| Dyanna_8324 a întrebat:

Buna big grin
Oare sa ma las de atletism?

Nu imi vine sa mai merg la antrenamente. dar simt ca o sa imi para rau daca ma las.

Voi ce zicety?big grin

Răspuns Câştigător
| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

In primul rand trebuie sa te intrebi pe tine insati daca vrei sa mai practici acest sport. Uneori nu avem chef sa facem nimic si atunci renuntam pur si simplu.Sr trebui insa sa te gandesti si la consecinte.Daca atletismul este pasiunea ta si ai crscut facand acest sport si esti talentata, atunci nu iti va fi greu sa te decizi. Daca tu simti ca o sa-ti para rau daca renunti atunci ar trebui sa faci o perioada de proba. Vorbeste cu parintii, fa o pauza si daca observi ca ii duci dorul atunci intoarce-te la antrnamente.Atletismul este un sport frumos, special conceput pentru cei care lucreaza la capacitate maxima si vor sa fie mai sanatosi si sa aiba un corp mai frumos. Daca totusi vei renunta sa practici sport de performanta, nu uita sa te mentii in forma.Cateva ture de parc sunt suficinte.Nu pot sa hotarasc in locul tau.Tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci.Asculta-ti inima si vei afla raspunsul.*bye*

3 răspunsuri:
| Amyyyyyyy a răspuns:

Eu spun sa nu avem nevoie de oameni care sa ne urce drapelul si sa fim mandri ca suntem romani nu de Guta fara coada de maimuta si toate porcariile.Si in plus de dezvolti frumos, cresti frum, si e o mandrie nu te lasa pe bune.

| dellya13 a răspuns:

Pai.daca esti talentata la atletism si simti ca e un sport spceific organismului si corpului tau.si daca crezi ca ve ajunge departeeee cu asta continua! dar...totusi decat sa mergi la antrenamente cu sila si impinsa de la spate.mai bine NU:O...dar totusi parerea mea este ca ar trebui sa continui daca simti ca o sa-ti para rau!

te'am pupat:* sper ca te'am ajutat >:d<

Funda?batting eyelashes

| corado89 a răspuns:

Nu te lasa! regaseste-ti placerea de a face antrenamente...e superb happyeu unul regret asta...