| Enjinak a întrebat:

Buna! Dacă as încerca să mananc mancare gătită în casa, sa elimin dulciurile, sucurile, etc. as putea slabi? Si daca nu mai mananc după ora 6? Poate ati încercat și știți. Nu pot tine o dieta.

4 răspunsuri:
| Eisenheim a răspuns:

Totul depinde de stilul de viață,cât de greu e la locul de munca, cat te stresează cei din jur, câta mișcare faci, sânt multi factori care combinați te îngrașă sau te slăbesc. Nu ce mănânci sau bei te îngrașă, deși daca o tii ca ursu polar pe slănină e logic, vei pune puțin pe tine happy

| Enjinak explică (pentru Eisenheim):

Nu lucrez. Mananc ce se mănâncă in casa, ce mananca toți. Doar ca beau foarte mult cola și mananc si seara. Nu am 3 mese pe zi, mananc când vreau si ce vreau, la orice ora.

| Eisenheim a răspuns (pentru Enjinak):

Cola e o mare pacoste, mâncare și seara contribuie și ea, probabil mănânci mult daca nu ai un program regulat. Eu deseori mănânc de doua ori pe zi, un total de sub un kg mâncare pe zi deseori, și e oarecum logic că nu fac burtă

| AndreeaCristina1992 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa renunți treptat la alimentele nesanatoase, însă îți poți satisface poftele de dulce. Pentru a slabi nu exista o dieta, exista stil de viață sănătos, cu câteva excepții de dulce. Poti mânca orice, dar putin ca sa slăbești. Bineînțeles, daca vrei în corp tonifiat ai putea începe si niste exercitii cu greutăți sau sa te înscrii la sala. Nu ora mesei conteaza neaparat. Daca mananci 1500de kcal intr o zi, nu conteaza când, tot aceleași vor fi. Nu este indicat seara sa manânci, pentru a digera mâncarea. Dacă vrei sa slăbești din grăsime, dar sa pui in locul acesteia muschi este important si aportul la proteine, grasimi etc.
În concluzie, poti sa slăbești usor, daca iti reduci din calorii si din mese. Nu ti o dieta pentru ca vei pune kg la loc! SPOR SI SUCCES!