume. Dar se chinuie foarte mult scoate si niste sunete...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Zaka
    trimisă acum 20 ore

Zaka întreabă:

Dacă îmi arunc verigheta în coșul cu gunoi ar fi o glumă frumoasă? Sau i-au bătaie?
    11 răspunsuri
  • Crhis
    trimisă acum 19 ore

Crhis întreabă:

Salut, am luat permisul de curand si saptamana trecuta cand am mers cu masina la liceu si mi am gasit un loc de parcare intr o zona neasfaltata si cu noroi mult si cu o gropita am incercat sa o parchez...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.030
  • Întrebări: 3.953.573
  • Răspunsuri: 17.656.906
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Dulciuri de pe mapamond

Dulciuri de pe mapamond

Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.039 Adolescenţi
  • 55.595 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.834 Auto & Moto
  • 144.239 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.078 Carieră
  • 20.350 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.192 Conversaţii